Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Truth Seeker
Poštovani, rekli ste u emisiji sa Bakicem da je Bajden proizvod Vatikanske bande. On vec danima javno pruža podršku Izraelu, što se kosi ideji da ce on i ostatak ekipe biti odgovorni za buduci holokaust nad Jevrejima u Americi. Mislite li da time režiraju lažnu predstavu za šire narodne mase, i da li se Vatikan uvukao i u sam vrh Izraelske vlade?

Skenderbeg990
https://www.insta...FhbGhqeWtm

Miroljub Petrovic
Belse19 - poruka glasi:

Zasto su moja pitanja obrisana ?

Pises ultra glupa pitanja, i ne citas poruku koju sam ti poslao gde te upozoravam pred banovanje. Procitaj forum od pocetka pa onda postavljaj pitanja

Miroljub Petrovic
Truth Seeker - poruka glasi:

Poštovani, rekli ste u emisiji sa Bakicem da je Bajden proizvod Vatikanske bande. On vec danima javno pruža podršku Izraelu, što se kosi ideji da ce on i ostatak ekipe biti odgovorni za buduci holokaust nad Jevrejima u Americi. Mislite li da time režiraju lažnu predstavu za šire narodne mase, i da li se Vatikan uvukao i u sam vrh Izraelske vlade?

Nekada su postojale dve bande na planeti Zemlji, a sada su se ujedinili i rade zajedno.

Leka12
Poz sudeci po ovome sto ste rekli..svi ovi ratovi su iscenirani znaci jedna i druga strana se dogovore i nahuskaju hamas i ostale sa jedne strane a sa druge Izrael i onda jedne i druge finansiraju itd da bi se ljudi ubijali jer uzivaju u tome isto i za Ukrajinu kao i za bosanski rat,kosovski 99 i ostale..

Miroljub Petrovic
Leka12 - poruka glasi:

Poz sudeci po ovome sto ste rekli..svi ovi ratovi su iscenirani znaci jedna i druga strana se dogovore i nahuskaju hamas i ostale sa jedne strane a sa druge Izrael i onda jedne i druge finansiraju itd da bi se ljudi ubijali jer uzivaju u tome isto i za Ukrajinu kao i za bosanski rat,kosovski 99 i ostale..

U ratu postoje ratni profiteri, koji koriste ljudsku glupost i patnju da zarade neke pare i zauzmu neke pozicije posle rata, i naivna rulja koja naseda na medijske provokacije i na iscenirane sukobe koje svetski kriminalci rade preko ratnih profitera.

Leka12
Jasno a ti svjetski kriminalci su tvorevine kao sto su Vatikan,mmf,federalne rezerve,britanska plemstva i slicni koji imaju moc ali su u pozadini i imaju svoje medije finansiraju politicare i slicno ?

G0lub
Pozdrav Miroljube. Sta mislite o Zoranu Marcikicu i njegovom kanalu Biblija uci? Pogledajte ako niste.
L.Stojilkovic

Miroljub Petrovic
Leka12 - poruka glasi:

Jasno a ti svjetski kriminalci su tvorevine kao sto su Vatikan,mmf,federalne rezerve,britanska plemstva i slicni koji imaju moc ali su u pozadini i imaju svoje medije finansiraju politicare i slicno ?

Tako je.

Miroljub Petrovic
G0lub - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube. Sta mislite o Zoranu Marcikicu i njegovom kanalu Biblija uci? Pogledajte ako niste.

Nisam cuo da neko poziva ljude na prakticnu poboznost - da se pokrece privatan biznis, da se napustaju gradovi, da se stvaraju porodice, da se ulaze u zenu... svi se uglavnom bave samo teoloskim filozoforanjem.

peh0016
Dali je batina izasla iz raja? Kako kazu u narodu.
Dali su po Bibliji dozvoljene odgojne batine?
Izmenio/la peh0016 na 20.10.2023 14:19

Miroljub Petrovic
peh0016 - poruka glasi:

Dali je batina izasla iz raja? Kako kazu u narodu.
Dali su po Bibliji dozvoljene odgojne batine?

Pise u Bibliji: "Ko zali prut, mrzi na dusu sina svoga."

split
https://youtu.be/...fR6JyL2JXR
Zanimljivo

mkulis
Vladimir Šeks, jedan od najiskusnijih i najstarijih hrvatskih politicara, koji je obavljao mnoge visoke funkcije u hrvatskoj politici, daje odgovor tko zapravo donosi prave politicke odluke u Hrvatskoj (a i u svim ostalim demokratskim zemljama).

https://youtu.be/...npAIoaYwGy

Miroljube u pravu ste kada kazete da su politicari samo glumci kojih se zapravo nista ne pita a demokracija jedna velika podvala narodu.
Izmenio/la mkulis na 21.10.2023 14:13

ZoranS
mkulis - poruka glasi:

Vladimir Šeks, jedan od najiskusnijih i najstarijih hrvatskih politicara, koji je obavljao mnoge visoke funkcije u hrvatskoj politici, daje odgovor tko zapravo donosi prave politicke odluke u Hrvatskoj (a i u svim ostalim demokratskim zemljama).

https://youtu.be/...npAIoaYwGy

Miroljube u pravu ste kada kazete da su politicari samo glumci kojih se zapravo nista ne pita a demokracija jedna velika podvala narodu.

Pre 12 godina je to ve? rekao i Seehofer, bavarski politi?ar.
Oni koji odlu?uju nisu izabrani, a izabrani nemaju šta da odlu?uju.

https://youtu.be/...

Djordje Stojiljkovic
Pozdrav Miroljube, zanima me zasto ste u Vasem poslednjem videu rekli da se srpski dobrovoljacki korpus lazno naziva Ljoticevci, tj. u kom kontekstu ste to mislili posto Vas nisam najbolje razumeo?
Hvala i svako dobro.

Mihajlo Pejic
Da li imate u planu da pocnete ponovo snimati pravljenje zdrave hrane u vasoj kuhinji? Kokretno mislim na ove klipove gdje degustirate hranu sa Bakicem i govorite da ce uskoro krenuti i recepti za pravljenje iste

Miroljub Petrovic
Djordje Stojiljkovic - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, zanima me zasto ste u Vasem poslednjem videu rekli da se srpski dobrovoljacki korpus lazno naziva Ljoticevci, tj. u kom kontekstu ste to mislili posto Vas nisam najbolje razumeo?
Hvala i svako dobro.

Srpski dobrovoljacki korpus (SDK) je u sebi imao mozda 5% ili manje clanova Ljoticeve organizacije "Zbor", ali su ih komunisti zvali "ljoticevci" jer su u pocetku formiranja SDK oko 50% pripadnika je bilo iz Zbora, a kasnije se taj broj smanjivao.

Miroljub Petrovic
Mihajlo Pejic - poruka glasi:

Da li imate u planu da pocnete ponovo snimati pravljenje zdrave hrane u vasoj kuhinji? Kokretno mislim na ove klipove gdje degustirate hranu sa Bakicem i govorite da ce uskoro krenuti i recepti za pravljenje iste

Bice uskoro.

Gavrilo Princip
U 1. Samuilovoj 13. poglavlje piše da je Saul imao 30 godina kad je po?eo sa vlada nad Izraelom i da je vladao dve godine (u tom trenutku je imao 32 godine?).

Tako?e u nastavku teksta piše da je i njegov sin Jonatan išao sa njim u rat. Ako je dobio sina sa oko 18 godina, onda je njegov sin Jonatan imao maksimalno 14 godina i išao u rat ili nešto nisam dobro shvatio?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.13 sekundi!