Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
VladimirT
i.imgur.com/8VqUpXw.jpg

Pozivamo Vas da do?ete i potpišete za izbornu listu - Dr Miroljub Petrovi? - Da se zna red"

Našu kandidaturu možete da podržite potpisom u slede?im terminima:

- sreda 23.02. - od 10h do 20h (1. sprat)
- ?etvrtak - 24.02. - od 09h do 19h (1. sprat)
- petak - 25.02. od 09h do 19h (1. sprat)
- subota 26.02 .od 09 do 19h (u suterenu)
- nedelja 27.02. od 09 do 19h (u suterenu)

Lokacija: Obili?ev venac 28 (kod hotela "Majestic" ), Beograd
Dr Miroljub Petrovi? ?e biti kod "Da se zna red" štanda na uglu ul. Knez Mihailove i Obili?evog venca (kod restorana Ruski car).
Ne zaboravite da ponesete li?nu kartu ili pasoš! Povedite rodbinu i prijatelje da se upoznamo i podržimo našeg kandidata.

DA SE ZNA RED!
Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.

GodsWarrior
Miroljube otvoreno pitanje, svidja mi se jako sta pricas van politike i za sve se slazem . Ali nekad si kritikovao vlast, a sad otvoreno hvalis Vucica na Balkan info i slicno https://www.youtu...yN-s0H8KHk .. Osnovao si stranku sad bas kad i levijatan i ostali, bio si kod Mise Vacica u stranci koji se zna da je SNS-ov kao i Zavetnici i ostali ...
Primetio sam da je i tvoj drugar Bakic, od kriticara vlasti presao da hvali Vucica po Instagramu i da ga kaci stalno ...
Imas li neki valjan argument da nam objasnis nesto ili ces nas samo banujes ?

Miroljub Petrovic
GodsWarrior - poruka glasi:

Miroljube otvoreno pitanje, svidja mi se jako sta pricas van politike i za sve se slazem . Ali nekad si kritikovao vlast, a sad otvoreno hvalis Vucica na Balkan info i slicno https://www.youtu...yN-s0H8KHk ..

Nekad sam kritikovao vlast dok sam slusao sta Vucic prica, ali kad sam video sta radi, onda sam shvatio da jedno prica, a drugo radi, sto je u demokratiji opravdano, kao neko ko nije teoloski jak.

Osnovao si stranku sad bas kad i levijatan i ostali

Pricas gluposti. Kakvu sam stranku osnovao? Osnovao sam udruzenje gradjana "Teokratski pokret", a sada sam registrovao (jednokratno) grupu gradjana samo za ove izbore pod imenom "Dr Miroljub Petrovic - da se zna red".

bio si kod Mise Vacica u stranci koji se zna da je SNS-ov kao i Zavetnici i ostali ...

Nisam nikad bio clan stranke Mise Vacica, nego sam podrzavao njegov rad za sve dobre stvari koje radi, kao sto podrzavam i muftiju Zukorlica i sve druge koji rade dobro za narod i drzavu.

Primetio sam da je i tvoj drugar Bakic, od kriticara vlasti presao da hvali Vucica po Instagramu i da ga kaci stalno ...

Bakica su izbacili iz policije jer je hteo da uvodi red u policiju. Zbog toga je jedno vreme bio kritican prema vlasti. Kasnije je shvatio da je to utopija, da demokratski sistem ne moze da se menja iznutra, vec jedino da se ukine. Zato danas podrzava Vucica za dobre stvari koje radi, a Bakic je mene podrzao za ove izbore, i treba ovih dana da snimamo neke klipove podrske sa njim.

Imas li neki valjan argument da nam objasnis nesto ili ces nas samo banujes ?

Izneo si masu masu nebuloza i zasluzio si banovanje, ali evo, nisam te banovao, ali pazi ubuduce sta pises.

Miroljub Petrovic
Evo kako Bog moze da progovori i preko nemoralne zene:

"Ako muskarac OCEKUJE od zene da bude ANDJEO u njegovom zivotu, on mora prvo da STVORI RAJ za nju, jer ANDJELI ne ZIVE u PAKLU."
(usrana) Andjelina Djoli

Uros003
Pomaze Bog, evo pre nekih 2h imao sam lose iskustvo sa notarima. Kada sam popunio fotokopirane listove prvo sam otisao u opstinu oko pola 3 gde su mi rekli da izadjem jer rade do 3 ali imali su vremena da popune video sam da ispijaju kafu. Posle toga sam otišao kod notara gde je radila neka kamenjarka u minicu i dva buzdovana. Gde su me sa vrata odmah pitali sta hocu dao sam im popunjene listove i krenuli na glas da citaju i da se smeju. Rekli su mi da oni ne mogu da popune i kako to za 30din da mi urade gde sam rekao da je to protiv zakonito da moraju da mi popune. Prevrtali su ocima i bili nervozni. Bili su ultra neprijatni. Rekli su mi da sacekam sedeo sam 40 min i tek onda je dosla notarka da odradi 30 sec posla. Demokratija...

Miroljub Petrovic
Dobio sam ovaj mejl:

Pozdrav Miroljube, zeleo bih da ti ispricam pricu koja se desila mojoj majci.
Moja majka je gledala video klipove na jutjubu u kojima ljudi pricaju kako je meditacija odlicna stvar, kako pomaze oko dosta stvari, itd... Ja nisam ni znao da ona to radi, ali sam joj pokazao jednu od tvojih emisija u kojima si u jednom delu pricao o meditaciji i kako je to povezivanje sa sotonom. Pogledala je to sa mnom i onda mi je ispricala pricu kako otkad je pocela to da radi 2 puta su joj se u snovima desavale jako cudne i zastrasujuce stvari. Prvi put je ona lezala u krevetu, nije mogla da se pomera ali su joj oci bile otvorene i videla je neka demonska bi?a kako joj se priblizavaju i hoce da je napadnu i kaze da se jako uplasila tu. Sledeci put je sanjala slicno tome, samo sto je sedela na stolici i sa ledja je doslo neko bi?e i krenulo da je gusi i kako je ona meni rekla osetila je to gusenje i van sna. Prestala je sa meditacijom nakon tvoje price o tome i to joj se vise nije desavalo.

Miroljub Petrovic
Uros003 - poruka glasi:

Pomaze Bog, evo pre nekih 2h imao sam lose iskustvo sa notarima. Kada sam popunio fotokopirane listove prvo sam otisao u opstinu oko pola 3 gde su mi rekli da izadjem jer rade do 3 ali imali su vremena da popune video sam da ispijaju kafu. Posle toga sam otišao kod notara gde je radila neka kamenjarka u minicu i dva buzdovana. Gde su me sa vrata odmah pitali sta hocu dao sam im popunjene listove i krenuli na glas da citaju i da se smeju. Rekli su mi da oni ne mogu da popune i kako to za 30din da mi urade gde sam rekao da je to protiv zakonito da moraju da mi popune. Prevrtali su ocima i bili nervozni. Bili su ultra neprijatni. Rekli su mi da sacekam sedeo sam 40 min i tek onda je dosla notarka da odradi 30 sec posla. Demokratija...

Da da, to je demokratija, ali crno im se pise, vrlo uskoro...

ShomySRB
Dobar dan i bog vam pomogao, zanima me vase misljenje Miroljube. Imam jednog poznanika covek je nekada bio pravoslavac i onda posle nekog vremena on meni kaze da je presao u paganstvo (nije mi ni rekao sta, gde, kako on zivi taj paganizam osim nekih njegovih moralnih vrednosti). Da li treba ovakve shvatiti ozbiljno? Ono sto mene zabrinjava je sto on nije nimalo glup, ima neke svoje morale i nazalost ovi hriscani u okrugu mu nista ne mogu, covek ih razbija argumentima jer je vec procitao i bibliju a i takozvani tanakh mu je na listi citanja (video sam licno tri knjige tanakha) i naziva ove "hriscanskim sarlatanima i buzdovanima koji ne umeju ni sami da se pridrzavaju biblije" i nabraja im jedan za drugim biblijskim stihom koji govore protiv ovih hriscana iz okoline i njihovog nacina zivota (pusenje, itd.)

Mark44
Negdje ste na forumu napisali kako je masonska drzava bolja verzija od papske jer se papa odmah obracunava sa neprijateljima na nemilosrdan nacin, kao i da je I svjetski rat bio sukob izmedju jezuita i masona. Citajuci knjigu Alberta Rivere on izmedju ostalog kaze da je Rim tajno ujedinjen sa iluminatima, masonima, ateistima, a ne da su u sukobu. Jel to znaci da su promijenili taktiku ili o cemu se radi?
p.s. Srecno na vasoj kampanji u Beogradu
Izmenio/la Mark44 na 23.02.2022 16:27

milos s s s
Miroljube, nije li "tradicija" ubila vise ljudi od komunista i hitlera zajedno.. vise od bilo koga?

Miroljub Petrovic
ShomySRB - poruka glasi:

Dobar dan i bog vam pomogao, zanima me vase misljenje Miroljube. Imam jednog poznanika covek je nekada bio pravoslavac i onda posle nekog vremena on meni kaze da je presao u paganstvo (nije mi ni rekao sta, gde, kako on zivi taj paganizam osim nekih njegovih moralnih vrednosti). Da li treba ovakve shvatiti ozbiljno? Ono sto mene zabrinjava je sto on nije nimalo glup, ima neke svoje morale i nazalost ovi hriscani u okrugu mu nista ne mogu, covek ih razbija argumentima jer je vec procitao i bibliju a i takozvani tanakh mu je na listi citanja (video sam licno tri knjige tanakha) i naziva ove "hriscanskim sarlatanima i buzdovanima koji ne umeju ni sami da se pridrzavaju biblije" i nabraja im jedan za drugim biblijskim stihom koji govore protiv ovih hriscana iz okoline i njihovog nacina zivota (pusenje, itd.)

To se desava kad se covek razocara u hriscanstvo videci kilave hriscane kako nemoralno zive i kako im je nakaradna teologija.

Miroljub Petrovic
Mark44 - poruka glasi:

Negdje ste na forumu napisali kako je masonska drzava bolja verzija od papske jer se papa odmah obracunava sa neprijateljima na nemilosrdan nacin, kao i da je I svjetski rat bio sukob izmedju jezuita i masona. Citajuci knjigu Alberta Rivere on izmedju ostalog kaze da je Rim tajno ujedinjen sa iluminatima, masonima, ateistima, a ne da su u sukobu. Jel to znaci da su promijenili taktiku ili o cemu se radi?
p.s. Srecno na vasoj kampanji u Beogradu

Oni se po potrebi ujedinjuju, jer i jedni i drugi narod smatraju stokom, ali se u isto vreme i kolju, iako su sada skoro pa potpuno ujedinjeni.

Miroljub Petrovic
milos s s s - poruka glasi:

Miroljube, nije li "tradicija" ubila vise ljudi od komunista i hitlera zajedno.. vise od bilo koga?

Ubila je paganska tradicija, a ne biblijska tradicija.

cika Pero
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Leka12 - poruka glasi:

Slazem se da partizani bez pomoci crvene armije i britanaca ne bi dosli na vlast ali nije ni njih bilo malo samo u napadu na Srbiju 44 bilo ih je 40 000 pod Titovom komandom to kaze Samardzic...

Bilo ih je 40.000 pred kraj rata jer su od pocetka 1943. poceli da dobijaju snaznu finansijsku, medijsku i politicku podrsku od britanskih kriminalaca, pa su postali "sila" na isti nacin kao sto su i ustase postale "sila".

Dosta ustaša je i prešlo kod svoje bra?e partizana poslije 1943., pa su zajedno navalili na Srbiju.

Miroljub Petrovic
Ako ima neko iskustva u radu sa freelancerima neka mi se javi na mejl:
Konkretno, treba da nadjem nekog iz Moskve da ode do vojnog istorijskog arhiva i pokusa da mi nadje neke dokumente iz 17. i 18. veka.

Mark44
Miroljube da li je ovo u ukrajini pocetak velike nevolje prije obnove teokratije u izraelu?

Cipa
https://www.teleg...le-dubaija

Napustaju ga demoni

Miroljub Petrovic
Mark44 - poruka glasi:

Miroljube da li je ovo u ukrajini pocetak velike nevolje prije obnove teokratije u izraelu?

Da, sukob ce da se prelije na Izrael, samo da vidimo kako.

Miroljub Petrovic

Namerno je izgubio mec da bi stigao u Knez Mihajlovu da se potpise za nas listu za izbore.

nekitamo2003
bruka ...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.02.2022 19:52

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.15 sekundi!