pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2021 06:08
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Agape1203 - poruka glasi: TakoÄ‘er bih htio vas pitati. ZaÅ¡to se u svim proroÄkim knjigama govori samo o zemaljskom Izraelu, u svim Prorocima (Isaija, Jeremija) pa mali proroci(Zaharija, Osija) govori o zemaljskom Izraelu, kad je on niÅ¡ta u usporedbi sa Nebeskim Carstvom. ZaÅ¡to bi Bog na tome inzistirao, ako će to trajati kratko vrijeme pred Kristov drugi dolazak. Onda praktiÄki u proroÄkim knjigama ne postoji Hristov drugi dolazak i izbavljenje. Meni ima viÅ¡e smisla da se veliko Obraćenje Izraela odnosi na Hristov drugi dolazak u kojem će biti presuda nad drugim narodima. ZaÅ¡to bi Bog sudio dvaput, zar neće jednom? Preko zemaljskog Izraela ce Bog da pokaze celom svetu ko je pravi Bog, a ti mozes da tumacis Bibliju simbolicki i da je prilagodjavas onome sto si pogresno naucen. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2021 06:13
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
LolaEl - poruka glasi: Pozdrav! Zanima me da li uopste ima "domacih" Jevreja u Izraelu? Tj. Jevreja koji su izvorno sa teritorije Bliskog Istoka? Jer koliko ja vidim tamo sve neki Rusi,Marokanci,Tunizani,Ukrajinci....itd. A i kakvo je stanje nase dijaspore tamo? Niko nista ne prica,za Sv.Savu a tamo mu stavljaju zlatnu spomen plocu!? Ima puno onih koji su se tamo rodili, ali njihovi preci su dosli odnekle, jer su preci njihovih predaka proterani po celom svetu, i odatle su i dosli. Nije bitno odakle su dosli nego kako zive. Ima nasih ljudi, ali jako malo, a nase hriscane Izrael ne zanima mnogo jer ne citaju Bibliju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2021 10:21
|
https://youtu.be/... |
|
|
Sibinjanin Janko |
Odgovorio 21.01.2021 18:58
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 26.12.2017 21:01 Lokacija: Srbija |
https://www.youtu...5fjfnWlMjI Jel ovo neki novi b92? Za koga ova televizija radi? Interesantna tema, još interesantniji gosti... Milorad Gajić
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2021 21:01
|
Sibinjanin Janko - poruka glasi: https://www.youtu...5fjfnWlMjI Jel ovo neki novi b92? Za koga ova televizija radi? Interesantna tema, još interesantniji gosti... Kupio ih Vucko pa za njega rade, ali i dalje promovisu nemoral, na to ne moze da se utice. |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 21.01.2021 21:59
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 16.09.2008 19:16 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav svima, da li neko radi kao programer? Imam par pitanja vezano za kurseve za programiranja. |
|
|
ISAAC |
Odgovorio 22.01.2021 05:13
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 05.12.2007 22:09 Lokacija: Nepoznata |
Dragi brate i prijatelju Miroljube! PiÅ¡em ovdje jer mi je već dugo na srcu da Ti tijekom svih ovih godina koliko se znamo(a nismo se baÅ¡ puno viÄ‘ali) ,od kad smo se upoznali kod Damira Gala, nisam zahvalio. Želim ti od srca zahvaliti Å¡to si mi omogućio da studiram na fakultetu za prirodnu medicinu i to je bio jedan veliki stimulans i poticaj da se upustim u tom smjeru. Želim Ti zahvaliti Å¡to si sva znanja i knjige dijelio i dalje dijeliÅ¡ da svima kojima treba bude dostupno i nesebićno i s ljubavlju potićeÅ¡ ljude da i dalje to tako nesebićno rade. Izuzetno su mi od velike važnosti bila tvoja predavanja(Darvinizam, Nauka i problem smrti itd....)jer su mi s nevjerojatnom lakoćom otvarala put da ljudima prićam o Kristu. I mnogi su Ga i prihvatili.( I Eli je jedan od njih) Nikad ne bi bilo ni mene ni Gorana ni BoÅ¡ka ni Nikole ni Denisa ni mnogih drugih koje si gurnuo(svojom gorljivošću i entuzijazmom) u vatru prirodne medicine i evanÄ‘elja. Iskreno bih volio kad bi svi koji se bavimo time i promoviramo Zakone zdravlja i Biblijski koncept lijeÄenja zaboravili sitna prepucavanja i kad bi se mogli viÅ¡e meÄ‘usobno povezati pomagati jedni drugima i suraÄ‘ivati na svaki mogući naćin jer mi smo jedina mala opozicija ovom f. mafijaÅ¡kom lobiju. Duboko sam uvjeren da bi bili jaći i efikasniji u svakom pogledu, kako individualno tako i kao zajednica koja suraÄ‘uje. Na ovom naÅ¡em prostoru, koliko god je malo tržiÅ¡te, ima prostora za joÅ¡ puno lijeÄnika prirodne medicine, herbalista, nutricionista, masera .... CPS u Zgb-u je isto pokrenut zahvaljujući tvojoj inicijativi. Preko njega smo bili prisutni na mnogim sajmovima, javnim dogaÄ‘ajima i tisuće ljudi je Äulo za Zakone zdravlja, prirodne metode ljeÄenja i Biblijski koncept. Ogroman posao je odraÄ‘en i dalje se odraÄ‘uje, a to je zapravo samo mali dio onoga Å¡to se vidi. Radujem se da vidim ono Å¡to se sad ne vidi, kad Krist doÄ‘e i kad će nam sve tajne biti otvorene. JoÅ¡ jednom hvala ti i nek Te Gospod blagoslovi. R.Ž. |
|
|
crane |
Odgovorio 22.01.2021 15:34
|
Član Odgovori: 172 Pristupio/la: 01.03.2020 21:40 Lokacija: Ðиш |
У колумни "KB 26 - O robovima" , Ñпомиње Ñе откривање голотиње уколико Ñе прави храм на узвишењу. Да ли је та реч у иÑтом контекÑту као кад Ñе Ñпомиње октривање голотиње Ðоја од Ñтране његовог Ñина или Лота од Ñтране његових ћерки? Ðе знам у ХебрејÑком да ли је на Ñвим меÑтима иÑта реч и контекÑÑ‚? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2021 18:11
|
ISAAC - poruka glasi: Dragi brate i prijatelju Miroljube! Pišem ovdje jer mi je već dugo na srcu da Ti tijekom svih ovih godina koliko se znamo(a nismo se baš puno viđali) ,od kad smo se upoznali kod Damira Gala, nisam zahvalio. Želim ti od srca zahvaliti što si mi omogućio da studiram na fakultetu za prirodnu medicinu i to je bio jedan veliki stimulans i poticaj da se upustim u tom smjeru... Hvala tebi, ti si prvi poceo da kacis moja predavanje na internet, na Google Video dok jos nije postojao YouTube. Pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2021 18:17
|
crane - poruka glasi: У колумни "KB 26 - O robovima" , Ñпомиње Ñе откривање голотиње уколико Ñе прави храм на узвишењу. Да ли је та реч у иÑтом контекÑту као кад Ñе Ñпомиње октривање голотиње Ðоја од Ñтране његовог Ñина или Лота од Ñтране његових ћерки? Ðе знам у ХебрејÑком да ли је на Ñвим меÑтима иÑта реч и контекÑÑ‚? Covek moze sam sebi da otkrica golotinju ako ide go ili je nepristojno obucen, ili ide uz stepenice u haljini pred drugim ljudima, a kada se kaze da neko nekom drugom otkriva golotinju, to znaci da je imao odnos sa njima, i pomenuti izraz je "eufemizam" - gadna stvar se iskazuje na blag nacin. |
|
|
Strucnjak |
Odgovorio 22.01.2021 19:46
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 12.12.2020 22:35 Lokacija: Leskovac |
Da li se po bibliji informacija ne treba naplacivat?
Medicina je toliko uznapredovala da danas ne postoji zdrav covek
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2021 21:23
|
Ako informacija moze da se postavi na besplatno preuzimanje, onda je to odlicno, ali ako neko mora licno da ti prenosi informaciju (automehanicar i sl) onda treba da se naplati. |
|
|
DM87 |
Odgovorio 23.01.2021 10:16
|
Član Odgovori: 177 Pristupio/la: 11.04.2009 23:42 Lokacija: Nepoznata |
ХрватÑки РТЛ објавио је Ñнимак журке у Клиничкој болници Дубрава, на којем Ñе види како медицинÑке ÑеÑтре и помоћно оÑобље певају, плешу и пију алкохол, не поштујући епидемиолошке мере попут држања диÑтанце и ношења заштитних маÑки https://www.youtu...VLlZ_FpHdQ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 10:40
|
DM87 - poruka glasi: ХрватÑки РТЛ објавио је Ñнимак журке у Клиничкој болници Дубрава, на којем Ñе види како медицинÑке ÑеÑтре и помоћно оÑобље певају, плешу и пију алкохол, не поштујући епидемиолошке мере попут држања диÑтанце и ношења заштитних маÑки https://www.youtu...VLlZ_FpHdQ To je bilo kratko i umereno, a to zvanicna (govedja) medicina dozvoljava. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 12:53
|
Kad nema poboznih zena muzevi su morali da primenjuju silu da bi napravili red u kuci https://www.youtu...e=youtu.be |
|
|
Andrej Jelusic |
Odgovorio 23.01.2021 17:29
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 14.04.2020 15:58 Lokacija: ÄŒaÄak |
Da li cete sutra odgovarati samo na Dokinsove "argumente" kod Ilije na kanalu ili ce zaista biti debata izmedju Vas i Dokinsa? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 17:32
|
Ustase pustene sa lanca u Srbiji https://i1info.ne...-mu-majku/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 17:33
|
Andrej Jelusic - poruka glasi: Da li cete sutra odgovarati samo na Dokinsove "argumente" kod Ilije na kanalu ili ce zaista biti debata izmedju Vas i Dokinsa? Dokins sutra dolazi kod mene u selo, pa cemo da snimamo debatu uzivo kod mene u plasteniku. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 17:35
|
Lepa pesma sa prevodom https://www.youtu...e=youtu.be Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.01.2021 17:41 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 17:41
|
Debata - Miroljub vs. Ricard Dokins https://www.youtu...pologetics |
|
Predji na forum: |