Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Eldad - poruka glasi:

Savo - poruka glasi:

Dobar dan,

Dobio sam zadatke da uradim na email za skolu, a pitanja su ova, nadam se da Dr. Miroljub Petrovic zna bar nesto reci o ovim pitanjima ukratko, jer je za danas predvidjeno da se posalje.

KAKO BISTE VI DEFINISALI RELIGIJU? STA JE MIT, STA JE SIMBOL A STA RITUAL? STA JE MONOTEIZAM? KARAKTERISTIKE HRISCANSTVA
POTRUDITE SE DA ODGOVORITE U TOKU DANA,DA BI BILO PREGLEDNIJE

Hvala.

Prijatelju jel si cuo za google? Znaci laganim pokretima ruke da se ne usines ukucas svaki pojam posebno i izvuces definicije. Imas precicu, tako sto selektujes tekst i onda pritisnes ctrl+c da se ne bi umarao da kucas i onda na mestu gde hoces da ukucas tekst pritisnes ctrl+v. Pozdrav!

Momak je cuo za Google, ali zna da tamo nema odgovora na gornja pitanja, jer Google i Wikipediju kontrolisu satanisti, pa je dosao ovde da pita cicu.

Miroljub Petrovic
Cas - poruka glasi:

https://vimeo.com...mihailovic
postovanje miroljube,ako znate,ovaj film ako ocu gledat moram iskesirat nema za đabe?

Nema za dzabe, mozes da kupis na disku ili online.

Miroljub Petrovic
Moshee - poruka glasi:

Profesore, postoji li svijest, podsvijest, nesvijest kao što službena psihologija tumači? Oni kažu kako treba doći do podsvijesti kako bi čovjek ozdravio od razno raznih psihičkih oboljenja. Prijatelj mi planira upisati psihologiju, međutim ja ga nagovaram da upise vas fakultet za prirodnu medicinu. Kakvo je vaše mišljenje o službenoj psihologiji? Hvala!

Sve to sto si naveo ne postoji, a moderna psihologija je satanska nauka.

martin951000
Sta mislite o ovim migrantima,pojavilo se dosta slika i snimaka gde se vide kampovi migranata,takodje i gde prave incidente?

Shvatam da bi dobro bilo da naselimo migrante koji bi radili na imanju,poljoprivredu,ali kako da mi znamo da su oni dobri ljudi kad nemamo zakone(vidimo da prave incidente)

I vidimo da se nesto desava,policijski cas traje mi u kucama a oni tajno dovode migrante,zasto se ne prica o tome,naravno ako su ti snimci autenticni..

Mislim da bi trebalo da se obavesti narod o cemu se radi,ja ne napadam Vucica,slazem se sa vama da on cuva mir i znam da mu nije uopste lako..

Samo hocu vase misljenje da cujem o ovome,hvala! Smile

organic_mk
i.ibb.co/k9RWMr5/Screenshot-2124.jpg

Ovi iz Northmen Tools, su slušali videa gde Miroljub prića o virusu Wink

A evo ko je deda:

https://www.youtu...o9hXBdTfzQ

Nemanja Stanojevic
Onima koji su u mogucnosti da gledaju Netflix, preporucujem Izraelsku seriju “Shtisel” o ortodoksnim Jevrejima. Moze se videti zasto su toliko ispred drugih naroda, kako se vencavaju preko menadzera, decaci odvojeni od devojcica u skolama, i druge pametne stvari o kojima prica doktor Miroljub. Takodje u novoj seriji “Unorthodox” ima pametnih stvari, iako su pokusali da ih prikazu negativno u pojedinim scenama.

Alexandar
Pozdrav za Miroljuba i sve dobre ljude. Samo da dam podršku profesoru za delo koje vrši, na svim poljima. Iako sam jedno vreme smatrao neke vaše stavove preterivanjem, fanatizmom ili ekscentričnošću, moram priznat da u zadnje vreme kako sve više upijam Božju reč i napuštam stari način života, tako sve više uviđam ispravnost skoro svakog vašeg stava. Od skoro sam počeo i ozbiljno da razmišljam na temu odlaska iz Beograda na selo, pa i da preduzimam prve korake, kako bismo sin,žena i ja živeli u prirodnijem i zdravijem okruženju, koje bi nam i pružilo više satisfakcije za rad na sebi u skladu sa zakonom božjim. Pa videćemo kako bude išlo. Imaću ubuduće nekih pitanja verovatno za tu oblast, pored nekih detalja vezanih za Sveto Pismo. Do tad svako dobro...
"Neće ući u carstvo nebesko svaki koji mi govori: Gospode, Gospode, nego ko čini volju Oca moga koji je na nebesima. " - Jev.po Mateju, 7:21

Miroljub Petrovic
martin951000 - poruka glasi:

Sta mislite o ovim migrantima,pojavilo se dosta slika i snimaka gde se vide kampovi migranata,takodje i gde prave incidente?

Shvatam da bi dobro bilo da naselimo migrante koji bi radili na imanju,poljoprivredu,ali kako da mi znamo da su oni dobri ljudi kad nemamo zakone(vidimo da prave incidente)

I vidimo da se nesto desava,policijski cas traje mi u kucama a oni tajno dovode migrante,zasto se ne prica o tome,naravno ako su ti snimci autenticni..

Mislim da bi trebalo da se obavesti narod o cemu se radi,ja ne napadam Vucica,slazem se sa vama da on cuva mir i znam da mu nije uopste lako..

Samo hocu vase misljenje da cujem o ovome,hvala! :)

Gledaj bre svoja posla, nemoj da se bavis stvarima na koje ne mozes da utices. Da li ce da naseljavaju migrante ili nece, da li ce da uvoze beli luk ili nece, ne zanima me, radi na sebi dok imas mir pa da obnovimo teokratiju, a onda cemo mi da zavodimo red. Neradnici koji nista korisno ne rade, oni se "brinu" o drzavi i sta se u njoj radi.

DM87
Advokat Milina Doric pazljivo prati tv Pragmatikos :

https://www.faceb..._video_tab

https://www.faceb..._video_tab

Lav123
Molim te gosp. Petroviću da mi odgovoriš i da ne obrišeš post jer je ozbiljna tema. Radi se o slobodnoj volji ljudi. Koliko sam te shvatio, zalažeš se za Dušanovo carstvo ili Veliku Srbiju, ali je narod na ovim prostorima većinom nemoralan. Kad biste na silu ljude prisiljavali, onda ne biste dobile moralne ljude, nego robove koji rade na silu ono što im vi zapovijedati, ali tu nema iskrene ljubavi, nego to je služenje roba gazdi što je sebično. Mislim da bi obnova Velike Srbije stvorila od ljudi licemjere jer bi svoju tugu i unutrašnji nemoral koji je u njima ostao, ali ga ne ispoljavaju javnim činjenjem grijeha, nego to svoje nezadovoljstvo ispoljavaju ubijanjem ljudi koji javno čine grijeh jer su im oni ukor za njihovu nečistu savjest i oni su im krivi što su nemoralni iznutra. Ja mislim da treba pustiti ljude da čine zlo u svijetu jer mi ne znamo tko će se pokajati jer to samo Bog zna. Mi to ne znamo. Dobri zakoni služe samo da zaštitite većinu od manjine koja čini zlo kao što je to bio slučaj u vrijeme Mojsija.

Miroljub Petrovic
Lav123 - poruka glasi:

Molim te gosp. Petroviću da mi odgovoriš i da ne obrišeš post jer je ozbiljna tema. Radi se o slobodnoj volji ljudi. Koliko sam te shvatio, zalažeš se za Dušanovo carstvo ili Veliku Srbiju, ali je narod na ovim prostorima većinom nemoralan. Kad biste na silu ljude prisiljavali, onda ne biste dobile moralne ljude, nego robove koji rade na silu ono što im vi zapovijedati, ali tu nema iskrene ljubavi, nego to je služenje roba gazdi što je sebično. Mislim da bi obnova Velike Srbije stvorila od ljudi licemjere jer bi svoju tugu i unutrašnji nemoral koji je u njima ostao, ali ga ne ispoljavaju javnim činjenjem grijeha, nego to svoje nezadovoljstvo ispoljavaju ubijanjem ljudi koji javno čine grijeh jer su im oni ukor za njihovu nečistu savjest i oni su im krivi što su nemoralni iznutra. Ja mislim da treba pustiti ljude da čine zlo u svijetu jer mi ne znamo tko će se pokajati jer to samo Bog zna. Mi to ne znamo. Dobri zakoni služe samo da zaštitite većinu od manjine koja čini zlo kao što je to bio slučaj u vrijeme Mojsija.

Vecina zeli zlo, i onda postoje dve opcije - jedna je da im das zlo da propadaju, i onda ce onaj koji im daje zlo (sve oblike droge) sutra da im kaze da oni stradaju zbog one manjine koja zivi moralno, pa ce rulju da nahuskaju protiv pametne manjine. Druga je opcija da se zavede red, pa kome se ne svidja neka se seli, a pametni ljudi iz celog sveta da mogu da dodju u tu teokratsku drzavu.

Likija
Nova pesma munje Milomira!
https://youtu.be/...

Mihajlo00
Писмо са Кошара

Ево пишем, кћери, са последње страже,
већ годину дана, видели се нисмо,
кроз папрат и шуму, душманин се чује,
ваљда ћу ти, мила, завршити писмо.

Сви су моји мртви, другови из вода,
винули су душе, горе у небеса,
већ четири дана, сам положај браним,
око мене крв је и мртва телеса.

Опрости ми мила, крива су ми слова,
од срџбе и беса, дрхтим док ти пишем,
тај, што с' ратом поче, своје дете грли...
бар да могу косу, да ти помиришем.

Ево, све су ближе, халачу и вриште,
веселе се пашчад, када вук издише,
зар мисле да могу, уплашити оца,
када својој ћерки, задње писмо пише.

Не љути се на ме, мила, кад одрастеш,
нисам знао кћери, бити кукавица,
са облака белог, чуваће те тата,
заувек ћеш бити, моја девојчица.

Марко С. Марковић

Slava i hvala Vitezovi!!!

caki
Miroljub je upravu kada kaze da 80g. nije puno, jer stvarno kaka bi covek postovao z.zdravlja kako on kaze covek bi ziveo 120g.Ipak su dostizne godine iznad 100-110g.Evo primera:
https://www.nezav...ini/512177
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.04.2020 21:19

Ranko21
Osjetio sam potrebu da u jeku ove manipulacije ponovo obradim Miroljubovo predavanje Plan uništenja iz 2011 godine.
U pitanju je jedno od najvažnijih predavanja iz serijala "Poslednji događaji", upakovano sa adekvatnim video i audio sadrzajem:

https://m.youtube...hav3YB_KW0

Miroljub Petrovic
Ranko21 - poruka glasi:

Osjetio sam potrebu da u jeku ove manipulacije ponovo obradim Miroljubovo predavanje Plan uništenja iz 2011 godine.
U pitanju je jedno od najvažnijih predavanja iz serijala "Poslednji događaji", upakovano sa adekvatnim video i audio sadrzajem:

https://m.youtube...hav3YB_KW0

Ovaj video, kao i druge video materijala sa pomenutog YT kanala, je licno pravio Sveti Duh preko jednog momka iz Crne Gore, U pitanju je nesto najbolje sto sam video u zivotu. Jedini koji mu se primice kvalitetom je dr Stevan Tomovic sa svojim video materijalima.

Bro2
https://www.youtu...206rAVhDLQ

VladimirT
Miroljube koji dehidrator preporučujete? Ovaj Vaš izgleda odlično.

Ako imate neke predloge - slobodno podelite sa nama. Mislim da će mnogima pomoći. Smile
Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.

SreckoVVV
https://www.youtu...p;index=20

Hriscanski film, Skroviste, 1975.

Miroljub Petrovic
VladimirT - poruka glasi:

Miroljube koji dehidrator preporučujete? Ovaj Vaš izgleda odlično.

Ako imate neke predloge - slobodno podelite sa nama. Mislim da će mnogima pomoći. :)

Ovaj koji ja koristim je Excalibur sa 9 polica i silikonskim podloskama koje upijaju vlagu, kosta 520 evra sve ukupno sa podloskama.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.36 sekundi!