Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Kaluu11
https://youtu.be/...

1. Da li se ova metoda moze koristiti i za spremanje smrznutog povrca kao sto su grasak, brokoli, sargarepa?

2. Radim od kuce kao dispatcher za jednu americku firmu (Limo Service). Da li imate neki predlog sta bih mogao jos da radim od kuce? Znam da ste spominjali trgovinu kao isplativ posao (takodje gledao sam nesto oko dropshippinga)jer generalno nema puno posla u smeni, radim 4 dana nedeljno ni ne osetim posao a za nase uslove posao je dobro placen i hteo bih to jos vise da iskoristim.

Pozdrav
Kaluu11

Miroljub Petrovic
Savo - poruka glasi:

Dobro vece,

Gledam video klipove redom kada svaki izadje, ali mi ovaj zapao za oko, zasto iza vas, predpostavljam da je vasa cerka crtala, da je nacrtala jelku i novo godisnji docek deda mraza koji je navodno kroz odzak da se spusti i ispod ostavi poklon, mislim da je satanizam, pa bi bilo dobro da mi objasnite zasto to na papir.

Video : https://www.youtu...GEtQcYsTOc

Provalio si me... da sam satanista... a ja se sve vreme krijem...

p.s. neka deca iz komsiluka donele slike za bojenje i moja cerka uzela jednu i obojila, a ja pogresio sto joj to nisam odmah iscepao i spalio, a nju nisam isprebijao, nego okacio djavola na zid.

Miroljub Petrovic
Iva1980 - poruka glasi:

Ovde su prikazane zanimljive animacije kako djavo a i sveti duh deluju na ljude. Kako na primer izgleda to u duhovnom svetu kada neko pati od migrene, depresije itd Smile

https://www.youtu...vHAgHFxHcE

Vise primera:
https://www.youtu...;flow=grid

Odlicno, jako dobro.

Miroljub Petrovic
SreckoVVV - poruka glasi:

Profesor stano prica koliko je dobar poso sa hranom.

https://mondo.rs/...o-sve.html

Kad ja ljudima na selu kazem da sade stare sorte i da se reklamiraju na internetu i prodaju na pijaci, oni meni kazu: "Miroljube, mi cemo da proizvodimo sve sto ti kazes, ako garantujes da ces sve moci da nam prodas." Dakle, ljudi nece da preuzmu ni trunku odgovornosti za svoj zivot nego sve prepustaju u ruke "strucnjacima". Inace da kazem, trenutno se prevodi knjiga, svetski bestseler - "Verujte nam, mi smo strucnjaci!"

Savo
Ne zanima me da li je neko satanista ili nije, samo sam pitao jer deda mraz ima poreklo iz satanizma, i nelogicno mi onda, ako se objasni detetu da je cokolada losa i da ce da ispadaju zubi, moze i deda mraza da se kaze da je to obican covek-djavo.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.01.2020 11:52

Miroljub Petrovic
Ugljesa1371 - poruka glasi:

Pozdrav miroljube treba mi tvoj savet. Posto imam informacione tehnologije u malom prstu, problem je sto sad zavrsavam srednju skolu i cale i keva me teraju na neki informaticki fakultet, a mene skola ne interesuje ni u snovima, to je tehnicki produzeno vreme trajanja zatvorske kazne za mene jos 4-5 godina, znaci ne moze nista gore od toga da mi se desi. Potreban mi je dovoljno jak razlog da ne idem na fakultet, i da me ostave na miru.

Imas tri opcije: 1) da pokrenes svoj biznis, da zaradjujes pare, iznajmis stan i sklonis se, 2) da upises neki govedji IT fakultet ili akademiju gde predavanja nisu obavezna, ili da upises neku online IT akademiju, u slucaju da moras na taj nacin da "placas" zivot kod roditelja. 3) da kazes roditeljima da ces da se odselis ako te budu terorisali da ides na majmunske fakultete, vec da ces od kuce privatno da radis.

Ja sam uvek za prvu opciju. Kad si svoj gazda onda mozes da postavljas pravila igre. Najbolje je da zivis sa roditeljima ako su koliko-toliko normalni. Ali, najvaznije je da se spasi ziva glava.

Miroljub Petrovic
Kaluu11 - poruka glasi:

1. Da li se ova metoda moze koristiti i za spremanje smrznutog povrca kao sto su grasak, brokoli, sargarepa?

Da.

2. Radim od kuce kao dispatcher za jednu americku firmu (Limo Service). Da li imate neki predlog sta bih mogao jos da radim od kuce? Znam da ste spominjali trgovinu kao isplativ posao (takodje gledao sam nesto oko dropshippinga)jer generalno nema puno posla u smeni, radim 4 dana nedeljno ni ne osetim posao a za nase uslove posao je dobro placen i hteo bih to jos vise da iskoristim.

Da, to je dobra opcija. Evo ti jednog tipa koji moze to da te nauci online. Aleksandar Stanic, kurs dropshipinga, uzmes iz jedne prodavnice i prodajes u svojoj prodavnici

Miroljub Petrovic
Savo - poruka glasi:

Ne zanima me da li je neko satanista ili nije, samo sam pitao jer deda mraz ima poreklo iz satanizma, i nelogicno mi onda, ako se objasni detetu da je cokolada losa i da ce da ispadaju zubi, moze i deda mraza da se kaze da je to obican covek-djavo.

Izvinjavam se, vase visokopreosvestenstvo. Na slici nema deda Mraza, imaju samo dve Helo Kiti mace, tri rukavice i drvo okiceno lampionima. Znam da bih zbog ove slike poginuo u teokratiji, pa je evo skidam, vise je neces gledati na mojim video klipovima.

Milan Ivic
Kaluu11 - poruka glasi:

Pozdrav

Nadam se da se domacin nece buniti sto se ubacujem. Nedavno sam kupio taj kurs od Aleksandra Stanica i radim sa drugom na prodavnici. Kurs je fantastican, neces se sigurno pokajati, decko je nacrtao sve, a u svakoj drugoj lekciji ima nekog gosta koji je specijalista za datu oblast. Moje misljenje je 10/10 . Ima tu i drugih likova poput njega kao npr: Istok Pavlovic, Milos Vasic, Petar Brkanac itd.
Izmenio/la Milan Ivic na 06.01.2020 16:52

Miroljub Petrovic
Milan Ivic - poruka glasi:

Nadam se da se domacin nece buniti sto se ubacujem. Nedavno sam kupio taj kurs i radim sa drugom na prodavnici. Kurs je fantastican, neces se sigurno pokajati, decko je nacrtao sve, a u svakoj drugoj lekciji ima nekog gosta koji je specijalista za datu oblast. Moje misljenje je 10/10 . Ima tu i drugih likova poput njega kao npr: Istok Pavlovic, Milos Vasic, Petar Brkanac itd.

Rekao mi je covek koji ide kod Istoka Pavlovica da je kurs dobar, ali da pocinje u septembru, i kasnije ne moze da se prikljuci. Zato probaj kod nekog drugog.

Miroljub Petrovic
Evo jos jednog misljenja koje sam dobio vezano za ovu online edukaciju oko trgovine, pa neka ljudi sami provere.

Геј скам/превара. Склапају те курсеве "учења" након што основне информације покупе са разних форума које су бесплатно окачене (скоро неупотребљив материјал у пракси, чиста информисаност како ствари функционишу), те то утегну и нашминкају овцама за шишање, окаче преузете скриншотове (у овом случају, он у рекламном видеу барата са полупаним андроид самсунгом, док севају скриншотови са iOS платформног телефона о некаквим стотинама хиљада евра. Набављање оваца се врши најчешће преко фејсбук и инстаграм реклама, где широкој маси која скролује цели дан изађе чика са bmw-ом са невероватном "понудом" за лако зарађивање новца (то подсећа на оне кладионичарске дојаве, "франшизне" пирамидалне шеме итд.). Неко је на форуму око октобра поставио ову "понуду", као случајно пред крај тог уписивања кад се већина заинтересованих неће информисати о ономе што плаћају пре уплате. После креће прича да неће бити јасно након првог плаћеног консултовања и курса, већ да је потребан још један курс (у духу оних реклама "Али то није све! Купи црево и добићеш пиштољ за заливање за само 9999 динара!).

Да не дужим даље, саветујем људе да се првенствено бесплатно едукују преко интернета о врсти посла која их интересује и да ступе у контакт са мајстором који у тој области има добре резлтате. Сам по себи, дропшипинг има више грана пословања, где је код нас најучесталије продаја производа према поруџбини по већој цени, са држањем лагера и где је најбитнија добра реклама (као Антић staresortesemena.com са добро урађеним сајтом и причом).

Различити примери зараде дропшипингом:
1. продаја рачунарских компоненти са увозом из Мађарске (где се лично на седмичном или месечном нивоу путује и добија % за извоз), коришћењем купујемпродајем/купиндо

2. продаја алиекспрес технике и сличних јефтиних ствари са ЛАГЕРОМ (где испоручујете робу купцу за дан-два), најчешће рекламирање преко инстаграм сторија

Ако некога интересује рад од куће, препоручујем СЕО (оптимизација претраживача, односно жељеног сајта ради постизања првог места на органик листи претраге) стручњака Банета Шовљанског http://www.nickey...orita.com/
instagram.com/nickeypickorita

DarioRS
Kako resiti problem usamljenosti, kada covjek nema drustva?
Imam psa i zaista su najbolji covjekovi prijatelji ali zelio bih se povezati i sa dobrim ljudima.

Miroljub Petrovic
DarioRS - poruka glasi:

Kako resiti problem usamljenosti, kada covjek nema drustva?
Imam psa i zaista su najbolji covjekovi prijatelji ali zelio bih se povezati i sa dobrim ljudima.

Mozes preko ovog foruma da nadjes nekog normalnog, zato smo i postavili da se na profilu svakog clana vidi i gde on zivi, u kom mestu i drzavi, pa mozes preko PM da se povezes. Vidi jel ima neko guslarsko ili planinarsko drustvo. Znam iz Banjaluke cuvenog planinara i ektra pametnog coveka Zeljka Blagojevica, pa vidi da ga kontaktiras i ides sa njim kad vodi grupe po lokalitetima. Iz Mrkonjic grada ti je cuveni nutricionista Mile Lekic. Imas i druge jake igrace u okolini.

Dimitrije Ugrinovic
https://preokret....HJU7Jj-bTM

Slazete li se da se muftiji dodeli ulica,trg... ?
"Svi koji hoce da zive pobozno Isusu Xristu bice gonjeni"
Monarhista

Marko067
Poštovani Miroljube, ne bih da duzim, imam dva pitanja:
1.Sta znaci kada je Isus rekao ako vam zivotinja upadne u jamu na šabat, zar je necete izvaditi ( trenutno ne mogu da nađem tacno formulisan sith u bibliji), ako znamo da je Bog rekao nedvosmisleno da na sabat nema nikakve vrste posla i u tori ima primer onog coveka koji je prenosio drva na šabat i Bog je rekao da se on kamenuje, krv njegova na njega?
2.Da li znate neki kurs ili nekog coveka od koga mogu da naucim detaljno dizajn: videa slike vebsajta i neki program za arhitekticki dizajn enterijera i eksterijera?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.01.2020 22:12

Konekcija
Pozdrav miroljube, hvala za aktiviranje account'a.

Zivim u austriji, i zainteresovan sam da koliko toliko ne zavisim od sistema. Zanima me teologija, koliko ispita ima na vasem fakultetu kreacionizma?

Da li mislite da je za privatan biznis ipak bolja opcija nutricionizam ili slicno? I ako bi mi teologija bolje legla, ne iskljucujem i tu drugu opciju.

Pozdrav

Miroljub Petrovic
Dimitrije Ugrinovic - poruka glasi:

https://preokret....HJU7Jj-bTM

Slazete li se da se muftiji dodeli ulica,trg... ?

Da mu se dodeli trg, a ne samo ulica.

Miroljub Petrovic
Marko067 - poruka glasi:

Poštovani Miroljube, ne bih da duzim, imam dva pitanja:
1.Sta znaci kada je Isus rekao ako vam zivotinja upadne u jamu na šabat, zar je necete izvaditi ( trenutno ne mogu da nađem tacno formulisan sith u bibliji), ako znamo da je Bog rekao nedvosmisleno da na sabat nema nikakve vrste posla i u tori ima primer onog coveka koji je prenosio drva na šabat i Bog je rekao da se on kamenuje, krv njegova na njega?

Shabat je stvoren zbog coveka, a ne covek zbog Shabata. Na Shabat se ne rade poslovi koji ne moraju da se rade, nego se odmara i razmislja o duhovnim stvarima. Spasavanje zivotinje je nuznost, a nosenje drva nije.

2.Da li znate neki kurs ili nekog coveka od koga mogu da naucim detaljno dizajn: videa slike vebsajta i neki program za arhitekticki dizajn enterijera i eksterijera?

Imas sve na internetu.

Miroljub Petrovic
Konekcija - poruka glasi:

Pozdrav miroljube, hvala za aktiviranje account'a.

Zivim u austriji, i zainteresovan sam da koliko toliko ne zavisim od sistema. Zanima me teologija, koliko ispita ima na vasem fakultetu kreacionizma?

Da li mislite da je za privatan biznis ipak bolja opcija nutricionizam ili slicno? I ako bi mi teologija bolje legla, ne iskljucujem i tu drugu opciju.

Pozdrav

Za privatan biznis ti ne treba diploma nego znanje. Zavisi cime ces da se bavis. Mozes da imas diplomu za ono cime ces da se bavis. Fakultet ima 20 ispita.

Miroljub Petrovic
Novi fenomenalan video dr Stevana Tomovica - Srbi i Hrvati u antickom dobu

https://www.youtu...inEM77lNg0

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.12 sekundi!