Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Nikola_RS
Ako domacin dozvoli, predlozio bih poslovnu ideju za sve koji hoce da u svom dvoristu zarade koju marku.
Za max 100 evra se moze kupiti dobar set alata, kupis automobil stranca koji se ne moze cariniti (za male pare se moze dovesti) i das se u rastavljanje. Hvala Bogu imas trgovinu preko interneta, brzu postu i nista vise ti ne treba. Na svakom vozilu se kroz dijelove moze izvuci min 3x od ulozenog. Uz ne mnogo rada kod kuce mozes svaki mjesec ostvarivati prihod. Mozes se i udruziti sa nekim pa da radite posao po pola, to je isto dobra opcija. Dok tako radis na sitno, ni drzava te nece cimati sa bilo kakvim reketom.

Milovan
Ko je trenutno najbolji eksperzlt za Sveto Pismo u Srbiji trenutno?
Život u sadašnjem trenutku

Miroljub Petrovic
Milovan - poruka glasi:

Ko je trenutno najbolji eksperzlt za Sveto Pismo u Srbiji trenutno?

Mozda zvuci neskromno, ali ja ne znam nikog boljeg od Miroljuba Petrovica.

Miroljub Petrovic
3. i 4. epizoda filma "Posle Hrista"

Posle Hrista - Kraljevstvo i Carstvo (S1.E3.)
https://vimeo.com...
Posle Hrista - Kraljevstvo i Carstvo (S1.E4.)
https://vimeo.com...

Nikola_M
inspirisan vašim radom razmišljao sam kako da uradim nešto korisno, da napravim sajt na kom ću svakodnevno izbacivati članke o zdravom životu, pa sam želeo da vas pitam da li je ok da napravim audio knjige odnosno vaše knjige u audio obliku (naravno samo one besplatno postavljene na netu), pre svega me zanima vaše mišljenje o Kentu Hovindu-mislio sam da uradim prevode njegovih debata..
takođe-želim da se bavim voćarstvom pa me zanima gde da nabavim u Novom pazaru neke stare sorte-ili je sasvim nebitno?
unapred hvala

Miroljub Petrovic
Nikola_M - poruka glasi:

inspirisan vašim radom razmišljao sam kako da uradim nešto korisno, da napravim sajt na kom ću svakodnevno izbacivati članke o zdravom životu, pa sam želeo da vas pitam da li je ok da napravim audio knjige odnosno vaše knjige u audio obliku (naravno samo one besplatno postavljene na netu), pre svega me zanima vaše mišljenje o Kentu Hovindu-mislio sam da uradim prevode njegovih debata..
takođe-želim da se bavim voćarstvom pa me zanima gde da nabavim u Novom pazaru neke stare sorte-ili je sasvim nebitno?
unapred hvala

Dobro je uradis audio knjige, slobodno mozes da ih prodajes, imas autorsko pravo od mene za sve knjige koje je objavio CPS.

Nije lose da se urade prevodi debata Kenta Hovinda.

Stare sorte semena i sadnica mozes da nabavis preko donjeg sajta:
www.staresortesem...

Miroljub Petrovic
Izašla je iz štampe knjiga "Istorija Srba - prvi deo: Od Postanka sveta do Hristovog rođenja " autora dr Stevana Tomovića, koja opisuje istinutu istoriju srpskog naroda i upoređuje istorijske dokumente sa današnjim falsifikovanim interpretacijama koje su uče u školama i promovišu u udžbenicima. Kapitalno izdanje koje objašnjava ustoriju naroda ne samo na prostorima bivše Jugoslavije nego i mnogo šire. Knjiga se može poručiti putem telefona 063/732-7738 po ceni od 1200 din plus troškovi transporta.

http://www.naukai...index.html

Miroljub Petrovic
Na donjem linku mogu se cuti i videti pesme iz Stare Srbije (danasnje Albanije i Makedonije), kao i narodne nosnje i instrumenti koje su nosili Srbi na tim teritorijama. Sada sve to nose, sviraju i pevaju posiptarizovani Srbi. Pesme, nosnja i muzika su jako lepi. CPS planira da ozivi tu tradiciju i te pesme, ali na srpskom jeziku, sa identicnom nosnjom, instrumentima i muzikom.

https://www.daily...eo/x6zjspn

Rade Tomov Petrovic
Postovani,jos par pitanja ako moze. Prvo, vezano za Sveto pismo,izjava oko za oko,zub za zub,znam da je u kontekstu vezana za ubistvo trudnice,al koja je poenta ako moze kratko objasnjenje? Drugo, posto vlast treba postovati u odredjenoj meri, ukoliko nas ne tera da krsimo moralni zakon,i ukoliko nas ne terorise bez razloga ako sam dobro razumeo?,e sad ukoliko to rade, ima li poente napadati takvu vlast, posto se moze desiti da terorisu i ljude van sistema, da li im se suprostavljati ili sta raditi? Trece, ako mozete da mi date reference,tj. iz kojih ste dela uzimali ona genetska istrazivanja po haplogrupama treba mi za neki rad tacan izvor? Cetvrto, zasto Mojsije po zapovesti, nalaze da iz Levijevog plemena svi pobiju svoju bracu i sestre,jer imalo je tu i onih koji nisu pogazili zapovesti ako se ne varam, nemoguce da su svi za smrtnu kaznu? Hvala

Miroljub Petrovic
Rade Tomov Petrovic - poruka glasi:

Postovani,jos par pitanja ako moze. Prvo, vezano za Sveto pismo,izjava oko za oko,zub za zub,znam da je u kontekstu vezana za ubistvo trudnice,al koja je poenta ako moze kratko objasnjenje?

Poenta je ono sto je Isus rekao, a to je da ce "svako dobiti po delima svojim". Dakle, potrebno je da se pravedno sudi. Ako je neko nekome isterao oko, treba adekvatno da bude kaznjen. To ne znaci da doslovno treba da mu se vadi oko, iako i to moze sudija da dosudi, vec da se adekvatno nadoknadi steta ostecenom i da se kriminalac adekvatno kazni, a ne kao u satanizmu (demokratiji) da se za ubistvo nevinog coveka plati katolickom svesteniku i slobodan si, ili odrobijas par meseci i opet ides da ubijas nevine.

Drugo, posto vlast treba postovati u odredjenoj meri, ukoliko nas ne tera da krsimo moralni zakon,i ukoliko nas ne terorise bez razloga ako sam dobro razumeo?,e sad ukoliko to rade, ima li poente napadati takvu vlast, posto se moze desiti da terorisu i ljude van sistema, da li im se suprostavljati ili sta raditi?

Sa vlastima treba biti u dobrim odnosima, ako je to moguce, kao sto su Jevreji bili u dobrim odnosima sa tuskim vladarima u Evropi, i niko ih nije dirao. Ali ako je vlast ustaska, kao i NDH, onda moras ili da se branis, kao pop Momcilo Djujic, ili da bezis u drugu zemlje, ako ne mozes da se odbranis.

Trece, ako mozete da mi date reference,tj. iz kojih ste dela uzimali ona genetska istrazivanja po haplogrupama treba mi za neki rad tacan izvor?

https://www.googl...eyj5PcFMM:

Cetvrto, zasto Mojsije po zapovesti, nalaze da iz Levijevog plemena svi pobiju svoju bracu i sestre,jer imalo je tu i onih koji nisu pogazili zapovesti ako se ne varam, nemoguce da su svi za smrtnu kaznu?

Rekao je da se pobiju samo oni koji su se klanjali zlatnom teletu.

seljakipo
Иверје не пада далеко од стабла. Ужичко коло:
http://tinyurl.co...

Miroljub Petrovic
seljakipo - poruka glasi:

Иверје не пада далеко од стабла. Ужичко коло:
http://tinyurl.co...

Braca Hrvati.

Samson7
Miroljube kako da se pas rijesi krpelja u proljece?
Smile

Miroljub Petrovic
Samson7 - poruka glasi:

Miroljube kako da se pas rijesi krpelja u proljece?

Stavis mu oko vrata Foresto Bayerovu ogrlicu.

Mikiz
Iskren Lekar ...

https://youtu.be/...

piter
Pozdrav Miroljube,interesuje me šta mislite o tugovanju za umrlim ljudima odnosno o ritualnom nošenju crne odeće? Kakav bi se ljudi trebali ponašati kada im umre neko iz porodice?

loopus74
Da li dobro shvatam da su zapravo sledbenici Hrista odredili da se nedelja svetkuje kao neradni sveti dan ( secanje na vaskrsenje Hristovo), a da je Sabat zapravo ustanovio Gospod preko Svetog pisma?

DM87
27. март 1941: Шта се заиста дешавало?

"Истина је, наравно, да 27. март 1941. спада управо у најмудрије потезе српске елите, војске и политичара, и то је веома лако доказати."

http://www.pogled...%BB%D0%BE/

""Неколико година после рата, љотићевци и недићевци су у емиграцији почели да шире причу како је пуч од 27. марта плаћен од стране Енглеза. Мирко Косић је чак цитирао наводну изјаву Ситон Вотсона, да су Енглези платили пуч пола милиона фунти и да стога ништа не дугују Србима. Пуковник Живан Кнежевић тужио је, 1951. године, Косића пред судом у Питсбургу. Суд је затражио изјаву и од Ситон Вотсона, који је написао:

“… Што ме сада наводи да проговорим, то је појава, у марту 1951, једне брошуре, где се наводи једна тобож моја изјава: `Ми смо платили улазак Југославије у рат са 500.000 фунти, те Србима не дугујемо ништа’. Једва је потребно да додам: да ја никада нисам учинио такву једну изјаву ни у каквом облику, а да на те оптужбе, од почетка до краја, треба гледати као на бестидне и злонамерне клевете.“"
Izmenio/la DM87 na 22.03.2019 22:48

zorank
Palacinke:
Heljdino i integralno psenicno brasno(pola-pola), prstohvat soli, prstohvat praska za pecivo (a i ne mora),kisela voda ili obicna i malo, po zelji cimeta. Gustina je kao i kod obicnih palacinaka. U tiganj staviti 3-4 kapi ulja,premazati papirnim ubrusom i peci i tako svaki put tiganj premazati nauljenim papirnim ubrusom. U smesu ne stavljati ulje.

Krem:
250g pecenog lesnika ili kikirikija
200-300 mililitara vode (pratiti po potrebi i vise)
Kasicica vanilin secera
1-2kasike rogaca
15-ak svezih urmi
Meda par kasika odnosno po ukusu
Sve izblendati u blenderu

PRIJATNO

Miroljub Petrovic

Kralj.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.15 sekundi!