pocetak foruma
|
|
Alexdj986 |
Odgovorio 14.08.2009 23:17
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 05.07.2009 11:38 Lokacija: Nepoznata |
VAŽNO PITANJE !!! Poštovanje, gospodine Petroviću. Odslušao sam većinu vaših predavanja i oduševili ste me. Verovao sam i pre u neke mitove iz Biblije, a naročito sada kada se mogu dokazati sa današnjom tehnologijom. Inače, ja sam student na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Bilo bi lepo kada bi se o ovim stvarima pričalo u školama i fakultetima, ali jedva da sa 2 osobe mogu o tome da diskutujem. Misterijama se bavim od svoje 12 god. kada sam i sam doživeo nešto neobjašnjivo. Naročito me zanimaju stare civilizacije, egiptologija i piramide, ali i civilizacije pre njih i izgubljeni kontinent, ATLANTIDA. Oko svega se slažem što ste pričali u vezi piramida, osim toga kada su građene, što naravno ne znači da sam u pravu, ali imam određena pitanja na tom polju. Smatram da su piramide izgrađene negde oko 10500 g. p. n. e. iz 2 razloga. Prvi razlog je taj što se kompijuterskom obradom došlo do činjenice da se baš te godine položaj 3 najveće piramide u potpunosti poklapao sa položajem 3 zvezde u sazvežđu Oriona, koji su stari egipćani poistovetili sa Ozirisom, bogom obnavljanja i ponovnog rađanja. Drugi razlog je pronalazak piramida i čitavih gradova pod vodom, nedaleko od Tajvana. Naime, naučnici smatraju da se poslednja velika kataklizma, koja bi izazvala takvo potapanje kopna, desila pre oko 12000 g. Vi ste geolog, pa sam hteo da vas pitam, da li se ta kataklizma zaista i desila u to vreme ? Da li to uopšte može da se dokaže ? Bilo bi lepo kada bi mogle da se ispitaju i kineske piramide koje bi nam možda dale više odgovora. Student elektrotehnike
|
|
|
tovel |
Odgovorio 14.08.2009 23:53
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja na pravi nacin pokazuje karakter danasnjeg predsednika Amerike Baraka Obame. Naime, bivsi mason 33. stepena Leo Zagami je prosle godine u martu mesecu, u razgovoru sa jednim mojim prijateljem, izjavio da je odluceno da Barak Obama, tada mason 32. stepena, postane predsednik Amerike. Tada se jos vodila kampanja ko ce biti predsednicki kandidat demokrata - Obama ili Klintonka. Obama je danas urucio najvece civilno odlikovanje Amerike najpoznatijem americkom evolucionisti Stivenu Hokingu i aktivisti za promociju prava homoseksualaca Harviju Milku. Ovakve poteze ocigledno moze da povlaci samo neko ko je u satanizmu ili je orudje satanista. Evo vesti:... Bilo je postavljeno neko pitanje tj postavljena neka vest oko Obame koja se ticala toga da covek uopste nije drzavljanin SAD.Prema onome kako se njegov protivkandidat Mekejn ponasao u kampanji itd bilo je ocigledno da ce Obama pobediti tj da nema sanse da izgubi obzirom da je iza njega stajao citav konglomerat i medijski i finansijski (masoni). Bilo je bivsih politicara iz SAD koji su znali (i neke nevladine organizacije i udruzenja) da covek uopste nije drzavljanin i da je rodjen u Keniji a ne na Havajima. On inace podrzava uklanjanje jevrejskih naselja sa prostora 'zapadne obale' sto je zaista kontradiktorno i cudno obzirom da je bio jedan od stalnih posetilaca AIPAC-a gde je od Jevreja trazio podrsku u kampanji mada vidimo da ih je izgleda izneverio. Ocigledno je da je covek postavljen tu da obavi neki prljav posao i kako stvari stoje na kraju ce lose da zavrsi jer mu popularnost rapidno opada. |
|
|
tovel |
Odgovorio 14.08.2009 23:56
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Palma Plus - Pitanja i Odgovori Deo 1 Deo 2 Deo 3 Deo 4 Deo 5 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.08.2009 06:38
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Alexdj986 je napisao: VAŽNO PITANJE !!! Poštovanje, gospodine Petroviću. Odslušao sam većinu vaših predavanja i oduševili ste me. Verovao sam i pre u neke mitove iz Biblije, a naročito sada kada se mogu dokazati sa današnjom tehnologijom. Inače, ja sam student na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Bilo bi lepo kada bi se o ovim stvarima pričalo u školama i fakultetima, ali jedva da sa 2 osobe mogu o tome da diskutujem. Misterijama se bavim od svoje 12 god. kada sam i sam doživeo nešto neobjašnjivo. Naročito me zanimaju stare civilizacije, egiptologija i piramide, ali i civilizacije pre njih i izgubljeni kontinent, ATLANTIDA. Sve to sto si naveo, sto kazes da te interesuje, povezano je sa okultizmom ili obozavanjem demona, tako da tu moras da budes vrlo oprezan. Ako ne poznajes Bibliju i teologiju, a krenes da se time bavis, onda lako mozes da zalutas i zastranis. Ako hoces da imas pravilno objasnjenje istorijskih dogadjaja predlazem ti da procitas knjigu "Biblijski Potop" sa donjeg linka: http://www.cps.or.../potop.zip Oko svega se slažem što ste pričali u vezi piramida, osim toga kada su građene, što naravno ne znači da sam u pravu, ali imam određena pitanja na tom polju. Smatram da su piramide izgrađene negde oko 10500 g. p. n. e. iz 2 razloga. Piramide ne mogu da budu toliko stare iz jednostavnog razloga sto je planeta Zemlja stara samo oko 6000 godina. Prvi razlog je taj što se kompijuterskom obradom došlo do činjenice da se baš te godine položaj 3 najveće piramide u potpunosti poklapao sa položajem 3 zvezde u sazvežđu Oriona, koji su stari egipćani poistovetili sa Ozirisom, bogom obnavljanja i ponovnog rađanja. Kakve veze ima starost piramida i polozaj zvezda? To je kao da si rekao da su kolaci u tepsiji baba Perse zauzimali polozaj tri najvece piramide. Drugi razlog je pronalazak piramida i čitavih gradova pod vodom, nedaleko od Tajvana. Naime, naučnici smatraju da se poslednja velika kataklizma, koja bi izazvala takvo potapanje kopna, desila pre oko 12000 g. Vi ste geolog, pa sam hteo da vas pitam, da li se ta kataklizma zaista i desila u to vreme ? Da li to uopšte može da se dokaže ? Bilo bi lepo kada bi mogle da se ispitaju i kineske piramide koje bi nam možda dale više odgovora. Ti gradovi pod vodom vrlo moguce da predstavljaju ostatke prepotopne civilizacije, iako je moguce i da je to neka poslepotopna ljudska naseobina koju je Bog pocistio zbog velikog nemorala. Meni vise lici na ono prvo. Tu su pod vodom nadjene piramide slicne danasnjim, kao i veliki kipovi, slicni onim na Uskrsnjem ostrvu. Potop se desio pre oko 4500 godina tako da ti gradovi najverovatnije datiraju iz tog perioda. Na donjem linku se moze videti vise informacija o tim podvodnim gradovima. http://www.klubpu...red-japana |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.08.2009 06:43
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ok, hvala, bice izmenjeno na sajtu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.08.2009 06:51
|
tovel je napisao: Bilo je postavljeno neko pitanje tj postavljena neka vest oko Obame koja se ticala toga da covek uopste nije drzavljanin SAD.Prema onome kako se njegov protivkandidat Mekejn ponasao u kampanji itd bilo je ocigledno da ce Obama pobediti tj da nema sanse da izgubi obzirom da je iza njega stajao citav konglomerat i medijski i finansijski (masoni). Bilo je bivsih politicara iz SAD koji su znali (i neke nevladine organizacije i udruzenja) da covek uopste nije drzavljanin i da je rodjen u Keniji a ne na Havajima. To uopste nije vazno. U Americi zivi 300 razlicitih naroda (mozda i vise). On inace podrzava uklanjanje jevrejskih naselja sa prostora 'zapadne obale' sto je zaista kontradiktorno i cudno obzirom da je bio jedan od stalnih posetilaca AIPAC-a gde je od Jevreja trazio podrsku u kampanji mada vidimo da ih je izgleda izneverio. Zavisi cija je ocekivanja izneverio. Vrlo je moguce da je on u istom timu sa sekularnim liderima Izraela koji podrzavaju homosekusalizam, sekularizam, ateizam, darvinizam i sl. Svima njima smetaju religiozni ljudi u Izraelu i jedini nacin da ih se rese jeste da izazivaju provokacije, sukobe, u kojima bi religiozni mogli da stradaju, a da se u isto vreme vrsi pritisak na ostali deo Izraela da prihvati da Izrael i Jerusalim postanu svetski centar nemorala i bluda, a u isto vreme i prestonica nekog njihovog Novog svetskog poretka. Ocigledno je da je covek postavljen tu da obavi neki prljav posao i kako stvari stoje na kraju ce lose da zavrsi jer mu popularnost rapidno opada. Njegova popularnost je direktno dirigovana pisanjem medija. Narod je toliko zaglupljen i moralno posrnuo da kad ljudi ne bi imali sta da jedu, a da im mediji kazu da bi "bilo gore da Obama nije uveo neke promene" oni bi i dalje velicali Obamu. Moguce je da ce Obama da obavi neki prljav posao, i onda ce kao da ga "smene", bez ikakvih posledica po njega, i dovedu nekog jos goreg na nastavio "posao". |
|
|
duga |
Odgovorio 16.08.2009 10:17
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 13.06.2009 12:30 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav! Sve si nešto mislim...ako su Adam i Eva dok su bili u raju probali zabranjeno voće(govori se da je to kao jabuka),znači ta je bilo još voča,što ukazuje na činjenicu da su se hranili(znači da su imali fiziološke potrebe odnosno pili vodu,jeli,isto sve što i mi sad) ...znači raj je mjesto gdje se živi isto kao i na zemlji samo su savršeni uvjeti života (npr.netreba obrađivat zemlju,sve je na dohvat ruke)..i ljudi dobe "drugačije odjelo"???? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2009 11:15
|
duga je napisao: Pozdrav! Sve si nešto mislim...ako su Adam i Eva dok su bili u raju probali zabranjeno voće(govori se da je to kao jabuka),znači ta je bilo još voča,što ukazuje na činjenicu da su se hranili(znači da su imali fiziološke potrebe odnosno pili vodu,jeli,isto sve što i mi sad) ...znači raj je mjesto gdje se živi isto kao i na zemlji samo su savršeni uvjeti života (npr.netreba obrađivat zemlju,sve je na dohvat ruke)..i ljudi dobe "drugačije odjelo"???? Pa nije bas tako, da "ne treba obradjivati zemlju" i slicno. U Bibliji pise da je Bog postavio Adama u Edenskom vrtu da "radi" u njemu i da ga "cuva". Mozemo delimicno da pretpostavimo o kakvom se tu radu radilo. Nisam siguran da su kopali zemlju motikama, vec su verovatno radili odredjene fizicke poslove oko vrta. Sigurno da taj posao nije bio mukotrpan, jer kad su se pobunili protiv Boga, On im je rekao da ce mukotrpno obradjivati zemlju da bi dosli do plodova. Naravno da su imali drugacije telo i odelo. Apostol Pavle govori o "besmrtnom" i "neraspadljivom" telu, a odelo im je najverovatnije bila odredjena vrsta svetlosti, sto zakljucujemo iz hebrejskog jezika i celog konteksta Biblije. |
|
|
Pijun |
Odgovorio 16.08.2009 14:23
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 16.05.2009 10:49 Lokacija: Nepoznata |
0 je napisao: [quote]bokiva je napisao: Biblija u stripu, izdanje Duhovna stvarnost, 1979 http://www.mediaf...zmitndj2mk http://www.mediaf...zmznqmyiwy http://www.mediaf...ykzlcm0fcb http://www.mediaf...yjgnyjzimy http://www.mediaf...djjjyyiq0c http://www.mediaf...nzoymrhvli http://www.mediaf...k1zemyyzhn http://www.mediaf...dwzthzmzqy Kako se otvara strip u nekom programu? Ja sam skinuo al imam fajl jedan nepoznat i ne mogu da ga otvorim,? kako se otvara Biblija za decu http://www.4share..._decu.html Takodje i ovaj , u kom formatu, knjiga ili program neki, molim pomoc.? Hvala za linkove i filmove. Potreban ti je samo program Winrar ako imash problema sa .7z i .cbr fajlovima, a ako imash problema da otvoris .jpg fajlove onda skini adobe photoshop. Izmenio/la Pijun na 16.08.2009 14:27 |
|
|
ljubas |
Odgovorio 16.08.2009 17:20
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
imam ja winrar to je ok, al pomenute fajlove koje sam skinuo i kad sam raspakovao su u nepoznatom formatu mom kompu, prazna ikonica stoji a kad se klikne na nju trazi program pomocu koga se moze otvoriti ili ga naci u komjuteru ili daje opciu preko weba standardno. biblija u stripu posle raspakivanja ima na kraju u nazivu (posle naziva i tacke) slova- cbr - sto verovatno oznacava odredjenu extenziju za koju ja neznam kome pripada. a bibljija za decu ima na kraju 7z Da li je neko skinuo ove pomenute i kako ih otvorio. fala unapred |
|
|
Stjepan |
Odgovorio 16.08.2009 17:34
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 28.07.2009 13:57 Lokacija: Nepoznata |
0 je napisao: imas program comic display , on cita cbr i cbz formate. Ako ga nadjem na hardu stavicu mu link!imam ja winrar to je ok, al pomenute fajlove koje sam skinuo i kad sam raspakovao su u nepoznatom formatu mom kompu, prazna ikonica stoji a kad se klikne na nju trazi program pomocu koga se moze otvoriti ili ga naci u komjuteru ili daje opciu preko weba standardno. biblija u stripu posle raspakivanja ima na kraju u nazivu (posle naziva i tacke) slova- cbr - sto verovatno oznacava odredjenu extenziju za koju ja neznam kome pripada. a bibljija za decu ima na kraju 7z Da li je neko skinuo ove pomenute i kako ih otvorio. fala unapred |
|
|
Baruch Haba |
Odgovorio 16.08.2009 17:50
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 18.06.2009 20:58 Lokacija: Nepoznata |
0 je napisao: imam ja winrar to je ok, al pomenute fajlove koje sam skinuo i kad sam raspakovao su u nepoznatom formatu mom kompu, prazna ikonica stoji a kad se klikne na nju trazi program pomocu koga se moze otvoriti ili ga naci u komjuteru ili daje opciu preko weba standardno. biblija u stripu posle raspakivanja ima na kraju u nazivu (posle naziva i tacke) slova- cbr - sto verovatno oznacava odredjenu extenziju za koju ja neznam kome pripada. a bibljija za decu ima na kraju 7z Da li je neko skinuo ove pomenute i kako ih otvorio. fala unapred Cbr otvaras s programom CDisplay, kojega mozes naci na: http://www.toggle...isplay.htm .7z mozes otpakirati s winrarom. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 16.08.2009 18:33
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Baruch Haba je napisao: 0 je napisao: imam ja winrar to je ok, al pomenute fajlove koje sam skinuo i kad sam raspakovao su u nepoznatom formatu mom kompu, prazna ikonica stoji a kad se klikne na nju trazi program pomocu koga se moze otvoriti ili ga naci u komjuteru ili daje opciu preko weba standardno. biblija u stripu posle raspakivanja ima na kraju u nazivu (posle naziva i tacke) slova- cbr - sto verovatno oznacava odredjenu extenziju za koju ja neznam kome pripada. a bibljija za decu ima na kraju 7z Da li je neko skinuo ove pomenute i kako ih otvorio. fala unapred Cbr otvaras s programom CDisplay, kojega mozes naci na: http://www.toggle...isplay.htm Hvala za program,ok je sad. .7z mozes otpakirati s winrarom. a 'Biblija za decu' sam otvorio (malim)programom koji se zove 7-zip, instalira se prosto u dva klika, a onda se stane na skinuti fajl''Biblija za decu'' i desnim klikom pritisne na njega , a onda u padajucem meniju se ide na 7-zip ,pa na 'open archiv' , tu se otvara prozor slican w.raru a odatle se slike kopiraju u neki vajl gde hoce da stoje- posto su to slike u JPG fajlu. Ja sam tako ovo zavrsio. A pomenuti proram se moze skinuti na http://www.7-zip....nload.html pa na prvi Download. poz |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 16.08.2009 22:41
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
Da li postoji prevod na srpski ove knjige? http://www.amazon...0312156480 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2009 23:26
|
Daj ne zezaj. Koga briga da prevodi tu knjigu. Ali zato su prevedene sve moguce i nemoguce antisemitske knjige. |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 16.08.2009 23:28
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
A ne postoji mogucnost da mozda vas centar uradi prevod, jer mi se cini da je knjiga odlicna |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.08.2009 23:56
|
Mario Saric je napisao: A ne postoji mogucnost da mozda vas centar uradi prevod, jer mi se cini da je knjiga odlicna Knjiga jeste odlicna, i mogli bi lako da nadjemo izdavaca da to objavi, ali bi za prevod, lekturu i pripremu za stampu trebalo bar 2000 evra, posto je knjiga velika, ima 658 strana. Toliko para nijedan izdavac ne bi danas hteo da izdvoji. Da se radi o nekoj antisemitskoj knjizi odmah bi se nasao neki sponzor iz Evrope, neka NVO. Snimili bi i film na osnovu knjige. |
|
|
zaks |
Odgovorio 17.08.2009 01:27
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 18.07.2009 17:18 Lokacija: Nepoznata |
Ja ne mogu da vjerujem ovom: http://www.nezavi...jmuna.html Posto sam bas iz RS,ovo me je totalno deprimiralo.Sta mislite da li je ovo tacan podatak Miroljube?Iako su ove novine nekakav ekvivalent Blicu u Srbiji,moguce da je nepouzdan podatak,a ako nije tesko nama. Izmenio/la zaks na 17.08.2009 01:28 Kako su slatke jeziku mom reči Tvoje, slađe od meda ustima mojim!Psalam 119
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.08.2009 10:07
|
U Americi se spremaju za masovno vakcinisanje dece u skolama i obdanistima. To ce biti slika i kod nas vrlo uskoro, ako se nesto radikalno ne preduzme i to sto pre. Imacemo ogroman broj osakacenih, obolelih i mrtvih ljudi ako se sprovede ta zamisao vakcinisanja protiv izmisljenog svinjskog gripa. Uticaj naseg centra nije veliki u ovom drustvu, ali valjda ce neko dici glas od uticajnijih organizacija u Srbiji. Evo vesti iz Amerike: http://www.msnbc....-swine_flu |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.08.2009 10:15
|
zaks je napisao: Ja ne mogu da vjerujem ovom: http://www.nezavi...jmuna.html Posto sam bas iz RS,ovo me je totalno deprimiralo.Sta mislite da li je ovo tacan podatak Miroljube?Iako su ove novine nekakav ekvivalent Blicu u Srbiji,moguce da je nepouzdan podatak,a ako nije tesko nama. Daj, nemoj da si naivan. U pitanju je notorna laz koje servira "nezavisni" dnevni list. Ta lazna ispitivanja javnog mnjenja su klasican primer manipulisanja narodom. To jedna od posledica prihvatanja demokratije - sirenje sotonskih lazni na najsuptilniji i najperfidniji nacin. Ali, kad nemamo drzavu, zakone, crkvu, intelektualce, nego sve prodane duse i otpad, onda nije cudo da najgori satanisti rade sta god pozele. Izgleda da je jedino preostalo da bezimo u sume i da se sklanjamo od njihovih vakcina, zakona, lazi i obmana, jer ce uskoro da dodju da pobiju sve one koji se sa njima ne sloze. |
|
Predji na forum: |