pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2020 20:46
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22828 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
ko ima usi da cuje - poruka glasi: Poceo sam da na satu stalno vidjam brojeve kao sto su 11:11, 13:13, 15:15, 21:21 itd. Prvo sam ignorisao, ali sad kad mi se neprestano pojavljuju na satu gotovo svaki dan, poceo sam da trazim na internetu o cemu se radi, i nasao sam ovaj video: ... Odvaljuju te demoni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2020 20:51
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22828 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Pavle Pletikosa - poruka glasi: Pozdrav, Spominjali se da ce se mozda jevreji obratiti preko srba. Sta to znaci obratiti u hriscane ili postati ponovo religiozni u smislu judaizma(mislim na ove sekularne jevreje? Bice Jevreji koji zive po Mojsijevom zakonu, a prihvataju Isusa za Mesiju. Kako uticati na porodicu da i oni postanu religiozni? Nije da su buzdovani, daleko od toga, ali naginju ka evropeizmu? Pokusam nekad da im kazem nekad nesto iz Biblije al uglavnom je praceno podsmehom u smislu vidi ovog budale. Zivi moralno, izbegavaj pricu sa njima o moralu i teologiji, i moli se za njih. Hocemo li stradati u poslednjim vremenima, kad dodju nasi neprijatelji ili ce nas Bog zastiti, ako se i mi obratimo? Videcemo sta je Bozje volja za nas, sigurno je da ce se desiti ono sto je najbolje za nas, a mi treba da budemo spremni i za pogibiju. Ko je zena koja se spominje u otkrivenju Jovanovom, koja je sklonjena u pustinju i zasticena? Bozji narod. I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedoÄanstvo Isusa Hrista. Moze li biti da se misli na Srbiju, a ostalo seme njezino mozda Rusija? Ne, to je preostali deo Bozjeg naroda nakon obracenja Izraela kada iz svih naroda ljudi budu dosli u Izrael (retka manjina). |
|
|
Armando67 |
Odgovorio 07.06.2020 21:20
|
![]() Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 09.05.2020 14:40 Lokacija: Bih |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Armando67 - poruka glasi: Zaboravili ste 6 opciju, 6)da budu lojalni turcima Ova opcija je sigurno bila jedna od najdominantnijih,jer Srbi najzad i jesu bili lojalni Turcima Ne zaboravimo da su glavni srpski ustanci poceli tek kada se osmansko carstvo raspadalo To je opcija 2 Shabane. Pa i pravoslavci su sluzili osmanskom sultanu,ne samo Muslimani |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.06.2020 21:48
|
Armando67 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Armando67 - poruka glasi: Zaboravili ste 6 opciju, 6)da budu lojalni turcima Ova opcija je sigurno bila jedna od najdominantnijih,jer Srbi najzad i jesu bili lojalni Turcima Ne zaboravimo da su glavni srpski ustanci poceli tek kada se osmansko carstvo raspadalo To je opcija 2 Shabane. Pa i pravoslavci su sluzili osmanskom sultanu,ne samo Muslimani Pravoslavci su sluzili samo koliko su morali da bi sacuvali zivu glavu, a islamizirani Srbi su sluzili da bi imali privilegije koje ne bi imali kao pravoslavci. |
|
|
Alexandar |
Odgovorio 07.06.2020 22:31
|
![]() Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.04.2020 13:37 Lokacija: Beograd |
Upravo zavrÅ¡ih knjigu "Velika borba" od Elen Vajt, Äiju preporuku proÄitah ovde mislim, i mogu reći jedna od najboljih knjiga ikada proÄitanih... I ne razumem zaÅ¡to je iko dovodi u vezu sa sektama, jer u knjizi vidim perfektnu kritiku svih mogućih verskih zajednica hrišćanske denominacije, i evo nakon 500 i kusur proÄitanih strana, ja samo joÅ¡ bolje vidim Å¡to moje zablude, Å¡to zablude svih mogućih protestantskih grupacija, ali i pravoslavne, i od ovih i od onih, o katoliÄkim da i ne govorim, pa ovo Å¡to proÄitah svedoÄi o papstvu kao o najperfidnijem satanizmu pod plaÅ¡tom pobožnosti. Sve preporuke za knjigu. "Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko Äini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.06.2020 05:57
|
Alexandar - poruka glasi: Upravo zavrÅ¡ih knjigu "Velika borba" od Elen Vajt, Äiju preporuku proÄitah ovde mislim, i mogu reći jedna od najboljih knjiga ikada proÄitanih... I ne razumem zaÅ¡to je iko dovodi u vezu sa sektama, jer u knjizi vidim perfektnu kritiku svih mogućih verskih zajednica hrišćanske denominacije, i evo nakon 500 i kusur proÄitanih strana, ja samo joÅ¡ bolje vidim Å¡to moje zablude, Å¡to zablude svih mogućih protestantskih grupacija, ali i pravoslavne, i od ovih i od onih, o katoliÄkim da i ne govorim, pa ovo Å¡to proÄitah svedoÄi o papstvu kao o najperfidnijem satanizmu pod plaÅ¡tom pobožnosti. Sve preporuke za knjigu. Evo knjige: http://www.svetlo...-file=2979 |
|
|
Mat5 |
Odgovorio 08.06.2020 08:24
|
![]() Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 20.04.2020 17:07 Lokacija: Srbija |
Da li preporucujete knjigu "Put Hristu" od Elen Vajt? Pozdrav. |
|
|
Kraljevic |
Odgovorio 08.06.2020 10:53
|
![]() Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 17.03.2018 00:24 Lokacija: Beograd |
PoÅ¡tovani, Da li negde može da se pronaÄ‘e serija Susret na engleskom za gledaoce iz Srbije? PokuÅ¡ao sam na sajtu Pureflix ali nisam uspeo da se prikljuÄim. InaÄe hvala vam za sve Å¡to ste uradili za mene, od serijala Pravoslavlje danas ,gde sam vas video prvi put, pa sve do danas. Spasao sam zdravlje i poÄeo da se borim za svoj život (i ovaj i onaj drugi). SrdaÄan pozdrav. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.06.2020 13:05
|
Sve knjige od Elen Vajt su dobre. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.06.2020 13:06
|
Kraljevic - poruka glasi: PoÅ¡tovani, Da li negde može da se pronaÄ‘e serija Susret na engleskom za gledaoce iz Srbije? PokuÅ¡ao sam na sajtu Pureflix ali nisam uspeo da se prikljuÄim. Nema kod nas dostupno na engleskom. |
|
|
henok57 |
Odgovorio 08.06.2020 15:31
|
![]() Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 06.07.2014 11:41 Lokacija: zagreb |
Kraljevic - poruka glasi: PoÅ¡tovani, Da li negde može da se pronaÄ‘e serija Susret na engleskom za gledaoce iz Srbije? PokuÅ¡ao sam na sajtu Pureflix ali nisam uspeo da se prikljuÄim. InaÄe hvala vam za sve Å¡to ste uradili za mene, od serijala Pravoslavlje danas ,gde sam vas video prvi put, pa sve do danas. Spasao sam zdravlje i poÄeo da se borim za svoj život (i ovaj i onaj drugi). SrdaÄan pozdrav. Pozdrav, skini program VPN koji ima besplatanu verziju, i na njemu samo odaberi US, i on ti prebaci IP adressu tvog kompjutera ili mobitela kao da je u americi. Tada ćeÅ¡ moći pristupiti pureflix stranici, ali mora ti biti upaljen VPN i stavljen na US. Kad odgledas i izaÄ‘es sa stranice onda ugasis VPN. |
|
|
maxodus |
Odgovorio 08.06.2020 20:29
|
![]() Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 07.06.2020 21:55 Lokacija: Niksic |
Dobar dan profesore!Interesuje me jedno pitanje .Zašto je Jonatan morao da nastrada zajedno sa svojim ocem(Saulom)?Kad je bio vrlo pozitivan iako je bio okružen lošom okolinom.Ili sam ja pogrešno shvatio. |
|
|
loopus74 |
Odgovorio 08.06.2020 20:32
|
![]() Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 27.09.2018 21:35 Lokacija: ViÅ¡njica, Beograd |
1. Da li postoji ukoriÄena odÅ¡tampana knjiga na prodaju savremenog prevoda Biblije o kojem Äesto govoriÅ¡ (znam da ima u pdf-u, ali me smara da tako Äitam, ja bi ono pravo) 2. Kako shvatiti zapovest - poÅ¡tuj roditelje da ti dobro bude i da dugo živiÅ¡ - Å¡ta raditi kada su ti roditelji dekadentni, kada ih baÅ¡ briga na koji naÄin žive, itd ... kako ih onda ''poÅ¡tovati''? ... 3. U pravu se taÅ¡ta i tast smatraju roditeljima po zakonu, Å¡ta Biblija kaže po tom pitanju - da li ženine roditelje tretiramo kao svoje? |
|
|
jedan044 |
Odgovorio 08.06.2020 21:07
|
![]() Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 07.06.2020 20:44 Lokacija: Cz |
Pozdrav za Miroljuba Petrovica. Imam jedno pitanje, a tice se vjecnog zivota. Evo ovako, ja sam razmisljao mnogo o smrti, jer sam bio u problemima, i simptomaticno - umrla druga osoba, osoba koju ja uopce ne znam niti imam sto s njom osim sto je iz iste zgrade kao i ja. Moja majka je primjetila mrtvacko vozilo dan nakon mojih opsesivnih misli o smrti pa me zanima da li sam ja svojim mislima mogao izazvati smrt druge osobe, i sta ako sam mislima izazvao smrt druge osobe, kako Bog na to gleda? Da li cu biti izbrisan iz Knjige zivota? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2020 09:00
|
11. epizoda zulufarske serije Shticel http://biblijskif...isel1-e11/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2020 09:01
|
maxodus - poruka glasi: Dobar dan profesore!Interesuje me jedno pitanje .Zašto je Jonatan morao da nastrada zajedno sa svojim ocem(Saulom)?Kad je bio vrlo pozitivan iako je bio okružen lošom okolinom.Ili sam ja pogrešno shvatio. Niko ne mora da nastrada, ali ljudi cesto stradaju zbog pogresnih izbora u nepovoljnim okolnostima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2020 09:04
|
loopus74 - poruka glasi: 1. Da li postoji ukoriÄena odÅ¡tampana knjiga na prodaju savremenog prevoda Biblije o kojem Äesto govoriÅ¡ (znam da ima u pdf-u, ali me smara da tako Äitam, ja bi ono pravo) Mozes da kupis preko donjeg linka: http://ipmproizvo...ni-prevod/ 2. Kako shvatiti zapovest - poÅ¡tuj roditelje da ti dobro bude i da dugo živiÅ¡ - Å¡ta raditi kada su ti roditelji dekadentni, kada ih baÅ¡ briga na koji naÄin žive, itd ... kako ih onda ''poÅ¡tovati''? ... Postujes ih tako sto ih ne vredjas, i ako je moguce da im ne zadajes bol, a mozes da se sklonis od njih. Za njih ce bol biti ako si normalan, ali ti mozes da lazes da si nenormalan i da oni zive u lazi bez bola, a ti radis po svom (ispravno). 3. U pravu se taÅ¡ta i tast smatraju roditeljima po zakonu, Å¡ta Biblija kaže po tom pitanju - da li ženine roditelje tretiramo kao svoje? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.06.2020 09:05
|
jedan044 - poruka glasi: Pozdrav za Miroljuba Petrovica. Imam jedno pitanje, a tice se vjecnog zivota. Evo ovako, ja sam razmisljao mnogo o smrti, jer sam bio u problemima, i simptomaticno - umrla druga osoba, osoba koju ja uopce ne znam niti imam sto s njom osim sto je iz iste zgrade kao i ja. Moja majka je primjetila mrtvacko vozilo dan nakon mojih opsesivnih misli o smrti pa me zanima da li sam ja svojim mislima mogao izazvati smrt druge osobe, i sta ako sam mislima izazvao smrt druge osobe, kako Bog na to gleda? Da li cu biti izbrisan iz Knjige zivota? Ha ha, bas te opsedaju demoni. To sto tebe opsedaju demoni, ne moze da utice da tvoje demonske misli izazovu smrt drugog coveka, osim ako demonske misli predju u demonsku akciju i povredis nekoga. |
|
|
Veljko10 |
Odgovorio 09.06.2020 10:22
|
![]() Član Odgovori: 45 Pristupio/la: 02.05.2020 21:50 Lokacija: Srbija |
Da li je istina da bube ne napadaju stare sorte voća i povrća? |
|
|
Djans88 |
Odgovorio 09.06.2020 15:03
|
![]() Član Odgovori: 98 Pristupio/la: 08.06.2015 10:40 Lokacija: Uzice |
Izrael i Srbija opstaju usred svih zakona verovatnoće https://www.youtu...Tk4RZ8wQcw Izmenio/la Djans88 na 09.06.2020 15:10 |
|
Predji na forum: |