Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Gabrijel
Nisam primetio da je pitanje postavljeno, a ako jeste izvinjavam se.

U tekstu u kojem bivsi satanista opisuje sastanak djavola i demona, djavo je rekao da je amerika blagoslovena drzava. Od kud mu to?

Miroljub Petrovic
Gabrijel je napisao:
Nisam primetio da je pitanje postavljeno, a ako jeste izvinjavam se.

U tekstu u kojem bivsi satanista opisuje sastanak djavola i demona, djavo je rekao da je amerika blagoslovena drzava. Od kud mu to?

Amerika je nekada bila zemlja sloboda i ljudskih prava, gde rimska crkva i okultisti nisu imali pristup. Kasnije se stanje promenilo.

REDSTAR
Pozdrav profesore,da li ima u elektronskoj formi da se skine knjiga Vatikanske Ubice!
Gordan

Miroljub Petrovic
REDSTAR je napisao:
Pozdrav profesore,da li ima u elektronskoj formi da se skine knjiga Vatikanske Ubice!

Ima, evo:

http://www.cps.or..._ubice.zip

Miroljub Petrovic
Izasle su iz stampe moje dve knjige "Brak i porodica" i "Osnovi teokratije". Knjige se po najpovoljnijim cenama mogu nabaviti u knjizari Metafizika, Solunska 10, Beograd, tel. 011/292-0062.

Miroljub Petrovic
Evo jos jednog snimka, mnogo sokantnijeg, vezano za zenu koja je nastradala od vakcine protiv gripa:

http://www.youtub...EN5KGwNGeo

alfredino79
Kada citamo Toru nailazimo na izraze:"I Bog rece Mojsiju", "I Mojsije rece narodu","I tada Mojsije..."itd.Kako to kad je sam Mojsije bio pisac?Zasto je govorio o sebi u trecem licu a ne u prvom licu?

P.S.izvinjavam se ako je vec bilo pitanje

Leviatan
Mozete li mi reci nesto o Atlantidi? Toga nema u svetim spisima.
O kakvom gradu se to radi?

a
alfredino79
Kako mozemo nadoknaditi vitamine koje ne nalazimo kod biljne ishrane kao B12 i vitamin D(a nenamo mogucnost da se izlazemo suncu), a da pritom ne pribegnemo mesu?

Miroljub Petrovic
alfredino79 je napisao:
Kada citamo Toru nailazimo na izraze:"I Bog rece Mojsiju", "I Mojsije rece narodu","I tada Mojsije..."itd.Kako to kad je sam Mojsije bio pisac?Zasto je govorio o sebi u trecem licu a ne u prvom licu?

Prvih pet knjiga Biblije je Martin Luter nazvao "Mojsijeve knjige" jer je u njima Mojsije najvaznija licnost medju ljudima posto mu Bog daje zapovesti. Iz teksta se vidi da neke delove prvih 5 knjiga nije pisao Mojsije, vec verovatno Isus Navin. Prva knjiga Biblije se zove "U pocetku", a kod nas se zove "Postanje", itd. Dakle, Mojsije je verovatno autor veceg dela tih prvih pet knjiga. Znamo da je pravi autor tih knjiga sam Bog.

Miroljub Petrovic
Leviatan je napisao:
Mozete li mi reci nesto o Atlantidi? Toga nema u svetim spisima.
O kakvom gradu se to radi?

U pitanju je legenda koja ima neke slicnosti sa biblijskim izvestajem. Ta legenda je potpuno nebitna.

Miroljub Petrovic
alfredino79 je napisao:
Kako mozemo nadoknaditi vitamine koje ne nalazimo kod biljne ishrane kao B12 i vitamin D(a nenamo mogucnost da se izlazemo suncu), a da pritom ne pribegnemo mesu?

Govorio sam o tome, a imas i u literaturi na nasem sajtu. Vitamin B12 proizvode bakterije, a mi te bakterije imamo u nasim ustima i crevima. Istrazivanja kod Afrikanaca koji se grane samo biljnom hranom pokazuju da oni nemaju nikakav nedostatak ovog vitamina i da nisu anemicni. Jedan od preventivnih mera za "ocivanje" vitamina B12 je da se zubi peru samo sa cetkicom i vodom, bez paste, jer paste za zube mogu da poremete ravnotezu tih korisnih bakterija u ustima.

Vitamin D se dobija kratkotrajnim izlaganjem suncu, sto znaci da moze da se bude i u hladovini pa da se produkuje vitamin D (jer se suncevi zraci odbijaju i dolaze do coveka). Ne mogu da zamislim scenario da neko ne moze da se izlaze suncu.

Konstantin
Gospodine Petrovicu, evo da jedan izvestaj podnesem.
Majka mi radi u Gradskom muzeju u Subotici, kao bibliotekar i ja od malih nogu posecujem izlozbe i vrlo sam uvek bio zainteresovan za dogadjanja u muzeju. E sad ona polupana Fokus fondacija uzela da reklamira Darvina i iako zgadjen, reko ajd da odem da vidim kako su oni to prezentovali, da li to moze biti i malo ozbiljno....i naravno bilo je neverovatna uvreda za inteligenciju cak i za coveka bez ikakvih znanja iz biologije, bile su zivotnje preparirane iz fonda muzeja, citati Darvina po zidovima, one famozne slike "prelaznih formi" koje su rekonstruisane od jedne kosti(sto naravno nigde ne kazu), neki fosili izpod kojih jedino pise "DO SADA PRONADJENI FOSILI SAMO POTVRDJUJU DARVINOVU TEORIJU" Grin pa kad se tad nisam srusio, nisam verovao da su tako neozbiljni, to cak nije bila ni dobra propaganda....jedna lakrdija i glupost....kazem ja majci, da cu njenoj koleginici biologu, koja je inace postena zena i pravoslavna hriscanka, pod hitno na poklon da podarim "Ikone evolucije" da ne bi svoje ime blatila u buduce sa slicnim izlozbama.....Summa sumarum, nesto neozbiljnije nisam video u svom zivotu, to samo malo dete moze da veruje kao neku bajku prezentovanu lepim slikama i kvalitetno prepariranim zivotinjama....u ovom slucaju je dobro sto muzej uglavnom i onako nikog ne interesuje....Pozdravljam.

neki deki
Evo jedne zanimljive price o ljudima koji su odlucili da zive u prirodi:

http://www.rts.rs...ot+na+Tari
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Niche
Miroljube da li ste mozda detaljnije proucavali filozofiju nekih filozofa, bilo starogrckih, ili nekih iz modernijeg doba.
Ako jeste, postoji li filozof ciju filozofiju pdrzavate, ili se slazete sa njom, a ko su filozofi koji po Vasem misljenju propovedaju budalastine i gluposti...

Miroljub Petrovic
milijanko je napisao:
ok swe to oko stvaranja kako i koliko i swe to
al meni nije jasno zasto je tvorac nas stvorio
koja je poenta naaseg postojanja
znaci sve to oko nas ima svrhu neku
kola sluze da se vozimo njima vrata sluze da ih otvorimo krompiri da jedemo .kisa da pada sunce da sija i swe je to ok
al zasto cemu to swe znaci koja je poenta postojanja swega toga sto nam je poznato?
unapred hvala

Sve sto vidis stvoreno je zbog coveka, a covek je stvoren zbog Tvorca. Tvorac je stvorio coveka da bi mu se radovao i da bi ziveo za njega i sluzio mu. Najveca radosta i sreca koja postoji jeste ziveti za nekoga ko je dobar. To se najbolje dozivljava kad imas svoje dete. Ne postoji nista lepse na svetu nego ziveti za svoje dete i brinuti o njemu, i uzivati u njegovoj dobroti. To je nesto sto ne moze da se preprica, to moze jedino da se dozivi. Zato i Tvorac stvara nas, da bi uzivao sa nama, a sve sto je stvoreno treba nama da sluzi, da nam bude prijatno u Bozjem ambijentu. Posto se covek pobunio protiv Tvorca neke stvari su privremeno neprijatne, iz pedagoskih razloga, ali to ce se uskoro promeniti.

Miroljub Petrovic
Niche je napisao:
Miroljube da li ste mozda detaljnije proucavali filozofiju nekih filozofa, bilo starogrckih, ili nekih iz modernijeg doba.
Ako jeste, postoji li filozof ciju filozofiju pdrzavate, ili se slazete sa njom, a ko su filozofi koji po Vasem misljenju propovedaju budalastine i gluposti...

Filozofija vanbiblijskih "filozofija" je katastrofalna i ona ne moze da se cita. Jedino filozofi koji su bili monoteisti imaju smisla u svojim govorima. Jedino ljudi koji nemaju adekvatno obrazovanje i vaspitanje mogu da se zalepe za nekog neznabozackog filozofa.

ziegler
Kako je npr. Jakov odrzavao higijenu zuba

Leviatan
Miroljube, stvarno ne razumem kako ce biti mesta ne planeti Zemlji. Kada pravednici budu ziveli kroz vecnost.
Zivece kroz vecnost, mnozice se a nece umirati???

a
electronpn
Sta mislite o ovom danasnjem potpisivanjem medjunarodnog sporazuma Rusije i Srbije ?

Rusi nisu jos uvek pod Vatikanom ?

Pozdrav svima.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!