Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Gns je napisao:
Evo i ovi ljudi se bave proizvodnjom organske hrane http://www.vozar....
Ako ima neko iz Novog Sada zainteresovan moze ih pronaci na Limanskoj pijaci.

Odlicno, hvala, uskoro cemo ovde postaviti sajt na koji cemo postavljati informacije o svima koji se kod nas bave proizvodnjom organske hrane.

Miroljub Petrovic
panta je napisao:
Sta mislis o ovom slucaju?

http://www.blic.r...?id=109709

Ili je neki demon ili fotomontaza. Ne moze da bude nista trece.

Duki
Zanima me da li postoje otrovne zmije, skorpije, pauci i neke druge zivotinje od cijeg se ujeda umire ili su i to samo izmisljotine farmaceutske industrije? Ako postoje, sta uraditi u slucaju ako nas neka takva zivotinja ujede? Da li su vakcine u takvom slucaju prihvatljive?

Miroljub Petrovic
Duki je napisao:
Zanima me da li postoje otrovne zmije, skorpije, pauci i neke druge zivotinje od cijeg se ujeda umire ili su i to samo izmisljotine farmaceutske industrije? Ako postoje, sta uraditi u slucaju ako nas neka takva zivotinja ujede? Da li su vakcine u takvom slucaju prihvatljive?

Naravno da postoje takvi otrovni organizmi. Ako dodje do ujeda neke od tih zivotinja, postoje prirodni lekovi da se problem resi, i o tome imas detaljnije u Enciklopediji prirodnih lekova koja se nalazi na linku sa leve strane ovog ekrana. Uskoro ce biti spremna knjiga na nasem jeziku o prirodnim lekovima.

Mario Saric
Kada su pitali svestenika koji je meni predavao veronauku u srednjoj skoli zasto po njegovom su majmuni slicni ljudima. On je odgovorio da ih je Bog stvorio kao upozorenje coveku kako moze da zavrsi ako se odrekne njegovih zakona. Kao zivotinja. Vase misljenje?

Miroljub Petrovic
Mario Saric je napisao:
Kada su pitali svestenika koji je meni predavao veronauku u srednjoj skoli zasto po njegovom su majmuni slicni ljudima. On je odgovorio da ih je Bog stvorio kao upozorenje coveku kako moze da zavrsi ako se odrekne njegovih zakona. Kao zivotinja. Vase misljenje?

Simpaticno objasnjenje.

ljubas
Kada ce biti postavljeni drugi snimci-predavanja Isaka Asiela?
Ima dobra zapazanja rabin , voleo bih jos da cujem.

http://sviuselo.wordpress.com/
Alan Ford
Miroljube sotonski poslanice, sta ti mislis da te ne pratimo?

Alan Ford
Miroljube ti si jedan pravoslavni fasita!

Djavole neces jos dugo, harmagedon je blizu!

Miroljub Petrovic
0 je napisao:
Kada ce biti postavljeni drugi snimci-predavanja Isaka Asiela?
Ima dobra zapazanja rabin , voleo bih jos da cujem.

Koliko mi je poznato, bice jedno ili dva predavanja sedmicno, tako da mozes toliko predavanja da ocekujes sedmicno. Verovatno ce biti postavljen poseban sajt na kome ce biti postavljena sva Isakova predavanja koja postoje.

Miroljub Petrovic
Alan Ford je napisao:
Miroljube sotonski poslanice, sta ti mislis da te ne pratimo?

Treba da znas da sam kao mali citao stripove Alan Forda, tako da znam sve vase fazone. Imam coveka u Grunfovoj radionici, a i prisluskivac kod vaseg Broja 1 (onog paralizovanog u kolicima), tako da sve znam sta spremate.

Miroljub Petrovic
Alan Ford je napisao:
Miroljube ti si jedan pravoslavni fasista!

Kad mi vi to kazete, onda je to za mene kompliment. Treba da znas da vas ja volim i da zelim da vam pomognem, a ne da vas pobijem. Bolest koju sirite unistava i vas i sve oko vas. Ako si malo ozbiljan, shvatices to.

Djavole neces jos dugo, harmagedon je blizu!

Evo uplasio sam se, sad cu da pobegnem papi pod suknju.

elohim
miroljube banujte ove sto vas vredjaju,zasto da trpite ovakve ljude na forumu?znate li otprilike kada ce biti gotov prevod biblije?

Miroljub Petrovic
elohim je napisao:
miroljube banujte ove sto vas vredjaju,zasto da trpite ovakve ljude na forumu?

Obicno banujem one koji me vredjaju, ali ovo je sad novi momenat da me vredjaju homoseksualci, pa sam ostavio da ljudi citaju. Do sad su me vredjali ekumenisti i sektasi, a sada i njihova braca po ideologiji.

znate li otprilike kada ce biti gotov prevod biblije?

Ocekujem da ce sirov prevod biti gotov najkasnije za dva meseca. Odmah cu ga postaviti na forum, kao sto sam postavio ovaj prvi deo do 2. Samuilove. A onda ce trebati bar jos mesec ili dva, da se sredi prelom i da se ubace naucna objasnjenja, i onda knjiga ide u stampu. Ne mogu ranije to da zavrsim jer sam zatrpan i sa drugim poslovima, a sredjivanje teksta Biblije ne moze svako da radi.

Miroljub Petrovic
Malopre sam pricao sa prijateljem koji je nedavno bio u Bankoku i jos nekim gradovima Tajlanda, i ispricao mi je strasne stvari koje se tamo rade, za koje nisam znao. Naime, 60-ih godina 20. veka Bankok je bi ojedna od glavnih luka za americku mornaricu u tom delu svetu. Zato je postojala velika potreba za prostitucijom. Prostitucija je postojala i pre toga, ali sada kada su dosli AAmerikanci sa dosta para, "biznis" prostitucije je dobio nezamislivo velike razmere. Moralno posrnuo i ekonomski osiromasen narod Tajlanda je tako razvio satanski karakter do krajnjih granica.

Zbog toga sto su cerke mnogo unosnije za biznis prostuticije nego decaci, mnogi tajlandski roditelji svojoj muskoj deci koja se rode, vestacki daju (dakle, od malih nogu) zenske hormone, tako da ovi decaci postaju isfeminizirani, pocnu da im rastu grudi, a muski polni organ im zakrzljava. Kasnije im odsecaju polni organ i vestacki ugradjuju nesto sto ce imati funkciju vagine. Na taj nacin od decaka pokusavaju da naprave devojcicu (sto zadovoljava kriterijume seksualnih manijaka), i vec sa 10 ili 11 godina ta deca pocinju da se bave prostitucijom (i prave devojcice i ove vestacke). I decaci se koriste za prostituciju za potrebe homoseksualaca, ali su devojcice mnogo "unosniji posao".

Ovaj moj prijatelj je bio zgrozen onim sto je video. Kaze da nekih 100 km daleko od Bankoka postoje javne kuce gde moze da se iznajmi soba i prostitutka na 24 sata, za 20 evra. U Bankoku su malo vece cene takve "usluge".

Ovo nisu nikakvi izolovani slucajevi, vec "normalna" pojava na Tajlandu (i ostalim susednim zemljama, kao sto je Indonezija i dr).

O ovome svetski mediji, kao i ovi nasi, cute. Dakle, o najstrasnijim delima satanizma ne samo da se cuti, nego se tako nesto na svaki nacin prikazuje kao pozitivna pojava. Kada se zabrani gej parada u Beogradu to je najveci svetski skandal, a ako se pobiju dileri droge i prostitucije na Kosovu to je krsenje ljudskih prava i takva drzava treba da bude bombardovana.

Iste ovakve stvari su se radile i u hananskoj zemlji pre dolaska Jevreja u vreme Mojsija. I posle kazu da je Bog ubica i tiranin sto takve sataniste cisti sa zemlje.

Pokusacu da dogovorim sa ovim prijateljem da ga snimim i da okacim ovde video gde bi on detaljno objasnio ono sto je video na Tajlandu.

elohim
takodje je na tajlandu nacionalni sport tajlandski boks,disciplina u kojoj protivniku mozete razbiti lobanju cime god pozelite,laktom,kolenom itd.neretko se te borbe zavrsavaju smrtnim ishodom.

tovel
O amerikancima koji odlaze u zemlje Indokineskog regiona i koriste decu za monstrouzne seksualne usluge nepojmljive zdravom umu se zna ko zna od kada dakle to nije nista novo niti iznenadjujuce.
Ne samo da tamo odlaze i koriste takve usluge obicni amerikanci (uglavnom oni) i evropljani iz zapadne evrope vec te usluge koriste cak i clanovi americkog kongresa i cak mnoge americke diplomate o tome vise u ovom kracem klipu:

Madsen: Diplomat pedophilia is widespread

Takodje evo sta su americki vojnici napravili od Avganistana,prvo su do zuba naoruzavali Talibane tokom sukoba talibana sa SSSR-om a sada kao idu tamo da se bore protiv terorista i kao godinama ne uspevaju da suzbiju terorizam i da pobede talibane (dojucerasnje saveznike) a u stvari Avganistan im je poligon za distribuciju droge i otvaranje javnih kuca.

Hooker house in Kabul?
U.S. Government giving Taliban weapons?

A evo i sta su donosioci slobode i demokratije u Irak doneli Iracanima i kako su ih usrecili.Danas je Irak tranziciona zemlja za distribuciju droge iz Avganistana a iz dana u dan raste broj mladih iracana koji se drogiraju.

Inside Iraq - Iraq's drug challenge - 18 Sep 2009

Samo poslusajte sta kaze onaj tip sa naocarima u kosulji oko 6:24 min klipa (ovaj zadnji klip).Upotrebio izraz je 'bound' koji moze na vise nacina da se prevede ali uglavnom se prevodi kao obaveza,to bi bio grub prevod ali ovde se moze prevesti sa "Kada ste demokratija ne mozete da izbegnete problem sa drogom".Dakle eto sto bi rekli amerikanci "straight from the horses mouth" ili jedan stari profesor "Rece i ziv ostade".

REDSTAR
Pozdrav profesoru,zasto ne banujete ove sataniste sa foruma,vi im nudite lecenje a oni vredjaju kao da su ih demoni opseli,ja mislim da njima treba jedna dobra batina!
Gordan

kotor
Zasto ortodoksni jevreji "mlate" glavom kad citaju toru ispred zida placa?

Miroljub Petrovic
REDSTAR je napisao:
Pozdrav profesoru,zasto ne banujete ove sataniste sa foruma,vi im nudite lecenje a oni vredjaju kao da su ih demoni opseli,ja mislim da njima treba jedna dobra batina!

Moras sa svima da radis na nacin da razumeju poruku. Lako cu da ih banujem, da vidimo i neke druge metode.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.59 sekundi!