pocetak foruma
|
|
Kevin |
Odgovorio 16.06.2009 20:16
|
Član Odgovori: 65 Pristupio/la: 24.05.2008 23:31 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,imao sam često priliku,ne samo ja..nego skoro svaki čovjek..recimo..radimo nešto i nalazimo se u čučećem položaju i iznad nas se nalazi neki lonac i kad se ustajemo slučajno se lupimo glavom i užasno zaboli,bol je tolko jakat da se zaplače..e sad..kako Bog nekom svom djetetu može dopustii takvu bol zbog koje ako je netko stariji može i poginuti? |
|
|
NR |
Odgovorio 16.06.2009 20:24
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Evo lica jedne od perjanica vavilonske Evrope u Srbiji.To su posledice njihovog satanistickog sistema vrednosti.E,da joj je sad Crna Reka koju je pljuvala zajedno sa svojom TV. [url] http://www.kurir-...narkodiler [/url] Izmenio/la NR na 16.06.2009 20:25 |
|
|
Jozef |
Odgovorio 16.06.2009 21:41
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 24.04.2009 21:00 Lokacija: Nepoznata |
Unplug dodatak za firefox skida video sa svih sajtova vimeo google itd |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.06.2009 21:53
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
SD je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: To ne pise u Bibliji, to je zapisano u nekim istorijskim van-biblijskim knjigama. A šta misliš o tome, da li je Sem u velikoj bitci ubio Nimroda? Citao sam o tome u literaturi koju smatram istorijski pouzdanom i verujem da se to desilo, ali to uopste nije bitno za nasu pricu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.06.2009 21:56
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Kevin je napisao: Miroljube,imao sam često priliku,ne samo ja..nego skoro svaki čovjek..recimo..radimo nešto i nalazimo se u čučećem položaju i iznad nas se nalazi neki lonac i kad se ustajemo slučajno se lupimo glavom i užasno zaboli,bol je tolko jakat da se zaplače..e sad..kako Bog nekom svom djetetu može dopustii takvu bol zbog koje ako je netko stariji može i poginuti? Znaci lupio si glavom u lonac i jako te zabolelo, pa je Bog kriv? Dobro je sto si lupio glavom u lonac. To ce te podstaci da cuvas glavu, ako si pametan, a ako nisi, sledeci put moze da te udari u glavu brzi voz pa neces moci da me isto pitas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.06.2009 21:58
|
NR je napisao: Evo lica jedne od perjanica vavilonske Evrope u Srbiji.To su posledice njihovog satanistickog sistema vrednosti.E,da joj je sad Crna Reka koju je pljuvala zajedno sa svojom TV. [url] http://www.kurir-...narkodiler [/url] Ono sto je vaznije od te vesti jeste donja vest, gde se satanisti odmah obrusavaju na one koji se usudjuju da diraju njihove najbolje igrace: http://www.b92.ne..._id=366374 |
|
|
Dino |
Odgovorio 16.06.2009 22:55
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
Miroljube, je li Nazaret kao grad postojao u Isusovo doba?? Cak ni Josip Flavije u svojim spisima nigdje ne spominje taj grad...nigdje se ne spominje u SZ kao ni u poslanicama...pa eto ako mozete malo vise rec o tome...
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 08:53
|
Dino je napisao: Miroljube, je li Nazaret kao grad postojao u Isusovo doba?? Cak ni Josip Flavije u svojim spisima nigdje ne spominje taj grad...nigdje se ne spominje u SZ kao ni u poslanicama...pa eto ako mozete malo vise rec o tome... Naravno da je Nazaret postojao u Isusovo vreme. U pitanju je malo selo koje se ne spominje mnogo u van-biblijskim istorijskim spisima, ali neki istoricari ga spominju. Imas o tome u knjizi Li Strobela "The Case for Christ" (Isusov zlocin) na nasem sajtu na strani 89-90. Evo tog citata: Dr Džejms Strejndž (James Strange) sa Univerziteta u Južnoj Floridi je stručnjak u ovoj oblasti, i opisuje Nazaret kao veoma malo mesto, veličine oko 60 jutara, sa maksimalnom populacijom od oko 480 ljudi, na početku prvog veka. Strejndž napominje da kada je Jerusalim pao 70. godine, sveštenici više nisu bili potrebni u hramu pošto je bio uništen, tako da su poslati na različite druge lokacije, čak i u Galileju. Arheolozi su pronašli listu na jermenskom koja opisuje 24 porodice sveštenika koji su bili premešteni, i registrovano je da je jedna od njih preseljena u Nazaret. To pokazuje da je to malo selo moralo da postoji tu u to vreme. Pored toga, rekao je da postoje arheološke iskopine koje su otkrile grobove iz prvog veka u blizini Nazareta, što bi uspostavilo granice sela, pošto su po jevrejskom zakonu grobovi morali da se postavljaju van gradskog naselja. Dve grobnice su sadržale objekte kao što su lampe od gline, stakleni sudovi i vaze iz prvog, trećeg ili četvrtog veka. Mek Rej je pokupio kopiju knjige istaknutog arheologa Džeka Finegana, koju je objavila štamparija pristonskog univerziteta. Prelistao je knjigu, a zatim pročitao Fineganovu analizu: “Iz grobnica... može se zaključiti da je Nazaret predstavljao jako jevrejsko naselje u rimskom periodu.” Raspravljalo se o lokaciji nekih mesta iz prvog veka, kao na primer gde se tačno nalazi Isusov grob, ali među arheolozima nikada nisu postojale velike sumnje oko lokacije Nazareta. Teret dokaza treba da bude na onima koji negiraju njegovo postojanje. Čak i obično skeptični Jang Vilson, navodeći prehrišanske ostatke koji su pronađeni 1955. godine ispod crkve Blagovesti u sadašnjem Nazaretu, uspeo je da prizna: “Takvi nalazi ukazuju da je Nazaret mogao da postoji u Isusovo vreme, ali nema sumnje da je morao da bude veoma malo i neznačajno mesto.” Toliko neznačajno da Natanailovo razmišljanje iz Jevanđelja po Jovanu 1,46 sada ima više smisla: “Iz Nazareta”, rekao je, “može li biti što dobro?” Izmenio/la Miroljub Petrovic na 17.06.2009 09:13 |
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 17.06.2009 20:22
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Profesore ima li uzajamne veze imeđu stvaranja univerzuma koje je trajalo 144 sati i 144.000 hiljada pravednika koji će živi dočekati Hrista ? Ima li uopše u Bibliji podela dana na 24 časa ? |
|
|
Sinan i Juzni Vetar |
Odgovorio 17.06.2009 20:46
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 17.06.2009 20:43 Lokacija: Nepoznata |
Gosn. Petrovicu, ima li ikakve nade za nas ljubavnike? Evo gledam ovu listu smrtnih grijehova u kalendaru, sa svime mogu izaci na kraj, ali kad kvalitetnu, slobodnu zensku vidim i spetljam se s njom.. to neminovno zavrsi kvalitetnim “druzenjem”, na obostrano zadovoljstvo. Sta da radim kad me svaka hoce. Uglavnom su zmije, ali ko moze da im odoli. Dovoljno je da covjek izadje u najobicniju setnju gradom, narocito kad je lijepo vrijeme i da se sablazni, da dodje u iskusenje i vise od toga . I u drustvu s kojim sam dobar od djetinjstva uvijek je ista shema: “e ajd daj mi broj od ove male,upoznaj me sa njom, a ja cu tebi nabaciti ovu ribu, sestru od ovoga ili bivsu djevojku od onoga.” Znam da nije dobro, a ne mogu izaci iz toga. Mada, i David i Solomun su bili veliki svaleri tako da mi je odmah lakse kad se sjetim toga. Solomun, najmudriji covjek svih vremena imao je zena ne zna im se broj. Zenio se s kim je stigao. Tu ne racunam robinje, one su bile “za usput”.Ali sve legalno,bato.Nista kurvarluk, nista sa strane. Svidi mu se zena, i ozeni je. Stvarno, bio je tata i za Georga Clooney-a. Ni ja ne bih sarao kad bi legalizovali poligamiju. |
|
|
Gogi |
Odgovorio 17.06.2009 21:54
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 05.05.2008 21:39 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube ! Gledam na nekoj televiziji,kao sporedna vjest,nekadasnji predsjednik Amerike Dzimi Karter miri Fatah i Hamas,obecaje priznanje Palestine i pada u nesvjest zbog Izraleskih zlocina zadnje ofanzive,daje obecanje da vise to "NECE DA MOZE",Izrael ,mora da se smiri ! Kako polako dolazi ono sto si govorio ! Zanima me sta tvoji prijatelji Jevreji misle o svemu,dali se uljuljkuju kao mi 1991 godine ? Dali primjecuju opasnost koje se nadvija nad njima ?? Pozdrav Goran Gogi
|
|
|
Synex |
Odgovorio 17.06.2009 22:01
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, sta vi mislite o koriscenju meda kao namirnice zivotinjskog porijekla? Pozdrav... Vjerujem u ...
|
|
|
Kevin |
Odgovorio 17.06.2009 23:08
|
Član Odgovori: 65 Pristupio/la: 24.05.2008 23:31 Lokacija: Nepoznata |
Vidim da imate negativan stav o papi,pa me zanima,što mislite kako bi izgledala Europa danas da papa nije vodio pokrštavanja,ja mislim da bi ta Europa ličila na leglo budizma i hinduizma,tamo di papa nije vodio pokrštavanja tokom povijesti imali bi Europi jednaku Kini...jel tako? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 23:10
|
VladaKG1980 je napisao: Profesore ima li uzajamne veze imeđu stvaranja univerzuma koje je trajalo 144 sati i 144.000 hiljada pravednika koji će živi dočekati Hrista ? Verovatno da ima neka veza. Moze o tome da se razmislja. Ima li uopše u Bibliji podela dana na 24 časa ? Isus kaze: "Nije li dvanaest sati u danu?" U Izraelu dan i noc otprilike isto traju tokom cele godine (razlika je maksimalno oko 40 minuta), tako da dan i noc traju po 12 sati jer je Izrael referentna tacka za merenje vremena. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 23:26
|
Sinan i Juzni Vetar je napisao: Gosn. Petrovicu, ima li ikakve nade za nas ljubavnike? Evo gledam ovu listu smrtnih grijehova u kalendaru, sa svime mogu izaci na kraj, ali kad kvalitetnu, slobodnu zensku vidim i spetljam se s njom.. to neminovno zavrsi kvalitetnim “druzenjem”, na obostrano zadovoljstvo. Sta da radim kad me svaka hoce. Uglavnom su zmije, ali ko moze da im odoli. Dovoljno je da covjek izadje u najobicniju setnju gradom, narocito kad je lijepo vrijeme i da se sablazni, da dodje u iskusenje i vise od toga . I u drustvu s kojim sam dobar od djetinjstva uvijek je ista shema: “e ajd daj mi broj od ove male,upoznaj me sa njom, a ja cu tebi nabaciti ovu ribu, sestru od ovoga ili bivsu djevojku od onoga.” Znam da nije dobro, a ne mogu izaci iz toga. Za vas "ljubavnike" su male sanse da bude nesto od vas jer vi mislite da "nije strasno" to sto radite, a u stvari zivite kao i svaki drugi narkoman - vasa "sreca" u zivotu zavisi od drogiranja. I dok se ovi klasicni narkomani drogiraju raznom hemijom, vi "ljubavnici" se drogirate tako sto dopustate da vas opsedaju demoni i onda "osecate" da vam je lepo dok upraznjavate satanske rituale kurvarluka. Kao sto i sam znas, posle takve "ljubavi" osecas se odvratno, bas kao i svaki narkoman nakon prestanka "zadovoljstva" delovanja droge. Naravno da je Sotona smislio za vas kurvarske narkomane termin "ljubavnici". Niste vi nikakvi ljubavnici, niti je to sto radite ljubav. To je klasicna prljavstina i blud, odvratnost i gadost, ali posto ste navikli da se kupate u septickoj jami onda vam vise ne smeta smrad izmeta, a demoni su vas ubedili da ne mozete da izadjete iz toga. Naravno da ti ne znas sta je prava ljubav jer nikada nisi ziveo za nekog i pomagao bliznjima. Visi oblik ljubavi je kad zivis za poboznu i moralnu devojku, a kasnije zenu, i decu koju imas sa njom. Ali toga nema u pesmama Sinana Sakica i Juznog vetra, pa ne znas. Naravno da postoji sansa da se iscupas iz te septicke jame ako pobacas sve diskove Juznog vetra i ostalog smeca, i pocnes da cistis svoj mozak od otrova. Mada, i David i Solomun su bili veliki svaleri tako da mi je odmah lakse kad se sjetim toga. Solomun, najmudriji covjek svih vremena imao je zena ne zna im se broj. Zenio se s kim je stigao. Tu ne racunam robinje, one su bile “za usput”.Ali sve legalno,bato.Nista kurvarluk, nista sa strane. Svidi mu se zena, i ozeni je. Stvarno, bio je tata i za Georga Clooney-a. David i Solomon nisu bili nikakvi "svaleri". Oni su imali vise zena o kojima su brinuli i koje su zelele da budu njihove supruge, i majke njihove dece. Sa druge strane, ti nemas nikakve obaveze prema svojim "ljubavnicama", nego ih tretiras kao krpe. Ni ja ne bih sarao kad bi legalizovali poligamiju. To ti je samo izgovor. Poligamija znaci brak sa vise zena, a ne kurvarstvo sa vise zena. Ako ti se svidja poligamija, mozes slobodno da je upraznjavas, niko te zbog toga nece dirati. Ali, tebi ne treba brak i obaveza, i briga o zeni i deci. Tebi trebaju neke polupane Filistejke preko kojih ce da te opsedaju demoni i da te stavljaju u stanje transa, a ti ces sam sebe da ubedjujes da ti je "lepo". Sa takvom pricom ne lazes druge ljude, nego lazes samog sebe i tones sve dublje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 23:29
|
Gogi je napisao: Pozdrav Miroljube ! Gledam na nekoj televiziji,kao sporedna vjest,nekadasnji predsjednik Amerike Dzimi Karter miri Fatah i Hamas,obecaje priznanje Palestine i pada u nesvjest zbog Izraleskih zlocina zadnje ofanzive,daje obecanje da vise to "NECE DA MOZE",Izrael ,mora da se smiri ! Kako polako dolazi ono sto si govorio ! Zanima me sta tvoji prijatelji Jevreji misle o svemu,dali se uljuljkuju kao mi 1991 godine ? Dali primjecuju opasnost koje se nadvija nad njima ?? Pozdrav Goran Jedni Jevrejin koga znam da ozbiljno razmislja o svemu je beogradski rabin. Ovi ostali misle da ce svet vecno da traje i da ce "preovladati mir". Secam se kada sam u Americi nekim Jevrejima rekao da se u Americi sprema novi holokaust za Jevreje, oni su mi rekli da nema sansi da do toga dodje. Samo istinski religiozni Jevreji razumeju sta se sprema, kao sto i istinski religiozni hriscani i muslimani razumeju sta se sprema, a takvih je veoma malo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 23:30
|
Synex je napisao: Miroljube, sta vi mislite o koriscenju meda kao namirnice zivotinjskog porijekla? Pozdrav... Govorio sam o tome. Med moze da se koristi u malim kolicinama i u odredjene svrhe. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.06.2009 23:36
|
Kevin je napisao: Vidim da imate negativan stav o papi,pa me zanima,što mislite kako bi izgledala Europa danas da papa nije vodio pokrštavanja,ja mislim da bi ta Europa ličila na leglo budizma i hinduizma,tamo di papa nije vodio pokrštavanja tokom povijesti imali bi Europi jednaku Kini...jel tako? Pa Kina je mila majka za papsku Evropu. U Kini su ljudi veoma zdravi, imaju puno dece, uce decu da treba da brinu o roditeljima, sto puta su moralniji. Ali, posto im je papa preko jezuita uveo komunizam, onda ih sada razvaljuje pa ce i Kinezi uskoro da postanu kao i ostali "pokrsteni" svet. Takodje, domoroci u dzunglama zive sto puta moralnije, zdravije i normalnije od pokrstenih savremenih evropljana. Mislim da su budizam i hinduizam mnogo manje zlo od papske religije. |
|
|
Sinan i Juzni Vetar |
Odgovorio 18.06.2009 00:59
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 17.06.2009 20:43 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Za vas "ljubavnike" su male sanse da bude nesto od vas jer vi mislite da "nije strasno" to sto radite, a u stvari zivite kao i svaki drugi narkoman - vasa "sreca" u zivotu zavisi od drogiranja. I dok se ovi klasicni narkomani drogiraju raznom hemijom, vi "ljubavnici" se drogirate tako sto dopustate da vas opsedaju demoni i onda "osecate" da vam je lepo dok upraznjavate satanske rituale kurvarluka. Kao sto i sam znas, posle takve "ljubavi" osecas se odvratno, bas kao i svaki narkoman nakon prestanka "zadovoljstva" delovanja droge. Kako mislite opsjedaju me demoni? Bukvalno ulaze u moje tijelo ili je to samo figurativno?Kakve satanske rituale?!Ne ucestvujem u orgijama, nisam toliko daleko otisao. Naravno da je Sotona smislio za vas kurvarske narkomane termin "ljubavnici". Niste vi nikakvi ljubavnici, niti je to sto radite ljubav. To je klasicna prljavstina i blud, odvratnost i gadost, ali posto ste navikli da se kupate u septickoj jami onda vam vise ne smeta smrad izmeta, a demoni su vas ubedili da ne mozete da izadjete iz toga. Ne znam da li je Sotona smislio taj naziv,ali cinjenica je da se koristi.Grijesite.Smeta mi smrad izmeta.Na ovaj sam forum dosao bas zato sto mi smeta.Dok traje dobro je.Kad prodje muci me savjest. Naravno da ti ne znas sta je prava ljubav jer nikada nisi ziveo za nekog i pomagao bliznjima. Visi oblik ljubavi je kad zivis za poboznu i moralnu devojku, a kasnije zenu, i decu koju imas sa njom. Ali toga nema u pesmama Sinana Sakica i Juznog vetra, pa ne znas. O, naravno da znam sta je prava ljubav.Nju osjecam prema bratu,majci,sestri i ocu.Ne zale se na mene, ne pijem, ne drogiram se, ne kockam, bavim se sportom, radim i pomazem porodicu.Svoju intimnost,veze,zene i ostalo,naravno,drzim dalje od njih.Radujem se zbog vas ako ste sreli moralnu i poboznu djevojku, ja jos nisam.Gdje ih ima? Naravno da postoji sansa da se iscupas iz te septicke jame ako pobacas sve diskove Juznog vetra i ostalog smeca, i pocnes da cistis svoj mozak od otrova. Sinana i Juzni Vetar slusam samo kad moram, za svoju dusu slusam potpuno druge stvari.Bolje i Sinan nego Slipknot ili Slayer.A nick Sinan i Juzni Vetar je nastao kao interna sala mene i jednog mog drugara.Kako cu najefikasnije ocistiti mozak od otrova? David i Solomon nisu bili nikakvi "svaleri". Oni su imali vise zena o kojima su brinuli i koje su zelele da budu njihove supruge, i majke njihove dece. Sa druge strane, ti nemas nikakve obaveze prema svojim "ljubavnicama", nego ih tretiras kao krpe. David ne samo da je bio svaler nego se u jednom momentu pomamio i namjestio da se ubije Urija Hetejin da bi nesmetano bario i zbario njegovu zenu.Naravno, kasnije se pokajao i Bog mu je oprostio.Ja jos nikog nisam ubio zbog zene. Vi stvarno mislite da su one Moavke i Egipcanke zeljele da budu prave majke i da Solomunu vaspitavaju djecu po Jevrejskim zakonim? One su se kurvanjski sminkale,odijevale,dobro izgledale i survale sirotog Solomuna skoro do dna provalije.Uostalom to su bili politicki brakovi. Kako Bog moze oprostiti ljudima sve to? Solomun je licno razgovarao sa Bogom i bio toliko mudar,kako je pao? I da, ja nikoga ne tretiram kao krpu, to je obostrano.Mislite da sam ja manijak-silovatelj koji tjera zene u krevet?Zene same sebe tretiraju kao krpe.Izadjite na neko setaliste pa cete vidjeti o cemu govorim.Mozda nemam nikakvih obaveza,ali muci me sve to,i muci me sve cesce.Savjest mi jos daje znakove zivota. To ti je samo izgovor. Poligamija znaci brak sa vise zena, a ne kurvarstvo sa vise zena. Ako ti se svidja poligamija, mozes slobodno da je upraznjavas, niko te zbog toga nece dirati. Ali, tebi ne treba brak i obaveza, i briga o zeni i deci. Tebi trebaju neke polupane Filistejke preko kojih ce da te opsedaju demoni i da te stavljaju u stanje transa, a ti ces sam sebe da ubedjujes da ti je "lepo". Sa takvom pricom ne lazes druge ljude, nego lazes samog sebe i tones sve dublje. Ovo s poligamijom je bila sala. Naravno da, kad bih htio i mogao izdrzavati pet zena, ne mogu to sprovesti.Kako me nece niko dirati? Prijatelji bi me proglasili ludim a porodica bi me se odrekla.Zamislite da staroj majci dovedete pet snajki? Pa strefio bi je slog na licu mjesta.Uostalom i u Bibliji je prvobitno bila predvidjena monogamija. Vidite, ja bih se mogao brinuti o zeni i djeci finansijski , ali jos nisam sreo djevojku koja bi rekla da zeli da bude domacica i majka i da vaspita i brine o djeci dok je gazda tj.ja na terenu.Nema takve!Uglavnom kamenjarke sto kazete.Nije da necu obavezu,nego nema prave prilike. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.06.2009 09:25
|
Sinan i Juzni Vetar je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Za vas "ljubavnike" su male sanse da bude nesto od vas jer vi mislite da "nije strasno" to sto radite, a u stvari zivite kao i svaki drugi narkoman - vasa "sreca" u zivotu zavisi od drogiranja. I dok se ovi klasicni narkomani drogiraju raznom hemijom, vi "ljubavnici" se drogirate tako sto dopustate da vas opsedaju demoni i onda "osecate" da vam je lepo dok upraznjavate satanske rituale kurvarluka. Kao sto i sam znas, posle takve "ljubavi" osecas se odvratno, bas kao i svaki narkoman nakon prestanka "zadovoljstva" delovanja droge. Kako mislite opsjedaju me demoni? Bukvalno ulaze u moje tijelo ili je to samo figurativno? Demoni su duhovna bica i oni opsedaju najpe um coveka, dakle mozak, centralni nervni sistem, pa odatle kontrolisu celo covekovo bice. Kada covek zivi nemoralno, onda demoni polazu pravo na njega i mogu da ga opsednu u manjoj ili vecoj meri (Bog jednostavno povlaci zastitu od takvog coveka jer covek huli na Boga). Kada te demon opsedne, onda on moze da izazove da se trenutno lepo osecas, bas kao i ufiksani narkoman, ali nakon toga sledi pakao, osecaj odvratnosti, da bi vremenom upao u depresiju i pozeleo da sam sebi oduzmes zivot, sto i jeste krajnji cilj demona. Kakve satanske rituale?!Ne ucestvujem u orgijama, nisam toliko daleko otisao. Niko ne spominje orgije, iako ni to ti ne bi bilo strano ako bi dosao u situaciju da u njima ucestvujes jer si vec duboko zaglibio u destrukciju. Polni odnos je uspostavljen kao nesto cisto i uzviseno, i predvidjen je za brak, dakle za zajednicu muskarca i zene koji su se udruzili u projektu stvaranja dobrih ljudi (dece). Jedino odnos duhovnih, poboznih i moralnih ljudi moze da bude zdrav, da pozitivno deluje na covekovo bice i da pruzi istinsko zadovoljstvo. Ljudi koji su nepobozni i neduhovni njima je polni odnos jedna vrsta satanskog rituala u kojem im demoni sugerisu kako da dozive sto vece perverzno telesno zadovoljstvo, i ljudi se upustaju u svakakve nezamislive gadosti. Takvi rituali (demonski seks i strast) upraznjavaju se u sotonskim crkvama. Ako bi doslo do zaceca, izvrsio bi se abortus. Tako i ti, tebe ne interesuje ta zenska osoba sa kojom imas "ljubavni" (citaj demonski) odnos, ne interesuje te da imas decu i porodicu, nego te interesuje trenutno telesno zadovoljstvo, strast, pozuda, a to su sve elementi satanizma koji se upraznjava u sotonskim crkvama, a danas i u mnogim domovima. Naravno da je Sotona smislio za vas kurvarske narkomane termin "ljubavnici". Niste vi nikakvi ljubavnici, niti je to sto radite ljubav. To je klasicna prljavstina i blud, odvratnost i gadost, ali posto ste navikli da se kupate u septickoj jami onda vam vise ne smeta smrad izmeta, a demoni su vas ubedili da ne mozete da izadjete iz toga. Ne znam da li je Sotona smislio taj naziv,ali cinjenica je da se koristi.Grijesite.Smeta mi smrad izmeta.Na ovaj sam forum dosao bas zato sto mi smeta.Dok traje dobro je.Kad prodje muci me savjest. Ja sam rekao "izmet" pod znacima navoda. Govorio sam o duhovnom izmetu, odnosno duhovnom smradu koji je poceo da ti se jako svidja, a to su zaljubljivanje, strast, pozuda, taj kurvarski odnos koji imas sa tim polupanim mucenicama koje nemaju ni roditelje ni vaspitanje. Dakle, to smece je pocelo da ti se svidja, a posle toga sledi osecaj grize savesti i odvratnosti. Dobro je to sto te muci savest, jet to znaci da jos nisi skroz propao. Savest je mehanizam koji je Bog uspostavio kod svakog coveka da bi ga upozorio da sto to radi nije dobro i da ga vodi u smrt. Ali, ako budes uporan da "uzivas" u kurvarstvu, otupece ti savest, tako da ces postati kao bukva (drvo), i bices masina za unistavanje drugih ljudi dok se i sam ne unistis. [quote][quote]Naravno da ti ne znas sta je prava ljubav jer nikada nisi ziveo za nekog i pomagao bliznjima. Visi oblik ljubavi je kad zivis za poboznu i moralnu devojku, a kasnije zenu, i decu koju imas sa njom. Ali toga nema u pesmama Sinana Sakica i Juznog vetra, pa ne znas. O, naravno da znam sta je prava ljubav.Nju osjecam prema bratu,majci,sestri i ocu.Ne zale se na mene, ne pijem, ne drogiram se, ne kockam, bavim se sportom, radim i pomazem porodicu.Svoju intimnost,veze,zene i ostalo,naravno,drzim dalje od njih. Uporedi svoj odnos i ljubav koju iskazujes prema svojim bliznjima, koje si naveo, i "ljubav" koju iskazujes prema "zenama" sa kojima se druzis (to nisu nikakve zene, to su balvani i nasminkani lesevi). Svojim bliznjima zelis dobro, spreman si da se zrtvujes za njih, a ove balvane zelis samo da iskoristis, da budes sa njima telesno i da ih sutnes, spreman si da povredis svaku od tih mucenica, jer ces bez problema da ih ostavis ako nadjes neku drugu (koja je vise demonizovana). To pokazuje da ti njih uopste ne volis, nego su te demoni ubedili da je to "ljubav". To se zove satanizam ili samounistenje. Radujem se zbog vas ako ste sreli moralnu i poboznu djevojku, ja jos nisam.Gdje ih ima? Ja se ne krecem po septickim jamama (splavovi, kafici, diskoteke...). Otidji u neku crkvu ili pitaj nekog poboznog svestenika ili monahinju da ti kazu za neku ozbiljnu devojku. Ali, prvo treba da se dovedes u red, jer kad te vide kako si polupan, onda ce morati da te ljubazno odbiju. Treba najpre da duhovno ozdravis, pa onda da razmisljas o zenama (zenidbi). Imas dobrih devojaka i u Sarajevu, i u drugim gradovima gde zive muslimani, a najvise dobrih devojaka ima u Izraelu, Jevrejke su najbolje devojke i zene. Naravno da postoji sansa da se iscupas iz te septicke jame ako pobacas sve diskove Juznog vetra i ostalog smeca, i pocnes da cistis svoj mozak od otrova. Sinana i Juzni Vetar slusam samo kad moram, za svoju dusu slusam potpuno druge stvari.Bolje i Sinan nego Slipknot ili Slayer.A nick Sinan i Juzni Vetar je nastao kao interna sala mene i jednog mog drugara.Kako cu najefikasnije ocistiti mozak od otrova? Mozak se cisti tako sto ga snabdevas samo cistim stvarima, i fizicki i duhovno. Za pocetak ti preporucujem da procitas kratku knjizicu "Nacela zdravog zivota" gde ces se upoznati sa osnovama fizickog zdravlja. Evo linka: http://www.zakoni...a_z_z.html Posle mozes redom da citas knjige i da gledas video materijale sa naseg sajta: www.zakonizdravlj... A sto se tice duhovnog zdravlja, preporucujem ti da za pocetak procitas knjigu "Tajne Biblije". Evo linka: http://www.cps.or...iblije.zip Kad to procitas onda bi bilo dobro da procitas i druge knjige sa naseg sajta: www.creation6days... a pogotovo knjige vezane za opsednutost demonima, kao sto su: - Ispovest palog andjela - Moj beg od demona - Skrivene takne masonerije - Masonski i okultni simboli kao i da pogledas sve video materijale iz serijala "Opasnosti okultizma", a narocito video "Masakr nevinih" i "Seks i zavodjenje" (posto si, vidim, veliki "zavodnik"). [quote]David i Solomon nisu bili nikakvi "svaleri". Oni su imali vise zena o kojima su brinuli i koje su zelele da budu njihove supruge, i majke njihove dece. Sa druge strane, ti nemas nikakve obaveze prema svojim "ljubavnicama", nego ih tretiras kao krpe. David ne samo da je bio svaler nego se u jednom momentu pomamio i namjestio da se ubije Urija Hetejin da bi nesmetano bario i zbario njegovu zenu.Naravno, kasnije se pokajao i Bog mu je oprostio. Gresis. Svaler je neko ko skita i juri zene, a David je zeleo da ozeni tudju zenu, zbog cega je bio zestoko kaznjen, a na kraju se pokajao. Ipak, posle je ziveo sa velikim posledicama zbog toga sto je ucinio. Ja jos nikog nisam ubio zbog zene. Nisi ubio jer nisi bio u situaciji da to ucinis. Ali posto se druzis sa nemoralnim zenama, onda znas kako to izgleda kad ti neki drugi kurvar preotme "ljubavnicu". Onda te demoni narocito opsednu i pozelis da ubijes i nju i njega. Dakle, ako nastavis sa takvim nacinom zivota, budi siguran da ces doci u situaciju da nekoga likvidiras zbog "ljubavi". Vi stvarno mislite da su one Moavke i Egipcanke zeljele da budu prave majke i da Solomunu vaspitavaju djecu po Jevrejskim zakonim? One su se kurvanjski sminkale,odijevale,dobro izgledale i survale sirotog Solomuna skoro do dna provalije.Uostalom to su bili politicki brakovi. Kako Bog moze oprostiti ljudima sve to? Solomun je licno razgovarao sa Bogom i bio toliko mudar,kako je pao? Nije vazno sta su zelele Moavke i Egipcanke, vec sta je Solomon zeleo. On je potpisao ketubu ili bracni ugovor da ce da brine o njima i njihovoj (svojoj) deci. Dakle, to nije bilo kurvarstvo. Naravno, to jeste bilo kurvarstvo u Bozjim ocima jer je Bog zabranio da se njegov narod zeni sa pagankama. Zato je Solomon stradao jer su ga paganke navukle da se klanja drugim bogovima. Tako i tebe te paganke sa kojima se druzis nagovaraju na razne gluposti. I da, ja nikoga ne tretiram kao krpu, to je obostrano.Mislite da sam ja manijak-silovatelj koji tjera zene u krevet?Zene same sebe tretiraju kao krpe.Izadjite na neko setaliste pa cete vidjeti o cemu govorim. Tako je. Vi obostrano jedni druge tretirate kao krpe. Znam ja o cemu ti govoris. Ali to sto one tebe tretiraju kao krpu, to nije izgovor i opravdanje sto ti njih isto tako tretiras i sto se druzis sa njima. Mozda nemam nikakvih obaveza,ali muci me sve to,i muci me sve cesce.Savjest mi jos daje znakove zivota. Dobro je da te muci. Znaci da si jos uvek duhovno ziv. Ali na tesku drogu si se navukao. To je teza droga od heroina. Moraces da budes veliki junak da bi pobedio legione demona koji te opsedaju. To ti je samo izgovor. Poligamija znaci brak sa vise zena, a ne kurvarstvo sa vise zena. Ako ti se svidja poligamija, mozes slobodno da je upraznjavas, niko te zbog toga nece dirati. Ovo s poligamijom je bila sala. Naravno da, kad bih htio i mogao izdrzavati pet zena, ne mogu to sprovesti.Kako me nece niko dirati? Prijatelji bi me proglasili ludim a porodica bi me se odrekla.Zamislite da staroj majci dovedete pet snajki? Pa strefio bi je slog na licu mjesta. Po zakonu, niko ne bi mogao da te dira. Znas i sam da ima na nasim prostorima dosta muslimana koji imaju po vise zena. Ja ti ne predlazem poligamiju, naravno da je najbolje da imas jednu zenu, ali sam samo komentarisao tvoje izjave vezano za poligamiju. Vidite, ja bih se mogao brinuti o zeni i djeci finansijski , ali jos nisam sreo djevojku koja bi rekla da zeli da bude domacica i majka i da vaspita i brine o djeci dok je gazda tj.ja na terenu.Nema takve!Uglavnom kamenjarke sto kazete.Nije da necu obavezu,nego nema prave prilike. Pa naravno da nema dobrih devojaka tamo gde se ti kreces (kontejneri, mocvare, groblja...). Rekao sam ti gore gde treba da se kreces, ali prvo treba sebe da dovedes u red. |
|
Predji na forum: |