pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2009 20:30
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Kotor je napisao: Zasto ortodoksni jevreji "mlate" glavom kad citaju toru ispred zida placa? To je kao jedna vrsta njihovog klanjanja pred Bogom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.09.2009 22:26
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
MiB je napisao: Pozdrav Miroljube, ovo je moj prvi post mada pratim tvoj rad već par godina i tek od skoro forum pa reko da te priupitam nešto: da li je neko nekad napravio ozbiljno istrživanje o starosti sunca sa obzirom da u jednoj solarnoj oluji sunce pošalje u svemir materijala kao himalaji a u većim olujama kao nekoliko naših planeta pošto mislim da bi pre milijardu godina (+/- par milijardi jer neznam kolko sad tvrde da je sve staro) gravitacija bila toliko jaka da bi nas uvukla ili u drugom slučaju bi već davno plovili po svemiru,a pošto nemam doktorat iz fizike hteo bi da pročitam mišljenje nekog ko ima (ako je ikad izvršeno neko istraživanje) Naravno da su radjena istrazivanja i ona pokazuju da je Sunce veoma mlado, samo par hiljada godina. Govorio sam o tome u mojim predavanjima, a evo imas na donjim linkovima: http://www.cps.or...ks208.html http://www.cps.or...ks207.html po tebi da li su ameri bili na mesecu ,ranije sam mislio da jesu ali sad sumnjam posle nekih snimaka? Moguce da su bili jer su objavili da na Mesecu ima malo kosmicke prasine, a to se nikako ne uklapa u evoluciju. da li ćeš dolaziti u Pančevo da održiš neko predavanje??? Dolazicu u Pancevo jer tu zive neki od najvecih umova u Srbiji, da im ne navodim imena, ali ne verujem da cu drzati predavanja. Imas sva predavanja na ovom sajtu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 08:51
|
Smajo je napisao: Smatram da je bespotrebno raspravljati kojim jezikom je govorio Adem a.s.;prvi čovjek. Bitno je da je on razumio ono što mu je Bog dž.š.govorio!? Svaki poslanik-prorok govorio je jezikom naroda kojem je bio poslan! Vazno je kojim je jezikom govorio Adam, jer to je jezik kojim se Bog izvorno obraca covecanstvu i ujedno jezik kojim ce se jednog dana govoriti na obnovljenoj zemlji. Razumevanjem tog jezika mozemo mnogo dublje da razumemo poruku koju nam Tvorac upucuje. |
|
|
Varnava |
Odgovorio 22.09.2009 10:05
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 23.08.2009 14:07 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube sta mi mozes reci o tajanstvenoj licnosti Melhisedeku iz Starog Zaveta,kad se rodio,koliko je ziveo,ko je on interesuje me?! |
|
|
elohim |
Odgovorio 22.09.2009 10:25
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 13.09.2009 17:01 Lokacija: Nepoznata |
kako komentarisete najavu ukidanja obraza,1389 i drugih?tako bi jednog dana mogli ukinuti i vas centar?i ko zna sta sve jos. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 13:18
|
Varnava je napisao: Miroljube sta mi mozes reci o tajanstvenoj licnosti Melhisedeku iz Starog Zaveta,kad se rodio,koliko je ziveo,ko je on interesuje me?! Koliko mi je poznato postove dve verzije - jedna je da je u pitanju bio Sim (ili Shem), Nojev sin koji je bio patrijarh, naslednik Bozje poruke, a druga verzija je da je u pitanju bio Isus Hristos licno. Mozda postoji jos neka opcija, ali ja ne znam. Samo ime "Melhisedek" potice od dve hebrejske reci "meleh" - car, i "cadik" - pravda, pravednik, pa znaci "car pravde". Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.09.2009 13:19 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 13:35
|
elohim je napisao: kako komentarisete najavu ukidanja obraza,1389 i drugih?tako bi jednog dana mogli ukinuti i vas centar?i ko zna sta sve jos. Oni sada pokusavaju da pokazu kako drze konce u svojim rukama pa ce pokusati da bes iskale na nekim organizacijama koje nisu najjace i od kojih im ne preti najveca opasnost. Gej parada je obustavljena zbog pretnji navijaca, a ne zbog pretnji Obraza ili 1389, iako su i te dve organizacije doprinele opstoj klimi nesigurnosti evropljana u Srbiji. Podseticu da je par dana pre najavljene gej parade doslo do prebijanja onih francuskih navijaca Tuluza, gde je jedan tesko nastradao i jos se bore za njegov zivot, pa su se dodatno isprepadali od navijaca. Dakle, oni se boje navijaca, a pokazuju "zube" na nekim manje opasnim organizacijama. Mislim da je ova gej parada pokazala da su navijaci danas najzdraviji i najjaci deo naseg drustva. To mozda izgleda neverovatno, ali je tako. Mislim da bi navijaci trebali politicki da se angazuju i da preuzmu sudbinu u svoje ruke, a ne da cekaju na kilave politicare i vrh crkve koji su pod kontrolom evropljana (o srpskim "intelektualcima" necu ni da govorim, jer zvanicna sprska intelektualna elita je nula). Dakle, mislim da bi pravi potez bio da se registruje neka partija pod nekim patriotskim imenom, a da je sacinjava koalicija navijaca, nesto u tom smislu. Pre ce Bog od navijaca da napravi jos bolje ljude, i da uvede neke promene u Srbiji, nego sto ce od ovih kilavih mlakonja, u koje se naivni narod uzda, biti neke vajde. Pogledaj samo kakva su navijacka saopstenja. To su najpismenije, najodmerenije i najdirektinije izjave koje se mogu cuti u nasem drustvu. Obraz i 1389, uz svo postovanje njihovog rada, nikada ne mogu da okupe toliko ljudi i da izvrse takav uticaj, kao sto mogu navijaci. Zato evropljani iskaljuju bes nad Obrazom i 1389 jer se boje da udare na navijace. Misle da ce tako da zaplase navijace, ali njih ne mozes da zaplasis, mozes samo da im ponudis drogu ili nesto slicno, pa da igras na kartu da oni degradiraju, ali nisam siguran da to moze tako lako da prodje. Videcemo sta ce biti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 13:39
|
Smajo je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Smajo je napisao: Smatram da je bespotrebno raspravljati kojim jezikom je govorio Adem a.s.;prvi čovjek. Bitno je da je on razumio ono što mu je Bog dž.š.govorio!? Svaki poslanik-prorok govorio je jezikom naroda kojem je bio poslan! Vazno je kojim je jezikom govorio Adam, jer to je jezik kojim se Bog izvorno obraca covecanstvu i ujedno jezik kojim ce se jednog dana govoriti na obnovljenoj zemlji. Razumevanjem tog jezika mozemo mnogo dublje da razumemo poruku koju nam Tvorac upucuje. Bog se obracao na različitim jezicima a ne samo na hebrejskom. Bog je pisao svoje otkrivenje na hebrejskom, a na drugim jezicima je komunicirao sa ljudima tek nakon razdvajanja jezika kod Vavilona. I nakon toga je loza patrijaraha zadrzala hebrejski jezik koji je kasnije bio zvanicni jezik Biblije. Hebrejski jezik je jezik "carskog svestenstva" (ili Bozjeg svestenstva), kako Bog kaze, onih koji su upuceni u sva teoloska znanja i od kojih se najvise ocekuje. Kako kaze Martin Luter: "Oni koji znaju hebrejski jezik (Jevreji) piju (od Bozjeg znanja) sa izvora, Grci piju iz potoka koji izvire iz izvora, a Latini piju iz bara koje su na kraju potoka." |
|
|
anton |
Odgovorio 22.09.2009 14:05
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Hoće li se nakon uskrsnuća govoriti hebrejskim jezikom ili će komunikacija između ljudi biti kao u Djelima apostolskim,gdje je apostole koji su propovjedali svak razumio na svom jeziku? Miroljube,osim engleskim i hebrejskim,dali se služiš još kojim stranim jezikom? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 15:33
|
anton je napisao: Hoće li se nakon uskrsnuća govoriti hebrejskim jezikom ili će komunikacija između ljudi biti kao u Djelima apostolskim,gdje je apostole koji su propovjedali svak razumio na svom jeziku? Ne znamo tacno. Verovatno ce ljudi govoriti jezicima koje znaju, pa kasnije nauce da govore istim jezikom. A imamo slucajeve da se neki orgaznizmi odmah radjaju sa odredjenim znanjima (neke ptice odmah nakon izleganja znaju da migriraju gde treba, i slicno). Adam je stvoren sa znanjem da govori i da razume. Videcemo kako ce to izgledati. Miroljube,osim engleskim i hebrejskim,dali se služiš još kojim stranim jezikom? Ne. |
|
|
anton |
Odgovorio 22.09.2009 16:34
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Upravo čitam jednu knjigu o Jasenovcu,napisao ju je Đorđe Miliša, predratni zagrebački novinar, i sam zatočenik logora. U jednom poglavlju koje nosi naslov "Masoni"govori se upravo o njihovom položaju u Jasenovcu.Miliša piše da su imali povlašten položaj(primali su pakete,nisu odvoženi na rad,nije ih se tuklo,imali su bolju hranu i cigarete). Od 37 koje pisac navodi,samo su trojica ubijena i to zbog veza sa Karađorđevićima,a svi ostali su na nečije intervencije pušteni,čak i oni koji su bili srpske ili židovske nacionalnosti. Dali su masoni tada imali moć kakvu imaju i danas i dali su bili infiltrirani među sve zaraćene strane? Ovo me posebno zanima,jer sam na internetu pročitao da je 1945.Milišina knjiga koju upravo čitam povučena i zabranjena. |
|
|
bob |
Odgovorio 22.09.2009 17:41
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 22.09.2009 17:31 Lokacija: Nepoznata |
da li stvarno mislite da su ljudi koji su sposobni sipkama udarati coveka koji bespomocno lezi na zemlji sve dok ga ne ubiju (nadam se da ce decko preziveti iako je u jako losem stanju) samo zato sto navijaju za drugi klub, najbolje sto ima u srbiji? mozda bi trebalo i to junacko delo gde je 30 hrabrih junaka napalo daleko jace i brojcano nadmocnije (bilo ih cak 3) neprijatelje koji su pretili nasoj slobodi tako sto su sedeli u kaficu prepevati uz gusle. slicnih slucajeva gde su ti junaci prebijali "brojcano nadmocnije" neprijatelje (neprijatelj je svako ko je drugaciji od njih, po bilo cemu) ima koliko hocete. |
|
|
REDSTAR |
Odgovorio 22.09.2009 19:12
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 15.08.2009 10:24 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav profesoru.Hvala za onaj link,video zapis "Skriveni svet"ono zaista mora svako da cuje i da se odazove pameti
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.09.2009 21:59 Gordan
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 21:43
|
anton je napisao: Upravo čitam jednu knjigu o Jasenovcu,napisao ju je Đorđe Miliša, predratni zagrebački novinar, i sam zatočenik logora. U jednom poglavlju koje nosi naslov "Masoni"govori se upravo o njihovom položaju u Jasenovcu.Miliša piše da su imali povlašten položaj(primali su pakete,nisu odvoženi na rad,nije ih se tuklo,imali su bolju hranu i cigarete). Od 37 koje pisac navodi,samo su trojica ubijena i to zbog veza sa Karađorđevićima,a svi ostali su na nečije intervencije pušteni,čak i oni koji su bili srpske ili židovske nacionalnosti. Dali su masoni tada imali moć kakvu imaju i danas i dali su bili infiltrirani među sve zaraćene strane? Ovo me posebno zanima,jer sam na internetu pročitao da je 1945.Milišina knjiga koju upravo čitam povučena i zabranjena. Ne bi bilo lose da tu knjigu skeniras i okacis na internet. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 21:58
|
bob je napisao: da li stvarno mislite da su ljudi koji su sposobni sipkama udarati coveka koji bespomocno lezi na zemlji sve dok ga ne ubiju (nadam se da ce decko preziveti iako je u jako losem stanju) samo zato sto navijaju za drugi klub, najbolje sto ima u srbiji? mozda bi trebalo i to junacko delo gde je 30 hrabrih junaka napalo daleko jace i brojcano nadmocnije (bilo ih cak 3) neprijatelje koji su pretili nasoj slobodi tako sto su sedeli u kaficu prepevati uz gusle. slicnih slucajeva gde su ti junaci prebijali "brojcano nadmocnije" neprijatelje (neprijatelj je svako ko je drugaciji od njih, po bilo cemu) ima koliko hocete. Ako gledas povrsno, i ako si pod uticajem evropskih medija, i ako si tek nedavno sleteo sa Marsa pa ne znas sta se desava na ovoj planeti, onda bi to moglo tako da izgleda kao sto pises. Prvo, treba da znas da ih nije bilo troje, nego 15, i bili su obuceni u francuska obelezja. Kako su uopste navijaci Partizana (koje ne branim u ovom slucaju) prepoznali da se radi o Francuzima? Pa verovatno jer su ovi nesto pevali ili galamili, a bili su u isto vreme obuceni u francuska obelezja. Da te podsetim, Francuska je bila jedna od drzava koja je bombardovala nasu zemlju, a sadasnji ministar spoljnih poslova Francuske Bernar Kusner je bio glavni igrac u otimanju Kosova. Pored toga, Francuska je poznata kao zemlja homoseksualaca, a sam gradonacelnik Pariza je homoseksualac, i hvali se time. U tom Parizu treba uskoro da postave bistu papi Jovanu Pavlu II za njegove "velike zasluge". I da ne nabrajam dalje koliko se Francuska moralno srozala i koliko se ogresila o nas narod, sa kojima je nekada bila saveznik. I umesto da Francuzi dodju u Srbiju sa poklopljenim usima, da nesto nauce, da ne budu tupavi celog zivota, oni su dosli kao u svoju provinciju koju su okupirali i sepure se i mangupiraju. Da ponovim, ne opravdavam njihovo prebijanje. Mi zaista jesmo pod okupacijom i treba da cutimo i trpimo i da se molimo Bogu da nam oprosti sto smo se grehom odvojili od Njega pa nas danas gaze svakakvi smradovi i nesoji. Treba da se dovodimo u red, a ne da ulazimo u sukob sa okupatorom koji samo ceka da nas zatre. Dakle, tvoja elaboracija minulih dogadjaja je skroz pogresna. Ja samo kazem da u ovom trenutku najvise razuma i morala ima medju navijacima. To mozda zvuci paradoksalno, jer su navijaci najcesce primer za nasilje i sukobe, ali Bog nema bolje u Srbiji i eto, preko njih, je sprecio odrzavanje gej parade. Na isti nacin moze da ih upotrebi i za druge stvari. Ja mislim da bi oni bolje ukapirali sta treba Srbiji, nego ovi polupani profesori, doktori, akademici, teolozi i ostala "elita" (koji jedino mogu da se prijave u manekensku agenciju "Elite"). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.09.2009 22:01
|
REDSTAR je napisao: Pozdrav profesoru.Hvala za onaj link,video zapis "Skriveni svet"ono zaista mora svako da cuje i da se odazove pameti Poslusaj na istom sajtu (www.svetigora.org) medju mojim emisijama, i emisiju u dva dela "Ko s Djavolom tikve sadi..." gde imas jos jedno, sjajno iskustvo coveka koji je hodao preko vatre i nije se opekao, i kako su mu demoni slali nemoralne devojke jer je napravio talisman. |
|
|
bob |
Odgovorio 22.09.2009 23:43
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 22.09.2009 17:31 Lokacija: Nepoznata |
meni to deluje kao pogresna logika. tako onda isto mene mogu u hrvackoj da izubijaju jer je neko nekom ubio nekog a eto ja sam iz srbije pa udri, isto tako i mi treba da bijemo hrvate... oko za oko, zub za zub pa dok se cela planeta ne istrebi jer svaki "narod" je nekom nesto zgresio. uhvatili ste se za taj jedan slucaj a ima ih mnogo. razbijanje autobusa i ubacivanje baklji u isti, napad na fudbalere koji su druge boje koze... da ne nabrajam mozda su moji roditelji pogresili kad su me vaspitali da ne mrzim i napadam nekog ko je druge nacije, nosi plavu, crnu, crvenu majicu, druge je boje koze, druge veroispovesti... mozda bi i bilo dobro da sam sleteo s marsa ko zna mozda se marsovci manje mrze a vise vole. da ne bude da samo kritikujem, pricali ste o preseljavanju u prirodu a nisam video da je neko spomenuo Mike Reynolds-a koji dizajnira i pravi kuce od istrosenih guma, praznih flasa i limenki. kuce su "samoodrzive", napravljene da skupljaju kisu, sa solarnim plocama, dobro odrzavaju temperaturu pa za grejanje ima minimalnih potreba... za informacije o kucama probajte da trazite garbage worrior ili earthships (tako nazivaju te kuce) |
|
|
Matijja |
Odgovorio 23.09.2009 00:31
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 12.09.2009 23:20 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite o ovome: http://www.alo.rs..._Skupstini |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.09.2009 08:57
|
bob je napisao: meni to deluje kao pogresna logika. tako onda isto mene mogu u hrvackoj da izubijaju jer je neko nekom ubio nekog a eto ja sam iz srbije pa udri, isto tako i mi treba da bijemo hrvate... oko za oko, zub za zub pa dok se cela planeta ne istrebi jer svaki "narod" je nekom nesto zgresio. uhvatili ste se za taj jedan slucaj a ima ih mnogo. razbijanje autobusa i ubacivanje baklji u isti, napad na fudbalere koji su druge boje koze... da ne nabrajam Mnogo ti je povrsno razmisljanje. Poznato je da mediji u Hrvatskoj satanizuju Srbe, i zato je za Srbe najbolje da se sklone iz Hrvatske, da ojacaju svoje porodice i da se pomire sa Bogom, pa Bog lako moze da ih vrati na njihova ognjista i razjuri ustasku bandu. Oni Srbi, koji hoce da zive u Hrvatskoj (jer su materijalisti, i misle da ce im tamo biti bolje), mogu da budu i prebijeni i vredjani i sve ostalo. Ja ih ne sazaljevam zbog toga. Njihova deca ce biti asimilovana kao papisti, i postace gori papisti i ustase od lokalnih ustasa jer ce morati da se dokazuju da su zaista odbacili veru svojih predaka. Bolje je da prebijaju Srbe u Hrvatskoj, pa da to bude mehanizam da pobegnu iz najpapskije drzave na Balkanu (a mozda i u Evropi i svetu), nego da ostanu tamo i budu ponizavani i na kraju konvertiraju u papiste. Sa druge strane, Hrvati u Srbiji zive u miru i niko ih ne dira po nijednom pitanju. Ali, ako bi neko od njih poceo da nosi slike Tudjmana i Pavelica, onda moze da ocekuje da ga neko napadne. Medjutim, ovde na forumu se ne bavimo time, takvim incidentima, nego pozadinom svega toga, a to ti ne primecujes. Hrvati, Francuzi i ostali su nasa braca, a pravi Hrvati i Francuzi ne idu na stadione i ne ucestvuju u svetskoj histeriji i satanizmu. Mi se ovde bavimo uzrocima problema i kako ih resavati. Covek koji zivi u prirodi iskljucen je od svih gej parada i divljanja po stadionima. Ja sam samo rekao da je doslo dotle da su navijaci postali najmoralniji deo naseg drustva, i to se vidi u praksi, a to pokazuje sliku naseg drustva, koliko je doslo do moralne dekadencije. I sada, Bog radi preko onih preko kojih moe da radi, i to je to. da ne bude da samo kritikujem, pricali ste o preseljavanju u prirodu a nisam video da je neko spomenuo Mike Reynolds-a koji dizajnira i pravi kuce od istrosenih guma, praznih flasa i limenki. kuce su "samoodrzive", napravljene da skupljaju kisu, sa solarnim plocama, dobro odrzavaju temperaturu pa za grejanje ima minimalnih potreba... Pusti te lovacke price, kakve bre stare gume i limenke, to su price za naivne Amerikance i evropljane, hoce da im prodaju djubre kao kuce. Do sada su im prodavali djubre kao hranu i zene, a sada ce i kuce. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2009 09:01 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.09.2009 09:11
|
Ova vest pokazuje pravu sliku desavanja u nasem drustvu. Dakle, jos jednom moze da se vidi ko stoji u pozadini desavanja u Srbiji, a o tome smo vec pricali. Evo, jezuiti sada otvoreno otvaraju svoje klubove u skupstini Srbije i nema ko tome da se suprostavi. Uskoro ce i Srbija postati ustaska drzava, u pravom smislu reci, tako da ce svi koji se suprostavljaju papizmu, ekumenizmu i drugim satanizmima ici pod mac. Crno nam se pise, da ne moze biti crnje. Interesantno je ko se uclanjuje u taj jezuitski red - najveci evropljani. Dakle, moze da se postane papski "vitez" ili "gospa". Kakvo ponizenje. Beda. |
|
Predji na forum: |