pocetak foruma
|
|
ilija89 |
Odgovorio 06.06.2009 22:55
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 24.05.2009 01:08 Lokacija: Nepoznata |
Vezano za tog mamuta u Kostolcu, to moze biti veoma opasno po ceo kop, jer ako Ameri stave sapu na to nalaziste, mogu da prete da zatvore ceo kop, i sta onda?, ljudi ostaju bez posla, moj cale je rekao vezano za to (on radi tamo), da su lepo trebali da ga sa tim bagerom polome i zatrpaju, da se ne sazna da je uopste nadjeno.
Mudar Äovek sam donosi odluke; budala prihvata javno mnjenje.
Kineska izreka |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 22:59
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
kaprol je napisao: baš sam dans pročitao u 24 sata (to su novine koje izlaze ovde u hrvatskoj, tipični žuti tisak) i piše kako su tu u srbiji točnije kod Kostolca, vjerojatno znate to mesto, arheolozi pronašli neoštećen kostur mamuta koji je najverovatnije došao iz tropskih dijelova sjeverne afrike i kao da je star cirka milion godina. tipično evolucionističko pojimanje, zar ne? a sami kažu da je kao kostur očuvan, moguće je, ali ako on i je zaista očuvan onda nemože da bude star milion godina, mislim glupost. Nemoguće jeltako? Te novine "24 sata" su najotrovnije novine na ovim prostorima koje stampaju austrijski kriminalci i besplatno dele po gradovima, fakultetima i autobuskim stanicama. Prosirili su se i u Srbiji, i od njih se moze ocekivati samo laz i promocija destrukcije. Naravno da taj mamut nema veze sa nikakvim milionima godina. Postoji bezbroj razloga zasto fosili ne mogu biti stari milione godina, a o tome imate vise na nasem sajtu na linku: http://www.cps.or.../cks2.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:05
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ilija89 je napisao: Vezano za tog mamuta u Kostolcu, to moze biti veoma opasno po ceo kop, jer ako Ameri stave sapu na to nalaziste, mogu da prete da zatvore ceo kop, i sta onda?, ljudi ostaju bez posla, moj cale je rekao vezano za to (on radi tamo), da su lepo trebali da ga sa tim bagerom polome i zatrpaju, da se ne sazna da je uopste nadjeno. Tvoj cale treba da bezi iz te firme, a ne da razmislja da li ce da dodju Ameri. Naravno da ce satanisti da uzjasu ako osete da mogu da naprave neke pare. Reci caletu da mamuti nisu atraktivni fosili i da toga ima koliko hoces na sve strane. Ako odes na bilo koju sljunkaru pored neke reke, svaki bagerista ce ti reci da cesto izvlaci iz sljunka neke velike kosti i lobanje, i da to baca. To su uglavnom kosti fosilnih mamuta i bizona, iako ima i drugih zivotinja (jelena, divokoza i slicno). Zasto su bas izabrali Kostolac, verovatno je to samo deo kampanje. Neko je tim prodanim dusama od novinara rekao da treba malo vise da promovisu evoluciju, i onda su oni slucajno izabrali Kostolac. Dakle, ne treba tvoj cale da se brine zbog Amera, vec treba da brine sto nema svoju firmu i sto svakog trenutka moze da dobije otkaz, pa posle ko ce da hrani porodicu. |
|
|
ilija89 |
Odgovorio 06.06.2009 23:17
|
Ja razmisljam ovako, zasto svaki put kad se nesto iskopa, uvek je staro po par miliona godina, a nikad ne nadju nesto staro npr. 10 000 godina, nemora to da bude mamut, moze biti i fosil ljudi, ili pak dinosaurusa (na stranu pitanje koliko je stara zemlja), kada vec toliko lupaju sa milijardama godina mogli bi da se malo spuste na zemlju pa da za sledece nalaziste kazu da je malo mladje.
Kineska izreka |
|
|
Kevin |
Odgovorio 06.06.2009 23:18
|
Član Odgovori: 65 Pristupio/la: 24.05.2008 23:31 Lokacija: Nepoznata |
[img]http://hr.wikipedia.org/wiki/Datotekalatypus.jpg[/img] is not a valid Image. Sigurno ste čuli za čudnovatog kljunaša,kakva je to životinja,ima kljun ko patka izgleda kao dabar,noge još čudnije a liči na dabra? Čini se kao da ima veze sa evolucijom?Što vi kažete? |
|
|
visiobeatifica |
Odgovorio 06.06.2009 23:26
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 23.05.2009 00:10 Lokacija: Nepoznata |
ma znam da to je užas te novine ne samo "24 sata" ima njih more koje promiču destrukciju i svakave gadosti. i na televizoru imamo ovde neki program njemački RTL samo što ga je hrvatska zakupila, ali to je tipični masonski program. kakve su to gluposti, evo sad trenutno ide jedan šov zove se "Hrvatska traži zvjezdu". Mislim kad ono sagledaš malo na prvu pa dobro šta sad ovi tamo mladi pjevaju i sve u redu. ali meni se čini da nije tako nije to dobro mislim čemu to, oću reć koliko su ljudi zasljepljeni nekim stvarima ono oće pod svaku cijenu postić neku slavu, a onaj žiri tamo radi budale od tih ljudi... ali sve oni to tako ljepo upakiraju da oni stvarno imaju neke argumente kako bi sebe obranili i reko pa šta kakve to veze ima mi ne radimo ništa protiv Boga li šta ja znam, pa opet onaj Big Brother što počinje svaku jesen ovdje u hrvatskoj, mene su neki ljudi oprali zbog toga što sam im rekao šta gledaju te gluposti, neznam ili sam janeki čudak šta gledam malo drugačije na neke stvari ili su ljudi totalno u nekoj zabludi nemam pojma?? |
|
|
ilija89 |
Odgovorio 06.06.2009 23:29
|
Slicna emisija je bila i u Srbiji, nalik velikom bratu, ja mislim da su takve emisije stvorene za zatupljivanje razuma, i da, i ona "emisija istina ili laz" je potpuna glupost, svemu tome je cilj da se narod navikne da bude posmatran. Samo sto nam u domove ne postave kamere da mogu sve da nas kontrolisu.
Izmenio/la ilija89 na 06.06.2009 23:34 Mudar Äovek sam donosi odluke; budala prihvata javno mnjenje.
Kineska izreka |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:34
|
Ilija89 je napisao: Ja razmisljam ovako, zasto svaki put kad se nesto iskopa, uvek je staro po par miliona godina, a nikad ne nadju nesto staro npr. 10 000 godina, nemora to da bude mamut, moze biti i fosil ljudi, ili pak dinosaurusa (na stranu pitanje koliko je stara zemlja), kada vec toliko lupaju sa milijardama godina mogli bi da se malo spuste na zemlju pa da za sledece nalaziste kazu da je malo mladje. Lupaju sa velikim ciframa jer je potrebno da se u umovima ljudi stvori slika o velikoj starosti Zemlje, pa kad sutra neko krene da cita Bibliju i procita 6000 godina za starost Zemlje da pomisli kako je Biblija knjiga puna besmislica. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:36
|
Kevin je napisao: Sigurno ste čuli za čudnovatog kljunaša,kakva je to životinja,ima kljun ko patka izgleda kao dabar,noge još čudnije a liči na dabra? Čini se kao da ima veze sa evolucijom?Što vi kažete? On tek nema nikakve veze sa evolucijom i predstavlja veliki problem za evoluciju jer poseduje osobine razlicitih organizama, sa aspekta evolucije, tako da ni najgluplja evolucionisticka prica ne moze da smisli objasnjenje za evolutivni nastanak ovog organizma. Evolucionisti izbegavaju da o njemu pricaju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:39
|
kaprol je napisao: ma znam da to je užas te novine ne samo "24 sata" ima njih more koje promiču destrukciju i svakave gadosti. i na televizoru imamo ovde neki program njemački RTL samo što ga je hrvatska zakupila, ali to je tipični masonski program. kakve su to gluposti, evo sad trenutno ide jedan šov zove se "Hrvatska traži zvjezdu". Mislim kad ono sagledaš malo na prvu pa dobro šta sad ovi tamo mladi pjevaju i sve u redu. ali meni se čini da nije tako nije to dobro mislim čemu to, oću reć koliko su ljudi zasljepljeni nekim stvarima ono oće pod svaku cijenu postić neku slavu, a onaj žiri tamo radi budale od tih ljudi... ali sve oni to tako ljepo upakiraju da oni stvarno imaju neke argumente kako bi sebe obranili i reko pa šta kakve to veze ima mi ne radimo ništa protiv Boga li šta ja znam, pa opet onaj Big Brother što počinje svaku jesen ovdje u hrvatskoj, mene su neki ljudi oprali zbog toga što sam im rekao šta gledaju te gluposti, neznam ili sam janeki čudak šta gledam malo drugačije na neke stvari ili su ljudi totalno u nekoj zabludi nemam pojma?? Ljudi su potpuno pukli i izgubili kompas. Najbolje je da cutis i da se sklanjas od budala. Televiziju bi trebalo da izbacis iz sobe, a ako zivis sa roditeljima koji bleje u televizor, onda gledaj da se sto manje zadrzavas u sobi gde odjekuje Sotonin oltar. Nadji dobro drustvo i normalne ljude, pa ces u njihovom prisustvu moci normalno da pricas. |
|
|
ilija89 |
Odgovorio 06.06.2009 23:41
|
Hteo bih da pitam Miroljuba Petrovica dali je moguce da se negde na internetu nadje Biblija na starohebrejskom jeziku, i osnove hebrejskog jezika, hteo bih da uvrstim u kolekciju, i da naucim osnove tog jezika.
Kineska izreka |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:42
|
Ilija89 je napisao: Slicna emisija je bila i u Srbiji, nalik velikom bratu, ja mislim da su takve emisije stvorene za zatupljivanje razuma, i da, i ona "emisija istina ili laz" je potpuna glupost, svemu tome je cilj da se narod navikne da bude posmatran. Samo sto nam u domove ne postave kamere da mogu sve da nas kontrolisu. Onima koji zive po gradovima i deo su sistema, i kamere ce da uvedu u stanove, o trosku "gradjana", i da ih zigosu kao goveda, pa zato treba biti izvan sistema, ziveti u prirodi, biti "seljak", pa neka satanisti rade sta hoce dokle ih Bog pusta. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.06.2009 23:43
|
Ilija89 je napisao: Hteo bih da pitam Miroljuba Petrovica dali je moguce da se negde na internetu nadje Biblija na starohebrejskom jeziku, i osnove hebrejskog jezika, hteo bih da uvrstim u kolekciju, i da naucim osnove tog jezika. Sve to imas na nasem sajtu, na linku: http://www.cps.or...rejski.htm |
|
|
Kevin |
Odgovorio 06.06.2009 23:55
|
Miroljube,nije mi jasno,zašto je stvarano u 7 dana,zašto nije "pucnio prstima" i stvorio za 0.0003 milisekunde,nego je stvarao duži periodom od 7 dana?
Izmenio/la Kevin na 06.06.2009 23:56 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2009 00:13
|
Kevin je napisao: Miroljube,nije mi jasno,zašto je stvarano u 7 dana,zašto nije "pucnio prstima" i stvorio za 0.0003 milisekunde,nego je stvarao duži periodom od 7 dana? Sve ima svoju svrhu, pa tako i nacin Stvaranja. Postoji mnogo razloga zasto je tako stvarano, a ja sam ovde govorio o nekim od razloga. Na primer, sunce je stvoreno 4. dana stvaranja i na taj nacin "omalovazeno", jer ce sunce tokom istorije biti predmet najveceg idolopoklonstva. Usput, rec za "sunce" na hebrejskom jeziku (shemesh) je zenskog roda (ovim ne zelim da omalovazim zenski rod, nego da kazem da bog koji vlada, uspostavlja zakone, deli pravdu i slicno, ne moze da bude zenskog roda; sa druge strane, po mnogim drugim pitanjima je muski rod inferiorniji u odnosu na zenski rod). Zatim, najpre su stvoreni kopneni organizmi (biljke), pa onda vodeni organizmi, sto je suprotno paganskim religijama i evoluciji. Prvo su stvorene biljke, pa onda sunce, cime je opet pokazano da biljke ne zavise od sunca, nego od Boga (Bog je vec postavio odredjeni izvor svetlost prvog dana stvaranja), itd, itd. Konacno, Bog je ljudima dao primer da treba 6 dana da rade, a sedmog dana da se odmaraju. |
|
|
Kevin |
Odgovorio 07.06.2009 00:47
|
Postanak 38,15 Kad je tako vidje Juda, pomisli, da je bludnica, jer je bila pokrila lice svoje A šta znače ona prekrivanja lica što nose Izraelke i Muslimanke? |
|
|
Synex |
Odgovorio 07.06.2009 00:52
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Kakvo je vaše mišljenje o Gavrilu Principu i njegovoj organizaciji, da li bi i sada tebalo nešto takvo?
Vjerujem u ...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2009 08:26
|
Kevin je napisao: Postanak 38,15 Kad je tako vidje Juda, pomisli, da je bludnica, jer je bila pokrila lice svoje A šta znače ona prekrivanja lica što nose Izraelke i Muslimanke? Cuvaju svoju lepotu za muza. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2009 09:12
|
Synex je napisao: Kakvo je vaše mišljenje o Gavrilu Principu i njegovoj organizaciji, da li bi i sada tebalo nešto takvo? Postoji laksi i tezi put za resavanje drzavnih problema, odnosno okupacije. Laksi put je kada se ulaze u porodicu i vaspitanje dece, kada se zivi nezavisno od sistema u prirodi i kada su takve porodice povezane. To se radi u okviru nekog religijskog sistema. Onda Bog lako pocisti okupatore, a vodjenje drzave preuzmu zdravi i pobozni ljudi. Tezi put je kada se manje ulaze u porodicu i stvaranje dobrih ljudi, a u isto vreme se prave planovi za dizanje ustanka protiv okupatora. Ustanak moze da donese oslobodjenje uz velike zrtve, a moze i da bude u krvi ugusen. Kada Bog digne ustanak, kao u Mojsijevom slucaju izlaska iz Egipta, ili u slicnim slucajevima, onda nema zrtava (ili skoro nema) na strani naroda koji se okrenuo Bogu. U vreme Gavrila Principa veliki deo srpskog naroda je ziveo na selu, u prirodi, ljudi su bili vrlo pobozni i moralni, postojalo je snazno zdravo tkivo, i ti ljudi su cinili okosnicu vojske koja je izvojevala velike pobede. Takodje, na globalnom planu svet je bio podeljen jer su sa jedne strane postojale drzave koje su bile pod kontrolom Vatikana, a sa druge strane komunisticke drzave i druge drzave koje su bile pod kontrolom tajnih drustava (kao Jugoslavija, kralj Aleksandar je bio clan tajnog drustva), a ciji su predvodnici bile Engleska i Amerika (ove dve drzave su bile najveca legla tajnih drustava). Na osnovu svedocanstva Alberta Rivere, bivseg jezuite, tajna drustva su se tada otrgla kontroli Vatikana. Ta podela na globalnom nivou je isla na ruku Gavrilu Principu i njegovim vodjama (Apisu i drugim oficirima vojske) jer nije ceo svet skocio protiv Srbije kad je ubijen Ferdinand. Danas je situacija mnogo drugacija. Danas su sve glavne poluge svetske vlasti pod kontrolom Vatikana, vrhovi svih tajnih drustava su pod kontrolom pape i jezuita (na primer, najpoznatiji masoni, kao Dejvid Rokfeler, Majkl Blumberg (gradnacelnik Nju Jorka i mozda najuticajniji milijarder na svetu) i drugi postali su clanovi vatikanskog tajnog drustva "Malteski vitezovi" i dali su zakletvu na vernost papi i jezuitskom generalu; slicna je situacija i sa drugim tajnim drustvima - rozenkrojceri, rotarijanci, templari itd). Postoje neki clanovi tajnih drustava na nizim nivoima koji nisu pod kontrolom Vatikana, kao sto su mnogi cionisti koji se bore za ocuvanje Izraela, iako i tu situacija moze da se promeni. Ne iskljucujem mogucnost da vrh izraelske drzave ucestvuje u izazivanju sukoba u Izraelu sa ciljem da se onda pojavi papa kao mirotvorac i ustolici u Jerusalimu, i tako se uspostavi "mir" u svetu i "ujedinjenje" celog sveta na religijskom i politickom planu. Naravno da ce Bog da razvali takav plan u Izraelu, bar privremeno, dok je ostatak sveta vec ujedinjen na svim nivoima. Sada kada bi se podigao ustanak u Srbiji, kada bi se pojavio neki Gavrilo Princip da ubije glavne eksponente okupacije u Srbiji (ili kada bi se nesto slicno desilo u Hrvatskoj, Bosni ili nekoj drugoj drzavi) odmah bi skocio ceo svet, svetski mediji, ratna NATO masinerija, i takav ustanak bi za kratko vreme bio nemilsrdno u krvi ugusen. Takodje, vecina ljudi danas zivi po gradovima (i potpuno su nezainteresovani sta se oko njih desava, i nemaju snage ni znanja da bilo sta promene) tako da je zdravo tkivo dosta manje nego u vreme Gavrila Principa. Ali, posto znamo da ce Bog da udari ovaj svet velikim prirodnim katastrofama, onda tu lezi sansa za eventualno oslobodjenje neke drzave. Tamo gde bi postojao minimalan broj zdravih i poboznih ljudi za preuzimanje drzave (oko 10% radno sposobne muske populacije, koji cine 2-3% ukupne populacije), velike katastrofe koje bi pogodile svetsku satansku masineriju otvorile bi prostor da se oslobodi drzava jer bi se svetski satanisti o svom jadu zabavili, i onda bi za kratko vreme to zdravo tkivo u drzavi moglo da se veoma uveca (kada bi se stavili pod kontrolu mediji, sistem obrazovanja, uveli dobri zakoni - drugim recima kad bi se uvela teokratija). Onda narod ulazi u savez sa Bogom, pod istim uslovima kao pod planinom Sinaj u Mojsijevo vreme, i onda tu drzavu niko ne sme da dira jer je Bog stiti. Naravno, ovaj scenario ce mnogima izgledati kao naucna fantastika, ali to je realan i jedini moguci scenario koji se jasno vidi iz Biblije. Taj scenario ce sigurno biti izveden sa drzavom Izrael u buducnosti (na osnovu Biblije), a da li ce biti izveden jos negde, videcemo. Dakle, Bog je upotrebio Gavrila Principa za oslobodjenje Srbije, ali za to bila placena skupa cena. Nas narod je u ratu bio prepolovljen, a "sloboda" koja je dosla bila je u pod kontrolom tajnih drustava u liku kralja Aleksandra Karadjordjevica, tako da je posle Prvog svetskog rata nastupila stravicna duhovna propast naseg naroda, slicna ovoj danas. Da je narod bio pobozniji i da je imao ko da ga vodi u duhovnom smislu, sve bi bilo drugacije. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.06.2009 09:20 |
|
|
Pijun |
Odgovorio 07.06.2009 09:59
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 16.05.2009 10:49 Lokacija: Nepoznata |
Dali ce uskoro prevod Biblije sa hebrejskog jezika? |
|
Predji na forum: |