pocetak foruma
|
|
cicy |
Odgovorio 19.05.2009 16:09
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 25.12.2008 14:45 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: bokiva je napisao: Miroljube ti si u jednom predavanju rekao da je Tutmos 2 odnosno Senlut ili Mojsije bio Faraon kovladar cija mumija nije nadjena u egiptu,ali ja na netu sam nasao da ipak postoji mumija ovog faraona? isto tako i Amenhotep 3 za kojega tvrdis da je stradao u crvenom moru postoji mumija? Evolucionsiti moraju da lazu i da iznose pogesne informacije. Ja sam stavio referencu u mom predavanju vezano za izvor. U pitanju je knjiga "The Exodus Case", Dr Lenart Muller. Miroljube, kod ovakvih situacija ja neznam kome da vjerujem. S jedne strane tu se nalaze arheolozi(oni nisu evolucionisti koliko znam) i oni kazu jednu stvar a onda dode netko drugi i napise knjigu koja se kosi sa opce prihvacenim stavom. Mene zanima kako taj covjek koji je to napisao zna da nema tih mumija? Dali je on osobno isao vrsiti iskapanja i isao pogledati te mumije za koji arheolozi kazu da su mumije tog faraona? Nemogu samo zatvoriti oci i vjerovati u ono sto meni odgovara. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.05.2009 16:13
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
simon je napisao: Pozdrav Miroljube, kako se mogu objasniti krugovi u zitu? Govorio sam o tome. U pitanju je delovanje demona. Pogledaj moje prvo predavanje u seriju "Tajne skrivene u stenama" na donjem linku: http://video.goog...9485686922 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.05.2009 16:15
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
cicy je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: bokiva je napisao: Miroljube ti si u jednom predavanju rekao da je Tutmos 2 odnosno Senlut ili Mojsije bio Faraon kovladar cija mumija nije nadjena u egiptu,ali ja na netu sam nasao da ipak postoji mumija ovog faraona? isto tako i Amenhotep 3 za kojega tvrdis da je stradao u crvenom moru postoji mumija? Evolucionsiti moraju da lazu i da iznose pogesne informacije. Ja sam stavio referencu u mom predavanju vezano za izvor. U pitanju je knjiga "The Exodus Case", Dr Lenart Muller. Miroljube, kod ovakvih situacija ja neznam kome da vjerujem. S jedne strane tu se nalaze arheolozi(oni nisu evolucionisti koliko znam) i oni kazu jednu stvar a onda dode netko drugi i napise knjigu koja se kosi sa opce prihvacenim stavom. Mene zanima kako taj covjek koji je to napisao zna da nema tih mumija? Dali je on osobno isao vrsiti iskapanja i isao pogledati te mumije za koji arheolozi kazu da su mumije tog faraona? Nemogu samo zatvoriti oci i vjerovati u ono sto meni odgovara. Treba ti samo malo razuma. Ako ti neko pokaze kokosku i kaze da je to leopard, onda ces znati da laze. Ali, ako ne znas ni sta je kokoska, ni sta je leopard, onda treba prvo da se upoznas sa domacim i divljim zivotinjama, bar elementarno. Tako ti je i vezano za egipatsku istoriju. Moras da upoznas neke elementarne stvari iz istorije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.05.2009 16:17
|
Evo novog linka za moje gostovanje na sarajevskoj Federalnoj televiziji na temu "Svinjski grip": http://www.motion...191eefcabe Posto nas neprijatelj kontrolise sve medije, ukljucujuci i internet, vidim da mi ulaze na sajt i da skidaju odredjene podatke. Tako su skinuli i ovaj video koji smo vec jednom postavili. Skidaju i druge fajlove. Ali sta cemo, cutimo i trpimo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.05.2009 22:03
|
cicy je napisao: Miroljube, taktika koju koriste politicari kad neznaju odgovor je okolisanje i pokusavanje situacije prikazati necime jednostavnim, sto u vecini slucajeva nema veze sa situacijom. Ovdje se to isto dogodilo, kakva kokoska i leopard. Opet, ovo je problem: Mene zanima kako taj covjek koji je to napisao zna da nema tih mumija? Dali je on osobno isao vrsiti iskapanja i isao pogledati te mumije za koji arheolozi kazu da su mumije tog faraona? Nemogu samo zatvoriti oci i vjerovati u ono sto meni odgovara. Ako ides takvom filozofijom, onda mozes da pitas: "Kako znamo da ovo sto sad komuniciramo preko interneta nije fatamorgana?" Ako hoces, mozes da sumnjas i u Dzentrijeve oreole, jer ih nisi gledao pod mikroskopom, i u fosile sirom sveta, jer ih nisi licno video, i u sve drugo. Ako ides logikom, valjda mozes da zakljucis da Bog postoji i da je Biblija tacna, bar u onom delu u kojem ti tvoj razum dozvoljava da razumes neke stvari. Ako to uspes, i to je dovoljno. Nemoj da se zamaras i da ides u Tenesi kod Dzentrija da proveravas oreole, i u Kanjon Kolorado da gledas ukrstene slojeve. Ja sam ti citirao naucne radove vezano za Mojsija, i to je to. Ako hoces da ulazis u detalje i da proveravas, onda treba da se bavis arheologijom. Ja sam krenuo da se bavim detaljima i poceo sam da proucavam geologiju i druge nauke. Kako sad da ti prenesem sva iskustva koja sam stekao obilazeci lokalitete i komunicirajuci sa drugim geolozima? Mozes da pogledas dokaze koje iznosim, ili da sam krenes da se bavis geologijom, ako te interesuju svi detalji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.05.2009 22:12
|
Na donjem linku moze se pogledati moje predavanje "Dan kada su nestali divovi" koje sam odrzao prosle godine u Makedoniji, a tek sam ga sad dobio od prijatelja iz Makedonije: http://www.motion...1c1fe2c4f5 |
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 20.05.2009 08:53
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Profesore da li ste čekirali opciju “Everyone” can download my videos, pri aploadovanju videa ? Ispod predavanja se vidi poruka "Sorry! This video is not available for download". Izmenio/la VladaKG1980 na 20.05.2009 10:07 |
|
|
filosof26 |
Odgovorio 20.05.2009 11:57
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 01.07.2008 17:17 Lokacija: Nepoznata |
Jedna izjava Nikole Tesle koja pokazuje njegov stav o postanku covjeka: “The gift of mental power comes from God, Divine Being, and if we concetrate our minds on that truth, we become in tune with this great power.My Mother had taught me to seek all truth in the Bible.” Sto god tkas, vezuj konce za nebo...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 12:30
|
VladaKG1980 je napisao: Profesore da li ste čekirali opciju “Everyone” can download my videos, pri aploadovanju videa ? Ispod predavanja se vidi poruka "Sorry! This video is not available for download". Za sada video materijali ne mogu da se downloaduju, ali cemo uskoro i to da resimo. Javicu. |
|
|
nikola |
Odgovorio 20.05.2009 13:10
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Jedan fasisticki tekst Bajdenove izjave koje su se našle na lecima deljenim u Knez Mihailovoj bile su: "Sve Srbe trebalo bi staviti u konc-logore nacističkog tipa", "Srbi su nepismeni degenerici, silovatelji, ubice beba, kasapi i agresori", "Ne treba strepeti za američke žrtve, sa Srbijom treba postupati kao s Nemačkom i Japanom u Drugom svetskom ratu"... http://www.kurir-.../okupacija Hoce li Gospod dozvoliti nekim ljudima (kada ih vaskrsne na pravdu) da se osvete neprijateljima Boga Izmenio/la nikola na 20.05.2009 13:53 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 20.05.2009 14:04
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
Gospodine Petrovicu, kako komentarisete najnoviju potencijalnu "kariku koja nedostaje" koju od juce forsiraju na cnn-u, pod nazivom IDA (EDA) radi se o nekom primatu sa repom i prstima i zubima nalik ljudskim koji je navodno fosilizovan pre 47 miliona godina kod Frankfurta, vidim da im je produkcija jako dobra i da se mnogo ulaze i popularizuje. Molim da mi kazete da li ste se obavestili o ovom slucaju ? i da mi strogo naucno iskomentarisete, znam da lazu, znam da namestaju, znaci ne morate mi govoriti kako su gamad, samo mi iznesite sta znate o tom slucaju, koji ima potencijal da postane dodatna velika obmana i recite mi sta vam kazu kolege americki kreacionisti konkretno o ovom najnovijem slucaju? da li se vec krenulo u ozbiljnu i naucnu diskreditaciju ovog otkrica?....kao sto ste uspesno diskreditovali i ranije primere "karike koja nedostaje".....Hvala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 14:41
|
nikola je napisao: Jedan fasisticki tekst Bajdenove izjave koje su se našle na lecima deljenim u Knez Mihailovoj bile su: "Sve Srbe trebalo bi staviti u konc-logore nacističkog tipa", "Srbi su nepismeni degenerici, silovatelji, ubice beba, kasapi i agresori", "Ne treba strepeti za američke žrtve, sa Srbijom treba postupati kao s Nemačkom i Japanom u Drugom svetskom ratu"... http://www.kurir-.../okupacija Hoce li Gospod dozvoliti nekim ljudima (kada ih vaskrsne na pravdu) da se osvete neprijateljima Boga Ti bi da se svetis? Bog kaze: "Ne svetite se, osveta je moja." Ako te Bog pozove da se svetis u Njegovo ime, onda mozes to da radis, kao sto je radio Isus Navin kad je ulazio u Obecanu zemlju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 14:49
|
Konstantin je napisao: Gospodine Petrovicu, kako komentarisete najnoviju potencijalnu "kariku koja nedostaje" koju od juce forsiraju na cnn-u, pod nazivom IDA (EDA) radi se o nekom primatu sa repom i prstima i zubima nalik ljudskim koji je navodno fosilizovan pre 47 miliona godina kod Frankfurta, vidim da im je produkcija jako dobra i da se mnogo ulaze i popularizuje. Molim da mi kazete da li ste se obavestili o ovom slucaju ? i da mi strogo naucno iskomentarisete, znam da lazu, znam da namestaju, znaci ne morate mi govoriti kako su gamad, samo mi iznesite sta znate o tom slucaju, koji ima potencijal da postane dodatna velika obmana i recite mi sta vam kazu kolege americki kreacionisti konkretno o ovom najnovijem slucaju? da li se vec krenulo u ozbiljnu i naucnu diskreditaciju ovog otkrica?....kao sto ste uspesno diskreditovali i ranije primere "karike koja nedostaje".....Hvala. Ne bavim se neozbiljnim stvarima. Svako razuman je mogao do sada da vidi bezbroj slucajeva falsifikovanja i laganja od strane satanista. Nema svrhe ici za njima i svaku njihovu laz objasnjavati. Dovoljno je da se na par primera pokaze da su u pitanju organizovani svetski lazovi i satanisti, i kraj price. Naivnim i izmanipulisanim ljudima mogu da pokazu koru od lubenice i da kazu da je to papska kruna Svetog Petra, i naivni ce verovati. A ko je lud, ici ce da im objasnjava da je to zabluda. U Bibliji pise: "Ko uci bezumnika, prima sramotu." |
|
|
Obilic |
Odgovorio 20.05.2009 16:01
|
Član Odgovori: 109 Pristupio/la: 12.08.2008 14:59 Lokacija: Beograd |
Odluka SPC o poseti Bajdena manastiru Visoki Decani na Kosovu: http://www.spc.rs/ Pogledajte kako su verne sluge okupatora obrazlozile dozvolu za dolazak coveka koji nas je bombardovao i preko koga se u Srbiju uvodi jos veci satanizam. Izmenio/la Obilic na 20.05.2009 16:04 |
|
|
Lot |
Odgovorio 20.05.2009 16:28
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 20.05.2009 14:30 Lokacija: Nepoznata |
Zanima me koji se kemijski procesi u danasnjoj znanosti koriste za odredjivanje starosti planete zemlje te koliko su pouzdani? Ako znanost barata miliardama godina a istina je 6000 godina, netko od te dvije strane naveliko grijesi. |
|
|
djecaumiruodgladi |
Odgovorio 20.05.2009 18:05
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 25.03.2009 23:29 Lokacija: Nepoznata |
pozdrav svim ljudima dobre volje iz Zagreba supr vam je forum gospodinu Mroljubu cista 10-tka kolio snage i sta sve mora podnjet. Znam da mu nije tesko, ali mu ipak moram cestitati javno. Lijepi pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 18:32
|
Obilic je napisao: Odluka SPC o poseti Bajdena manastiru Visoki Decani na Kosovu: http://www.spc.rs/ Pogledajte kako su verne sluge okupatora obrazlozile dozvolu za dolazak coveka koji nas je bombardovao i preko koga se u Srbiju uvodi jos veci satanizam. Ova izjava "Svetog" Sinoda, koju je potpisao poznati ekumenista Irinej Bulovic, je samo potvrda da je vrh nase crkve POTPUNO pod kontrolom satanista. To je klasican nacin kako se kontrolise ceo narod i cela crkva. Na slican nacin je Vatikan preuzeo kontrolu nad masonima i drugim tajnim drustvima. Na primer, vodeci masoni Engleske, kao sto je Dejvid Rokfeler, postali su clanovi vatikanskog tajnog drustva "Malteski vitezovi" i zakleli se na vernost papi i jezuitskom generalu (jer "Malteski vitezovi" su pod direktnom komandom jezuitskog generala). Tako sto kontrolise vrh masonerije, Vatikan kontrolise celu masoneriju. Nije potrebno da Vatikan kontrolise svakog masona da bi kontrolisao celu masoneriju i druga tajna drustva koja nisu vatikanska, vec samo par ljudi u njihovom vrhu. Na slican nacin se vrsi kontrola i nase crkve. Satanisti kontrolisu vrh crkve preko lojalnih vladika, i na taj nacin kontrolisu celu crkvu i sve vernike. Secam se kada sam pre neki dan bio u Obrenovcu kod jednog poznanika koji me je pozvao u goste. On je verni "sledbenik crkve" i sve sto mu kaze njegov svestenik on veruje. On ne cita Bibliju, ali zna napamet crkveni kalendar i kad je "crveno slovo", pa tada ne radi. I kaze on meni: "Ako je neki svestenik kurvar, razbojnik, lopov, njega niko ne sme da dira jer je on Bozji sluga i preko njega Bog izliva blagoslov na nas. Bog ima nacin kako ce da postupa sa njim, a mi u to ne treba da se mesamo." To je govedja filozofija i teologija u koju veruje veliki broj danasnjih "vernika" (kao Milojko, "otac" Milic i ekipa). Mislim da treba biti mnogo glup pa negirati tvrdnju, da se ovakvo saopstenje crkve objavilo u vreme Karadjordja, da bi ceo "Sveti" Sinod bio obesen na bukvama u najblizoj sumi. Razumnog coveka koji poznaje stanje u nasem drustvu i u crkvi, ovakva izjava "Svetog" Sinoda uopste ne iznenadjuje. Ali i najmanje informisani ljudi ce razumeti da je ova izjava vrha crkve akt najstrasnije izdaje i bruke za Boga i crkvu. Naravno da je narod toliko obezglavljen i moralno posrnuo, da nema nikog da se suprostavi ovakvom satanizmu od strane vrha nase crkve. Vladika Artemije je svetla tacka u tunelu i treba mu odati priznanje na hrabrosti i junastvu, a ove izdajnike, i njihove sledbenike, ceka Bozja kazna. "Dabogda im se seme zatrlo", sto bi rekle one ženetine iz SRS-a. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 18:35
|
Lot je napisao: Zanima me koji se kemijski procesi u danasnjoj znanosti koriste za odredjivanje starosti planete zemlje te koliko su pouzdani? Ako znanost barata miliardama godina a istina je 6000 godina, netko od te dvije strane naveliko grijesi. Imas sve na donjem linku: http://www.cps.or.../cks2.html Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.05.2009 18:36 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.05.2009 18:40
|
djecaumiruodgladi je napisao: pozdrav svim ljudima dobre volje iz Zagreba supr vam je forum gospodinu Mroljubu cista 10-tka kolio snage i sta sve mora podnjet. Znam da mu nije tesko, ali mu ipak moram cestitati javno. Lijepi pozdrav Hvala tebi i takvima kao sto si ti. Zbog takvih mi nista nije tesko. |
|
|
Nemanja Glisic |
Odgovorio 20.05.2009 21:41
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 10.04.2008 00:46 Lokacija: Srbija |
Miroljub Petrovic je napisao: VladaKG1980 je napisao: Profesore da li ste čekirali opciju r0;Everyoner1; can download my videos, pri aploadovanju videa ? Ispod predavanja se vidi poruka "Sorry! This video is not available for download". Za sada video materijali ne mogu da se downloaduju, ali cemo uskoro i to da resimo. Javicu. Uz pomoc Real Player-a mogu da se skidaju bez problema svi video materijali. Potrebno je samo da se ukuca web adresa na kojoj se nalazi video i automatski ce se (u desnom gornjem uglu) pojaviti opcija "Download video". |
|
Predji na forum: |