pocetak foruma
|
|
besansin |
Odgovorio 02.12.2019 00:00
|
![]() Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 23.08.2019 17:14 Lokacija: Nis |
Ðко је Бог Ñтворио Ñвемир ко је Ñтворио Бога ? Одлична два видео клипа Ñа можда и најбољим одговорима до Ñада...макар за мене https://www.youtu...VzeojdXbpQ https://www.youtu...XRa8orKf0k |
|
|
coaaa |
Odgovorio 02.12.2019 10:12
|
![]() Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 20.06.2018 21:03 Lokacija: Novi Sad |
Evo kako ce uskoro da usledi cenzura i na internetu. Sve u cilju borbe protiv "laznih vesti". https://www.danas...nih-vesti/ |
|
|
Grga |
Odgovorio 02.12.2019 20:48
|
![]() Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 06.11.2019 13:51 Lokacija: Zagreb |
Pozdrav Miro, cime prati zube?Pastom ili necim prirodnim? Hvala Grga
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.12.2019 20:52
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Imas glinu za pranje zuba u prodavnici zdrave hrane, a mozes i samo sa vodom i cetkicom. |
|
|
Pasha123 |
Odgovorio 03.12.2019 08:49
|
![]() Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 23.04.2019 17:38 Lokacija: Vrbas |
Ako dozvoli Miroljub Äovek iz Vrbasa prodaje malo kvalitetnije stvari po povoljnim cenama. ![]() |
|
|
VladimirT |
Odgovorio 03.12.2019 10:09
|
![]() Član Odgovori: 106 Pristupio/la: 21.12.2017 01:13 Lokacija: Staro Selo - Beograd |
Uzroci smrti. Na prvom mestu je ono što dr Miroljub govori. http://bit.ly/Uzr... Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.12.2019 11:23
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Pasha123 - poruka glasi: Ako dozvoli Miroljub Äovek iz Vrbasa prodaje malo kvalitetnije stvari po povoljnim cenama. Ovo su standardne cene po kojima svuda moze da se nabavi, s tim da je hladno cedjeno suncokretovo ulje dosta jeftinije kod Biberovica (www.biberovaulja.rs). |
|
|
Dzoks |
Odgovorio 03.12.2019 12:48
|
![]() Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 13.12.2015 12:06 Lokacija: Beograd |
Pozdrav doktore! Da li znate kako su Bugari dobili to ime i da li su se ljudi sa tih prostora u srednjem veku izjasnjavali Bugarima ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.12.2019 14:04
|
Dzoks - poruka glasi: Pozdrav doktore! Da li znate kako su Bugari dobili to ime i da li su se ljudi sa tih prostora u srednjem veku izjasnjavali Bugarima ? Nisam proucavao detaljnije, pitaj dr Stevana Tomovica na: |
|
|
illyrian_ |
Odgovorio 03.12.2019 21:03
|
![]() Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 19.06.2018 13:33 Lokacija: Å abac |
-Molekul DNK je najsloženiji molekul u svemiru. -ÄŒovek ima preko 50 triliona ćelija (1 trilion = 1000 milijardi), a u svakoj od tih ćelija se nalazi 46 molekula DNK (hromozoma). -Kada bi se svi molekuli DNK iz ljudskog tela sakupili, napunili bi tek 2 supene kaÅ¡ike. -MeÄ‘utim, ako bismo rastegnuli sve molekule DNK, prostirali bi se od Zemlje do Meseca i nazad 550 000 puta. -DNK sadrži viÅ¡e informacija nego svi raÄunarski programi ikada napisani zajedno. -IBM-ovi superraÄunari su najsavremeniji, najkompleksniji raÄunari. -Da bi oni mogli da mere koliÄinu informacija u DNK, potrebno je da se izmisle novi brojevi: ne samo terabajti (trilion bajta) već i petabajti (jednak polovini sadržaja svih akademskih biblioteka u Americi), egzabajti (1000 petabajta), zetabajti (1000 egzabajta) i jotabajti (1000 zetabajta). (KoliÄina svih reÄi koje su svi ljudi koji su ikada živeli izgovorili bi bila jednaka 5 egzabajta) -Ako bismo sav kod koji se nalazi u molekulu DNK zapisali u knjige, imali bismo dovoljno knjiga da napunimo Veliki Kanjon 78 puta. -To su instrukcije potrebne da se stvori jedno ljudsko biće. "Hvalim te i pun sam strahopoÅ¡tovanja Å¡to sam tako divno stvoren. Divna su dela tvoja, dobro zna to duÅ¡a moja." (Psalam 139:14) |
|
|
Djordje1997 |
Odgovorio 04.12.2019 11:55
|
![]() Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 28.11.2019 08:56 Lokacija: Obrenovac |
Pozdrav Miroljube...Imam pitanje za vas,pratim vas rad i slazem se u svim stvarima sa vama...Ne samo da se slazem,vec i zivim tako...Zanima me samo vase misljenje o premijerki,posto posrzacate sns i ono za sta se ona bori,znaci uvodjenje deci u skole gej udzbenike itd.Kakva je drzaca u kojoj ona moze da se venca iako je to kod nas ne prihvaceno...Ne podrzavam ni jednu politicku stranku odma da kazem,jer se posten covek ne bavi politikom.Hvala u napred!
Izmenio/la Djordje1997 na 04.12.2019 12:30 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.12.2019 15:18
|
Djordje1997 - poruka glasi: Pozdrav Miroljube...Imam pitanje za vas,pratim vas rad i slazem se u svim stvarima sa vama...Ne samo da se slazem,vec i zivim tako...Zanima me samo vase misljenje o premijerki,posto posrzacate sns i ono za sta se ona bori,znaci uvodjenje deci u skole gej udzbenike itd.Kakva je drzaca u kojoj ona moze da se venca iako je to kod nas ne prihvaceno...Ne podrzavam ni jednu politicku stranku odma da kazem,jer se posten covek ne bavi politikom.Hvala u napred! Ja se ne bavim ko je premijer ili ministar ili nesto trece, vec da li mozemo u miru da zivimo, radimo i razvijamo se u drzavi. Ljude vecinski u drzavi ne zanima nista sto ima veze sa moralom. Ne zanimaju ih u kakve skole idu njihova deca, sta tamo rade, sta rade izvan skole, vec se samo interesuju za pare. I onda Vucic postavi lezbejku za premijera da bi kupio mir, jer na taj nacin ima pristup svetskim finansijskim fondovima koje sve kontrolisu ljudi iz gej lobija (ako ih mozemo nazvati ljudima), i invalidi imaju plate, penzije, socijalnu pomoc i dr. Ko je pametan, nece dete da pusta u skolu nego ce da ga uci kod kuce, postoje legalne opcije za to, tako da je sve na roditeljima, a Vucic je omogucio da imamo mir i da mozemo da se razvijamo, ako hocemo, niko nas u tome ne sprecava. Postoje pritisci satanistickih medija, ali to je samo lajanje uz vetar, za sada nam ne mogu nista. |
|
|
Djordje1997 |
Odgovorio 04.12.2019 16:39
|
Mozda nam je i obezbedio neki mir,ali za koju cenu? Da li je po vama ovo moralan i dostojanstven covek? Ja mislim da je bolje umreti j slobodi nego ziveti u ropstvu i prihvatati gej osobe zarad koristi...To je nikakva karakterna osobina...Evo linka ispod... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.12.2019 18:38 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.12.2019 18:40
|
Djordje1997 - poruka glasi: Mozda nam je i obezbedio neki mir,ali za koju cenu? Da li je po vama ovo moralan i dostojanstven covek? Ja mislim da je bolje umreti j slobodi nego ziveti u ropstvu i prihvatati gej osobe zarad koristi...To je nikakva karakterna osobina...Evo linka ispod... Tako su isto mislili i pricali Jevreji u prvom veku i odbijali sve Isusove pozive da se dovedu u red. "Pre cemo da umremo, nego da budemo pod okupacijom Rimljana, koji promovisu idolopoklonstvo, kurvarstvo, homoseksualizam i dr." I gadno su postradali. Zato ti prijatelju idi pa ratuj protiv NATO pakta i pogini, a ja cu da pozivam ljude da se dovode u red i koriste mir koji imamo, pa da obnovimo teokratiju. |
|
|
Djordje1997 |
Odgovorio 04.12.2019 19:51
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Djordje1997 - poruka glasi: Mozda nam je i obezbedio neki mir,ali za koju cenu? Da li je po vama ovo moralan i dostojanstven covek? Ja mislim da je bolje umreti j slobodi nego ziveti u ropstvu i prihvatati gej osobe zarad koristi...To je nikakva karakterna osobina...Evo linka ispod... Tako su isto mislili i pricali Jevreji u prvom veku i odbijali sve Isusove pozive da se dovedu u red. "Pre cemo da umremo, nego da budemo pod okupacijom Rimljana, koji promovisu idolopoklonstvo, kurvarstvo, homoseksualizam i dr." I gadno su postradali. Zato ti prijatelju idi pa ratuj protiv NATO pakta i pogini, a ja cu da pozivam ljude da se dovode u red i koriste mir koji imamo, pa da obnovimo teokratiju. Uvazavam vase misljenje...Necu ja da ratujem nisakim,samo mislim da ljudsko dostojanstvo ipak nema cenu,ne treba biti agresor,ali ne treba ni cutati,nasi predci da su cutali odavno nas ne bi bilo...Ali opet kazem dosta sam mladji od vas necu da trcim pred rudu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.12.2019 19:59
|
Djordje1997 - poruka glasi: Uvazavam vase misljenje...Necu ja da ratujem nisakim,samo mislim da ljudsko dostojanstvo ipak nema cenu,ne treba biti agresor,ali ne treba ni cutati,nasi predci da su cutali odavno nas ne bi bilo...Ali opet kazem dosta sam mladji od vas necu da trcim pred rudu. Niko ne gazi tvoje dostojanstvo, a to sto ogromna vecina u Srbiji zeli nemoral, kao sto je ogromna vecina Jevreja koji su izasli iz Egipta zelela nemoral, to je druga prica. I sta je Bog uradio? Ucinio je da ta ogromna vecina pocrka, a od njihovih sinova je napravio drzavu. Tako i mi treba da radimo na sebi, i da se ne obaziremo na sto sto ogromnoj vecini ne smeta strazan nemoral, i ako tako budemo radili, Bog ce preko nas da napravi dostojanstvenu drzavu (ako mi budemo sada dostojanstveni). |
|
|
Djordje1997 |
Odgovorio 04.12.2019 20:36
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Djordje1997 - poruka glasi: Uvazavam vase misljenje...Necu ja da ratujem nisakim,samo mislim da ljudsko dostojanstvo ipak nema cenu,ne treba biti agresor,ali ne treba ni cutati,nasi predci da su cutali odavno nas ne bi bilo...Ali opet kazem dosta sam mladji od vas necu da trcim pred rudu. Niko ne gazi tvoje dostojanstvo, a to sto ogromna vecina u Srbiji zeli nemoral, kao sto je ogromna vecina Jevreja koji su izasli iz Egipta zelela nemoral, to je druga prica. I sta je Bog uradio? Ucinio je da ta ogromna vecina pocrka, a od njihovih sinova je napravio drzavu. Tako i mi treba da radimo na sebi, i da se ne obaziremo na sto sto ogromnoj vecini ne smeta strazan nemoral, i ako tako budemo radili, Bog ce preko nas da napravi dostojanstvenu drzavu (ako mi budemo sada dostojanstveni). Slazem se da svako treba da gleda svoju porodicu,i tada ga ne zanima koja je vlas u opticaju...Ono sto je najbitnije jeste da u teokratiji nece biti ni slicno ovome sada (nadam se) |
|
|
Rasa |
Odgovorio 04.12.2019 21:12
|
![]() Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 23.07.2019 17:46 Lokacija: Koprivnica |
PoÅ¡tovanje Miroljube, kako da objasnim nekome da je Isus Bog ako on smatra da su Isus i Bog dva razliÄita pojma? Ima li kojih stihova da to podkrijepim jer Äisto objaÅ¡njenje ne prihvaćaju. |
|
|
STARCEVICA_BL |
Odgovorio 04.12.2019 21:57
|
![]() Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 05.08.2019 04:13 Lokacija: Banja Luka |
https://www.banja...ski-video/
B_K
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.12.2019 08:13
|
Djordje1997 - poruka glasi: Slazem se da svako treba da gleda svoju porodicu,i tada ga ne zanima koja je vlas u opticaju...Ono sto je najbitnije jeste da u teokratiji nece biti ni slicno ovome sada (nadam se) Itekako je vazno koja je vlast u opticaju. Nije isto kada su na vlasti dosmanlije (slepe sluge Zapada) ili Vucic. Za vreme Vucica niko nece da te hapsi i ubija zato sto si patriota i normalan, i onda mozes da zivis i da se razvijas, a za vreme dosmanlija (ili Tudjmana, Pavelica, Izetbegovica) nagrabusio si ako si normalan. Zato je obaveza svakog patriote da brani Vucica ili Milosevica da dosmanlije (i njima slicni) ne dodju na vlast. |
|
Predji na forum: |