Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
petar3791
Zasto neki ljudi koji ne zdravo zive dobiju bolest koja je uzrokovana ne zdravim nacinom zivota, a neki ljudi koji isto ne zdravo zive ne dobiju bolest od takvog nacina zivota?

Djans88
Masonerija-prava pozadina tajnih društava
Video iz Miroljubove knjige "Ko vlada svetom"

https://www.youtu...p4CpSRgCf0

sergej123
Како објаснити то што дјеловање ватиканске католичке цркве није дозвољено у Кини?
Да ли је Кина под контролом Језуита или Масона?
Трамп је по мени ближи масонима, а Кина га руши, па дјелује да је Кина инструмент Ватикана?
ПИШИМО АЗБУКОМ

MP
Da li možete da objasnite stih iz Biblije(novog savremenog prevoda) gde u Psalmima u 104. poglavlju, kada se nabrajaju sve dobre stvari koje Bog pruža čoveku na Zemlji kaže:

"Daješ vino da veseli srce čovekovo..."

Da li se ovde opravdava upotreba alkohola?

ravhr
Dobar dan, ako domacin dozvoli:

Moje ime je Davor. Ja sam zavrsio nutricionizam na institutu za prirodnu medicinu, i zelim podjeliti moj naucni rad sa vama.
Ja sam taj rad objavio u njemackoj pod nazivom "Glutenintoleranz - eine wissenschaftliche Analyse", sada je izaslo hrvatsko izdanje.

Knjiga se zove "glutenska intolerancija - naucna analiza". Imate besplatno. Evo link za pdf-file:

https://drive.goo...sp=sharing

U pitanju je prva knjiga u svijetu koja iz naucne perspektive obradi trend "bezglutenske ishrane" i iznosi kriticne argumente protiv takvu vrstu ishrane.
Knjiga pokazuje kako djeluju "bezglutenska ishrana" i ostale tkzv. "low carb dijete", kao i okultnu istorijsku pozadinu tih nacina ishrane.

Knjiga je kratka i brzo se cita; na kraju nudi prirodno rijesenje za problem "glutenske intolerancije". Vrijedi procitati. Pozdrav!

nikolaj
Sta mislite o knjizi "kljuc mentalne snage" od Nil Nidlia?
Ne pla?i dete moje, uskoro ?e Gospod do?i i uredi?e sve

Vazam
Sadnja i zalivanje kupusa, novi video.

https://www.youtu...ti3piEx-bM

Miroljub Petrovic
Chetnik - poruka glasi:

Dvoglavi orao kao i cetiri ocila su sa grba Vizantije, i kao takvi su preuzeti od strane Srba i Rusa. Kakve veze oni imaju sa necijim navodnim srpskim poreklom?

Ti si prvak u pisanju debilskih postova na ovom forumu. Treba da promenis nik u "Govedo", a ne da se lazno potpisujes kao "Chetnik". Vizantija nikada nije postojala, to je lazno ime koje je mnogo kasnije uvedeno za juzni deo Dusanovog carstva.

Miroljub Petrovic
petar3791 - poruka glasi:

Zasto neki ljudi koji ne zdravo zive dobiju bolest koja je uzrokovana ne zdravim nacinom zivota, a neki ljudi koji isto ne zdravo zive ne dobiju bolest od takvog nacina zivota?

Neki su genetski jaci, a neki slabiji.

Miroljub Petrovic
sergej123 - poruka glasi:

Како објаснити то што дјеловање ватиканске католичке цркве није дозвољено у Кини?
Да ли је Кина под контролом Језуита или Масона?
Трамп је по мени ближи масонима, а Кина га руши, па дјелује да је Кина инструмент Ватикана?

U Kini je zabranjen rad rimske crkve. Navodni sukob Kine i Amerike je farsa.

Miroljub Petrovic
MP - poruka glasi:

Da li možete da objasnite stih iz Biblije(novog savremenog prevoda) gde u Psalmima u 104. poglavlju, kada se nabrajaju sve dobre stvari koje Bog pruža čoveku na Zemlji kaže:

"Daješ vino da veseli srce čovekovo..."

Da li se ovde opravdava upotreba alkohola?

U Biblji se termin "jajin" odnosi na iscedjen sok od grozdja koji moze da bude nepokvaren i pokvaren (alkoholno vino). Bog nigde u Bibliji ne promovise upotrebu alkoholnog vina.

Miroljub Petrovic
nikolaj - poruka glasi:

Sta mislite o knjizi "kljuc mentalne snage" od Nil Nidlia?

Sve Nidlijeve knjige su dobre.

Chetnik
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Chetnik - poruka glasi:

Dvoglavi orao kao i cetiri ocila su sa grba Vizantije, i kao takvi su preuzeti od strane Srba i Rusa. Kakve veze oni imaju sa necijim navodnim srpskim poreklom?

Ti si prvak u pisanju debilskih postova na ovom forumu. Treba da promenis nik u "Govedo", a ne da se lazno potpisujes kao "Chetnik". Vizantija nikada nije postojala, to je lazno ime koje je mnogo kasnije uvedeno za juzni deo Dusanovog carstva.

Hvala na komplimentima.
Ne razumem da li osporavate naziv "Vizantija" ili samo postojanje Romejskog (Vizantijskog) carstva?
Бог чува Србију!

Zinedin Hasic
Kako je moguce da je zemlja strara oko 6100 godina, kada starost Gobeklin Tepe-a iznosi oko 15K god.?
Interesujem se za književnost, filozofiju i teologiju.

Jovan357
Pozdrav Miroljube! Imam pitanje u vezi prorocanstva u knjizi Jezekilja. Tamo se kaze da ce Egipat biti opustosen a Egipcani rasejani po drugim zemljama za vreme od 40 godina. Prema svemu sudeci ovo se jos nije desilo. U 30oj glavi proroka Jezekilja se ovo prorocanstvo kontekstualno stavlja u poslednja vremena, dan Gospodnji itd. I to sve ima smisla, medjutim kasnije se kaze kako ce to Bog uciniti preko vavilonskog cara Navuhodonosora. Navuhodonosor je zaista krenuo na Egipat posle osvajanja Tira kako se tacno i kaze u knjizi, ali prema svemu sudeci to nije rezultovalo da Egipat bude unisten na 40 godina. Kako pristupiti ovom prorocanstvu? Da li je ovo dualno prorocanstvo gde se ujedno govori i o malom napadu od strane Navuhodonosora i o velikim desavanjima u poslednja vremena? Na internetu sam nasao neke price kako je tek sad izgradjen neki toranj koga Jezekilj pominje, koji nije postojao u njegovo vreme itd, kako postoji ogromna brana na reci Nil koja moze rusenjem da donese katastrofu Egiptu itd. Da ne davim sa tim pricama. Dakle, gde da smestimo ta desavanja vezana za Egipat i okolne zemlje? Hvala!

Miroljub Petrovic
Chetnik - poruka glasi:

Ne razumem da li osporavate naziv "Vizantija" ili samo postojanje Romejskog (Vizantijskog) carstva?

Postojalo je romejsko carstvo, ali nije postojalo ime "Vizantija" za to carstvo na istoku, to je kao sto su Siptarima dali ime "Albanci".

Miroljub Petrovic
Zinedin Hasic - poruka glasi:

Kako je moguce da je zemlja strara oko 6100 godina, kada starost Gobeklin Tepe-a iznosi oko 15K god.?

Ko je odredio da je staro 15K? Semir Osmanagic u saradnju sa Novakom Djokovicem? Nemoj da se zafrkavamo i frljamo sa godinama. Evolucionisti "koriste" metodu uljenika C-14 da lupetaju velike datume, a ta metoda je pravi cirkus, potpuno nevalidna.

Miroljub Petrovic
Jovan357 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube! Imam pitanje u vezi prorocanstva u knjizi Jezekilja. Tamo se kaze da ce Egipat biti opustosen a Egipcani rasejani po drugim zemljama za vreme od 40 godina. Prema svemu sudeci ovo se jos nije desilo. U 30oj glavi proroka Jezekilja se ovo prorocanstvo kontekstualno stavlja u poslednja vremena, dan Gospodnji itd. I to sve ima smisla, medjutim kasnije se kaze kako ce to Bog uciniti preko vavilonskog cara Navuhodonosora. Navuhodonosor je zaista krenuo na Egipat posle osvajanja Tira kako se tacno i kaze u knjizi, ali prema svemu sudeci to nije rezultovalo da Egipat bude unisten na 40 godina. Kako pristupiti ovom prorocanstvu? Da li je ovo dualno prorocanstvo gde se ujedno govori i o malom napadu od strane Navuhodonosora i o velikim desavanjima u poslednja vremena? Na internetu sam nasao neke price kako je tek sad izgradjen neki toranj koga Jezekilj pominje, koji nije postojao u njegovo vreme itd, kako postoji ogromna brana na reci Nil koja moze rusenjem da donese katastrofu Egiptu itd. Da ne davim sa tim pricama. Dakle, gde da smestimo ta desavanja vezana za Egipat i okolne zemlje? Hvala!

U pitanju je dogadjaj iz proslosti, Egipat je vise puta bio razaran tokom istorije. U Jezekilju se govori i o istorijskim dogadjajima i o poslednjim vremenima. Treba citati pazljivo, a pozeljno je koristiti original ili bar preko konkordansa.

Jovan357
Hvala na odgovoru. Imam jos jedno pitanje, vezano za obracenje Izraela. Da li Izraelci prvo treba da prihvate Isusa za mesiju da bi bili "zvanicno" obraceni ili obracenje samo podrazumeva (barem u pocetku) to da se vrate Mojsiju i izvornim biblijskim ucenjima?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.07.2020 22:22

Miroljub Petrovic
Jovan357 - poruka glasi:

Hvala na odgovoru. Imam jos jedno pitanje, vezano za obracenje Izraela. Da li Izraelci prvo treba da prihvate Isusa za mesiju da bi bili "zvanicno" obraceni ili obracenje samo podrazumeva (barem u pocetku) to da se vrate Mojsiju i izvornim biblijskim ucenjima?

Obracenje znaci prihvatanje Isusa za Mesiju i ispravno biblijsko ucenje po svim pitanjima.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.01 sekundi!