Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
zorank
Uticaj muzike - Petar Borović
https://youtu.be/...

Miroljub Petrovic
ko ima usi da cuje - poruka glasi:

Da li trebamo odnosno da li se ne protivi nasoj veri, da mi kao Pravoslavni Hriscani postimo Jom kipur jer kako sam istrazio to je Judejski praznik? Inace hteo sam da pitam posto nigde na internetu ne pise jasno kog datuma pada taj praznik, hvala unapred

Ako je to judejski praznik onda je i Biblijska judejska knjiga pa je ne trebamo citati. U pitanju je biblijski praznik. O praznicima imas na donjem linku:
http://cps.org.rs...index.html

Miroljub Petrovic
Mat5 - poruka glasi:

Koja knjiga nam daje najbolje objasnjenje o demonima, pored Biblije i Ispoveti palog andjela?

Moj beg od demona
Vatikanske ubice
Masonski i okultni simboli...
http://naukaireli...njige.html

Mojsije1234
Zvuci Tromedje: https://youtu.be/...
Izmenio/la Mojsije1234 na 16.05.2020 10:13

70mk18
Da li zdrav covek moze da oboli od bolesti krpelja zbog za koje forsiraju vakcinaciju (borelija, encefalitis, meningoencefalitis) i ako moze, da li je lecenje isto kao sve druge bolesti? a kako je u slucaju dece? Hvala

Miroljub Petrovic
70mk18 - poruka glasi:

Da li zdrav covek moze da oboli od bolesti krpelja zbog za koje forsiraju vakcinaciju (borelija, encefalitis, meningoencefalitis) i ako moze, da li je lecenje isto kao sve druge bolesti? a kako je u slucaju dece? Hvala

Tesko krpelj moze da zakaci coveka koji se pazi, a i ako ga ugrize krpelj, to se lako resava i nisu potrebne nikakve vakcine. Za ljude koji su bolesni od hiljadu bolesti, i ugrize ih krpelj pa umru, lekari ce reci da su umrli zbog ujeda krpelja, a ne od bolesti od koje su bolovali. I sto kao sto umrle od srca i raka prikazuju kao da su umrli od korone.

henok57
Pozdrav miroljube iz hrvatske, iščekujemo teokratiju. Mlad sam pa nepoznam baš ovaj rat prethodni na prostorima balkana, pa imam nekoliko pitanja ako nije problem.

Ja sam se uvjerio iz povijesnih dokumenata da su ustaše veliki koljači i satanisti, i razumijem donekle da su se četnici osvećivali za počinjene zločine. Ali kako to da su nosili petokrake na kapama? Zar nije to komunistički znak?

Moj otac i stric su bili u hrvatskoj vojsci i svašta sam od njih čuo što mi nedrži vodu, ali isto tako ne razumijem s četničke strane kako to da su neka sela ni kriva ni dužna spalili. Npr. moje selo odakle su moji pokraj petrinje na baniji je spaljeno do temelja a mislim da većina ljudi nisu bile ustaše sigurno, nisu mrzitelji?

Veljko10
"Naš novi početak"
https://www.youtu...Kwg9Yep1EA

Miroljub Petrovic
henok57 - poruka glasi:

Pozdrav miroljube iz hrvatske, iščekujemo teokratiju. Mlad sam pa nepoznam baš ovaj rat prethodni na prostorima balkana, pa imam nekoliko pitanja ako nije problem.

Ja sam se uvjerio iz povijesnih dokumenata da su ustaše veliki koljači i satanisti, i razumijem donekle da su se četnici osvećivali za počinjene zločine. Ali kako to da su nosili petokrake na kapama? Zar nije to komunistički znak?

Cetnici nisu nosili petokrake na kapama. Moguce da ustaski istoricari to tvrde, jer su na pocetku Drugog svetskog rata saradjivali nacisti i komunisti (Hitler i Staljin, odnosno ustase i komunisti), a da su se onda poklali izmedju sebe pa je Hitler napao Staljina, a Staljin naredio komunistima sirom sveta da ratuju protiv nacista (iako komunisti i ustase skoro nikada nisu ratovali medjusobno), pa je ta mrznja ustasa prema cetnicima (Srbima) i komunistima, obe ove grupe strpala u isti kos.

Moj otac i stric su bili u hrvatskoj vojsci i svašta sam od njih čuo što mi nedrži vodu, ali isto tako ne razumijem s četničke strane kako to da su neka sela ni kriva ni dužna spalili. Npr. moje selo odakle su moji pokraj petrinje na baniji je spaljeno do temelja a mislim da većina ljudi nisu bile ustaše sigurno, nisu mrzitelji?

U ratu se svasta radi. Filozofija modernog ratovanja je da se unisti selo gde posle neprijatelj ne moze da se vrati, jer tamo nema nista. Neko ce reci: "Ali u tom selu su ziveli samo civili." Filozifija ratovanja je sledeca: "Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj." Dakle, ako u nekom selu zive prijatelji i rodjaci koljaca i ubica, koji ga ne sankcionisu za to sto radi, oni su automatski njegovi pomagaci, i njih takodje treba pocistiti. To imas i u Bibliji, kada je Bog naredio da se citave porodice likvidiraju, kao u slucaju Koreja koji je pobunio deo naroda protiv Mojsija.

Danas tu strategiju uglavnom primenjuju Muslimani - gde likvidiraju celu porodicu izdajnika.

Pogledaj primer dr Branislava Peranovica. Njegovim hapsenjem je ostavljena na cedilu cela njegova porodica - zena i petoro dece. Dakle, njegova deca su ostavljena na milost i nemilost satanistima (satanskim medijima i satanskom pravosudju). Da li je posteno da se oni, koji su utamnicili dr Peranovica, svi redom pohapse i likvidiraju, da tako nesto nikada ne bi ponovili (govorim o pokusaju ubistva dr Peranovica i njegove porodice), i da se isto ucini sa porodicama tih satanista?

Sad ce neko reci: "Pa oni nisu ubili Peranovica i njegovu porodicu." Prvo, ubili su ga jer su pokusali da mu oduzmu dostojanstvo, a drugo, doveli su i njega i njegovu porodicu u tesko stanje da je pitanje da li ce da prezive. Zar to nije pokusaj ubistva?

A sta da pricamo o onima koji su ubijali citave porodice u ratu? Kako treba postupati prema njima i njihovim porodicama koje ih podrzavaju?

Ljudi misle da je greh sala. Zbog greha ljudi gube glave i ubijaju se citavi narodi.

MustangGT
Pozdrav Miroljube, da li znate što prouzrokuje afte i kako ih se riješiti ?

Moja sestra ih zna dobiti, najviše po desnima. Znate li kakve namirnice pomažu kod eliminacije istih ?
Što se tiče ishrane jede meso i jede biljnu hranu.

Jovan7
https://www.021.r...useva.html

Sasa_the patriot
ako Domaćin dopusti, kratki splet kondicijskih vježbi s mog kanala:

https://www.youtu...amp;t=314s
Sale

Vusks2002
U Bibliji se spominje šator od sastanka i šator svedočanstva. Koja je to razlika?
,,Kad god šator treba da se premosti, neka ga Leviti rasklope. A kad šator treba da se razapne, neka ga Leviti. Ako se neko iz običnog narodapribliži, neka se pogubi.
Zašto obični ljudi moraju da se pogube?

henok57
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

henok57 - poruka glasi:

Cetnici nisu nosili petokrake na kapama. Moguce da ustaski istoricari to tvrde, jer su na pocetku Drugog svetskog rata saradjivali nacisti i komunisti (Hitler i Staljin, odnosno ustase i komunisti), a da su se onda poklali izmedju sebe pa je Hitler napao Staljina, a Staljin naredio komunistima sirom sveta da ratuju protiv nacista (iako komunisti i ustase skoro nikada nisu ratovali medjusobno), pa je ta mrznja ustasa prema cetnicima (Srbima) i komunistima, obe ove grupe strpala u isti kos.

U ratu se svasta radi. Filozofija modernog ratovanja je da se unisti selo gde posle neprijatelj ne moze da se vrati, jer tamo nema nista. Neko ce reci: "Ali u tom selu su ziveli samo civili." Filozifija ratovanja je sledeca: "Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj." Dakle, ako u nekom selu zive prijatelji i rodjaci koljaca i ubica, koji ga ne sankcionisu za to sto radi, oni su automatski njegovi pomagaci, i njih takodje treba pocistiti. To imas i u Bibliji, kada je Bog naredio da se citave porodice likvidiraju, kao u slucaju Koreja koji je pobunio deo naroda protiv Mojsija.

Danas tu strategiju uglavnom primenjuju Muslimani - gde likvidiraju celu porodicu izdajnika.

Pogledaj primer dr Branislava Peranovica. Njegovim hapsenjem je ostavljena na cedilu cela njegova porodica - zena i petoro dece. Dakle, njegova deca su ostavljena na milost i nemilost satanistima (satanskim medijima i satanskom pravosudju). Da li je posteno da se oni, koji su utamnicili dr Peranovica, svi redom pohapse i likvidiraju, da tako nesto nikada ne bi ponovili (govorim o pokusaju ubistva dr Peranovica i njegove porodice), i da se isto ucini sa porodicama tih satanista?

Sad ce neko reci: "Pa oni nisu ubili Peranovica i njegovu porodicu." Prvo, ubili su ga jer su pokusali da mu oduzmu dostojanstvo, a drugo, doveli su i njega i njegovu porodicu u tesko stanje da je pitanje da li ce da prezive. Zar to nije pokusaj ubistva?

A sta da pricamo o onima koji su ubijali citave porodice u ratu? Kako treba postupati prema njima i njihovim porodicama koje ih podrzavaju?

Ljudi misle da je greh sala. Zbog greha ljudi gube glave i ubijaju se citavi narodi.

Da, sada mi je jasnije. U spomenutom selu je bilo ustaša tu i tamo, i selo je trebalo sankcionirati te koljače ili se distancirati od njih.
Spominjali ste u zadnjim emisijama thompsona kako su ga puštali u crnoj gori. Nisam u to upućen ali znam da thompson uz svo to ustastvo koje promovira ima i nekoliko dobrih poučnih pjesama. ,,Moj dida i ja", ,,dan dolazi"... koje nisu ono rok muzika da zvoni glava a poučan tekst. Da li bi on u teokratiji dobio prostor za izvedbu tih dobrih pjesama barem ili bi bio označen kao negativan lik?

Sl33p3r
MustangGT - poruka glasi:

Moja sestra ih zna dobiti, najviše po desnima. Znate li kakve namirnice pomažu kod eliminacije istih ?

Propolis je mnogo dobar za afte.

Miroljub Petrovic
MustangGT - poruka glasi:

Afte nastaju kao posledica pada imuniteta i resavaju se korigovanjem navika i jacanjem organizma. Imas sve u donjoj kratkoj knjizi:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Miroljub Petrovic
Sasa_the patriot - poruka glasi:

ako Domaćin dopusti, kratki splet kondicijskih vježbi s mog kanala:

https://www.youtu...amp;t=314s

Bravo!

cebonilo
Mir s Vama!
Želio bih čuti Vaše mišljenje o klasičnoj glazbi (Mozart, Bach, Chopin).
Je li takva glazba Bogu mila?
Potiče li nas ona na dobre stvari, oplemenjuje li nas te uči li nas nečemu?
Hvala Vam.
Hevenu Shalom Alechem

Miroljub Petrovic
Vusks2002 - poruka glasi:

U Bibliji se spominje šator od sastanka i šator svedočanstva. Koja je to razlika?

U pitanju su dva termina za istu stvar.

,,Kad god šator treba da se premosti, neka ga Leviti rasklope. A kad šator treba da se razapne, neka ga Leviti. Ako se neko iz običnog narodapribliži, neka se pogubi.
Zašto obični ljudi moraju da se pogube?

Prema Bozjoj zaovesti, svestenik moze da bude samo onaj kome je otac svestenik, dakle muskarci iz Levijevog plemena. Kraj price. Kao sto u hirursku salu moze da udje samo hirurg, a na minsko polje samo strucnjak, tako postoje Bozji zakoni ko moze da bude svestenik. Kraj price.

Miroljub Petrovic
https://www.youtu...R9hKC1p6ZQ

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!