Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
PB94
Miroljube, koje biste Vi dokaze izabrali da dokazete jednom pastiru ili seljaku da je u Bibliji svaki dogadjaj istinit?
Naveli ste primer sedimentnih stena koje svedoce o potopu, ali to znate Vi, koji ste se time strucno bavili. Moja baba je zivela na selu i procitala je Bibliju, pa ipak nikada nije rekla da zna, nego da veruje. Zar mislite da kriminalci veruju u to da ce biti vaskrsnuti pa peceni? Ja mislim da ne, jer za razliku od narkomana vole sebe

orach
Gavrilo Princip - poruka glasi:

Iz evolucioionističke perspektive Tiranosaurus je bio mesojed, to vidimo po njegovim zubima. Ne verujem u evoluciju, ali imam nedoumice oko ovoga jer su pronađeni brojni fosili ovog dinosaurusa, što nam govori da je živeo pre potopa. Iz Biblije znamo da su se ljudi i životinje pre potopa hranili samo biljkama. Možete li mi odgovoriti na ovo pitanje ili me uputiti na neku literaturu iz kreacionističke perspektive o ovom dinosaurusu?

Ne bih da se pravim pametan, ali zar se ljudi i zivotinje nisu pobunili (ziveli nemoralno, izmedju ostalog i jeli meso) pre potopa, sto je zapravo i razlog za potop.

Miroljub Petrovic
Gavrilo Princip - poruka glasi:

Iz evolucioionističke perspektive Tiranosaurus je bio mesojed, to vidimo po njegovim zubima. Ne verujem u evoluciju, ali imam nedoumice oko ovoga jer su pronađeni brojni fosili ovog dinosaurusa, što nam govori da je živeo pre potopa. Iz Biblije znamo da su se ljudi i životinje pre potopa hranili samo biljkama. Možete li mi odgovoriti na ovo pitanje ili me uputiti na neku literaturu iz kreacionističke perspektive o ovom dinosaurusu?

Odakle ti to da su se ljudi i zivotinje hranili samo biljkama pre Potopa? Mnoge zivotinje su postale mesojedi nakon covekove pobune protiv Boga, a to se desilo pre Potopa. Takodje, mnogi ljudi su jeli meso i pre Potopa, iako je Bog rekao da meso moze da se jede tek nakon Potopa (i to ako nema biljaka). Dakle, i mesojedi i svastojedi su postojali pre Potopa.

Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

Miroljube, koje biste Vi dokaze izabrali da dokazete jednom pastiru ili seljaku da je u Bibliji svaki dogadjaj istinit?
Naveli ste primer sedimentnih stena koje svedoce o potopu, ali to znate Vi, koji ste se time strucno bavili. Moja baba je zivela na selu i procitala je Bibliju, pa ipak nikada nije rekla da zna, nego da veruje. Zar mislite da kriminalci veruju u to da ce biti vaskrsnuti pa peceni? Ja mislim da ne, jer za razliku od narkomana vole sebe

Ljudima sa sela ne trebaju dokazi da Bog postoji, oni to odlicno znaju. Naucni dokazi su potrebni ispranim mozgovima iz gradova.

PB94
Rekli ste da je Jasenovac sramota jer je kazna za srpski nemoral i suzivot sa ustasama pod istom drzavom. Ako Bog imao tu selektivnost, da odbije da spali Sodom zbog jednog moralnog coveka, kako je nije imao kod hiljada nevinih beba koje su bile silovane i klane pred svojim majkama? Zar postoji veci zlocin i razlog da se Bog spusti na Zemlju i umesa? Zar je Bog mogao da gleda ta zverstva i zar je to mogla da bude kazna za npr kurvarstva? Po Vama nekako ispada da je u Bosni pre rats bio Las Vegas i da su te jadne majke ustvari kurve koje su izrodile kopilad i bile klane zbog svog nemorala. Okej, bebe ce biti vaskrsnute, ali zasto su uopste bile pustene da trpe teror za prvog zivota? Sto Bog to nije poslao imbecilnom Karadjordjevicu i njegovim dvorskim dronfuljama?

Boziji Lav
Један веома интересантан податак о тачности Библије.

Да ли сте знали да је:

1) Псалам 118 средње поглавље читаве Библије?

2) Да је Псалам 117, који се налази испред Псалма 118, најкраће поглавље у Библији?

3) Да је Псалам 119, који се налази иза Псалма 118, најдуже поглавље у Библији?

4) Да у Библији има 594 поглавља испред Псалма 118 и 594 поглавља иза њега?

5) Ако саберете број свих поглавља у Библији, осим Псалма 118, добићете 1188 поглавља?

6) Број 1188 или Псалам 118, стих 8 је у средини читаве Библије? Зар централни стих не би требало да има прилично важну поруку?

„Боље је уздати се у Господа, него ли се ослањати на човека.“ Псалам 118, 8

Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

Rekli ste da je Jasenovac sramota jer je kazna za srpski nemoral i suzivot sa ustasama pod istom drzavom. Ako Bog imao tu selektivnost, da odbije da spali Sodom zbog jednog moralnog coveka, kako je nije imao kod hiljada nevinih beba koje su bile silovane i klane pred svojim majkama? Zar postoji veci zlocin i razlog da se Bog spusti na Zemlju i umesa? Zar je Bog mogao da gleda ta zverstva i zar je to mogla da bude kazna za npr kurvarstva? Po Vama nekako ispada da je u Bosni pre rats bio Las Vegas i da su te jadne majke ustvari kurve koje su izrodile kopilad i bile klane zbog svog nemorala. Okej, bebe ce biti vaskrsnute, ali zasto su uopste bile pustene da trpe teror za prvog zivota? Sto Bog to nije poslao imbecilnom Karadjordjevicu i njegovim dvorskim dronfuljama?

Karadjordjevici su doziveli vecu sramotu od bilo koga. Aleksandra je ubio neki bugarski usranko, a njegov sin je osramotio celu dinastiju pozivom cetnicima da stanu pod zastavu Josipa Broza Zlikovca, da bi Aleksandrov unuk, ovaj govnjivko sto smrdi na Dedinju, pozdravio hapsenje Ratka Mladica. Pa bolje da su ih ustase sve poklale nego da se ovako.osramote.

Ubijanje dece je slika sta se desava ljudima kad odbace Boga. Nisu ustase ubijale tu decu, kao sto ni lekari ne ubijaju decu vakcinama, nego roditelji ubijaju svoju decu jer ne brinu o njima. Ustase nisu krive za klanje dece, nego polupani roditelji.

PB94
Hvala Vam na odgovoru. Ali voleo bih da mi objasnite zbog cega se Bog koji je ipak svemoguc, nije umesao da spasi tu nevinu decu od klanja a ostavio ustase da kazne polupane roditelje. U cemu je razlika izmedju Sodoma i Jasenovca?

PB94
I samo jos jedno pitanje, ako moze i zavrsavam. Ako su srpsku vojsku u Prvom svetskom ratu cinili moralni cestiti seljaci, zasto Bog nije sam pocistio Austrougare kao Jevrejima Egipcane, umesto sto je dopustio da za slobodu pogine pola nacije? Tadasnji ljudi su za danasnje apostoli, ne vidim za kakav nemoral su oni placali ceh..

Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

Hvala Vam na odgovoru. Ali voleo bih da mi objasnite zbog cega se Bog koji je ipak svemoguc, nije umesao da spasi tu nevinu decu od klanja a ostavio ustase da kazne polupane roditelje. U cemu je razlika izmedju Sodoma i Jasenovca?

Onda bolje pitaj: "Zasto se Bog nije umesao da spasi Isusa Hrista?" Citaj malo Bibliju...

Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

I samo jos jedno pitanje, ako moze i zavrsavam. Ako su srpsku vojsku u Prvom svetskom ratu cinili moralni cestiti seljaci, zasto Bog nije sam pocistio Austrougare kao Jevrejima Egipcane, umesto sto je dopustio da za slobodu pogine pola nacije? Tadasnji ljudi su za danasnje apostoli, ne vidim za kakav nemoral su oni placali ceh..

Bili su izmanipulisani da ratuju za masonske interese.

Alex88
Tvrdjava Maglic

https://youtu.be/...

Miroljub Petrovic

Bravo!

Miroljub Petrovic
Nova epizoda serije Shtizel

http://biblijskif...tisel1-e4/

crane
Патријарх Иринеј: "Бошко увек ради шта хоће, није било разлога да га посетим"

https://srbin.inf...a-posetim/

SreckoVVV
Jos dva filma iz Vojske Jugoslavije.

crane
Председник на свом инстаграму објавио лесковачку трпезу, ако хоће још да нас штити не би требао да се хвали ћевапима?

https://www.insta...gkrv6k7r6h

Mojsije1234
Molim domaćina da me ne banuje jer bih htio pokazati da nije samo gluten o čemu se priča, nego dragocjena voda. https://www.teleg...ni-na-vodu Moramo znati što satanisti rade jer smo u posljednjim vremenima

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Председник на свом инстаграму објавио лесковачку трпезу, ако хоће још да нас штити не би требао да се хвали ћевапима?

https://www.insta...gkrv6k7r6h

On se nezdravo hrani, ali radi mnogo pametnih stvari, a ti se zdravo hranis, a nista pametno ne radis, osim sto drugima pronalazis crno pod noktima.

Andrej Jelusic
U bibliji se na mnogo mesta pominje dusa,ali u tim konteskstima ta rec nema smisla s obzirom da znamo da dusa predstavlja spoj tela i duha.Mozete li pojasniti?
Hvala unapred.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.99 sekundi!