pocetak foruma
|
|
zorank |
Odgovorio 15.05.2020 22:57
|
![]() Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 03.11.2008 22:23 Lokacija: Nepoznata |
Uticaj muzike - Petar Borović https://youtu.be/... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.05.2020 23:02
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22828 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
ko ima usi da cuje - poruka glasi: Da li trebamo odnosno da li se ne protivi nasoj veri, da mi kao Pravoslavni Hriscani postimo Jom kipur jer kako sam istrazio to je Judejski praznik? Inace hteo sam da pitam posto nigde na internetu ne pise jasno kog datuma pada taj praznik, hvala unapred Ako je to judejski praznik onda je i Biblijska judejska knjiga pa je ne trebamo citati. U pitanju je biblijski praznik. O praznicima imas na donjem linku: http://cps.org.rs...index.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.05.2020 23:06
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22828 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Mat5 - poruka glasi: Koja knjiga nam daje najbolje objasnjenje o demonima, pored Biblije i Ispoveti palog andjela? Moj beg od demona Vatikanske ubice Masonski i okultni simboli... http://naukaireli...njige.html |
|
|
Mojsije1234 |
Odgovorio 16.05.2020 08:59
|
![]() Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 12.05.2020 15:58 Lokacija: Zagreb, Hrvatska |
Zvuci Tromedje: https://youtu.be/...
Izmenio/la Mojsije1234 na 16.05.2020 10:13 |
|
|
70mk18 |
Odgovorio 16.05.2020 12:24
|
![]() Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 26.06.2017 00:36 Lokacija: Slovenija |
Da li zdrav covek moze da oboli od bolesti krpelja zbog za koje forsiraju vakcinaciju (borelija, encefalitis, meningoencefalitis) i ako moze, da li je lecenje isto kao sve druge bolesti? a kako je u slucaju dece? Hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.05.2020 12:30
|
70mk18 - poruka glasi: Da li zdrav covek moze da oboli od bolesti krpelja zbog za koje forsiraju vakcinaciju (borelija, encefalitis, meningoencefalitis) i ako moze, da li je lecenje isto kao sve druge bolesti? a kako je u slucaju dece? Hvala Tesko krpelj moze da zakaci coveka koji se pazi, a i ako ga ugrize krpelj, to se lako resava i nisu potrebne nikakve vakcine. Za ljude koji su bolesni od hiljadu bolesti, i ugrize ih krpelj pa umru, lekari ce reci da su umrli zbog ujeda krpelja, a ne od bolesti od koje su bolovali. I sto kao sto umrle od srca i raka prikazuju kao da su umrli od korone. |
|
|
henok57 |
Odgovorio 16.05.2020 21:10
|
![]() Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 06.07.2014 11:41 Lokacija: zagreb |
Pozdrav miroljube iz hrvatske, iÅ¡Äekujemo teokratiju. Mlad sam pa nepoznam baÅ¡ ovaj rat prethodni na prostorima balkana, pa imam nekoliko pitanja ako nije problem. Ja sam se uvjerio iz povijesnih dokumenata da su ustaÅ¡e veliki koljaÄi i satanisti, i razumijem donekle da su se Äetnici osvećivali za poÄinjene zloÄine. Ali kako to da su nosili petokrake na kapama? Zar nije to komunistiÄki znak? Moj otac i stric su bili u hrvatskoj vojsci i svaÅ¡ta sam od njih Äuo Å¡to mi nedrži vodu, ali isto tako ne razumijem s ÄetniÄke strane kako to da su neka sela ni kriva ni dužna spalili. Npr. moje selo odakle su moji pokraj petrinje na baniji je spaljeno do temelja a mislim da većina ljudi nisu bile ustaÅ¡e sigurno, nisu mrzitelji? |
|
|
Veljko10 |
Odgovorio 16.05.2020 22:16
|
![]() Član Odgovori: 45 Pristupio/la: 02.05.2020 21:50 Lokacija: Srbija |
"NaÅ¡ novi poÄetak" https://www.youtu...Kwg9Yep1EA |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.05.2020 22:34
|
henok57 - poruka glasi: Pozdrav miroljube iz hrvatske, iÅ¡Äekujemo teokratiju. Mlad sam pa nepoznam baÅ¡ ovaj rat prethodni na prostorima balkana, pa imam nekoliko pitanja ako nije problem. Ja sam se uvjerio iz povijesnih dokumenata da su ustaÅ¡e veliki koljaÄi i satanisti, i razumijem donekle da su se Äetnici osvećivali za poÄinjene zloÄine. Ali kako to da su nosili petokrake na kapama? Zar nije to komunistiÄki znak? Cetnici nisu nosili petokrake na kapama. Moguce da ustaski istoricari to tvrde, jer su na pocetku Drugog svetskog rata saradjivali nacisti i komunisti (Hitler i Staljin, odnosno ustase i komunisti), a da su se onda poklali izmedju sebe pa je Hitler napao Staljina, a Staljin naredio komunistima sirom sveta da ratuju protiv nacista (iako komunisti i ustase skoro nikada nisu ratovali medjusobno), pa je ta mrznja ustasa prema cetnicima (Srbima) i komunistima, obe ove grupe strpala u isti kos. Moj otac i stric su bili u hrvatskoj vojsci i svaÅ¡ta sam od njih Äuo Å¡to mi nedrži vodu, ali isto tako ne razumijem s ÄetniÄke strane kako to da su neka sela ni kriva ni dužna spalili. Npr. moje selo odakle su moji pokraj petrinje na baniji je spaljeno do temelja a mislim da većina ljudi nisu bile ustaÅ¡e sigurno, nisu mrzitelji? U ratu se svasta radi. Filozofija modernog ratovanja je da se unisti selo gde posle neprijatelj ne moze da se vrati, jer tamo nema nista. Neko ce reci: "Ali u tom selu su ziveli samo civili." Filozifija ratovanja je sledeca: "Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj." Dakle, ako u nekom selu zive prijatelji i rodjaci koljaca i ubica, koji ga ne sankcionisu za to sto radi, oni su automatski njegovi pomagaci, i njih takodje treba pocistiti. To imas i u Bibliji, kada je Bog naredio da se citave porodice likvidiraju, kao u slucaju Koreja koji je pobunio deo naroda protiv Mojsija. Danas tu strategiju uglavnom primenjuju Muslimani - gde likvidiraju celu porodicu izdajnika. Pogledaj primer dr Branislava Peranovica. Njegovim hapsenjem je ostavljena na cedilu cela njegova porodica - zena i petoro dece. Dakle, njegova deca su ostavljena na milost i nemilost satanistima (satanskim medijima i satanskom pravosudju). Da li je posteno da se oni, koji su utamnicili dr Peranovica, svi redom pohapse i likvidiraju, da tako nesto nikada ne bi ponovili (govorim o pokusaju ubistva dr Peranovica i njegove porodice), i da se isto ucini sa porodicama tih satanista? Sad ce neko reci: "Pa oni nisu ubili Peranovica i njegovu porodicu." Prvo, ubili su ga jer su pokusali da mu oduzmu dostojanstvo, a drugo, doveli su i njega i njegovu porodicu u tesko stanje da je pitanje da li ce da prezive. Zar to nije pokusaj ubistva? A sta da pricamo o onima koji su ubijali citave porodice u ratu? Kako treba postupati prema njima i njihovim porodicama koje ih podrzavaju? Ljudi misle da je greh sala. Zbog greha ljudi gube glave i ubijaju se citavi narodi. |
|
|
MustangGT |
Odgovorio 16.05.2020 22:45
|
![]() Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 08.04.2020 23:20 Lokacija: Hrvatska |
Pozdrav Miroljube, da li znate Å¡to prouzrokuje afte i kako ih se rijeÅ¡iti ? Moja sestra ih zna dobiti, najviÅ¡e po desnima. Znate li kakve namirnice pomažu kod eliminacije istih ? Å to se tiÄe ishrane jede meso i jede biljnu hranu. |
|
|
Jovan7 |
Odgovorio 17.05.2020 08:35
|
![]() Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.03.2018 20:58 Lokacija: Fruska gora |
https://www.021.r...useva.html |
|
|
Sasa_the patriot |
Odgovorio 17.05.2020 12:08
|
![]() Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 06.02.2013 00:06 Lokacija: Koprivnica, Hrvatska |
ako Domaćin dopusti, kratki splet kondicijskih vježbi s mog kanala: https://www.youtu...amp;t=314s Sale
|
|
|
Vusks2002 |
Odgovorio 17.05.2020 13:18
|
![]() Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 06.02.2019 21:05 Lokacija: Bar |
U Bibliji se spominje Å¡ator od sastanka i Å¡ator svedoÄanstva. Koja je to razlika? ,,Kad god Å¡ator treba da se premosti, neka ga Leviti rasklope. A kad Å¡ator treba da se razapne, neka ga Leviti. Ako se neko iz obiÄnog narodapribliži, neka se pogubi. ZaÅ¡to obiÄni ljudi moraju da se pogube? |
|
|
henok57 |
Odgovorio 17.05.2020 15:57
|
![]() Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 06.07.2014 11:41 Lokacija: zagreb |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: henok57 - poruka glasi: Pozdrav miroljube iz hrvatske, iÅ¡Äekujemo teokratiju. Mlad sam pa nepoznam baÅ¡ ovaj rat prethodni na prostorima balkana, pa imam nekoliko pitanja ako nije problem. Ja sam se uvjerio iz povijesnih dokumenata da su ustaÅ¡e veliki koljaÄi i satanisti, i razumijem donekle da su se Äetnici osvećivali za poÄinjene zloÄine. Ali kako to da su nosili petokrake na kapama? Zar nije to komunistiÄki znak? Cetnici nisu nosili petokrake na kapama. Moguce da ustaski istoricari to tvrde, jer su na pocetku Drugog svetskog rata saradjivali nacisti i komunisti (Hitler i Staljin, odnosno ustase i komunisti), a da su se onda poklali izmedju sebe pa je Hitler napao Staljina, a Staljin naredio komunistima sirom sveta da ratuju protiv nacista (iako komunisti i ustase skoro nikada nisu ratovali medjusobno), pa je ta mrznja ustasa prema cetnicima (Srbima) i komunistima, obe ove grupe strpala u isti kos. Moj otac i stric su bili u hrvatskoj vojsci i svaÅ¡ta sam od njih Äuo Å¡to mi nedrži vodu, ali isto tako ne razumijem s ÄetniÄke strane kako to da su neka sela ni kriva ni dužna spalili. Npr. moje selo odakle su moji pokraj petrinje na baniji je spaljeno do temelja a mislim da većina ljudi nisu bile ustaÅ¡e sigurno, nisu mrzitelji? U ratu se svasta radi. Filozofija modernog ratovanja je da se unisti selo gde posle neprijatelj ne moze da se vrati, jer tamo nema nista. Neko ce reci: "Ali u tom selu su ziveli samo civili." Filozifija ratovanja je sledeca: "Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj." Dakle, ako u nekom selu zive prijatelji i rodjaci koljaca i ubica, koji ga ne sankcionisu za to sto radi, oni su automatski njegovi pomagaci, i njih takodje treba pocistiti. To imas i u Bibliji, kada je Bog naredio da se citave porodice likvidiraju, kao u slucaju Koreja koji je pobunio deo naroda protiv Mojsija. Danas tu strategiju uglavnom primenjuju Muslimani - gde likvidiraju celu porodicu izdajnika. Pogledaj primer dr Branislava Peranovica. Njegovim hapsenjem je ostavljena na cedilu cela njegova porodica - zena i petoro dece. Dakle, njegova deca su ostavljena na milost i nemilost satanistima (satanskim medijima i satanskom pravosudju). Da li je posteno da se oni, koji su utamnicili dr Peranovica, svi redom pohapse i likvidiraju, da tako nesto nikada ne bi ponovili (govorim o pokusaju ubistva dr Peranovica i njegove porodice), i da se isto ucini sa porodicama tih satanista? Sad ce neko reci: "Pa oni nisu ubili Peranovica i njegovu porodicu." Prvo, ubili su ga jer su pokusali da mu oduzmu dostojanstvo, a drugo, doveli su i njega i njegovu porodicu u tesko stanje da je pitanje da li ce da prezive. Zar to nije pokusaj ubistva? A sta da pricamo o onima koji su ubijali citave porodice u ratu? Kako treba postupati prema njima i njihovim porodicama koje ih podrzavaju? Ljudi misle da je greh sala. Zbog greha ljudi gube glave i ubijaju se citavi narodi. Da, sada mi je jasnije. U spomenutom selu je bilo ustaÅ¡a tu i tamo, i selo je trebalo sankcionirati te koljaÄe ili se distancirati od njih. Spominjali ste u zadnjim emisijama thompsona kako su ga puÅ¡tali u crnoj gori. Nisam u to upućen ali znam da thompson uz svo to ustastvo koje promovira ima i nekoliko dobrih pouÄnih pjesama. ,,Moj dida i ja", ,,dan dolazi"... koje nisu ono rok muzika da zvoni glava a pouÄan tekst. Da li bi on u teokratiji dobio prostor za izvedbu tih dobrih pjesama barem ili bi bio oznaÄen kao negativan lik? |
|
|
Sl33p3r |
Odgovorio 17.05.2020 17:45
|
![]() Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 12.01.2019 01:30 Lokacija: BG |
MustangGT - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, da li znate Å¡to prouzrokuje afte i kako ih se rijeÅ¡iti ? Moja sestra ih zna dobiti, najviÅ¡e po desnima. Znate li kakve namirnice pomažu kod eliminacije istih ? Å to se tiÄe ishrane jede meso i jede biljnu hranu. Propolis je mnogo dobar za afte. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.05.2020 20:29
|
MustangGT - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, da li znate Å¡to prouzrokuje afte i kako ih se rijeÅ¡iti ? Moja sestra ih zna dobiti, najviÅ¡e po desnima. Znate li kakve namirnice pomažu kod eliminacije istih ? Å to se tiÄe ishrane jede meso i jede biljnu hranu. Afte nastaju kao posledica pada imuniteta i resavaju se korigovanjem navika i jacanjem organizma. Imas sve u donjoj kratkoj knjizi: http://cps.org.rs...ecenja.pdf |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.05.2020 20:31
|
Sasa_the patriot - poruka glasi: ako Domaćin dopusti, kratki splet kondicijskih vježbi s mog kanala: https://www.youtu...amp;t=314s Bravo! |
|
|
cebonilo |
Odgovorio 17.05.2020 20:55
|
![]() Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 03.05.2020 20:42 Lokacija: Betel |
Mir s Vama! Želio bih Äuti VaÅ¡e miÅ¡ljenje o klasiÄnoj glazbi (Mozart, Bach, Chopin). Je li takva glazba Bogu mila? PotiÄe li nas ona na dobre stvari, oplemenjuje li nas te uÄi li nas neÄemu? Hvala Vam. Hevenu Shalom Alechem
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.05.2020 22:25
|
Vusks2002 - poruka glasi: U Bibliji se spominje Å¡ator od sastanka i Å¡ator svedoÄanstva. Koja je to razlika? U pitanju su dva termina za istu stvar. ,,Kad god Å¡ator treba da se premosti, neka ga Leviti rasklope. A kad Å¡ator treba da se razapne, neka ga Leviti. Ako se neko iz obiÄnog narodapribliži, neka se pogubi. ZaÅ¡to obiÄni ljudi moraju da se pogube? Prema Bozjoj zaovesti, svestenik moze da bude samo onaj kome je otac svestenik, dakle muskarci iz Levijevog plemena. Kraj price. Kao sto u hirursku salu moze da udje samo hirurg, a na minsko polje samo strucnjak, tako postoje Bozji zakoni ko moze da bude svestenik. Kraj price. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.05.2020 22:25
|
https://www.youtu...R9hKC1p6ZQ |
|
Predji na forum: |