Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
GOGO je napisao:
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovjedi.

Profesore mozete mi dat svoje misljenje o ovoj Bozjoj zapovjedi?hvala

Govorio sam o tome. To je los prevod, u originalu pise da ce Bog "pohoditi grehe", ili morace da se bori sa gresima koje roditelji naprave kod njihove dece. U pitanju su i duhovna i fizicka ostecenja coveka. Dakle, roditelju decu naopako uce (duhovno ih truju), i deca im nezdravo zive (fizicki ih truju). Posledice su lose navike i razne bolesti sa kojima ce Bog morati kroz generacije da se bori.

Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Miroljube ko je i sta je Bilderberg grupa?

U pitanju su okultisti i kriminalci koji su pod kontrolom jezuita.

Miroljub Petrovic
Dino je napisao:
Miroljube...u 1. Petrovoj se kaze da "ljubav brise mnoge grijehe". Da li moze i Hulu da pobrise posto Isus kaze da se to nece nikome oprostit "ni na ovom svijetu, ni buducem"? Ja na hulu gledam vise kao stanje...tj. covjekov stav, uvjerenje...nego kao grijeh (po cinu).

Covek koji dodje u stanje hule na Duha Svetoga nema ljubavi u sebi, pa onda ne moze ni da promeni to svoje stanje.

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja je napisao:
Sve vise se u medijama pominje ime Boska Obradovica i Dveri srpske. To je dobro sto se Dveri pominju u medijima jer na taj nacin neki ljudi ce se zainteresovati za njihov rad. Isto tako mislim da ce jednog dana skoro svi u Srbiji znati za CPS i za Miroljuba Petrovica. Smatram da ce doci do eksplozije interesovanja za CPS, za sva Vasa predavanja, za ovaj forum itd. Zanima me da kada kazete da treba da se osposobimo za zivot u prirodi da li to znaci da treba da naucimo kako da proizvodimo organsku hranu ? Gde se to moze nauciti, od koga ? Trebalo bi da budemo segrti koji ce da uce od majstora koji se bave tom proizvodnjom, mada ja licno ne znam nikoga ko se bavi time.

Svaki seljak zna kako se proizvodi hrana. Kad naucis osnovne stvari, onda polako saznas i za metode gde se ne koriste stetni hemijski preparati i to je to. Nije to neka mudrost. Pre neki dan sam ovde stavio link za jednu jaku firmu u Srbiji koja proizvodi organsku hranu, ali i vrsi obuku zainteresovanih. Zovu se "Zeleni hit", a njihov sajt je:

http://www.zeleni...

Ovaj sajt ce uskoro biti dopunjen, ali mogu da se pozovu telefonom i da se kontaktiraju. Covek koji saradjuje sa njima mi kaze da svaki dan po 17-18 kamiona iz Slovenije odvoze organsku hranu koju ovi proizvode.

Uskoro cu imati informacije i za jos neke ljude u Srbiji koji se bave organskom hranom, a onda i za ljude u susednim zemljama, pa cemo postaviti linkove i informacije ovde.

Dino
Kako bi onda opisali Pavlovo stanje prije nego mu se Isus ukaza? Da li je to stanje hule...dakle, ono sto je on cinio protiv Boga, ubojstva, progoni itd?
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Miroljub Petrovic
Na donjem linku je vest o otkazivanju gej parade gde postoji video na kojem se jasno vidi majca mladica koji je iz organizacije gej parade, a na majci je veliki znak "okrenuti pentagram" sto samo slepci ne znaju sta znaci i ko to koristi. Dakle, homoseksualci ne skrivaju da su satanisti. Evo linka:

http://www.presso...ctionId=37

Miroljub Petrovic
Dino je napisao:
Kako bi onda opisali Pavlovo stanje prije nego mu se Isus ukaza? Da li je to stanje hule...dakle, ono sto je on cinio protiv Boga, ubojstva, progoni itd?

Nije to bilo stanje hule. To je bilo stanje neznanja i zaslepljenosti pogresnom teologijom. Ocigledno da je Pavle razmisljao o svom zivotu i da je susret sa Isusom bio samo trenutak konacne prekretnice na drugu stranu.

GOGO
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi.

Ovaj dio mi nije bas jasan pogotovo ovaj niti im sluzi?pod time mislim ako ne sluzim znaci da ne dajem?? npr. pare nekim nemoralnim ljudima koji se sakrivaju iza nekakvog lika ili oblicja...

Miroljub Petrovic
GOGO je napisao:
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi.

Ovaj dio mi nije bas jasan pogotovo ovaj niti im sluzi?pod time mislim ako ne sluzim znaci da ne dajem?? npr. pare nekim nemoralnim ljudima koji se sakrivaju iza nekakvog lika ili oblicja...

Sluzba nekome se odvija najpre na duhovnoj ravni, pa onda na materijalnoj. Sluziti nekome, znaci ziveti po njegovim zeljama ili njegovoj volji. Kada covek sluzi Bogu, to znaci da zivi po Njegovim zakonima, a na taj nacin sluzi i ljudima, jer radi sto je ispravno (sto se mnogima nece svideti, ali je dobro za nemoralne ljude). Demoni traze da ljudi prave kipove, slike i druge materijalne stvari i da ih obozavaju kao bozanstva, kao i da upraznjavaju zakone koji su suprotni Bozjim zakonima, sto dovodi do unistenja coveka i covecanstva.

GOGO
Da najprije na duhovnoj razini!No ja sam zapeo za ovu rijec sluziti pa zar ako nekom sluzis zar ne znaci da mu i dajes nesto npr.pare........??????
A jer moguce da npr. firma BMW koja ima svoj neki oblik ili simbol da ti ljudi koji rade tamo znaci sluze ima ikakve veze sa krsenjem Bozje zapovjedi?

Laki
Gdine Miroljube, sta mislite o kokicama i da li ih preporucujete u ishrani?

Miroljub Petrovic
GOGO je napisao:
Da najprije na duhovnoj razini!No ja sam zapeo za ovu rijec sluziti pa zar ako nekom sluzis zar ne znaci da mu i dajes nesto npr.pare........??????

Novac je u funkciji duhovnih stvari, kao sto sam rekao. Ako nekome dajes novac da kupi drogu, onda sluzis demonima, a ako nekome dajes novac da bi se prehranio, onda sluzis Bogu (i svojim bliznjima). Dakle, sluzba je vezana za duhovni nivo, iz koga proizilaze materijalne stvari.

A jer moguce da npr. firma BMW koja ima svoj neki oblik ili simbol da ti ljudi koji rade tamo znaci sluze ima ikakve veze sa krsenjem Bozje zapovjedi?

Ljudi koji tamo rade mogu da krse Bozju zapovest zato sto rade u prljavom ambijentu i sto nemaju svoj privatni biznis pa rade za drugoga. A kad se radi za drugoga, onda ne moze da se uslovljava kakav je simbol firme, kakvo je radno vreme i slicno. Tada se cuti i radi, samo da se prezivi, dok se ne nadje nesto bolje. Evo, bas sam juce pricao sa jednim tipom koji sebe smatra mesijanskim Jevrejem. On zivi u Beogradu i zaista je bez para, a dobar je momak, pobozan. Radio je u nekoj firmi i imao solidnu platu, i nije radio na Shabat, a onda su ga premestili na drugo radno mesto gde je trebao da radi povremeno i na Shabat. I on nije pristao i dobio je otkaz, tako da sada krpi kraj sa krajem. Ja ga pitam: "Da li su Jevreji radili u Egiptu na Shabat?" On kaze: "Radili su." Onda sam pokusao da mu objasnim da rob ne moze da uslovljava radno vreme i slicne stvari, vec samo slobodan covek, i preporucio sam mu da nadje neki posao, pa makar radio i na Shabat, a da u isto vreme radi na tome da nadje nesto bolje ili da organizuje neki svoj posao, tako da moze da radi kad zeli.

Dakle, pitanje simbola firme i rada u takvoj firmi ima svoju dublju pozadinu. Nije prijatno raditi u firmi koju vode okultisti, ali za neke je to jedino resenje u datom trenutku.

luka
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedzad u poslednjoj izjavi rekao je da je holokaust laz i izgovor za stvaranje jevrejske drzave. Miroljube sta nam mozes reci o Ahmadinedzadu, da nije i on pod uticajem Vatikana i SAD-a?

Njegos I
Vezano za ovu konstataciju da je Hebrejski bio prvobitni jezik koji se govorilo... postoji mnostvo primera - a neki njih su spomenuti i na forumu i u "Osnovima teokratije"...

Medjutim, ono sto sam ja zapazio citajuci Bibliju, jeste da je Bog pomesao jezike samo onima koji su gradili "kulu pobune" ili vavilonsku kulu, dok u to vreme ljudi koji su bili na Bozijoj strani nisu ucestvovali u toj pobuni, tako da je njima ostao isti onaj jezik kojim su pricali njihovi preci, a i prvi medju njima Adam.

Iz Biblije vrlo lako mozemo slediti tu liniju i uvideti da potomci tih poboznih ljudi (Patrijarha) danas govore jezikom koji nazivamo Hebrejski jezik pa prema tome - po meni to je jos jedan jasan dokaz da je Hebrejski jezik = prvobitan jezik!

Miroljub Petrovic
luka je napisao:
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedzad u poslednjoj izjavi rekao je da je holokaust laz i izgovor za stvaranje jevrejske drzave. Miroljube sta nam mozes reci o Ahmadinedzadu, da nije i on pod uticajem Vatikana i SAD-a?

Ja sam vec govorio o tome. Skoro svi islamski lideri su pod kontrolom jezuta (rimske crkve). Mozda vladari Jordana, Egipta i Turske nisu potpuno pod kontrolom jezuita, ali ovi ostali jesu. Treba da procitas ispovest bivseg jezuite i da vidis kako je uveden uticaj rimske crkve na islamske vodje. evo linka:
http://www.cps.or..._ubice.zip

Srbija_zemlja_heroja
"Dolazak antihrista 2012 - projekat maitreja" molim komentar
...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2009 19:51
Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

gns
Evo i ovi ljudi se bave proizvodnjom organske hrane http://www.vozar....
Ako ima neko iz Novog Sada zainteresovan moze ih pronaci na Limanskoj pijaci.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2009 19:53

Varnava
Jel ima neko igrani film Nojeva barka,jel moze da stavi link?

panta
Sta mislis o ovom slucaju?

http://www.blic.r...?id=109709

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja je napisao:
"Dolazak antihrista 2012 - projekat maitreja" molim komentar
...

To su samo zelje okultista i satanista. Bog ima drugi plan.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!