Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Vjern - poruka glasi:

Kako komentarišete proročanstvo o gradu Tiru u Bibliji s obzirom da jos uvjek postoji

Ne postoji na mestu gde je bio, pogotovo ne ostrvski deo.

Miroljub Petrovic
Korda Rade - poruka glasi:

Jel ste vi i dalje iskljucivi,da ne postoji nikakav virus, i da se ljudi sada razboljevaju isto kao i svake godine u ovo vreme?

Da se razumemo ja sam isto protiv uvodjenja raznih vanrednih mera i nadocito vakcinacije drustva,jer je ocito u pitanju neka globalna zavera i ko zna sta iza toga, ali ne mozemo biti iskljucivi i reci ovo je prevara,nikakav virus ne postoji,kad gledamo prve komsije i rodjake koji su bolesni u vreme kada to nikada u zivotu nisu bili... Stvarno preveliki broj ljudi..

Ocekivano je da ljudi budu bolesni jer zive ultra nezdravo, a na donjem videu mozes da pogledas izvestaj iz bolnice kako se laze:

https://www.youtu...e=youtu.be

ZoranS
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

crane - poruka glasi:

https://www.blic....bi/3y83fbj

Председник најавио обавезно вакцинисање више од 2 милиона људи до јесени, Мирољубе за људе који су у овој наведеној групи, како и да ли се може рећи не?

To su zelje satanskih medija, kao sto je Blic.

Nisu samo zelje, to je izjavio Vucic. Vucic je potrcko duboke drzave, sve ukazuje na to, finansirao je Clintone, savetnik mu bio Bleir, klecao i plakao pred Clintonom kao verni pas i mnogo toga sprovodi sto duboka drzava naredjuje i uspostavlja u svetu. Sad dal on to mora ili ne na stranu, to se desava.

Jovana Stojkovic
https://www.youtu...8hwL1XjbRc

Ovde ima video konferencije za stampu
https://youtu.be/...
na nekih 15 ipo minuta pocinje

Korda Rade

Jel ste vi i dalje iskljucivi,da ne postoji nikakav virus, i da se ljudi sada razboljevaju isto kao i svake godine u ovo vreme?

Da se razumemo ja sam isto protiv uvodjenja raznih vanrednih mera i nadocito vakcinacije drustva,jer je ocito u pitanju neka globalna zavera i ko zna sta iza toga, ali ne mozemo biti iskljucivi i reci ovo je prevara,nikakav virus ne postoji,kad gledamo prve komsije i rodjake koji su bolesni u vreme kada to nikada u zivotu nisu bili... Stvarno preveliki broj ljudi..

Ocekivano je da ljudi budu bolesni jer zive ultra nezdravo, a na donjem videu mozes da pogledas izvestaj iz bolnice kako se laze:

Znam ja da se virusom manipulise i da su testovi uglavnom nevalidni.
Ali ovde pricamo o bolesnim ljudima ne o zarazenima..
Naravno da ljudi zive nezdravo,to niko ne spori,ali ziveli su nezdravo i prosle godine i one prethodne,pa nisu bili bolesni.. Ne mozemo reci laz je da su ljudi oko nas bolesniji nego inace.. Da su bolnice pune zdravih ljudi, i masa ljudi bolesnih koje poznajemo...

Miroljub Petrovic
ZoranS - poruka glasi:

crane - poruka glasi:

Председник најавио обавезно вакцинисање више од 2 милиона људи до јесени, Мирољубе за људе који су у овој наведеној групи, како и да ли се може рећи не?

Nisu samo zelje, to je izjavio Vucic. Vucic je potrcko duboke drzave, sve ukazuje na to, finansirao je Clintone, savetnik mu bio Bleir, klecao i plakao pred Clintonom kao verni pas i mnogo toga sprovodi sto duboka drzava naredjuje i uspostavlja u svetu. Sad dal on to mora ili ne na stranu, to se desava.

Zalosno je sto si dugo na ovom forumu i nista nisi naucio. Vucic je potpisao Briselski sporazum koji je na papiru jako nepovoljan za Srbiju, ali se on u praksi nije primenio. Vucic je uveo zakon o kaznjavanju roditelja koji ne vakcinisu decu, pa koji je roditelj kaznjen? Vucic glumi podrsku Klintonu jer je to u politickom interesu Srbije. Kakva "duboka drzava", sta lupas?

Jovana Stojkovic je hrabra i obrazovana zena, ali ne razume kako sistem funkcionise i zato prica mnoge netacne stvari. To je kao kad malom detetu kazete da ce "baba Roga da ga odnese u dzaku" i dete pocne da place. Tako i Jovana Stojkovic veruje u "baba Roge" koje spominje Vucic, jer to mora da spomene da bi i Jovana Stojkovic i ostali koji su u sistemu primili plate i "zasluzene" peMzije.

Ako ce neko da nas zastiti od vakcinacije, onda ce Bog to da odradi preko Vucica, kao sto je i do sada radio, jer ponavljam pitanje: "Koji roditelj je kaznjen sto nije vakcinisao dete?" Vakcinacija se lako pravno odbacuje, ali ko se za to interesuje? Roditelji ne znaju sta detetu da daju da jede, a kamoli kako da se pravno odbrane od poziva polupanaca iz "Doma zdravlja".

Miroljub Petrovic

Znam ja da se virusom manipulise i da su testovi uglavnom nevalidni.
Ali ovde pricamo o bolesnim ljudima ne o zarazenima..
Naravno da ljudi zive nezdravo,to niko ne spori,ali ziveli su nezdravo i prosle godine i one prethodne,pa nisu bili bolesni.. Ne mozemo reci laz je da su ljudi oko nas bolesniji nego inace.. Da su bolnice pune zdravih ljudi, i masa ljudi bolesnih koje poznajemo...

Bolnice su uvek bile pune jer su ljudi ultra bolesni, a sada su jos punije jer je lekarima sektaske medicine naredjeno da cim nekoga zasvrbi zadnjica, treba odmah da ga strpaju u bolnicu i da ga vode kao obolelog od korone. A posto ljudi za svaku sitnicu trce kod lekara, to je lekarima (njihovim gazdama iz Svetske zdravstvene organizacije) dalo povod da ih sve strpaju u bolnice. "Trazio si ružu? Sad miriši!"

Korda Rade
Znaci i Zukorlic koji prica o teskom stanju u Novom Pazaru i da ima mnogo umrlih i kaze da je sam bolestan, verovatno laze..
I sam znam barem sestoro ljudi koji nikada nisu bolesni,a sad jesu,verovatno sam u zabludi..
Kako god, ali ne trebamo biti iskljucivi,ni oko cega.. Da se laze i manipulise,to je sigurno..Da Vucic isto radi ono sto mora to je sigurno,ali da nema uticaja da promeni nesto,nije bas tako.. Uostalom videcemo za vakcinaciju,koliko ce biti obavezna..

Miroljub Petrovic

Znaci i Zukorlic koji prica o teskom stanju u Novom Pazaru i da ima mnogo umrlih i kaze da je sam bolestan, verovatno laze..
I sam znam barem sestoro ljudi koji nikada nisu bolesni,a sad jesu,verovatno sam u zabludi..
Kako god, ali ne trebamo biti iskljucivi,ni oko cega.. Da se laze i manipulise,to je sigurno..Da Vucic isto radi ono sto mora to je sigurno,ali da nema uticaja da promeni nesto,nije bas tako.. Uostalom videcemo za vakcinaciju,koliko ce biti obavezna..

Kao sto sin mora da laze da bi kupio mir u kuci od polupanih roditelja od kojih zavisi, tako i politicari moraju da odradjuju neke poslove da bi kupili mir, ali mudri politicari koji su patriote, kao Vucic, ostavljaju prostor za pametne koji znaju taj prostor da prepoznaju. Na zalost, uticaj pametnih politicara u demokratiji nije mnogo veliki, ali je dovoljan da olaksa pametnim ljudima da izadju na zelenu granu.

Chetnik

Bravo, dokaz vam je neki opskurni video iz Amerike sa nekim anonimusima.
Naravno da se manipulise brojem zarazenih i slicno, ali TO NE ZNACI da virus i epidemija ne postoji.
Troje ljudi koje poznajem iz mog (malog) mesta su pomrli u aprilu po bolnicama a PRE HOSPITALIZACIJE su imali jake bolove u plucima i otezano disanje.
Бог чува Србију!

ZoranS

ZoranS - poruka glasi:

crane - poruka glasi:

Zalosno je sto si dugo na ovom forumu i nista nisi naucio. Vucic je potpisao Briselski sporazum koji je na papiru jako nepovoljan za Srbiju, ali se on u praksi nije primenio. Vucic je uveo zakon o kaznjavanju roditelja koji ne vakcinisu decu, pa koji je roditelj kaznjen? Vucic glumi podrsku Klintonu jer je to u politickom interesu Srbije. Kakva "duboka drzava", sta lupas?

Jovana Stojkovic je hrabra i obrazovana zena, ali ne razume kako sistem funkcionise i zato prica mnoge netacne stvari. To je kao kad malom detetu kazete da ce "baba Roga da ga odnese u dzaku" i dete pocne da place. Tako i Jovana Stojkovic veruje u "baba Roge" koje spominje Vucic, jer to mora da spomene da bi i Jovana Stojkovic i ostali koji su u sistemu primili plate i "zasluzene" peMzije.

Ako ce neko da nas zastiti od vakcinacije, onda ce Bog to da odradi preko Vucica, kao sto je i do sada radio, jer ponavljam pitanje: "Koji roditelj je kaznjen sto nije vakcinisao dete?" Vakcinacija se lako pravno odbacuje, ali ko se za to interesuje? Roditelji ne znaju sta detetu da daju da jede, a kamoli kako da se pravno odbrane od poziva polupanaca iz "Doma zdravlja".

To stoji, ali su zakoni uvedeni i sutra kad Vucic ode i dodje neko drugi na vlast pa pocne te zakone ozbiljno da sprovodi, sta onda?

To se radi i na zapadu tako, prvo se uvedu zakoni i ne sprovode se neko vreme pa onda odjednom stupe na snagu kad je za sve vec kasno.

Ali dobro, videcemo sta cem nam vreme doneti, slazem se da ce biti sve gore i gore, stiskaju nas satanisti i moramo biti sve blizi Bogu da bi imali njegovu zastitu.

Miroljub Petrovic
Chetnik - poruka glasi:

Naravno da se manipulise brojem zarazenih i slicno, ali TO NE ZNACI da virus i epidemija ne postoji.

To je jedan od bezbrojnih videa, Shabane, ali slepcima koji veruju mas medjima mogu i mrtvi da ustaju oni nece verovati.

Troje ljudi koje poznajem iz mog (malog) mesta su pomrli u aprilu po bolnicama a PRE HOSPITALIZACIJE su imali jake bolove u plucima i otezano disanje.

Pa jel su umrli od korone ili zato sto su pusili duvan i ziveli kao svinje? Ljudi umiru od bolesti disajnih organa svake godine, ali se tek sada dize frka oko njihovog umiranja. Studije pokazuju da je ove godine umrlo manje ljudi od bolesti disajnih organa nego u istom periodu prosle godine, ali slepci veruju medijskim lazima i to je to.

Miroljub Petrovic
ZoranS - poruka glasi:

To stoji, ali su zakoni uvedeni i sutra kad Vucic ode i dodje neko drugi na vlast pa pocne te zakone ozbiljno da sprovodi, sta onda?

To se radi i na zapadu tako, prvo se uvedu zakoni i ne sprovode se neko vreme pa onda odjednom stupe na snagu kad je za sve vec kasno.

Ali dobro, videcemo sta cem nam vreme doneti, slazem se da ce biti sve gore i gore, stiskaju nas satanisti i moramo biti sve blizi Bogu da bi imali njegovu zastitu.

Naravno da ce uskoro svi satanski zakoni biti nasilno nametnuti, ali napadati Vucica sto potpisuje neke zakone koji mogu lako da se izbegnu je degutantno. Treba iskoristiti to sto je on na vlasti da se zauzmu pozicije u prirodi za teza vremena koja uskoro dolaze, i treba se moliti Bogu za njega da sto duze potraje ovo vreme milosti, a ne napadati ga.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.07.2020 00:16

Korda Rade

Chetnik - poruka glasi:

To je jedan od bezbrojnih videa, Shabane, ali slepcima koji veruju mas medjima mogu i mrtvi da ustaju oni nece verovati.
.
To moze da vazi i za vas Miroljube.
Vi konstantno vrtite istu pricu. Ja se slazem sa vama da je veoma moguce da mnogi ljudi ne umiru od korone,vec od drugih bolesti.
Ali tvrditi da virus uopste ne postoji,kad je toliko ljudi bolesnih oko nas je stvarno prazna tvrdoglavost,samo da se ne bi priznalo kako nije kako se mislilo u pocetku.

Ne pridrzavate se ni malo one vase floskule"sledite cinjenice ma gde vas one odvele", a cinjenica je da gledamo oko sebe bolesne ljude koji to nikada nisu bili, i to sad usred leta...

nevena
miroljube SRAM VAS BILO...KUKAVICE JEDNA I POLTRONU VLASTI...

SIGURNA SAM DA BOG NE VOLI TO VASE....VUCIC JE SA SATANISTIMA DA BI OBEZBEDIO TRENUTNI MIR...

NEMA JUNAKA OD TEBE I NIKAD GA BITI NECE

Miroljub Petrovic

[quote]Miroljub Petrovic - poruka glasi:

[quote]Chetnik - poruka glasi:
To moze da vazi i za vas Miroljube.
Vi konstantno vrtite istu pricu. Ja se slazem sa vama da je veoma moguce da mnogi ljudi ne umiru od korone,vec od drugih bolesti.
Ali tvrditi da virus uopste ne postoji,kad je toliko ljudi bolesnih oko nas je stvarno prazna tvrdoglavost,samo da se ne bi priznalo kako nije kako se mislilo u pocetku.

Ne pridrzavate se ni malo one vase floskule"sledite cinjenice ma gde vas one odvele", a cinjenica je da gledamo oko sebe bolesne ljude koji to nikada nisu bili, i to sad usred leta...

Ja oko sebe stalno vidim bolesne ljude jer zive jako nezdravo, a ti si to poceo da "vidis" od kad su dirigovani mediji poceli da truju o navodnoj pandemiji. Naravno da korona virus postoji, ali on cini samo 7-15% virusa koji koji su aktivni pocetkom proleca. On postoji decenijama, i tek su sad poceli da dizu galamu oko njega.

Ova prica o "pandemiji" je dobra, isto kao sto je i progon poboznih ljudi dobar, jer ce se narod procistiti - plasljivci i bezmozgovici ce da prihvate globalnu manipulaciju pod protiskom lazi i prednji, i ostace samo oni koji su zaista verni Bogu. To je ono sto Isus kaze - "razdvajanje zita od kukolja".

Miroljub Petrovic
nevena - poruka glasi:

miroljube SRAM VAS BILO...KUKAVICE JEDNA I POLTRONU VLASTI...

SIGURNA SAM DA BOG NE VOLI TO VASE....VUCIC JE SA SATANISTIMA DA BI OBEZBEDIO TRENUTNI MIR...

NEMA JUNAKA OD TEBE I NIKAD GA BITI NECE

Smrc, smrc, u pravu ste, priznajem da sam kukavica i poltron vlasti, evo kajem se, evo sad odmah idem pred skupstinu da pokazem svoje junastvo tako sto cu da vicem "Vucicu pederu" i da palim skupstinu... smrc, smrc...

Chetnik

Chetnik - poruka glasi:

Jeste, evo sad sam pogledao video na kom tetka Persa iznosi dokaze jos samo da cujem baba Ruzu. Grin

Pa jel su umrli od korone ili zato sto su pusili duvan i ziveli kao svinje? Ljudi umiru od bolesti disajnih organa svake godine, ali se tek sada dize frka oko njihovog umiranja. Studije pokazuju da je ove godine umrlo manje ljudi od bolesti disajnih organa nego u istom periodu prosle godine, ali slepci veruju medijskim lazima i to je to.

Majstore, naravno da umiru jer su slabog zdravlja. Radi se o tome da istovremeno umiru dve osobe srednjih godina koje su radile u istoj prostoriji, treca umire nakon sto je primila u posetu goste iz Beograda. Dakle ocigledno je da su zarazeni.
Naravno da je smrtnost podjednaka kao i prosle godine. Ali smrtnost od Covida-19 svakako ne prelazi 1% zarazenih. A bio je i karantin dva meseca (bez saobracaja, kafana itd.).
Бог чува Србију!

anton7
Profesore,
vase misljenje o piramidama u Visokom, te o radu Semira Osmanagica?

Konjanik
Mišljenje gospodina Petrovića: Čudo u manastiru ...
Devojka prohodala posle molitve sveštenika

Video 1: ...

Video 2(Nastavak): ...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.07.2020 16:47

Miroljub Petrovic
Papa overava

http://cps.org.rs...verava.jpg

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.12 sekundi!