Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
SreckoVVV
КАКО ЈЕ ЈЕДАН ОНКОЛОГ ЗАДОБИО ВJЕРУ

Доктор Марко бјеше познати специјалиста из области онкологије. Једном се спремао за веома важну конференцију у други град на којој је требало да прими одликовање из области медицинских истраживања. Био је веома узбуђен јер су на овој конференцији требали да дају оцјену његовом вишегодишњем раду.

Међутим, два сата након полијетања догодило се принудно слијетање на оближњи аеродром због неке техничке неисправности. Доктор се уплашио да неће успијети да стигне па је стога изнајмио ауто и запутио се према граду у којем је требала да се одржи конференција.

Ипак, убрзо након што је кренуо, вријеме се погоршало и почела је силна олуја. Због јаке кише промашио је правац и залутао је.

После двочасовне вожње без икаквих резултата схватио је да се изгубио. Био је гладан и уморан па је стога ријешио да потражи где да се заустави. Након неког времена набасао је на малену и стару кућицу.

Изгубивши сваку наду, изашао је из аута и покуцао је на врата. Врата је отворила једна лијепа жена. Све јој је објаснио и замолио ју је да искористи њен телефон. Међутим, одговорила му је да она нема телефон али да може да уђе и да сачека док се вријеме не побољша.

Љекар који је био гладан, мокар и уморан прихватио је њен љубазан предлог и уђе. Дама му је дала топао чај и нешто да поједе. Рекла му је да може да јој се придружи у молитви уколико то жели. Доктор Марко се осмехнуо, одбио је и рекао да он вјерује само у труд и рад.

Сједећи за столом и пијући свој чај доктор је посматрао ову жену кроз слабу свијетлост свијеће, како се моли поред дјечије колијевке. Љекар је схватио да јој је потребна нека помоћ и када је завршила са молитвом упитао ју је шта жели од Бога и зар она стварно мисли да ће Бог некада чути њене молитве. Онда ју је упитао у вези дијетета које је лежало у креветићу поред којег се молила.

Жена се тужно осмијехну и рече да је то њен син који пати од ријетког типа рака и да постоји само један љекар који се зове Марко а који га може изљечити, али да она нема новца да му плати и плус он живи у другом граду. Рекла је да јој Бог још увијек није одговорио на молитву али да зна да ће јој помоћи и да ништа неће уништити ту вјеру.

Забезекнути доктор Марко остаде без ријечи и заплака. Он прошапута Бог је велики, и присјети се свега што се са њим данас догодило, неисправности авиона, снажне олује због које је скренуо са пута… И све то се десило због тога што Бог не само да је одговорио на њену молитву већ је и њему пружио прилику да побјегне из материјалног свијета и да помогне сиромашним и несрећним људима који немају ништа друго осим молитве.

У животу не постоје случајности.

Са руског: Парохија Кравичка
SV

neki deki
Sta mislis o tehnici kuvanja/przenja povrca na pari? Vidim u delimano i fagor imaju friteze na paru pa bih uzeo ako to ima smisla. Koliko je zdravije nego klasicno slremanje hrane?
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:

Sta mislis o tehnici kuvanja/przenja povrca na pari? Vidim u delimano i fagor imaju friteze na paru pa bih uzeo ako to ima smisla. Koliko je zdravije nego klasicno slremanje hrane?

Pri kuvanju na pari se sacuva vise hranljivih sastojaka, ali imas kod Kineza da kupis metalne cediljke koje stavis na serpu u kojoj se kuva voda, a u cediljki drzis povrce, i kuvas. To je jeftinija opcija.

Duhovni89
Evo sad posto radim u kablovskoj i krecem se medju ljudima jedna zena mi prica da joj je cerka dobila koronu i da posle toga izgubila sluh i sada mora da nosi aparat..... to potvrdjuje da nas sa nekim nervnim otrovom truju iz vazduha

Bojan7
Poštovanje Doktore Petroviću,

Zanima me vaše mišljenje o problemu vrtoglavice koja se često javlja kod mog strica. Kada mu izmerimo pritisak , pokazuje da je dobar.
A hteo bi i napomenuti da je oduvek imao probleme sa leđima, pa razmišljam u pravcu da može biti do toga. Pored toga , izuzetno se nezdravo hrani, i puši čak i do sve kutije cigara dnevno. Možda sam i sam odgovorio na pitanje, ali svakako bi hteo da čujem Vas.

Srdačan pozdrav.

Miroljub Petrovic
Bojan7 - poruka glasi:

Poštovanje Doktore Petroviću,

Zanima me vaše mišljenje o problemu vrtoglavice koja se često javlja kod mog strica. Kada mu izmerimo pritisak , pokazuje da je dobar.
A hteo bi i napomenuti da je oduvek imao probleme sa leđima, pa razmišljam u pravcu da može biti do toga. Pored toga , izuzetno se nezdravo hrani, i puši čak i do sve kutije cigara dnevno. Možda sam i sam odgovorio na pitanje, ali svakako bi hteo da čujem Vas.

Srdačan pozdrav.

Ima problem sa kicmom i vratom, i nezdravim zivotom.

Luka015
Pozdrav mire imam pitanje da li je naša vera sudjena kada se rodimo ili možemo da pređemo u druge vere isto tako me zanima pošto ste pričali da na primer musliman i žena hrišćanske veroispovesti ili obrnuto ne mogu stupiti u brak da li ona može da promeni veru hvala unapred

Miroljub Petrovic
Luka015 - poruka glasi:

Pozdrav mire imam pitanje da li je naša vera sudjena kada se rodimo ili možemo da pređemo u druge vere isto tako me zanima pošto ste pričali da na primer musliman i žena hrišćanske veroispovesti ili obrnuto ne mogu stupiti u brak da li ona može da promeni veru hvala unapred

Mi se radjamo od roditelja u drzavi gde se ucimo na odredjeni nacin. Ali, kad odrastemo, onda mozemo sami da mislimo svojom glavom i da biramo put kojim cemo ici. Koliko god da nasi roditelji i nasa drzava nisu savrseni, oni su dovoljno dobri da nam Bog preko njih da zivot i omoguci odgajanje, a posle je sve na nama i mi preuzimamo odgovornost za svoj zivot i svoju vecnu sudbinu.

Leo889
Da li službi u beogradskoj sinagogi mogu prisustvovati i oni koji nisu zvanični Jevereji...i da li uopšte ima benefita po čovekovo duhovno zdravlje prisustvo službi ili je manje više neutralno i indiferentno za nekog ko nije odgajan kao jevrejin?

Duka777
https://www.youtu...kN0qbMqkeQ

Miroljub Petrovic
Leo889 - poruka glasi:

Da li službi u beogradskoj sinagogi mogu prisustvovati i oni koji nisu zvanični Jevereji...i da li uopšte ima benefita po čovekovo duhovno zdravlje prisustvo službi ili je manje više neutralno i indiferentno za nekog ko nije odgajan kao jevrejin?

Sluzbi u sinagogi u Beogradu mogu da prisustvuju u ne-Jevreji, koliko mi je poznato, tako je bilo do pre 6 godina dok sam ja ziveo u Beogradu. Sluzba je klasicna kao i pravoslavnoj ili katolickoj crkvi, uglavnom se citaju iste molitve na hebrejskom jeziku. Benefiti su sto se zapocinje Shabat zajedno sa drugim ljudima i sto ponekad beogradski rabin odrzi kratko predavanje na kraju sluzbe.

ZoranS
https://m.faceboo...710262104/

Miroljub Petrovic

Ovaj covek je politicki manipulant koji sve sto prica - prica iz politickog interesa, a u praksi nista korisno nije uradio za narod i drzavu.

raicc94
Поздрав Мирољубе,
Гдје могу да набавим књигу "Канон Леке Дукађина" ?

bulat98
Sastav AstraZeneca vakcine, cist satanizam:

https://prnt.sc/2...

Link: https://ec.europa...842_hr.pdf

Miroljub Petrovic
raicc94 - poruka glasi:

Поздрав Мирољубе,
Гдје могу да набавим књигу "Канон Леке Дукађина" ?

http://skenderbeg...

SreckoVVV
https://www.blic....zo/4yd9e59
SV

Mihailo Vesic
https://www.insta...cuxI1ebMyk

Daniel777
Ne znam da li ste primijetili u zadnje vrijeme, u mom kraju u Srednjoj Bosni je postala vrlo cesta pojava divljih zivotinja na putu, nekoliko divljih svinja je udareno autom. Srne, jazavci i lisice su usli u sela i mnoga urbana podrucja u kojima ih do sada nije bilo, takodjer i par napada vukova se desilo.
Da li se to polako desava ispunjenje prorocanstva iz Biblije u kojem se spominje da ce Bog pustiti divlje zveri ili je to ipak normalna pojava kada zivotinje uslijed nedostatka hrane u hladnije doba silaze u sela?

Miroljub Petrovic

Bice toga sve vise...

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.03 sekundi!