Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Henduin
Pozdrav svima
El ima jos tekstova od Vlade Dimitrijevica?
Ako bi mogo neko da postavi ove neke linkove.

tovel
Evo te emisije sa rts-a.

Gosti su bili:

1.protojerej Branislav Peranović,upravnik rehabilitacionog centra Crna Reka
2.mr Jasmina Knežević Tasić,psihijatar
3.Aleksandar Jevremović,predsednik udruženja Izlazak.

U razgovoru je učestvovo i Ilija Radulović,predavač na Pravnom fakultetu Union kao i Dragan Popović,pravnik iz Inicijative mladih za ljudska prava.

U studiju su bili prisutni roditelji i narkomani na lečenju iz centra Crna Reka kao i studenti medicine i članovi udruženja Izlazak.

VIDEO
Da Mozda Ne - Narkomanija - isterivaci djavola

Billy10
Dobar dan.
Interesuje me da li znate nesto o Nostradamusu i njegovoj knjizi prorocantava?
Takodje, jeste li culi za tzv. Lorda Maitreyu? Otac Tadej i mnogi kazu da je on Antihrist odnodno onaj "u koga ce se useliti necastivi". maitreja kaze za sebe da je Ucitelj (obecani mesija) svim narodima i inkarnacija svih bogova, pocev od: Isusa, Imam Mahdija, Hare Krisne, Bude...
Na videu "Digitalni andjeo" se kaze da ce dzamija Al Aksa biti unistena da bi se izgradio treci po redu Hram u Jerusalimu, i to ne sto se ce tad siriti vera kod Jevreja i sve cvetati, vec da se u njemu zacari Antihrist da se pokaze svetu koliko je mocan. To je tzv. "DAN DEKLARACIJE". Sav narod ce ici u Jerusalim da vidi tog "mesiju" svi novinari i TV stanice ce pratiti zacarenje i "uci ce u sve domove". Manipulacije ljudima ce se vrsiti preko mikrocipova koji ce se ugradjivati u dokumente i pod kozu radi "zastite od terorista". Cipovi imaju ulogu prijemnika i odasiljaca i svaka antena moze da emituje signal. U briselu je zgrada u obliku krsta BERLEYMONT i tu je centar licnih podataka svake osobe i odatle po uputstvima ce biti vrsene manipulacije ljudima. IBM korporacija vrsi testiranja kao i Hitachi koji proizvodi cipove.
nadam se da nisam nikoga uplasio ali mnogi strucni ljudi prognoziraju ovakve dogadjaje. Interesuje me vas komentar.
Svako dobro.
"Primati je lepo, davati je uzviseno".

prdrg
Henduin je napisao:
Pozdrav svima
El ima jos tekstova od Vlade Dimitrijevica?
Ako bi mogo neko da postavi ove neke linkove.

http://www.borbaz...&Itemid=31

nikola
Vlada Dimitrijevic na guglu

8 godina Dveri
http://video.goog...7582608910

vladika Nikolaj i bogomoljacki pokret
http://video.goog...7089091549

o Solzenjicinu
http://video.goog...0482190054

intervju
http://video.goog...8767363844

tovel
Dveri srpske - Kako prepoznati sektu predavac Sladjan Mijaljevic

Miroljub Petrovic
Billy10 je napisao:
Dobar dan.
Interesuje me da li znate nesto o Nostradamusu i njegovoj knjizi prorocantava?

Govorio sam o Nostradamusu. U pitanju je okultista i opasan covek, a njegove knjige nemaju nikakvu vrednost.

Takodje, jeste li culi za tzv. Lorda Maitreyu? Otac Tadej i mnogi kazu da je on Antihrist odnodno onaj "u koga ce se useliti necastivi". maitreja kaze za sebe da je Ucitelj (obecani mesija) svim narodima i inkarnacija svih bogova, pocev od: Isusa, Imam Mahdija, Hare Krisne, Bude...
Na videu "Digitalni andjeo" se kaze da ce dzamija Al Aksa biti unistena da bi se izgradio treci po redu Hram u Jerusalimu, i to ne sto se ce tad siriti vera kod Jevreja i sve cvetati, vec da se u njemu zacari Antihrist da se pokaze svetu koliko je mocan. To je tzv. "DAN DEKLARACIJE". Sav narod ce ici u Jerusalim da vidi tog "mesiju" svi novinari i TV stanice ce pratiti zacarenje i "uci ce u sve domove". Manipulacije ljudima ce se vrsiti preko mikrocipova koji ce se ugradjivati u dokumente i pod kozu radi "zastite od terorista". Cipovi imaju ulogu prijemnika i odasiljaca i svaka antena moze da emituje signal. U briselu je zgrada u obliku krsta BERLEYMONT i tu je centar licnih podataka svake osobe i odatle po uputstvima ce biti vrsene manipulacije ljudima. IBM korporacija vrsi testiranja kao i Hitachi koji proizvodi cipove.
nadam se da nisam nikoga uplasio ali mnogi strucni ljudi prognoziraju ovakve dogadjaje. Interesuje me vas komentar.
Svako dobro.

U tom videu ima dosta dobrih i tacnih stvari, ali ima i nekih koje nisu tacne. Treci Hram se nece zidati da bi se u njemu uspostavio Antihrist (Sotona), vec kao deo velikog projekta osvedocenja covecanstva o zivom Bogu pred konacno ciscenje svemira od greha (ukljucujuci i planetu Zemlju). Kad smo kod Treceg Hrama, ocekujem da u toku narednih mesec dana postavimo prevod knjige Treci Hram koja ce ici u stampu.

cruiser25
U bibliji se kaze da su Adam i Eva imali troje dece tj. 3 sina.Nigde se ne pominju zenska deca.Nije mi najjasnije kako je doslo do daljeg sirenja vrste ukoliko je Eva i dalje bila jedino zensko a ne pominje se da li je imala jos potomaka.

boZo
da li mozete da predlozite ili da posavetujete nego dobro mesto u prirodi za zivot. gde nas nece moci tako lako naci satanisti. u srbiji.

Miroljub Petrovic
cruiser25 je napisao:
U bibliji se kaze da su Adam i Eva imali troje dece tj. 3 sina.Nigde se ne pominju zenska deca.Nije mi najjasnije kako je doslo do daljeg sirenja vrste ukoliko je Eva i dalje bila jedino zensko a ne pominje se da li je imala jos potomaka.

Govorio sam o tome vise puta. U Bibliji su dati samo potrebni i vazni podaci. Naravno da su Adam i Eva imali mnogo sinova i kceri, a ne samo tri sina.

Miroljub Petrovic
boZo je napisao:
da li mozete da predlozite ili da posavetujete nego dobro mesto u prirodi za zivot. gde nas nece moci tako lako naci satanisti. u srbiji.

Meni se najvise svidja istocna Srbija, od Valjeva do Prijepolja, iako u celoj Srbiji ima dobrih mesta.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 28.05.2009 19:03

JV
Miroljube,

David je obljubio Vitsaveju koja je bila udana žena, napravio joj dijete, njenog muža napio i u borbi namjestio da pogine . A sve to kao Izrailjev car .

Znam da ga je Bog kaznio i da je David patio, da su mu sinovi umrli, ali jel njegov prekršaj nije bio dovoljan da ga Bog ubije ?

Kevin
Rečeno je da će se narodi skupiti u Jeruzalemu poslije ili za vrijeme gradnje treceg Hrama i da će nakon nekog vreman Hram zauzeti Sotona,e sad,dali mi da idemo u Jeruzalem ili da ne idemo,ako će ga Sotona zauzeti to znači da ćemo i mi biti zauzeti(opkoljeni) tj. u Sotoninoj vlasti?

boZo
Miroljub Petrovic je napisao:
boZo je napisao:

Meni se najvise svidja istocna Srbija, od Valjeva do Prijepolja, iako u celoj Srbiji ima dobrih mesta.

da li ima izvora vode izvan naseljenih mesta? ili kako se to moze resiti ?

Miroljub Petrovic
JV je napisao:
Miroljube,

David je obljubio Vitsaveju koja je bila udana žena, napravio joj dijete, njenog muža napio i u borbi namjestio da pogine . A sve to kao Izrailjev car .

Znam da ga je Bog kaznio i da je David patio, da su mu sinovi umrli, ali jel njegov prekršaj nije bio dovoljan da ga Bog ubije ?

O tome sam vec govorio. Kada neko pocini greh za koji je prema Bozjem zakonu propisana srmtna kazna, postoji jedan period izmedju utvrdjivanja krivice i sprovodjenja smrtne kazne. U tom periodu, koji moze da traje nekoliko sekundi ili nekoliko dana, okrivljeni moze da se iskreno pokaje i da bude spasen, iako mu se ovaj zivot uskoro zavrsava (dakle, jednog dana bice vaskrsnut na vecni zivot). David se ocigledno pokajao za ucinjeno delo i to se vidi i iz njegovog ponasanja i iz Bozjih reci o njemu, tako da je period do smrti Davida bio produzen.

Bog nije ubio Davida jer je procenio da ce to biti bolja opcija za Njegov plan spasenja Izraela i covecanstva. David je zestoko kaznjen, tako da Bog nije ispao nepravedan, a u isto vreme je David, kao veoma pobozan i sposoban covek (sa odredjenim nedostacima), bio kanal preko koga je Bog uradio mnoge dobre stvari.

Koliko je zestoko David bio kaznjen svedoce i njegove izjave da bi mu draze bilo da je on poginuo nego sto je gledao pogibiju svoje dece. Svaki normalan roditelj bi radije izabrao da on umre umesto svog deteta. Dakle, treba gledati siri kontekst kako Bog deluje u ovom svetu, ali Njegova pravda nikada ne dolazi u pitanje. To sto je On milostiv, to ne ugrozava Njegovu pravdu.

Miroljub Petrovic
Kevin je napisao:
Rečeno je da će se narodi skupiti u Jeruzalemu poslije ili za vrijeme gradnje treceg Hrama i da će nakon nekog vreman Hram zauzeti Sotona,e sad,dali mi da idemo u Jeruzalem ili da ne idemo,ako će ga Sotona zauzeti to znači da ćemo i mi biti zauzeti(opkoljeni) tj. u Sotoninoj vlasti?

Sotona moze da zauzme i Srbiju, i neku drugu zemlju, ali ne i svakog pojedinca koji zivi izvan sistema. Ovde je neko pitao za lokalitet u Srbiji koji bi bio dobar da se covek skloni od satanista. Dobro je kad se covek skloni negde u prirodu, pa ima sumu, dobru zemlju, kvalitetnu i jednostavnu kucu, ali bolje je ziveti u pustinji okruzen dobrim ljudima, nego u prelepoj prirodi okruzen losim ljudima. Bog moze lako u pustinji da se pobrine za svoje ljude, a u isto vreme moze da spali lepu prirodu u kojoj zive neznabosci.

Kada biramo gde cemo da zivimo, trebali bi da gledamo vise faktora, a jedan od najvaznijih jeste gde su pobozni ljudi, jer tamo gde su pobozni ljudi, tamo je najbezbednije. Kada Sotona jednog dana bude zauzeo ceo svet, sigurno je da ce u nekim delovima sveta biti vise, a negde manje poboznih ljudi. Nema sumnje da u Izraelu danas ima, a i u buducnosti ce biti, najvise poboznih ljudi, tako da je Izrael, od svog novog uspostavljanja 1948, pa sve do Hristovog dolaska najsigurnije i najbolje mesto za zivot Bozjeg naroda. (Izrael je, na osnovu biblijskih prorocanstava, posebno mesto za zivot Bozjeg naroda, narocito u poslednjim vremenima.) Naravno da ce i na drugim mestima moci da se zivi i funkcionise, prema onoj biblijskoj: "A Isus im rece: Gde se skupe dvoje ili troje, i ja sam sa njima."

Covek svuda moze lepo i kvalitetno da zivi, pa cak i u zatvoru, ako je sa Bogom. Mislim da je zivot u Izraelu nesto najvise sto covek moze sebi da priusti, ali to je privilegija samo onih koji mogu i hoce da se osposobe za tako nesto. Moja zelja je da zivim u Izraelu, ali jos veca zelja mi je da budem tamo gde je Bozja volja. Ako je Bozja volja da budem u Srbiji ili negde drugde izvan Izraela, bicu srecan da tamo zivim za Boga.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 29.05.2009 00:20

Miroljub Petrovic
boZo je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
boZo je napisao:

da li ima izvora vode izvan naseljenih mesta? ili kako se to moze resiti ?

U celoj Srbiji ima dobrih izvora vode, ali uvek teba imati i kisnicaru (cisternu za sakupljanje kisnice), jer postoje jednostavne prirodne metode kako kisnica moze da se filtrira za pice.

s b
Hteo bih samo na kratko da se vratim na jedno pitanje u vezi novih pasosa i lk. Procitao sav sve postove u vezi toga " i sam imam neko predznanje u vezi toga, ali jos imam dilemu kao i mnogi ?!
Znamo da je to pocetak uvodjena kontrole celokupnog stanovnistva da nemozez kupiti - prodati. Nema nigde zvanican stav SPC u vezi toga (ili ga ja nisam video),u Prijateljskim razgovorima sa par popova dobijao sam razlicite odgovore. I oni sami su pomalo dezorjentisani....
U pismu se spominju " zig " " pecat ". Mozemo li to tumaciti bukvalno ili ne ? i strikntno pise ko ga primi nadrljao je bez obzira na razlog i opravdanje zbog kojeg ga je primio.

kako tumaciti sve ovo?
1. S obzirom da novi biometrijski pasosi i lk poseduji cip u kojoj postoje skriveni brojevi,pracenje istog ,itd... potrebno je samo na kraju da skupstina srbije donese zakon da se nemoze bez njega nista i to je to , zar ne?
2. ILi da ga uzmemo jer na je potreban da dogodine idemo u Izrael ili slicno i da mislimo kako je to "predzaruka " i da nije potrebno brinuti jer to nije pravi "zig " jer on ce doci po kozu .

MOLIM odgovor. Vaseg misljenja je li smemo uzimati ove nove pasose ili ne?

DA ili NE ? ? ?
...velika se kisa slila u dolini reke nila ...

Miroljub Petrovic
S B je napisao:
Hteo bih samo na kratko da se vratim na jedno pitanje u vezi novih pasosa i lk. Procitao sav sve postove u vezi toga " i sam imam neko predznanje u vezi toga, ali jos imam dilemu kao i mnogi ?!
Znamo da je to pocetak uvodjena kontrole celokupnog stanovnistva da nemozez kupiti - prodati. Nema nigde zvanican stav SPC u vezi toga (ili ga ja nisam video),u Prijateljskim razgovorima sa par popova dobijao sam razlicite odgovore. I oni sami su pomalo dezorjentisani....
U pismu se spominju " zig " " pecat ". Mozemo li to tumaciti bukvalno ili ne ? i strikntno pise ko ga primi nadrljao je bez obzira na razlog i opravdanje zbog kojeg ga je primio.

kako tumaciti sve ovo?
1. S obzirom da novi biometrijski pasosi i lk poseduji cip u kojoj postoje skriveni brojevi,pracenje istog ,itd... potrebno je samo na kraju da skupstina srbije donese zakon da se nemoze bez njega nista i to je to , zar ne?
2. ILi da ga uzmemo jer na je potreban da dogodine idemo u Izrael ili slicno i da mislimo kako je to "predzaruka " i da nije potrebno brinuti jer to nije pravi "zig " jer on ce doci po kozu .

MOLIM odgovor. Vaseg misljenja je li smemo uzimati ove nove pasose ili ne?

DA ili NE ? ? ?

Naravno da treba da uzimamo nove pasose ako ce oni da nam olaksaju zivot, a u isto vreme nece ugroziti nas odnos sa Bogom. Cinjenica je da preko cipovanih dokumenata (pasosa i licnih karata) oni mogu da nas fizicki lociraju (ako dokumente nosimo sa sobom), a mogu da uvedu zakone da bez tih cipova ne moze da se kupuje i prodaje. Ali, ako smo mi osposobljeni da zivimo van sistema (negde u prirodi), onda takva cipovana dokumenta mozemo da koristimo dok nam to odgovara, a kad procenimo da je opasno da ih nosimo sa sobom (jer mogu preko njih da nas lociraju), onda mozemo da ih bacimo daleko od mesta svog prebivalista i da zivimo potpuno odvojeni od sistema.

Treba reci da ceo taj sistem cipovanja dokumenata moze da funkcionise samo ako ima struje. Ako Bog udari njihov strujni sistem koji je na staklenim nogama, onda njihov sistem tesko moze da funkcionise. Oni mogu da koriste uredjaje na baterije i agregate, kada proveravaju ljude prilikom kupovine i prodaje, i tako mogu da kontrolisu najveci broj ljudi - one koji zive u njihovom robovlasnickom sistemu i koji zavise od njih. Oni koji zive po gradovima potpuno su zavisni od sistema jer moraju da rade u sistemu, a zavise od struje, vode, kupovine hrane itd takodje od sistema.

Satanistima ce biti jako tesko ako nemaju struju da preko agregata vrse snimanje terena i lociraju one koji nisu deo sistema. Sateliti mogu da rade na solarnu energiju, ali komunikacija sa njima je veoma otezana ako se oslanjaju na baterije i agregate. Konacno, i ako imaju struju, nece im biti lako da lociraju one koji su van sistema.

Mi treba da radimo nas deo posla i Bog ce nas stititi. Ono sto treba uvek da imamo na umu jeste da ce mozda doci dan kada cemo morati svojim zivotom da branimo nasu vernost Bogu. Satanisti pribegavaju ubistvu kao poslednjoj opciji, i to je cin njihovog poraza. Ako ne uspeju da nagovore coveka da postane satanista, oni su izgubili tog coveka. Onda im jedino preostaje da ga ubiju, da ovaj ne bi sirio uticaj na druge ljude. Bog je obecao da nece dopustiti da na coveka dodje iskusenje koje on ne moze da podnese. Dakle, mi treba da jacamo duhovno, i na svaki drugi nacin, da bi mogli sto duze da zivimo i da doprinesemo necemu sto je dobro i ugodno pred Bogom.

Mladen M
Amfilohije: Ne treba nam ovakva Evropa
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kazao je da intergracije Crne Gore u EU imaju smisla samo ako se Evropa vrati Bogu.

On je u crkvi Svetog Spasa u Toploj kod Herceg Novog ocijenio da Evropa ne počiva na hrišćanskim vrijednostima.

r0;Integrisati se u Evropu, koja je sve više Evropa bez Boga, Evropa protiv Boga, čiji ustav izbjegava da zapiše da se ona temelji na hrišćanskim vrijednostima, to znači gubiti svoj kompas, svoj mir duhovni, svoj smisao, znači odreći se svega onoga na čemu je sagrađeno sve što jesmo i što imamo kroz našu istorijur1;, poručio je Amfilohije nakon službe povodom praznika Vaznesenja Gospodnjeg.

Kako prenosi agencija Svetigora pres, Amfilohije je ocijenio da bez vjere u Boga nema budućnosti u svijetu.

r0;Ako ulaskom u Evropu izgubimo osjećanje za živo prisustvo Božje u svakidašnjem životu, u našim ljudskim djelima, onda ni sami sebi ne trebamo, onda nam ne treba ni Evropa. Onda ćemo ličiti na slijepce koji padaju u istu jamur0;, istakao je on.
Izmenio/la Mladen M na 29.05.2009 09:43

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!