Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Znaci to su ostaci ljudi i majmunskih fosila posle potopa??

Moguce je da su u pitanju ostaci kostiju nekih majmuna posle Potopa, a mozda su i fosili organizama zatrpanih za vreme Potopa. To sto evolucionisti pricaju da je tu bilo neko naselje i slicno, njima ne treba verovati, jer prave pricu koja njima odgovara.

Miroljub Petrovic
alfredino79 je napisao:
Pozdrav svima!
Ovih dana sam dosta razmisljao o ovome...sta mislis Miroljube, da li ce na novoformiranoj tj. renoviranoj zemlji kad zlo bude ocisceno u bozja suverenost bude dokazana, da li ce opet postojati drvo dobra i kao u Adamovo vreme?Ako da, zasto?I ako ne, zasto?

Sve najbolje...

Nigde nam nije receno da li ce ga biti ili nece, ali verovatno ce ga biti. Covek ce i na obnovljenoj zemlji imati slobodnu volju, sto znaci da ce moci da kaze Bogu "Ne", ali iskustvo celog svemira sa istorijom greha ce biti takvo da to nikome nece pasti na pamet.

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
U jednoj emisiji moody science instituta gde si bio narator govorio si o svemiru i o crnim rupama kao delo bozijeg stvaranja da li to znaci da verujes u crne rupe?

U pitanju je prevod videa koji govori o razlicitim fenomenima u svemiru. Neki fenomeni su nazvani "crne rupe", ali se ne kaze sta to znaci. Dakle, niko se tu nije izjasnjavao da prihvata evolucionisticko objasnjenje svemira.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Knjiga BOZJA ZNANOST od Dzeralda Schroedera
http://uploaded.t...

Taj Shreder je slab naucnik, jer hoce da pomiri Bibliju i evoluciju. Ovaj link ne radi (i dobro je da ne radi).

Marrex
Gospodine Petrovicu, iako sam laik u ovoj oblasti ipak postoji nesto sto me zanima a to moje pitanje vezano je za Nojevu Barku...
Preciznije, zanima me vase objasnjenje kako je Noe uspeo da sakupi toliki variet zivotinja?
Kako su one stale na njegovu barku iako kaze da su bile samo osnovne zivotinje taj broj bi premasio kapacitet barke odavno?
Kako je sakupio zivotinje koje zive na vecim udaljenostima tipa preko okeana ili koje zive u nekim pecinama (po predanju se kaze da su sve zivotinje jednom zivele u regionu Izraela ali zato nema njihovih ostataka danas ako je potop tj. katastrofa velikih razmera mogla dovesti do njihove fosilizacije)...
Postoje i druga pitanja vezana za ovu tematiku ali mislim da je dovoljno da bi ste shvatili problem, tj. bar za mene...Voleo bih da kao naucnik meni laiku objasnite ukoliko nadjete vremena...Unapred zahvalan...

Miroljub Petrovic
Marrex je napisao:
Gospodine Petrovicu, iako sam laik u ovoj oblasti ipak postoji nesto sto me zanima a to moje pitanje vezano je za Nojevu Barku...
Preciznije, zanima me vase objasnjenje kako je Noe uspeo da sakupi toliki variet zivotinja?
Kako su one stale na njegovu barku iako kaze da su bile samo osnovne zivotinje taj broj bi premasio kapacitet barke odavno?
Kako je sakupio zivotinje koje zive na vecim udaljenostima tipa preko okeana ili koje zive u nekim pecinama (po predanju se kaze da su sve zivotinje jednom zivele u regionu Izraela ali zato nema njihovih ostataka danas ako je potop tj. katastrofa velikih razmera mogla dovesti do njihove fosilizacije)...
Postoje i druga pitanja vezana za ovu tematiku ali mislim da je dovoljno da bi ste shvatili problem, tj. bar za mene...Voleo bih da kao naucnik meni laiku objasnite ukoliko nadjete vremena...Unapred zahvalan...

Ja sam na ta pitanja detaljno odgovorio u prethodnim postovima, kao i u predavaju "Nojeva barka" koje mozete da pogledate na ovom sajtu. U najkracem, Noje je uveo u brod samo po par od svih osnovnih tipova organizama, dakle one tipove koji su u pocetku stvoreni, i to samo od kopnenih organizama. U stvari, zivotinje je u Barku uveo Noje uz pomoc Boga, koji je delovao na zivotinje da udju u Barku.

Pre Potopa nisu postojali kontinenti kao sto to danas imamo. Postojao je najverovatniej samo jedan kontinent, koji se razdvojio oko 100 godina nakon Potopa za vreme Faleka (1. Mojsijeva 10,25).

Preporucujem da pogledate knjigu "Biblijski Potop", koju takodje imate na ovom sajtu.

ljubas
Agresivni ljudi više zarađuju na poslu

Preuzeto iz Blic-a, 30.08.2009.

http://poslovi.in.../52/12244/

Po mome vidjenju-radu u maloprodaji, ovo je tacno!
Poslodavac tera da vise i vise radnici rade tj da prave veci profit, i postavljaju se licni targeti, pa ako ga ne ostvaris ide ti od plate.
Meni je ovo zlo!
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.09.2009 21:22

http://sviuselo.wordpress.com/
VladaKG1980
Profesore da li se u Kragujevcu u nekoj od knjižara mogu naći knjige centra za prirodnjačke studije ?

Varnava
Miroljube jel se nebojis da te nekazne,neuhapse zbog foruma,clanaka ,knjiga jer ovaj novi Zakon o informisanju je napravljen samo iz tog razloga da sve sto je casno i posteno ugase!

Dimitrije
Nedavno sam pogledao dokumentarni film pod nazivom "Expelled no intelligence allowed". Jedan od clanova ovog foruma je postavio linkove...
Zanima me vase misljenje o ovom dokumentarcu, i vas pogled na to s'obzirom da dokumentarac pokazuje veoma jaku silu koja se uspostavlja kreacionizmu i muku onih ljudi koji je zastupaju...
Pa me takodje zanima da li i ti nailazis na ovakav otpor u Americi ili na ovim prostorima i kako se boris s'time....
Hvala unapred....

kotor
Odgovor Harun Yahia na Dawkinsov napad o Atlasu Stvaranja i java igrica Bacite Dawkinsa u provaliju heheGrin

http://www.replyt...

Miroljub Petrovic
0 je napisao:
Agresivni ljudi više zarađuju na poslu

Preuzeto iz Blic-a, 30.08.2009.

http://poslovi.in.../52/12244/

Po mome vidjenju-radu u maloprodaji, ovo je tacno!
Poslodavac tera da vise i vise radnici rade tj da prave veci profit, i postavljaju se licni targeti, pa ako ga ne ostvaris ide ti od plate.
Meni je ovo zlo!

Blic je klasican satanski medij koji objavljuje samo djubre i satanizam. Svrha ove vesti, kao i drugih vesti koje Blic objavljuje, jeste da se promovise zlo. Nije tacno da agresivniji ljudi vise zaradjuju na poslu. Postoji prljav i cist posao. U prljavom poslu najvise zaradjuju oni koji su okultisti i satanisti, oni koji se dodvoravaju svetskim mafijasima i spremni su da urade svaki oblik nemorala. U cistom poslu najvise zaradjuju oni koji se Boga boje i koji su vredni i principijelni (zive po Bozjim zapovestima). Blic je satanski medij ciji su vlasnici austrijski kriminalci - unuci onih austrijskih "novinara" koji su 1914. pisali i uzvikivali "Srbija mora umreti!"

Miroljub Petrovic
VladaKG1980 je napisao:
Profesore da li se u Kragujevcu u nekoj od knjižara mogu naći knjige centra za prirodnjačke studije ?

Verovatno da se mogu naci, ali najbolje da nazoves Metafiziku na 011/292-0062 i da pitas ko iz Kragujevca kupuje knjige od njih.

Miroljub Petrovic
Varnava je napisao:
Miroljube jel se nebojis da te nekazne,neuhapse zbog foruma,clanaka ,knjiga jer ovaj novi Zakon o informisanju je napravljen samo iz tog razloga da sve sto je casno i posteno ugase!

Ja sam jos uvek "sitna riba" da bi neko mene proganjao. Mene nema u glavnim medijima. To je dobro, jer da me ima, odavno bi me smakli. Ovako se informacija siri medju ljude alternativnim i manje vidljivim nacinom. Kad sam imao serijal emisija na najjacoj televiziji pre 9 godina (TV Palma), odmah su me izbacili sa fakulteta. Od onda me ne diraju jer me nema na glavnim medijima.

panta
kakvo je tvoje misljenje o antibioticima da li ih treba uzimati kad imas virusnu infekciju??

Miroljub Petrovic
Dimitrije je napisao:
Nedavno sam pogledao dokumentarni film pod nazivom "Expelled no intelligence allowed". Jedan od clanova ovog foruma je postavio linkove...
Zanima me vase misljenje o ovom dokumentarcu, i vas pogled na to s'obzirom da dokumentarac pokazuje veoma jaku silu koja se uspostavlja kreacionizmu i muku onih ljudi koji je zastupaju...
Pa me takodje zanima da li i ti nailazis na ovakav otpor u Americi ili na ovim prostorima i kako se boris s'time....
Hvala unapred....

Ja sam nailazio na otpor dok sam bio na najjacoj televiziji, kao sto sam rekao u prethodnom postu. Ljudi u Americi zele da se kreacionizam uci u drzavnim skolama jer i hriscani placaju porez i izdrzavaju nastavnike koji predaju u tim skolama. U taj projekat uvodjenja kreacionizma u skole ukljucene su citave crkve i razne organizacije. Kod nas toga nema, tako da nema ko mene da proganja. Ja sam usamljeni igrac po tom pitanju. Koga ovde briga sta se radi u skolama i sta se deci predaje. Digla je glas Ljuljana Colic, pa su je odmah smenili sa ministarske funkcije.

Ono sto planiram uskoro da uradim jeste da otvorim srednju skolu preko interneta, tako da roditelji koji zele da im deca ne idu u ove debilane od srednje skole, mogu da im pohadjaju neku skolu i da deca imaju diplome. Planiram da otvorim srednju geolosku i srednju medicinsku skolu. Sa tim diplomama mogu posle da upisu neki od fakulteta CPS-a ili neki drugi online fakultet u inostranstvu. To je jedini nacin da se borim, u ovom trenutku, protiv satanizma u sistemu obrazovanja.

Problem je sto je nasa drzava otvoreno ateisticka. Prva recenica ustava kaze da je "Srbija sekularna drzava". Drugim recima, drzava je suprostavljena Bogu, drzava ne priznaje Boga. Niko protiv toga nije digao glas, narod je izasao da glasa za taj "ustav", i sta sad tu da se radi.

Miroljub Petrovic
Kotor je napisao:
Odgovor Harun Yahia na Dawkinsov napad o Atlasu Stvaranja i java igrica Bacite Dawkinsa u provaliju heheGrin

http://www.replyt...

Auu, razvalili su ga. Tako mu i treba. Vise nece blejati. Turci su majstori, nema sta.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.09.2009 22:20

Miroljub Petrovic
panta je napisao:
kakvo je tvoje misljenje o antibioticima da li ih treba uzimati kad imas virusnu infekciju??

Postoje prirodni antibiotici, a beli luk je najpoznatiji. Naravno da treba uzimati antibiotike, ali oni koji cuvaju zdravlje tesko ce da zakace virusnu infekciju.

Srbija_zemlja_heroja
Miroljub Petrovic je napisao:
Problem je sto je nasa drzava otvoreno ateisticka. Prva recenica ustava kaze da je "Srbija sekularna drzava". Drugim recima, drzava je suprostavljena Bogu, drzava ne priznaje Boga. Niko protiv toga nije digao glas, narod je izasao da glasa za taj "ustav", i sta sad tu da se radi.

Secam se da je bilo povuci potegni da bi se izglasao taj ustav jer nije bila velika izlaznost gradjana. Narod verovatno i ne zna da u ustavu pise da je Srbija sekularna drzava, ali interesantno je to da je i patrijarh Pavle izasao da glasa za usvajanje ustava. To je bio takticki potez verovatno da se narod motivise na vecu izlaznost. Nemam ja nista protiv naseg patrijarha Pavla ali kontradiktorno deluje da on glasa za usvajanje ustava u kojem pise da je Srbija sekularna drzava. A mozda ni on sam nije znao sta u ustavu pise. Ovo samo u Srbiji ima. Grin
Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:

Secam se da je bilo povuci potegni da bi se izglasao taj ustav jer nije bila velika izlaznost gradjana. Narod verovatno i ne zna da u ustavu pise da je Srbija sekularna drzava, ali interesantno je to da je i patrijarh Pavle izasao da glasa za usvajanje ustava. To je bio takticki potez verovatno da se narod motivise na vecu izlaznost. Nemam ja nista protiv naseg patrijarha Pavla ali kontradiktorno deluje da on glasa za usvajanje ustava u kojem pise da je Srbija sekularna drzava. A mozda ni on sam nije znao sta u ustavu pise. Ovo samo u Srbiji ima. :D

Dobar je patrijarh kakvi mogu da dodju umesto njega, ali daleko od toga da je on covek preko koga Bog moze da napravi red u drzavi. Nema to samo u Srbiji, vec je Srbija postala kao i ostale svetske govedje drzave gde se sa ljudima postupa kao sa govedima, a ljudima glava sluzi samo za frizuru.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.57 sekundi!