Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
caklja je napisao:
MIROLJUBE DAJ MI SVE LINKOVE KOJI POSTOJE U SVETU ŠTO IMAŠ KA KREACIONISTIČKIM SAJTOVIMA... plizzSmile

http://www.rae.or...evlnk.html

kotor
Kraj sveta "2012."

Novo ostvarenje Rolanda Emeriha govori o katastrofi koja preti da razori celo čovečanstvo, dok samo najbogatiji i najmoćniji imaju priliku da se spasu. Premijera u Srbiji 12. novembra. Uloge tumače Džon Kjuzak, Vudi Harelson, Deni Glover, Tendi Njutn, Amanda Pit.

http://www.rts.rs...222012.%22
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.10.2009 13:23

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Kraj sveta "2012."

Novo ostvarenje Rolanda Emeriha govori o katastrofi koja preti da razori celo čovečanstvo, dok samo najbogatiji i najmoćniji imaju priliku da se spasu. Premijera u Srbiji 12. novembra. Uloge tumače Džon Kjuzak, Vudi Harelson, Deni Glover, Tendi Njutn, Amanda Pit.

http://www.rts.rs...222012.%22

Pripremaju narod za istrebljenje. Eto, cak nas i obavestavaju sta nam spremaju, tako da ce samo najveci glupaci da nastradaju.

Miroljub Petrovic
Pre neki dan sam video da u C marketu prodaju jedan uvozni slatkis, slican Bonziti, ali mnogo bolji i ukusniji. Sastavljen je od zitarica, suvog voca, meda i orasastih plodova. Prvi put sam ga jeo na aerodromu u Tel Aviv-u i odusevio sam se kako je ukusan i hranljiv, a evo sada vidim da se i kod nas prodaje. Postoji nekoliko vrsta. Tezak je 50 grama (duplo tezi od Bonzite, ali i duplo skuplji, kosta 59 dinara (0,6 evra)). Zove se Corny Big, i na donjem linku moze da se pogleda kutija tih statkisa od vrste koja mi se najvise svidja:

http://www.sweet2...ebnuss.jpg

p.s. najbolje je da sami pravimo slatkise, ali mislim da su ovi najbolji koje sam do sada video da se prodaju u prodavnici.

zaks
Zar niste spominjali da ste jednom prilikom bili okruzeni ljudima koje je obuzeo demon,pa su poceli da divljaju i histerisu oko vas?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.10.2009 14:43
Kako su slatke jeziku mom reči Tvoje, slađe od meda ustima mojim!Psalam 119

Miroljub Petrovic
zaks je napisao:
Zar niste spominjali da ste jednom prilikom bili okruzeni ljudima koje je obuzeo demon,pa su poceli da divljaju i histerisu oko vas?

To nije paranormalna pojava, kao pomeranje mrtvih predmeta pogledom, pojava demona u obliku mrtvih ljudi i slicno. Mnogo puta sam video demonizovane ljude, ali to je nesto drugo.

Miroljub Petrovic
Na donjem linku moze se skinuti izjava bivseg sataniste koji govori o Velikom vecu koji je Sotona organizovao tokom 18. veka sa ciljem da definise glavne pravce borbe za poslednje vreme. Ovo je deo njegove izjave, koji je najvazniji za nas u ovom trenutku, a kompletnu izjavu cemo uskoro prevesti i objaviti. Evo linka:

http://www.cps.or.../vvece.pdf

bokiva
posto si odrastao u Vojvodini moguce ziveti u prirodi kao u planinskim delovima npr salasu?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.10.2009 09:16
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Varnava
Miroljube kako su na Nojevoj barci mogle biti zajedno zivotinje tipa lav i srna,vuk i jagnje,lisica i zec i sl.?

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
posto si odrastao u Vojvodini da li je moguce ziveti u prirodi, kao u planinskim delovima, na npr salasu?

Naravno da je moguce, iako treba birati salase koji imaju i malo sume.

Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Miroljube kako su na Nojevoj barci mogle biti zajedno zivotinje tipa lav i srna,vuk i jagnje,lisica i zec i sl.?

Naravno da su mogli, razdvojeni u kavezima, koji su verovatno ceo Potop prespavali u stanju hibernacije (zimskog sna).

electronpn
Da li moze da se stupi u kontakt, kao sto se stupa sa palim andjelima tako i sa andjelima ? Jedan poznavalac samanizma je rekao da on stupa u kontak i sa bogom i sa Bogom. Rekoh mu da je to varka njegovog bog-a i da s Bogom nece moci tako da uspostavi kontakt. Ali ovo me sa andjelima zamina. Hvala. Pozdrav svima.

P.S. Shaman je veoma popularan lik igre World of Warcraft.

Miroljub Petrovic
electronpn je napisao:
Da li moze da se stupi u kontakt, kao sto se stupa sa palim andjelima tako i sa andjelima ? Jedan poznavalac samanizma je rekao da on stupa u kontak i sa bogom i sa Bogom. Rekoh mu da je to varka njegovog bog-a i da s Bogom nece moci tako da uspostavi kontakt. Ali ovo me sa andjelima zamina. Hvala. Pozdrav svima.

P.S. Shaman je veoma popularan lik igre World of Warcraft.

Sa andjelima moze da se stupi u kontakt ako ih Bog posalje da se jave coveku, ali je besmisleno i bogohulno da covek trazi pomoc od andjela. Covek treba u molitvi da trazi pomoc samo od Boga, a Bog ima nacina kako da mu pomogne (preko ljudi ili andjela, ili direktnim delovanjem).

Srbija_zemlja_heroja
"Ovo je pleme Simovo: bijase Simu sto godina, kad rodi Arfaksada, druge godine poslije potopa." Sim je rodjen 1556 godine od stvaranja a potop je bio 1656. Sim je imao sto godina kada je bio potop. Znaci kad rodi Arfaksada nije mogao imati sto godina nego sto dve godine. Zasto onda pise da je imao sto ako je imao sto dve godine? Da li je u pitanju neka greska? Nije to toliko bitno pitanje, moglo bi se reci i da je periferno ali sam primetio to neslaganje.
Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja je napisao:
"Ovo je pleme Simovo: bijase Simu sto godina, kad rodi Arfaksada, druge godine poslije potopa." Sim je rodjen 1556 godine od stvaranja a potop je bio 1656. Sim je imao sto godina kada je bio potop. Znaci kad rodi Arfaksada nije mogao imati sto godina nego sto dve godine. Zasto onda pise da je imao sto ako je imao sto dve godine? Da li je u pitanju neka greska? Nije to toliko bitno pitanje, moglo bi se reci i da je periferno ali sam primetio to neslaganje.

Nema nikakvog neslaganja. O tome je pisao Ivan Panin u svojoj knjizi "Matematika i Biblija" koju mozes da skines na ovom sajtu.

ljubas
Miroljube, jedno pitanje mozda iz oblasti psihologije,ali i prirode covekove sigurno.

Covek da bi bio uspesan u zivotu il na nkom od zivotnih polja mora da ima dovoljno samopouzdanja i da veruje u sebe i to znanje.
Ali iz mnogih svetih spisa kao i iz Biblije se vidi da nije dobro da covek bude mnogo samopouzdan,jel tako? Ali sa druge strane bice jos gori ako covek ima malo samopouzdanja u zivotu, ako brzo klone duhom i ne veruje u sebe. Znaci treba dobro balansirati i u tom pogledu.Treba biti objektivan, sto mnogima to slabo ide od ruke, ali treba i biti iskren prema sebi zar ne,kao i prema drugima,kako bi dolazio do objektivnih odgovora...???

Na primer ja bih trebao da se demotivisem i da posumnjam u sebe kad me ti obrises sa foruma, tj brises neki moj post, ili kad radimo nesto na poslu pa nas neko ne prikladno opomene kako to ne valja, kako si spor,nisi nesto dobro uradio itd. Znam mnoge koji klonu duhom i smanjuje im se pouzdanje na poslu u slicnim situacijama,a onda jos vise grese, tako i u zivotu uopste. Mnogo je lose biti ne siguran i nemati dovoljno samo pouzdanja .

http://sviuselo.wordpress.com/
Miroljub Petrovic
0 je napisao:
Miroljube, jedno pitanje mozda iz oblasti psihologije,ali i prirode covekove sigurno.

Covek da bi bio uspesan u zivotu il na nkom od zivotnih polja mora da ima dovoljno samopouzdanja i da veruje u sebe i to znanje.
Ali iz mnogih svetih spisa kao i iz Biblije se vidi da nije dobro da covek bude mnogo samopouzdan,jel tako? Ali sa druge strane bice jos gori ako covek ima malo samopouzdanja u zivotu, ako brzo klone duhom i ne veruje u sebe. Znaci treba dobro balansirati i u tom pogledu.Treba biti objektivan, sto mnogima to slabo ide od ruke, ali treba i biti iskren prema sebi zar ne,kao i prema drugima,kako bi dolazio do objektivnih odgovora...???

Na primer ja bih trebao da se demotivisem i da posumnjam u sebe kad me ti obrises sa foruma, tj brises neki moj post, ili kad radimo nesto na poslu pa nas neko ne prikladno opomene kako to ne valja, kako si spor,nisi nesto dobro uradio itd. Znam mnoge koji klonu duhom i smanjuje im se pouzdanje na poslu u slicnim situacijama,a onda jos vise grese, tako i u zivotu uopste. Mnogo je lose biti ne siguran i nemati dovoljno samo pouzdanja .

Razmisljanje ti je skroz pogresno. Covek bas treba da ima veliko samopouzdanje u sebe jer zna da je na Bozjoj strani, a "onima koji ljube Boga sve ide na dobro". Covek koji se drzi Bozjih principa je samouveren da ce uspeti, da ce pobediti, i tu nema kikseva.

Kad te obrisem sa forum znaci da si rekao nesto sto nije vazno, pa necu da opterecujem forum sa nebitnim stvarima. A kad te neko opomene na poslu, to znaci da treba da se izgradis da imas svoj posao, pa da ti niko ne udara zauske sto nisi ovo ili ono uradio.

kotor
Sta mislis o ovome?

http://www.strajk.../index.php

Dino
Miroljube, mozete li mi "dokazat" Biblijom da krstenje ne mora bit javno? Da mi navedete bar neki primjer, ako nije problem...

Veliki pozdrav!
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Sta mislis o ovome?

http://www.strajk.../index.php

To je kao kad uzmu da se "bore" protiv droge ili protiv nasilja u skolama, pa lepe plakate po gradu "Stop drogi", "Stop nasilju". Te akcije upravo pokrecu oni koji izazivaju glad, nasilje, prodaju droge i slicno. I posle preko svojih medija, na sav glas vicu kako se u demokratskim zemljama vodi borba protiv droge, nasilja i gladi, i to demokratskim nenasilnim sredstvima. Koliko god mi osporavali takvo ponasanje, interesantno je da takve podvale i lazne borbe protiv nemorala deluju na naivan narod koji zaista veruje da se u svetu vodi borba protiv nemorala. Siguran sam da kriminalci sede sa strane i gledaju kako se ljudi upisuju na sajt da se "bore" protiv gladi i valjaju se od smeha, i komentarisu: "Kako smo ih zaglupili, kako od njih pravimo majmune, zaista ce svi stanovnici Zemlje uskoro postati satanisti."

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.57 sekundi!