pocetak foruma
|
|
SreckoVVV |
Odgovorio 03.11.2024 10:26
|
Član Odgovori: 189 Pristupio/la: 14.03.2015 09:40 Lokacija: Cuprija |
https://youtu.be/...8EkQX1NZFB Rabinska ucenja kroz istoriju i poslanica Kolosanima. SV
|
|
|
Aleksandar Grujic |
Odgovorio 04.11.2024 17:31
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 23.06.2022 09:32 Lokacija: Istocno Sarajevo |
https://youtu.be/...oldZq2O8qh |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.11.2024 22:22
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Abanski padavicar David Dresaj snimio spot ispred egipatskog hrama na Lovcenu, sa polugolim pacenicama, naravno iz dozvolu gradonacelnika, mog prijatelja Nikole Djuraskovica: https://srbin.inf...eja-video/ |
|
|
AntiBuzdovan |
Odgovorio 05.11.2024 18:41
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 05.03.2023 18:42 Lokacija: Kopaonik |
Evo Cika Miroljube napisao sam pesmu o tome kako ja dozivljavam debilanu. Pesma je deseterac i ima obgrljenu rimu. Mozete je procitati u svom videu ako hocete: Ustaj robe, za sat svice zora! Da na vreme na sahranu stignes. Ides robe, opet da pogines. U skolu se opet ici mora. U toj skoli ne placas opelo. Profesor to mesto popa radi. Kad te svojim tamjanom okadi, Propadnu ti dusa, um i telo. U široku grobnicu ces leci. U njoj lezi na stotine duša, Ko mlad vocnjak kad zadesi susa. Hoce l' neko toj smrti uteci? Izmenio/la AntiBuzdovan na 06.11.2024 13:59 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.11.2024 22:07
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
AntiBuzdovan - poruka glasi: Evo Cika Miroljube napisao sam pesmu o tome kako ja dozivljavam debilanu. Pesma je deseterac i ima obrljenu rimu. Mozete je procitati u svom videu ako hocete: Ustaj robe, za sat svice zora! Da na vreme na sahranu stignes. Ides robe, opet da pogines. U skolu se opet ici mora. U toj skoli ne placas opelo. Profesor to mesto popa radi. Kad te svojim tamjanom okadi, Propadnu ti dusa, um i telo. U široku grobnicu ces leci. U njoj lezi na stotine duša, Ko mlad vocnjak kad zadesi susa. Hoce l' neko toj smrti uteci? Bravo, postavljam na www.debilana.info |
|
|
Jako |
Odgovorio 06.11.2024 08:52
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 31.07.2018 01:34 Lokacija: Novi Sad |
Vi gospodine Petrovicu imate cvrsta uverenja na ovu temu. Sta treba da se desi da vi sebe razuverite u to sto pricate i verujete, jer mi to deluje vise kao teorija? Sta mislite o tome da nije mozda greska u racunanju arhitekte ili nemoral ljudi koji su na visokim funkcijama sto se tice tog posla. Svi polazimo od sebe da smo bazdareni bas kako treba da neverujemo u svaku vest koju nam plasiraju a opet ne preispitujemo bas sve. Niko nema vremena da sad uzme i ispituje, istrazuje 50 dana pogibiju dece i odraslih u novom sadu, moramo imati neko poverenje u ostale ljude hteli mi to ili ne i primorani smo da donosimo brze i zdrave zakljucke. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.11.2024 11:27 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 06.11.2024 11:33
|
Jako - poruka glasi: Vi gospodine Petrovicu imate cvrsta uverenja na ovu temu. Sta treba da se desi da vi sebe razuverite u to sto pricate i verujete, jer mi to deluje vise kao teorija? Sta mislite o tome da nije mozda greska u racunanju arhitekte ili nemoral ljudi koji su na visokim funkcijama sto se tice tog posla. Svi polazimo od sebe da smo bazdareni bas kako treba da neverujemo u svaku vest koju nam plasiraju a opet ne preispitujemo bas sve. Niko nema vremena da sad uzme i ispituje, istrazuje 50 dana pogibiju dece i odraslih u novom sadu, moramo imati neko poverenje u ostale ljude hteli mi to ili ne i primorani smo da donosimo brze i zdrave zakljucke. Danas ces tesko naci coveka koji koristi mozak. Skoro svi, dakle 99,99% ljudi, manje ili vise, veruje "strucnjacima", a svi "strucnjaci" su deo satanskog sistema, ljudi kojima je ispran mozak visegodisnjim skolovanjem ili zaglupljivanjem. Evo ti, na primer, svojim ocima vidis 10 stubova koji nose nadstresnicu, i dzabe. Onda ti ja kazem da mora svih 10 stubova da pukne u isto vreme da bi se nadstresnica odjednom srusila, ali to ne dopire do tvog mozga jer ti ne mozes da verujes da je ceo svet lud, da samo retki pojedinci misle svojom glavom, i od tih retkih niko ne sme javno da kaze sta misli da ne bi imao problem sa sistemom, da ne bi prosao kao Branislav Peranovic, Miroljub Petrovic... I zato ce Bog morati da pusti strasne nevolje i katastrofe da bi se jos nekolicini otkravio mozak i da bi poceli da misle. |
|
Predji na forum: |