Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Semicanin
Pratim serijale o Ilirima izvanredno povezana prica koja se uklapa uz nas mentalitet i dokaz zasto smo toliko na meti Vatikana, sotone i zasto se koplja lome ovde... Imam dva pitanja: da li je ' I
"haplogrupa koju ima balkansko stanovnisvo preko 30% semitska( ilirska ) ili jafetovska (domorodacka)? I ako smo poreklom Iliri da li je moguce da se Izrael obnovi preko nas? U Srbija global sam zapazio da je car Dusan hteo da obnovi novi Izrailj , mozda je car Dusan imao biblijske motive? Hvala na odgovorima i hvala na emisijama kap istine ce pobeti okean lazi !

Miroljub Petrovic
Semicanin - poruka glasi:

Pratim serijale o Ilirima izvanredno povezana prica koja se uklapa uz nas mentalitet i dokaz zasto smo toliko na meti Vatikana, sotone i zasto se koplja lome ovde... Imam dva pitanja: da li je ' I
"haplogrupa koju ima balkansko stanovnisvo preko 30% semitska( ilirska ) ili jafetovska (domorodacka)? I ako smo poreklom Iliri da li je moguce da se Izrael obnovi preko nas? U Srbija global sam zapazio da je car Dusan hteo da obnovi novi Izrailj , mozda je car Dusan imao biblijske motive? Hvala na odgovorima i hvala na emisijama kap istine ce pobeti okean lazi !

Smatram da je I haplogrupa jafetovska jer cini neznatan deo jevrejske populacije.

Naravno da Izrael moze da se obnovi preko nas, ali ne zato sto smo ilirskog porekla, nego ako uradimo ono sto je ugodno pred Bogom.

Semicanin
Ovo me vodi u zakljucak da Pra-Srbi nisu Iliri genetski vec da su jafetovskog porekla, takodje i da su se Iliri zenili i udavali sa Srbima i primili njihove paganske obicaje, jer da su se borili sa njima ne bi " I" haplogrupe bilo u tolikom procentu, vec bi ih unistili kao takvi ratnici...Ko je kome tu dao jezik, pismenost i kulturu verovatno da je uzajamno pomesano... Vincanska civilizavija je starija od Ilirske iako je paganska...

Miroljub Petrovic
Semicanin - poruka glasi:

Ovo me vodi u zakljucak da Pra-Srbi nisu Iliri genetski vec da su jafetovskog porekla, takodje i da su se Iliri zenili i udavali sa Srbima i primili njihove paganske obicaje, jer da su se borili sa njima ne bi " I" haplogrupe bilo u tolikom procentu, vec bi ih unistili kao takvi ratnici...Ko je kome tu dao jezik, pismenost i kulturu verovatno da je uzajamno pomesano... Vincanska civilizavija je starija od Ilirske iako je paganska...

Los ti je zakljucak. Procitaj moju kratku knjigu

www.kratkaistorij...

LeonL
Nova audio knjiga!

Možda su vam rekli da je uzrok dijabetesa genetska osnova, da je neizle?iv, ali da može da se živi s njim. Možda verujete da ne možete druga?ije.

Verovali ili ne, DIJABETES NIJE NEPOBEDIV!

Najnovija nau?na istraživanja na polju prevencije i le?enja dijabetesa otkrivaju da je sasvim mogu?e spre?iti ili izle?iti ovu bolest. Upravo o tome govori ova knjiga.

https://youtu.be/...NQy7WnHg7b

https://youtube.com/@VelikaIlirija
Oreo9
Pomaze Bog.
Zanima me zasto vi mislite da je AI delovanje demona i necistih sila i zasto mislite da je nemoguce da bude samo program. Ja obicno koristim AI da mi pomogne u vezi biblijskih tema, I generalno daje dobre odgovore koje su u skladu sa biblijom. Ako je AI stvarno demon, zasto bi hteo da informise ljude o bibliji i o religiji.

Hvala vam na odgovoru.

Covecica
Šta u Bibliji zna?i polaganje ruku na nekoga? Zašto to danas skoro niko ne praktikuje, a nije nebitno?
Covecica

Miroljub Petrovic
Oreo9 - poruka glasi:

Pomaze Bog.
Zanima me zasto vi mislite da je AI delovanje demona i necistih sila i zasto mislite da je nemoguce da bude samo program. Ja obicno koristim AI da mi pomogne u vezi biblijskih tema, I generalno daje dobre odgovore koje su u skladu sa biblijom. Ako je AI stvarno demon, zasto bi hteo da informise ljude o bibliji i o religiji.

Hvala vam na odgovoru.

To sto radi AI, ne moze da radi nijedan program, samo duhovno slepi i neinformisani ljudi mogu da veruju da iza AI stoji program.

Miroljub Petrovic
Covecica - poruka glasi:

Šta u Bibliji zna?i polaganje ruku na nekoga? Zašto to danas skoro niko ne praktikuje, a nije nebitno?

U pitanju je ritual preko kojeg se Sveti Duh priziva na nekoga. U procesu ispovedanja greha, ruke se polazu na zivotinju da gresi simbolicki predju sa coveka na zivotinju, koja predstavlja Mesiju.

Mladen00
Probudi se, Bosno, zemljo slavna,
kojano si zaspala odavna,
ter mi kaži bosanske junake,
na oružju vitezove jake,

neka mogu i njih zapjevati,
cast i diku slavnoj Bosni dati!
Ali Bosna lipo odgovara,
Milovana ter žestoko kara:

“Jer si, brižan starce, poludio,
putujuci pamet izgubio?
Kad si pjevâ pjesme od junakâ,