Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
6. epizoda zulufarske serije Shticel

http://biblijskif...tisel1-e6/

Miroljub Petrovic
Mojsije1234 - poruka glasi:

Zamolio bih G. Petrovića kojeg poštujem i cijenim da mi odgovori na ovo pitanje. Vi kažete da su srpski junaci birali samo teži put. Ok. Je li Boško Obradović izabrao teži put?

Bosko Obradovic nije izabrao tezi put nego je zastranio, kao i nekada Bojislav Kostunica, i nije cudo sto ga zovu "ljoticevac". Dimitrije Ljotic je bio patriota koji je podrzavao naciste. Isti slucaj je i sa Boskom. On je u koaliciji sa nacistima (dosmanlijama, iza koje nacisti EU).

Srpski narod je kroz cijelu istoriju bio gord narod, ratovao bi kad ne bi bilo spoljnjeg neprijatelja, a kad bi došao neprijatelj, ujednili bi se protiv okupatora. Kako može biti junaštvo kad čovjek svoj ponos brani, a nije se obratio, nanovo rodio i pobjedio grijeh u sebi? Više štete je Srpski narod napravio ratovanjem protiv Turaka, nego obrnuto, a i više su stradalo Srba u međusobnim sukobima dok nije bilo okupatora. I je li to osobina carskih sinova?

Sve gore sto si napisao jesu osobine ljudi koji su se odvojili od Boga, ali ne u potpunosti, i zahvaljujuci tome Bog jos nije digao ruke od srpskog naroda, kao sto je to slucaj sa narodima EU (tu ne racunam na Hrvate, jer mislim da oni nisu skroz prsli).

Kada dodje cvrsta ruka, kao Scepan Mali, Srbi se brzo dovedu u red, dok ovim polupancima iz EU ni cvrsta ruka ne bi pomogla jer su duhovno mrtvi, sem retkih pojedinaca preko kojih ne moze da se napravi neka ozbiljna prica na drzavnom nivou.

Dalje, što se tiče četnika, poznato vamje da su se Nikola Kalabić i njegov otac svađali oko toga ko je veći Srbin pa da je otac Kalabića potegao pištolj na svog sina zbog nacionalne gordosti.

Nije bilo tako. Da je bilo svadje, bilo je, i to je normalno. pa se Nikola povukao, a otac je posle presao na njegovu stranu.

Nacionalizam je ratovanje za srpstvo, a ne dobre Srbe. Dakle čovjeku koji je nacionalist je važnije da pogine za Srpsku državu, nego da ubije grijeh u sebi. Dakle ono što su Srbi radili je stvarno loše što su bili gordi.

Ratovanje za srpstvo je uvek sadrzavalo pozitivne i negativne elemente, za razliku od laznih nacionalizama drugih naroda (od kojih su mnogi izmisljeni od strane Vatikana). Tako si imao, a imas i danas, da su pripadnici drugih naroda uvek prihvatani rasirenih ruku, ako bi se solidarisali sa Srbima. Naravno, svaka borba bez Boga je osudjena na propast ili na visegodisnje robovanje.

junak medj junacima
https://youtu.be/...

Sta je tradicija. Ove zene su samo za ozbiljne vitezove
sa duševnom hranom bajo moj sve je lagano

crane
Etički odbor Lekarske komore Srbije izražava zabrinutost zbog medijskih istupa profesora Nestorovića:

https://mondo.rs/...morom.html

Interesantno je da su izrazili zabrinutost o stvarima kada je govorio da ljudi treba da što više idu napolje na sunce, da ne nose maske na otvorenom, da ne treba stvarati paniku, da nema drugog talasa itd... ALI nisu izrazili zabrinutost kad je govorio o tehnikama disanja, jogi, meditaciji , teslinim vremeplovima itd.

Shelomoh
https://vdocument...la-mladjem
Pismo starijeg demona mladjem...

henok57
Pozdrav doktore iz Hrvatske!

Ovdje u Hrvatskoj se hvale kako su se uspjeli otrgnuti od kanđa komunista i kako sada imaju svoju zemlju demokratiju sa pravima itd. E sad da li je bolje živjeti u komunističkoj zemlji ili demokratskoj tj. da li je ova njihova izjava točna? Ja sam mlad pa istražujem te teme.

sone4837
Meso uništava testosteron - Studije
https://youtu.be/...
Izmenio/la sone4837 na 25.05.2020 18:23

Miroljub Petrovic
henok57 - poruka glasi:

Pozdrav doktore iz Hrvatske!

Ovdje u Hrvatskoj se hvale kako su se uspjeli otrgnuti od kanđa komunista i kako sada imaju svoju zemlju demokratiju sa pravima itd. E sad da li je bolje živjeti u komunističkoj zemlji ili demokratskoj tj. da li je ova njihova izjava točna? Ja sam mlad pa istražujem te teme.

Tesko je reci sta je gore. Evropska demokratija je po meni gora od komunizma, ali ne treba time da se bavis, jer i jedno i drugo su smece Bavi se Biblijom i zivotom izvan sistema.

Armando67
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Armando67 - poruka glasi:

Pitanje za miroljuba
Zasto u Bibliji nigdje Isus nije rekao da je Bog?

Govorio sam o tome mnogo puta, ali nisi citao forum. Isus je na Zemlji bio samo covek i pokazao je ljudima kako treba ziveti kao covek, dakle odrekao se svih bozanskih atributa, ali su u vise navrata hteli da ga kamenuju jer se poistovecivao sa Bogom Ocem i jer je oprastao grehe, sto samo Bog moze da cini.

Znaci nije bio Bog?
Ako je Biblija Bozija rijec,zar nebi u njoj pisalo da kad Isus napusti ovu zemlju da ga treba slaviti kao Boga?

MustangGT
Pozdrav Miroljube imam jedno pitanje za vas.

Zašto muslimani govore da je kuran "nadogradnja" biblije i da je biblija modifikovana i da nije pouzdan izvor ?

Dok sam kuran kaže da:
1 - Bog nikad ne laže
2 - Da se svete knjige prije kurana poštuju

To po meni znači da muslimani koji tvrde da je biblija modifikovana da pljuju po kuranu, jer je biblija božija riječ.

Što vi mislite o tome i koji je vaš odgovor na to da je biblija modifikovana ?

Sasa_the patriot
malo vježbi za vitezove,
https://www.youtu...Mvpro02K7M

lijepi pozdrav
Sale

PetarD95
Svako dobro profesore. Da li mogu da dobijem vašu majl adresu? Želim da vam napišem jednu privatnu poruku, nadam se da ćete razumeti..
Petar

Miroljub Petrovic
Armando67 - poruka glasi:

Znaci nije bio Bog?

Bio je Bog koji se odrekao Bozjih atributa i imao mogucnosti samo kao covek, i pokazao da moze da se pobedi greh kao covek.

Ako je Biblija Bozija rijec,zar nebi u njoj pisalo da kad Isus napusti ovu zemlju da ga treba slaviti kao Boga?

Isusa su slavili kao Boga i pre dolaska na zemlju kao covek i posle toga, ali ti nisi citao Bibliju, nego komentare "eksperata" (bezmozgovica).

Miroljub Petrovic
MustangGT - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube imam jedno pitanje za vas.

Zašto muslimani govore da je kuran "nadogradnja" biblije i da je biblija modifikovana i da nije pouzdan izvor ?

Dok sam kuran kaže da:
1 - Bog nikad ne laže
2 - Da se svete knjige prije kurana poštuju

To po meni znači da muslimani koji tvrde da je biblija modifikovana da pljuju po kuranu, jer je biblija božija riječ.

Što vi mislite o tome i koji je vaš odgovor na to da je biblija modifikovana ?

Govorio sam o tome bezbroj puta. Biblija je sacuvana u originalu i time se bavi ovaj sajt i forum nadugacko i nasiroko.

Miroljub Petrovic
PetarD95 - poruka glasi:

Svako dobro profesore. Da li mogu da dobijem vašu majl adresu? Želim da vam napišem jednu privatnu poruku, nadam se da ćete razumeti..

Miroljub Petrovic
Prva epizoda odlicne serije "Susret"

https://drive.goo...MzPBE/view

Duka777
https://www.youtu...Hb0CQT1uuQ

henok57
Pozdrav za sve!

Ovdje na forumu je miroljub postavio knjigu scepan mali- zagonetka istorije. E sad problem je sto ja neznam ćirilicu. A knjiga je u formatu u kojem ja neznam kopirati tekst. Da li neko ima već prevedenu knjigu na latinicu ili da zna kako takav format prevesti u latinicu?

Miroljub Petrovic
henok57 - poruka glasi:

Pozdrav za sve!

Ovdje na forumu je miroljub postavio knjigu scepan mali- zagonetka istorije. E sad problem je sto ja neznam ćirilicu. A knjiga je u formatu u kojem ja neznam kopirati tekst. Da li neko ima već prevedenu knjigu na latinicu ili da zna kako takav format prevesti u latinicu?

Otvoris knjigu u programu Acrobat, pa kliknes Save As i snimis kao Word dokument, i onda preko online programa prebacis ciri;icu u latinicu.

Andrej Jelusic
Pitanje za uvazenog doktora.
1.Zasto se zrtva prinosila zrtva toliko cesto i kada se ne pocini nikakav greh?

2.Nacin na koji se prinosila zrtva mi ne izgleda bas normalan,vise mi lici na neki satanisticki ritual(prskanje krvlju,uhodan miris sala pred gospodom i slicno).Mozda su pitanja pocetnicka ali mi nije bas jasno,pa ako moze odgovor.

3.Zasto zivotinja koja se prinosi mora biti fizicki perfektna?Zasto je to toliko vazno?

Unapred hvala.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.07 sekundi!