Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Vojvoda777
Pozdrav. Zanima me da li ?e se nastaviti serijal "Arheologija i Biblija" i takodje imam jedno usputno pitanje u vezi vaše debate sa Predragom Mitrovi?em jer vidim da je više nema na kanalu Saše pa šta se tu desilo?

Miroljub Petrovic
Vojvoda777 - poruka glasi:

Pozdrav. Zanima me da li ?e se nastaviti serijal "Arheologija i Biblija" i takodje imam jedno usputno pitanje u vezi vaše debate sa Predragom Mitrovi?em jer vidim da je više nema na kanalu Saše pa šta se tu desilo?

Nastavice se serijal "Arheologija i Biblija" kad budem imao vise vremena da se bavim proucavanjem te teme, posto sada proucavam nesto drugo... Debata sa Predragom Mitrovicem je uklonjena jer smo i on i ja prestali da se bavimo komentarisanjem kanalizacije koja se zove "politika", i bilo je besmisleno sto smo uopste pricali na politicke teme na takav nacin. Politika je vestina manipulisanja glupacima, bez trunke morala, i tu nema mesta za ozbiljnog coveka.

Miroljub Petrovic
https://www.b92.n...video/vest

Duhovni89
Indijac muslimanske vere koji priznaje Isusa za boga

https://vm.tiktok...ZMk2WW7VY/

crane

Jeste li u kontaktu? Pitanje sta je od ovoga tacno, tako su i o vama pisali neistine…

Jako
Je li vlast od Boga? Ako nije, odakle joj pravo da nam sudi? Ako jest, kako može da pogriješi? Ako nije, sruši?emo je; ako jest, sluša?emo je. Ako nije od Boga, šta nas obavezuje da trpimo nepravde? Ako je od Boga, jesu li to nepravde, ili kazna zbog viših ciljeva. Ako nije, onda je nada mnom i nad tobom i nad svima nama izvršeno nasilje, i onda smo opet mi krivi što ga podnosimo.

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Jeste li u kontaktu? Pitanje sta je od ovoga tacno, tako su i o vama pisali neistine…

Nisam dugo sa njim u kontaktu, ne znam sta se tacno desilo, naravno da ne verujem medijima.

Miroljub Petrovic
Jako - poruka glasi:

Je li vlast od Boga? Ako nije, odakle joj pravo da nam sudi? Ako jest, kako može da pogriješi? Ako nije, srušicemo je; ako jest, slušacemo je. Ako nije od Boga, šta nas obavezuje da trpimo nepravde? Ako je od Boga, jesu li to nepravde, ili kazna zbog viših ciljeva. Ako nije, onda je nada mnom i nad tobom i nad svima nama izvršeno nasilje, i onda smo opet mi krivi što ga podnosimo.

Ovo si negde procitao pa si ovde postavio, to je demon pisao, ali evo da odgovorim:

Je li vlast od Boga? Ako nije, odakle joj pravo da nam sudi?

Jeste, vlast je od Boga i Bog je postavlja u skladu sa onim sta narod zeli. Kad bi narod bio pametan, Bog bi bio vladar drzave i niko ne bi smeo da nas dira (to se zove teokratija). Ali narod nece Boga, hoce zlo, Bog mu da najmanje losu opciju, i narod stalno kuka, nikada nije zadovoljan, kao sto narkoman nikad nije zadovoljan.

Ako jest, kako može da pogriješi?

Moze da pogresi jer je cine ljudi, a posto ljudi nece da im Bog bude vlast - Bog koji nikad ne gresi, onda dobiju to sto traze - ljude koji grese.

Ako nije, srušicemo je; ako jest, slušacemo je. Ako nije od Boga, šta nas obavezuje da trpimo nepravde?

Narod nece da slusa ni Boga ni ljudsku vlast, narod hoce zlo i smrt, i zato se stalno buni sta god da mu das... Narod trazi nepravdu i dobija je, i onda drugog optuzuje za nepravdu, a zeli nepravedno drustvo, dolazi da zivi u smrdljive gradove, pristaje na sve vrste nemorala...

Ako je od Boga, jesu li to nepravde, ili kazna zbog viših ciljeva. Ako nije, onda je nada mnom i nad tobom i nad svima nama izvršeno nasilje, i onda smo opet mi krivi što ga podnosimo.

Nepravde, bol, patnja dolaze kao posledica losih ljudskih izbora i nepostovanja Boga, i retki pojedinci krenu da misle i da se menjaju na bolje tek kad ih nesto zaboli, i zato Bog dopusta patnju i bol da se ti retki pojedinci prizovu pameti. Ne podnose ljudi Boga, nego Bog podnosi ljude, ali nece jos dugo.

ald4
Postovani Dr. Miroljube,
Zanima me vase misljenje o piscu po imenu Harun Jahya.
Pre nekoliko dana, poceo sam citati jednu od njegovih knjiga i mogu da kazem, da pisac obradjuje dosta interesantne teme i daje nam informacije, koje "elita" bas i ne zeli da jih znamo.
Posto sam vidio, da je vise puta hapsen nakon pisanja knjiga na temu masona i ostalih drustava, te da su mu namestali u posed razne supstance, slali ga u ludnicu i na zadnje opsudili ga na 1000 godina zatvora, to mi daje znak da je literatura koju mozemo naci u njegovim knjigama istinita.
Jedino sto me zbunjuje jeste to, da se je pisac u jednom periodu, pre odlaska u zatvor preokrenuo veoma nemoralnom zivotu.
Zanima me, dali ste vi imali iskustva sa njegovom literaturom i kakvo je vase misljenje.
Veliki pozdrav i hvala unapred!
Izmenio/la ald4 na 19.12.2024 11:59

Miroljub Petrovic
ald4 - poruka glasi:

Postovani Dr. Miroljube,
Zanima me vase misljenje o piscu po imenu Harun Jahya.
Pre nekoliko dana, poceo sam citati jednu od njegovih knjiga i mogu da kazem, da pisac obradjuje dosta interesantne teme i daje nam informacije, koje "elita" bas i ne zelo da jih znamo.
Posto sam vidio, da je vise puta hapsen nakon pisanja knjiga na temu masona i ostalih drustava, te da su mu namestali u posed razne supstance, slali ga u ludnicu i na zadnje opsudili ga na 1000 godina zatvora, to mi daje znak da je literatura koju mozemo naci u njegovim knjigama istinita.
Jedino sto me zbunjuje jeste to, da se je pisac u jednom periodu, pre odlaska u zatvor preokrenuo veoma nemoralnom zivotu.
Zanima me, dali ste vi imali iskustva sa njegovom literaturom i kakvo je vase misljenje.
Veliki pozdrav i hvala unapred!

Pre 20 godina ja sam saradjivao sa njim i objavio sam sedam njegovih kjniga i 21 video koje je on izbacio, ima sve na ovo sajtu. Posle sam video da je snimao neke emisije sa nekim nepristoinim zenama na razne teme, i posle sam cuo da je uhapsen. Nisam proucavao o cemu se radi. Ne bi me iznenadilo da je od pocetka bio finansiran od satanista, i da je mozda deo njih, pa se eksponirao kao mnogo jak kreacionista, a onda se namerno ponasao kao razvratnik da se tako kompromituje kreacionizam. Satanisti su na sve spremni, a Turska je pod velikim uticajem satanista. Pre par dana sam se vratio iz Istanbula, ono je luda kuca, kao Las Vegas.

Lazar R
Izvinjavam se ako je ovo ve? bilo postavljeno, mada mislim da nije.
Da li tinkture imuno plus, detoks i crni kumin smeju da se pomešaju da se popiju zajedno od jednom?

Miroljub Petrovic
Lazar R - poruka glasi:

Izvinjavam se ako je ovo ve? bilo postavljeno, mada mislim da nije.
Da li tinkture imuno plus, detoks i crni kumin smeju da se pomešaju da se popiju zajedno od jednom?

Tinkture se piju odvojeno, u pauzi od nekoliko minuta, da bi organizam mogao lakse da ih upije.

Vukasin cirilicom
Postovanje. Hoce li biti jos razgovora sa momkom iz skorasnih videa "Moj zivot sa demonom"?
Srce mi cisto sazdaj Boze i duh prav obnovi u meni

Miroljub Petrovic
Vukasin cirilicom - poruka glasi:

Postovanje. Hoce li biti jos razgovora sa momkom iz skorasnih videa "Moj zivot sa demonom"?

U planu je, nego je covek prezauzet poslovima

Miroljub Petrovic
Jedan od najboljih strucnjaka za privatan biznis daje besplatne odgovore vezano za biznis na svom sajtu, na nasem i engleskom jeziku:

https://www.davor...

Miroljub Petrovic
Ubijeno nozem dete od sedam godina u debilani u Zagrebu:

https://www.b92.n...grebu/vest

Jako
Ako vlast tera nas da vakcinisemo dete da li mi mozemo da se pobunimo ?
E sad ako vlast pravi neke zgrade koje su od javnog znacaja da ne kazem medjunarodnog i te zgrade mogu da ubiju nasu decu da li imamo pravo da se pobunimo, ne protiv vlasti i bozijeg pomazanika nego protiv institucija koje ne rade svoj posao ?

Miroljub Petrovic
Jako - poruka glasi:

Ako vlast tera nas da vakcinisemo dete da li mi mozemo da se pobunimo ?
E sad ako vlast pravi neke zgrade koje su od javnog znacaja da ne kazem medjunarodnog i te zgrade mogu da ubiju nasu decu da li imamo pravo da se pobunimo, ne protiv vlasti i bozijeg pomazanika nego protiv institucija koje ne rade svoj posao ?

Nema sta ti da se bunis protiv vlasti (okupacije), sklanjas se na selo, u prirodu. Kad vlast ide da ti oduzme zivot, treba da se sklanjas, a kad nemas gde da se sklanjas, onda da se branis svim sredstvima, ali ako se drzis Boga niko ti nista nece moci.

Covecica
Postovanje,

Da li smatrate da su vezbe istezanja koje se rade prilikom izvodjenja joge uvek problemati?ne ili postoje situacije u kojima su bezazlene? Npr. trudnicama se savetuju takve vezbe zbog bebe, a postoje i dokazi da mnogo mogu pomoci nekim organima da se oporave.

Da li je problem sama vezba, ako to radimo zbog zdravlja, ili je problem samo ako to radimo u svrhu jogiranja?

Miroljub Petrovic
Pozvan sam na zurku:

https://www.insta...Y2MQ%3D%3D

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.19 sekundi!