Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Nova zvezda muzike na biblijskom nebu:

https://www.youtu...0_eymR5URo

Miroljub Petrovic
Dobra stvar kad nas sutra poteraju satanisti:

https://www.youtu...LjObYNoUoc

princ7
Novi film o Amišima: https://biblijski...kejti-lap/

ZoranS
31 Reasons Why I Won’t Take the Vaccine

https://gatesofvi...e-vaccine/

Zeljko Mitrovic
Šta mislite o poslu knjigovođe? Otvoriti firmu, raditi privatno...

Zeljko Mitrovic
Da li imate knjigu u pdf-u Maksvel Apokalipsa i jeste li je čitali?

Miroljub Petrovic
Zeljko Mitrovic - poruka glasi:

Šta mislite o poslu knjigovođe? Otvoriti firmu, raditi privatno...

Dobar je posao, moze da se zaradi, ali samo dok sistem funkcionise.

petar2211
Sram te bilo Miroljube, samo ti briši komentare al provalio te narod da si jajara i da si se poklonio Vucicu istom tom kog si optuzivao da da ima masonsku vladu u predavanju "Ko vlada Srbijom" ..... što se tada predavanje nije zvalo "poštuj vlast" što je tvoja jedina recenica sa kojom zoupotrebljavas bibliju i braniš čoveka poslušnika globalista kome si se prodao.... pa sudiće ti i narod i Bog Miroljub i videćeš..... jedva čekam da te vidim uživo.....mogu i da ti izazovem da se vidimo ali znam da si kukavica i da ne bi smeo....gade gadni stidi se predaks

Miroljub Petrovic
Zeljko Mitrovic - poruka glasi:

Da li imate knjigu u pdf-u Maksvel Apokalipsa i jeste li je čitali?

Nije losa za istorijsko tumacenje prorocanstava, ali za poslednja vremena nema veliku vrednost.

Miroljub Petrovic
petar2211 - poruka glasi:

Sram te bilo Miroljube, samo ti briši komentare al provalio te narod da si jajara

Narod ne zna sta je levo, a sta desno, a kamoli da prepozna ko je jajara. Da zna, ne bi stradao.

i da si se poklonio Vucicu

Da sam se poklonio imao bih privilegije, a ne bi se protiv mene vodio sudski postupak, ne bi u policiji vec vise od dve godine bio moj kompjuter i sve stvari od vrednosti iz moje kuce...

istom tom kog si optuzivao da da ima masonsku vladu u predavanju "Ko vlada Srbijom" ..... što se tada predavanje nije zvalo "poštuj vlast" što je tvoja jedina recenica sa kojom zoupotrebljavas bibliju i braniš čoveka poslušnika globalista kome si se prodao....

Pa nego kakvu vladu da ima? Ne moze tebe da stavi u vladu kad si neradnik i nemas nikakav uticaj u svetu. Kao iskusan diplomata u vladu stavlja one preko kojih ce moci da kupi mir i da omoguci da se jos neko vreme zivi u sto boljim uslovima u Srbiji. Sta je tu problem?

pa sudiće ti i narod i Bog Miroljub i videćeš.....

Tako je majstore, pise u Bibliji da ce narod na kraju istorije da sudi, a ne Bog.

jedva čekam da te vidim uživo.....mogu i da ti izazovem da se vidimo ali znam da si kukavica i da ne bi smeo....gade gadni stidi se predaka

Ha ha, pa sto se ne potpises pravim imenom i prezimenom, i ne objavis svoj profil, nego se kao kurva pod laznim profilom oglasavas i pljujes? Jesi to naucio od onog ustase Pavla Simovica? S kim ces ti da debatujes jado? Mozes samo da pises govedje komentare pod laznim imenima. Idi sad pasi travu kao svako govedo...

Midzo
https://youtu.be/...
Posle intervjua sa Visekrunom upala joj policija u stan

crane
istom tom kog si optuzivao da da ima masonsku vladu u predavanju "Ko vlada Srbijom" ..... što se tada predavanje nije zvalo "poštuj vlast" što je tvoja jedina recenica sa kojom zoupotrebljavas bibliju i braniš čoveka poslušnika globalista kome si se prodao....

Pa nego kakvu vladu da ima? Ne moze tebe da stavi u vladu kad si neradnik i nemas nikakav uticaj u svetu. Kao iskusan diplomata u vladu stavlja one preko kojih ce moci da kupi mir i da omoguci da se jos neko vreme zivi u sto boljim uslovima u Srbiji. Sta je tu problem?

Мирољубе често си говорио да ова влада купује мир и да нас не хапсе као у време досманлија, да данас човек може да каже шта мисли а да не буде прогоњен. Ово данас што се издешавало са хапшењима је дефинитивно почетак краја тог ''мира''. Ко ће се после овог усудити да говори нешто јавно против вакцина? Шта по теби треба да буде следећи корак свих људи који су на Божјој страни?

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Мирољубе често си говорио да ова влада купује мир и да нас не хапсе као у време досманлија, да данас човек може да каже шта мисли а да не буде прогоњен. Ово данас што се издешавало са хапшењима је дефинитивно почетак краја тог ''мира''. Ко ће се после овог усудити да говори нешто јавно против вакцина? Шта по теби треба да буде следећи корак свих људи који су на Божјој страни?

Ja stalno govorim protiv vakcina i niko me ne dira, osim Blica, naravno. Blic trenutno ne moze da hapsi, kao u vreme dosmanlija, zahvaljujuci aktuelnoj vlasti. Moze samo da laje.

Jovana je imala upad policije jer se ponasala prostacki i nepristojno, jer pljuje po onome koji je hrani, i nju i njenog polupanog muza, i njenu decu. Intervjuise najveceg satanistu sa ovih prostora (homoseksualca Djordja Visekrunu) da pljuje po Vucicu. Pa jel ima veceg dna?

Najveci doprinos za neobaveznu vakcinaciju je upravo dao Vucic. Kada je krenula svetska kampanja o navodnoj koroni, i ja i Jovana i drugi smo vise puta gostovali na televizijama sa nacionalnom frekvencom (koje Jovana optuzuje da su pod Vucicevom kontrolom) i otvoreno rekli svoje negativno misljenje o koroni i vakcinaciji. I dan danas na tim televizijama gostuju ljudi koji iznose negativan stav o vakcinaciji (ali umerenije nego ja i Jovana), kao Mila Aleckovic, Branimir Nestorovic i dr. Dakle, svako ko je malo razuman mogao je da se informise oko korone i vakcinacije.

Sadasnji zakon o "obaveznoj vakcinaciji" je dovoljno supalj da niko ne mora da se vakcinise ako nece, samo sto "nece moci da upise dete u drzavni vrtic". Pa sta ces vise u situaciji kada ti ceo satanski svet stoji nad glavom i samo ceka da ti se krvi napije?

Jovana pljuje Vucica da "izdaje Kosovo", a on upravo uspeva da izdejstvuje skoro 20 povlacenja priznanja Kosova i odrzava kakav-takav mir na Kosovu.

Ali, Jovana je "Srpkinja" kao i mnogi "Srbi" koji svoje "srpstvo" dokazuju "junacenjem" - tako sto ce da se napiju, da se pobiju, kurvaju, da nekog ispljuju, i ta se tako dodvore rulji bez mozga. Pogledaj tu rulju koja je docekala Jovanu nakon izlaska iz tuzilastva. Svi su isti kao Dejan Petar Zlatanovic - retardirani, iskrivljeni, demonizovani. I Jovana radi to sto radi da bi dobila njihovu podrsku i aplauz. Beda. Umesto da objavljuje informacije o higijeni i prevenciji, ona se bavi medicinom "u sistemu". Pa kakva je to medicina? To je govedja medicina.

I jos pljuje po onima koji najvise rade u Srbiji (po Vucicu, po meni, Nestorovicu...). Otvoreno nas proziva sto ne pljujemo po vlasti. Za nju je kriterijum patriotizma pljuvanje po vlasti. Ona je dovoljno slepa (i glupa) da ne vidi da vlast cini najvise sto moze u svetu u kojem satanisti gaze sve pred sobom. Ona ne razlikuje ono sto vlast prica i sto vlast radi.

Pronalazi neke polupane zene cija su deca umrla od vakcinacije i intervjuise ih da bi pljuvala po vlasti, umesto da im skrene paznju da se informisu o stetnosti vakcijacije i da ne vode svoju decu na klanje. Salje Milinu Doric da pravi izvestaje kako se u bolnicama sprovodi los tretman prema pacijentima. Pa sta ce neko u bolnici? Cuvaj zdravlje da im ne padnes u kande. A ti dizes kredit (ne cuvas zdravlje) i posle saljes Milinu Doric da kmeci ispred banke (bolnice) sto banka (bolnica) dere ljudima kozu s ledja. Pa jel si sam otisao tamo, konju (kobilo), da ti deru kozu? I sad se zalis Jovani i Milini, a one jedva docekale da to iskoriste (kao prave zenetine i alapace) da "pokazu svoj patriotizam" pljujuci po vlasti.

Jovana se prikazuje kao religiozna, a svojim zivotom (ukljucujuci i njeno nakaradno farbanje kose i sminkanje) pokazuje da nema skoro nikakve veze sa Biblijom (za nju je verovatno farbanje jaja dokaz religioznosti).

Ono sto je dobro kod nje jeste sto je mlada i sto ima potencijal da se prizove pameti i prestane da pravi stetu sebi i drugima. Ali, najteze je promeniti sebe. Pitanje je da li ona ima duhovne snage za tako nesto. Mozemo da se molimo za nju.

IvanGG1990
Meni zanima Miroljube pošto ste pričali da su vakcine novi genocid, a ova vlast se javno hvali kako imamo ogroman broj vakcinisanih i pored toga šalju vakcine u susedne zemlje da i njih truju po čemu je onda Aleksandar Vučić novi Mojsije kako ste rekli. Ako treba da gledamo šta Vučić radi a ne šta priča jasno se vidi da on gura vakcinaciju(genocid kako ste rekli). Kakvo je to čuvanje mira? Pozdrav.

Milic87
Vakcine jesu Novi genocid, to je svakom razumnom coveku jasno! Isto tako ljudima treba biti jasno da Vucic kao lider jedne nacije u svetu koji je u bioloskom ratu, mora da prica pozitivno o njima i da forsira tu pricu. Pa molim vas, on izjavljuje "VAKCINE SU ZIVOT , U VAKCINAMA JE SPAS", pa to ni najveci zagovornici tog otrova ne govore. Toliko ocigledna gluma. A ovamo na televiziji dozvoljava ljudima koji su otvoreno protiv toga da informisu narod. Ali djavo je ljudima stavio crne naocare, pa ne vide, i misle da bolje od njega znaju. Zasto onda vi niste na njegovom mestu?
Sta on treba da radi kad mu svetski teroristi stoje nad glavom? Da uzme uzorke zivotinja i biljaka i testira na smrdljivom PCR testu, pa da ga ubiju kao sto su verovatno ubili predsednika Tanzanije. Sta bi onda bilo sa nama? Ko ce da ga zameni? Koja nacija sme da kaze NE OVO NIJE PANDEMIJA? Koja? Moze Belorusija sa Lukasenkom, i onda sve sto mozes da uradis jeste da uzmes puske u ruke.
Ukljucite mozak malo, pa niko vas ne forsira da idete da se testirate , da se vakcinisete, i lezite po domovima zdravlja. Jednostavno, ko vas dira? Ko vam brani da se razvijate? I to u svetu koji ide u sunovrat! Budite zahvalni sto nam je drzava koliko toliko otvorena, jer u EU je gotovo sve zatvoreno po ko zna koliko meseci. Po meni licno, sreca je nasa sto imamo ove ljude na celu drzave u vreme ovog ludila.

Pozdrav Doktore.
Izmenio/la Milic87 na 02.04.2021 11:39

crane
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Ja stalno govorim protiv vakcina i niko me ne dira, osim Blica, naravno. Blic trenutno ne moze da hapsi, kao u vreme dosmanlija, zahvaljujuci aktuelnoj vlasti. Moze samo da laje.

Како мислиш Блиц не може да хапси? Па управо се то десило јуче када су ухапшени 5-оро људи. Убрзо након ове емисије и текста у Блицу: https://i1info.ne...vakcinama/ уследила је седница у скупштини где су премијерка и министар здравља најавили обрачун против "антиваксера". Дан или два после тога људи се хапсе. Не мислим овде само на Јовану, хапшени су и други који су делили садржаје на друштвеним мрежама против вакцинације.

https://www.b92.n...id=1836567

Ово је сад постало безбедносно питање и кривично дело изгледа... Сатанисти су толико притисли да ће тешко било ко убудуће смети да се јавно оглашава по овом питању, свака част теби на храбрости.

Miroljub Petrovic
IvanGG1990 - poruka glasi:

Meni zanima Miroljube pošto ste pričali da su vakcine novi genocid, a ova vlast se javno hvali kako imamo ogroman broj vakcinisanih i pored toga šalju vakcine u susedne zemlje da i njih truju po čemu je onda Aleksandar Vučić novi Mojsije kako ste rekli. Ako treba da gledamo šta Vučić radi a ne šta priča jasno se vidi da on gura vakcinaciju(genocid kako ste rekli). Kakvo je to čuvanje mira? Pozdrav.

U svakom narodu postoje tri grupe ljudi:

1) pobozni i moralni ljudi koji zele da rade na sebi (minorna manjina)

2) rulja bez mozga, koja prihvata sve sto se reklamira i sto vidi da vecina u svetu radi, i koja u najvecoj meri nije u stanju da brine o sebi (ogromna vecina)

3) pragmaticne i sposobne ljude, koji su teoloski nepismeni, ali vide kako u svetu nema pravde vec samo interes, koji shvataju da je narod vecinski rulja bez mozga koja sama trci na klanje, i ovi pragmaticni ljudi gledaju kako da se snadju u ovom svetu (bez Bozje pomoci, jer za Boga ne znaju), i koji kao diplomate paze sta pricaju, sa kim ulaze u sukob i podesavaju da im bude dobro.

Vucic sve to zna i u skladu sa tim deluje. Kad je krenula prica sa pandemijom, na televizijama sa nacionalnom frekfencijom dolazili su svi najzesci kriticari navodne korona pandemije i vakcinacije, tako da je svako mogao da se informise o tome, ako je hteo (od ovih koji gledaju samo televiziju). Kad se situacija globalno zakuvala, onda najzesci kriticari ne dobijaju veliki prostor na televizijama sa nacionalnom frekvencom, ali to nije ni potrebno. Ko je razuman, on je mogao da se informise i da zauzme stav.

Ne moze Vucic da prica protiv vakcinacije, jer svetski mediji reklamiraju vakcine i rulja u Srbiji hoce da se vakcinise. Vucic kad bi otezao sa uvozom vakcina rulja bi izasla na ulice i trazila smenu vlasti jer nema vakcina u Srbiji. Ovako Vucko daje "drogu" (vakcine) rulji, i rulja je mirna. I on prica pricu da umiri rulju, a ljudi koji imaju mozak su shvatili pricu i gledaju svoja posla.

Vakcinacija nije obavezna, i to je vazno. E sad, to sto oni medju ruljom, koji prate portal djubre.info se bune protiv svega sto Vucic kaze, oni ce da se bune sto njihova deca ne mogu u vrtic jer se nisu vakcinisala protiv korone, sto ne mogu na stadion, pozoriste, bioskop itd jer se nisu vakcinisali.

Ako bi Vucic krenuo da prica protiv vakcinacije, sledbenici portala djubre.info bi svi skocili na Vucica sto prica protiv vakcina, i svi bi krenuli da se vakcinisu, na celu sa Dejanom Petrom Zlatanovicem koji bi u uzivo prenosu se vakcinisao i u ruku, i u zadnjicu, i u mozak, samo da pokaze da je "veci patriota" od Vucica.

Sledbenici portala djubre.info su minorna manjina medju bezmozgovicima, tako da je trenutna situacija u Srbiji idealna - rulja ima vakcine, ceo svet hvali Srbiju zbog toga (sto se rulji svidja), Vucko prica ono sto se rulji svidja, a ovamo je postavio zakone da mi, koji smo normalni (i ovi iz trece grupe koji vode drzavu), mozemo da funkcionisemo. Blic i ostali satanisti mogu samo da laju, ali u praksi nemaju nikakav uticaj na zivot prve i trece grupe ljudi.

Ako to ne mozes da razumes, onda imas problem kao Jovana Stojkovic.

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Како мислиш Блиц не може да хапси? Па управо се то десило јуче када су ухапшени 5-оро људи. Убрзо након ове емисије и текста у Блицу: https://i1info.ne...vakcinama/ уследила је седница у скупштини где су премијерка и министар здравља најавили обрачун против "антиваксера". Дан или два после тога људи се хапсе. Не мислим овде само на Јовану, хапшени су и други који су делили садржаје на друштвеним мрежама против вакцинације.

https://www.b92.n...id=1836567

Ово је сад постало безбедносно питање и кривично дело изгледа... Сатанисти су толико притисли да ће тешко било ко убудуће смети да се јавно оглашава по овом питању, свака част теби на храбрости.

Ko je hapsen? Sve anonimusi, osim Jovane Stojkovic koja je pocela da pravi intervjue sa Naserom Oricem, Alojsijem Stepincem, Djordjem Visekrunom, Maksom Luburicem i drugim ustasama koji, zajedno sa njom, pljuju po Vucicu. I svi su bili pusteni isti dan. Da ih je Blic hapsio bili bi u pritvoru najmanje 48 sati kao ja i Misa Vacic. Nemoj da se zafrkavamo. Ovo ju je vlast samo upozorila da pazi kako se ponasa, da ne nagrabusi mnogo gore (sto bi joj se desilo da sam ja na vlasti), jer otvoreno rusi drzavu i nesvesno priziva da Srbiju ponovo uzjasu neke nove ustase i komunisti.

Miroljub Petrovic
Draza Dalmatinac - poruka glasi:

U HR ko nema registarske tablice na biciklu novcana kazna 1000 kuna (15.000 dinara) https://ploce.com...K8xh2gsNls

To je dobro, da pametni Hrvati vide sta je EU.

Gospodjeput
Miroljube da li je najobičnija trava jestiva to me zanima jer nam ne bi bilo kraja kad bi to bilo jestivo a mi u hajdučiji

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.03 sekundi!