Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
zagi
Posto su izgleda Biberovici (Biberova ulja doo) prestali sa proizvodnjom hladno cedjenog suncokretovog ulja, da li imate da preporucite neku alternativu?

Miroljub Petrovic
zagi - poruka glasi:

Posto su izgleda Biberovici (Biberova ulja doo) prestali sa proizvodnjom hladno cedjenog suncokretovog ulja, da li imate da preporucite neku alternativu?

Imas suncokretova hladno cedjena ulja od drugih proizvodjaca u prodavnici zdrave hrane.

Miroljub Petrovic
Proganjaju jevrejsku religioznu grupu Lev Tahor jer nece da salju decu u debilane.

https://www.youtu...yY0Im_K8dY

Mark44
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Proganjaju jevrejsku religioznu grupu Lev Tahor jer nece da salju decu u debilane.

Kaze da ljudima smeta to sto su zdravi religiozni itd sto je i ocekivano ali zasto anti-cionisti? Nisam mislio da je to negativan pokret.

Faris Tarahija
Sta mislite doktore Petrovicu o ovom kiroprakticaru
Adnas Murselovi iz Bugojna. Ima cak i neki mali Intervju sa njim
https://www.youtu...sljej38LvY

Miroljub Petrovic
Kakvi su zakoni, po pitanju distribucije i konzumiranja akohola, postojali u carskoj Rusiji za vreme Ivana IV Vasiljevica (kog su papisti oklevetali i nazvali "Ivan Grozni"), iz knjige, koja je u pripremi "Istina o Ivanu Groznom":

Mihalon Litvin je pisao da, „u Moskoviji ne postoje podrumi sa rakijom i vinom. Ako bi se kod nekog doma?ina našla ma i kaplja vina, njegova ku?a bi bila porušena, imanje konfiskovano, posluga i susedi kažnjeni, a sam doma?in bi uvek bio strpan u tamnicu... Zbog toga što su se Moskoviti, na ovaj na?in, uzdržavali od pijanstva, njihovi gradovi su bili prepuni vrednih zanatlija svih vrsta, koji su nam slali drvene ?aše... sedla, koplja, ukrase i razli?ito oružje, a od nas dobijali zlato”.

Mihalon Litvin. O nravah tatar, litovcev i moskvit?n,- V kn.: Inostranc? o drevne? Moskve,- M., Stolica, 1991, s. 92.

Miroljub Petrovic
Mark44 - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Kaze da ljudima smeta to sto su zdravi religiozni itd sto je i ocekivano ali zasto anti-cionisti? Nisam mislio da je to negativan pokret.

Imaju neke svoje fanaticne koncepte, u stilu da "mi ne treba nista da radimo oko uspostavljanja teokratije u Izraelu i izgradnje Treceg Hrama, to ce sve Bog da uredi".

Ali oni sa tim stavom nikoga ne ugrozavaju, nego ugrozavaju sataniste jer nece svoju decu da salju u debilane.

Miroljub Petrovic
Faris Tarahija - poruka glasi:

Sta mislite doktore Petrovicu o ovom kiroprakticaru
Adnas Murselovi iz Bugojna. Ima cak i neki mali Intervju sa njim
https://www.youtu...sljej38LvY

Sigurno je bolji od ortopeda, ali to sto tretira ljude na ulici je neozbiljno.

PavleV
Cela 5. sezona (poslednja sezona) serije "Autoput do Neba":

https://biblijski...eba-s5-e1/

(ispod videa se nalaze linkovi ka ostalim epizodama 5. sezone)

Miroljub Petrovic
Najbolje knjige o Skenderbegu i o poreklu Kuca sada za besplatno preuzimanje:

https://predragrp...

Branislav Ristic
Pitanje za Miroljuba,

Imam registrovan d.o.o I nekoliko zaposlenih. Do sada je neradni dan bio nedelja. Ako bi ja ostajao kod kuce na sabatni dan u subotu a firma odnosno zaposleni radili da li bi ja krsio zapovest.

Pozdrav , Branislav Ristic

http://www.picasso2000.com
Anja
Pozdrav!
Imam nekoliko pitanja
1. Sta tacno znaci hula na duha svetoga ( da li u to spada i optuzivanje boga za neke zivotne probleme?) i ako optuzujemo u teskim trenucima boga tipa. Zasto bas mi? Zasto bas meni?Da li postoji mogucnost pokajanja?
2. Ako znamo da je nesto greh i trudiomo se da nas ne ovlada a mi pokleknemo da li to znaci da smo izgubili sva prava na pokajanje tj da je za takve zavrsena karijera?
3. Kako da znamo da li smo osetili blagodat svetog duha jer ako se vratimo posle toga opet na prethodni zivot cinjenje greha itd. Koliko sam razumela i za to nema povratka ? Kljucno pitanje kakvi iliti koji ljudi nemaju vise mogucnost pokajanja tj. Za njih spasa nema?
I jos jedno pitanje da li ljidi koji ne zele da imaju decu krse boziji zakon? Da li je to greh? Znam dosta zena(i muskaraca) koje nemaju neku zelju za decom , ne zbog bezanj od obaveza i odgovornosti vec jednostavno nisu im “simpaticna”.
Nisam procitala celu bibliju ali preko vasih stranica i videa sam se dosta informisala (i jos neke) znam da je kljucno nebiti sebican pomagati bliznjem i ziveti radi drugog ali kad treba postaviti crtu da je neato otislo predaleko kako da znamo kad da se posvetimo njima a da pritom imamo vremena i za sebe i svoju porodicu? Nekoliko puta sma dobila komemtar da sam sebicna e sad da li sam sevicna ato zelim nekad da priustim sebi odmor? Neku garderobu, auto koliko me razum sluzi ne bih rekla da je greh imati vremena za sebe , razumeverite me ako gresim jer ne mogu da nadjem odgovor resenje (ovo se naravno ne odnosi na osobe koje su ugrozene i fizicki hendikepirane) hvala

Vladamkd
Ako moze mislenje o jevrejskoj grupi ili sekti(ako je uopsce sekta) Lev Tahor? Pitam jer se trenutno nalaze u mom gradu i blizu mene, u medijama sam procito da neki od njih su bili osudjeni zbog kidnapovanja dece. Dali je u pitanje neka opasna sekta ili bezopasna religiska grupa? Hvala unapred.

edit: Vidim da je domacin vec dao odgovor o ovom pitanju ali ljudi u mom gradu ih nazuvaju sektom a na internetu o njima pise sve najgore. Tako da ako moze neka informacija ko su tacno oni i cime se bave. Ljudi u okolinu su vec poceli praviti planove da se pokrene peticija da se oni odsele, cak mislim da i neki ljudi planiraju da uzmu stvar u svoje ruke i da pokusaju da ih odsele na malo grublji nacin.
Izmenio/la Vladamkd na 13.02.2022 01:31

Miroljub Petrovic
Branislav Ristic - poruka glasi:

Pitanje za Miroljuba,

Imam registrovan d.o.o I nekoliko zaposlenih. Do sada je neradni dan bio nedelja. Ako bi ja ostajao kod kuce na sabatni dan u subotu a firma odnosno zaposleni radili da li bi ja krsio zapovest.

Pozdrav , Branislav Ristic

Znam ljude koji ovu vrstu problema resavaju tako sto zatvore firmu i u subotu i u nedelju. Ako stavis da firma ne radi subotom, a radi nedeljom, onda ces da sablaznih ljude, jer ce misliti da si neki sektas. Opcija "izmedju" je da ti ne radis na Shabat, a firma da radi.

Miroljub Petrovic
Anja - poruka glasi:

Pozdrav!
Imam nekoliko pitanja
1. Sta tacno znaci hula na duha svetoga ( da li u to spada i optuzivanje boga za neke zivotne probleme?) i ako optuzujemo u teskim trenucima boga tipa. Zasto bas mi? Zasto bas meni?Da li postoji mogucnost pokajanja?

Hula na Svetog Duha je stanje u koje covek dodje kada je uporan da cini greh i pa mu otupi savest, da ga ne zanimaju moralna pitanja.

2. Ako znamo da je nesto greh i trudiomo se da nas ne ovlada a mi pokleknemo da li to znaci da smo izgubili sva prava na pokajanje tj da je za takve zavrsena karijera?

Naravno da ne, dokle god se covek bori i razume da je nesto greh, i hoce da ga pobedi, ima nade za njega. Ali, svaki put kad pocini greh covek je slabiji i teze mu je da ga pobedi, ali treba na nastavi da se bori.

3. Kako da znamo da li smo osetili blagodat svetog duha jer ako se vratimo posle toga opet na prethodni zivot cinjenje greha itd. Koliko sam razumela i za to nema povratka ? Kljucno pitanje kakvi iliti koji ljudi nemaju vise mogucnost pokajanja tj. Za njih spasa nema?

Covek koji razume duhovne stvari i zivi moralno, on ima mir.

I jos jedno pitanje da li ljidi koji ne zele da imaju decu krse boziji zakon? Da li je to greh? Znam dosta zena(i muskaraca) koje nemaju neku zelju za decom , ne zbog bezanj od obaveza i odgovornosti vec jednostavno nisu im “simpaticna”.

Ljudi koji nisu duhovno ili fizicki sposobni da imaju decu, ne treba da je imaju. Mnogi su nesposobni da imaju decu jer nemaju mogucnosti za to, mnoge to ne zanima jer su okrenuti nekim drugim glupim stvarima, a neki nemaju decu jer nemaju sa kim da je imaju.

Nisam procitala celu bibliju ali preko vasih stranica i videa sam se dosta informisala (i jos neke) znam da je kljucno nebiti sebican pomagati bliznjem i ziveti radi drugog ali kad treba postaviti crtu da je neato otislo predaleko kako da znamo kad da se posvetimo njima a da pritom imamo vremena i za sebe i svoju porodicu? Nekoliko puta sma dobila komemtar da sam sebicna e sad da li sam sevicna ato zelim nekad da priustim sebi odmor? Neku garderobu, auto koliko me razum sluzi ne bih rekla da je greh imati vremena za sebe , razumeverite me ako gresim jer ne mogu da nadjem odgovor resenje (ovo se naravno ne odnosi na osobe koje su ugrozene i fizicki hendikepirane)

Covek prvo treba sebi da priusti ono sto mu treba, pa od svog viska da ulaze u druge. Ne moze neko ko ne nenahranjen da hrani druge, ko j ego da oblaci druge. Covek od svog viska (novca, vremena...) moze da deli drugima (deci, porodici i dr).

Miroljub Petrovic
Vladamkd - poruka glasi:

Ako moze mislenje o jevrejskoj grupi ili sekti(ako je uopsce sekta) Lev Tahor? Pitam jer se trenutno nalaze u mom gradu i blizu mene, u medijama sam procito da neki od njih su bili osudjeni zbog kidnapovanja dece. Dali je u pitanje neka opasna sekta ili bezopasna religiska grupa? Hvala unapred.

edit: Vidim da je domacin vec dao odgovor o ovom pitanju ali ljudi u mom gradu ih nazuvaju sektom a na internetu o njima pise sve najgore. Tako da ako moze neka informacija ko su tacno oni i cime se bave. Ljudi u okolinu su vec poceli praviti planove da se pokrene peticija da se oni odsele, cak mislim da i neki ljudi planiraju da uzmu stvar u svoje ruke i da pokusaju da ih odsele na malo grublji nacin.

Lev Tahor su malo fanaticni, ali ispravni i moralni ljudi, a medjunarodni teroristi ih optuzuju za terorizam jer nece svoju decu da salju u debilane (drzavne skole), a kada stite svoju decu to nazivaju "terorisanjem dece".

Cipa
U zadnje vreme jedem dosta masnu hranu i mnogo mesa, i zadnjih par dana sam osecao kako mi zadnji deo glave pulsira i usi su mi bile jako crvene kao da ce da mi eksplodiraju, pogotovo posle nekog jaceg obroka, da li su mi krvne zile zapusene ili je to samo neka reakcija organizma na virus koji sam imao zadnjih 3-4 dana, imam 23 god 83kg 180cm fizicki sam aktivan imam masti mozda 15% i izgledam ovako vrlo zategnuto

Miroljub Petrovic
Cipa - poruka glasi:

U zadnje vreme jedem dosta masnu hranu i mnogo mesa, i zadnjih par dana sam osecao kako mi zadnji deo glave pulsira i usi su mi bile jako crvene kao da ce da mi eksplodiraju, pogotovo posle nekog jaceg obroka, da li su mi krvne zile zapusene ili je to samo neka reakcija organizma na virus koji sam imao zadnjih 3-4 dana, imam 23 god 83kg 180cm fizicki sam aktivan imam masti mozda 15% i izgledam ovako vrlo zategnuto

Glava ti pulsira jer ne jedes dovoljno mesa. Ukljuci sto vise slanine, a izmedju obroka popij neko pivo ili flasu vina, moze i energetski napitak, i obavezno ispusi koji dzoint, i bices top!

p.s. sledeci put kad napises neko slicno debilsko pitanje bices banovan

dovlanik
Robert Brejker o biblijskom hriscanstvu sa srpskim titlovima u plejeru - Božja vremenska osa i Jevreji

https://youtu.be/...
Vladimir Dovla Nikolic

raicc94
https://www.in4s....sualnosti/

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.07 sekundi!