Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
PavleV - poruka glasi:

Dobro veče, kako gledate na proteste ovih blejača glumaca u centru BG-a?

Demonizovana rulja pod kontrolom jezuita.

Vardic96
Hvala na odgovoru.Malo cu se prizemljit i pitat diretkno.Sve sto sam napisao stojim iza toga ali razlog zbog cega ti pisem je da svhatim zbog cega su katolici krivovjernici u pravoslavnim ili jevrejskim očima?Ja sam previše zelen i puno toga neznam pa nezelim da ulazim u diskusije koje bi dovele do neke faze da ja tebe učim o bilo čemu.Samo mi objasni jeli Isus prolijo krv za sve ljude ovoga svjeta(Božju djecu) ili samo za pojedince ?
I jedno pitanje koje bih stvarno volio dobiti pravi odgovor jer na internetu nemogu pronaci kvalitetan opis a to je pojam Bosanski krstjani u srednjem vjeku.ako znas nesto o tome stvarno bih volio da naucim.
Mozda nebitna informacija ali to sto ispitujem tebe nisam pitao ni popa,ni svecenika ni hođu,niti nekog umisljenog sveznalicu,nevolim da se manipuliše volim konkretne odgovore i činjenice.
Izmenio/la Vardic96 na 05.01.2019 22:41

Miroljub Petrovic
Vardic96 - poruka glasi:

Hvala na odgovoru.Malo cu se prizemljit i pitat diretkno.Sve sto sam napisao stojim iza toga ali razlog zbog cega ti pisem je da svhatim zbog cega su katolici krivovjernici u pravoslavnim ili jevrejskim očima?

Ja mogu da govorim u svoje ime, a ne u ime nekog drugog. Krivovernici su oni koji krivo veruju, a krivo veruju oni koji ne veruju Bogu i Bibliji, nego ljudima koji ih naopako uce. Cim postavljas ovakva pitanja vidi se da nisi mnogo teoloski pismen. Zato predlazem da krenes da citas Bibliju i knjige sa ovog sajta, kao i ceo forum od pocetka, da se malo edukujes, pa onda kreni sa pitanjima ako ih budes imao.

Ja sam previše zelen i puno toga neznam pa nezelim da ulazim u diskusije koje bi dovele do neke faze da ja tebe učim o bilo čemu.Samo mi objasni jeli Isus prolijo krv za sve ljude ovoga svjeta(Božju djecu) ili samo za pojedince ?

Isus je prolio krv za sve ljude, ali Isusovu zrtvu ce prihvatiti oni koji zive po Njegovom zakonu, a po Njegovom zakonu skoro niko ne zivi jer tvrde da je ukinut, vec zive po zakonu Sotone koji se lazno predstavlja kao Isus i kaze da je Biblija ukinuta ili je treba citati simbolicki (moze da se tumaci ko kako hoce).

I jedno pitanje koje bih stvarno volio dobiti pravi odgovor jer na internetu nemogu pronaci kvalitetan opis a to je pojam Bosanski krstjani u srednjem vjeku.ako znas nesto o tome stvarno bih volio da naucim.

U Bosni su uglavnom ziveli pravoslavni, a kasnije sve vise katolici, a bilo je i bogumila koji su dosli iz Bugarske preko Srbije, skroz nebitno za ovu nasu pricu.

Matija014
Da li mi imamo neku vrstu ziga(znam da je na desnoj ruci ili na celu). Danas zivimo sa internetom oni mogu da vide sta pretrazujemo da gledaju i slusaju nas da nas prate. Sta mislite da li nas spijuniraju?
(Naravno ja sam u selu nisam ko polupanci iz grada koji su robovi sistema). Ali opet nek im je Bog u pomoci. Srecno Badnje vece. I ostali praznici

Miroljub Petrovic
Matija014 - poruka glasi:

Da li mi imamo neku vrstu ziga(znam da je na desnoj ruci ili na celu). Danas zivimo sa internetom oni mogu da vide sta pretrazujemo da gledaju i slusaju nas da nas prate. Sta mislite da li nas spijuniraju?
(Naravno ja sam u selu nisam ko polupanci iz grada koji su robovi sistema). Ali opet nek im je Bog u pomoci. Srecno Badnje vece. I ostali praznici

Ti si mnogo opasan za njih, tebe sigurno spijuniraju, platili su jednog baju da te snima sa vrh brda sve sto radis, tako da sve znaju o tebi, uskoro izlazis u "Govedjim novinama".

Miroljub Petrovic
Dr Sharke u akciji:

https://www.youtu...bq5kxjgKs4

Miroljub Petrovic
Najbolji poznavalac Drugog svetskog rata i najbolji srpski reziser svih vremena Miloslav Samardzic objavio je fenomenalan film o Drazi Mihajlovicu. Film se moze kupiti preko donjeg linka na disku ili u elektronskoj formi:

http://www.pogled...%82%D1%83/

Najbolji video serijal koji sam gledao je "Kraljevina Jugoslavija u Drugom svetskom ratu" koji opisuje sta se desavalo za vreme Drugog svetskog rata, ubedljivo najbolji prikaz pomenutih zbivanja koji bi svako trebao obavezno da pogleda, moze se kupiti za sitne pare preko godnjeg linka.

I bi svjetlo
Kako vidite buducnost Srba u Crnoj Gori? U poslednjih godinu montenegrinska kampanja je nevjerovatna. Lijepe se plakati o zlocinima Srba prema "Crnogorcima", o okupaciji 1918, sve vise otvoreno se velica ustaski pokret, cak prepjevavaju pjesme "Evo zore evo dana, evo Krsta i Dusana (umjesto Jure i Bobana)", komentari na ideoloskim portalima su nevjerovatni...

Da li je ovo neki vjest manevar vlastodrzaca ili stvarni uvod u rjesavanje "srpskog pitanja" u Montenegru?

Da li savjetujete zivot u Crnoj Gori?
Jer si me razveselio, Gospode, delima svojim, s dela ruku Tvojih radujem se.

zvonko
Poz. Vase misljenje o dr Kentu Hovindu?
Zvonko

Miroljub Petrovic
I bi svjetlo - poruka glasi:

Kako vidite buducnost Srba u Crnoj Gori? U poslednjih godinu montenegrinska kampanja je nevjerovatna. Lijepe se plakati o zlocinima Srba prema "Crnogorcima", o okupaciji 1918, sve vise otvoreno se velica ustaski pokret, cak prepjevavaju pjesme "Evo zore evo dana, evo Krsta i Dusana (umjesto Jure i Bobana)", komentari na ideoloskim portalima su nevjerovatni...

Da li je ovo neki vjest manevar vlastodrzaca ili stvarni uvod u rjesavanje "srpskog pitanja" u Montenegru?

Da li savjetujete zivot u Crnoj Gori?

Buducnost Srba u Crnoj Gori je losa ako se ne okrenu Bogu, jer protiv sotonske sile nije moguce odupreti se osim ako te Bog ne zastiti. Sotona preko rimske crkve kontrolise skoro ceo svet, a one zemlje i narode koje ne kontrolise, radi na tome da poptuno stavi pod kontrolu, a one koji se bune, da kao u NDH ili silom preobrati na svoju stranu, ili pobije, ili protera.

Ja verujem da ce Bog da uradi neko veliko cudo na Balkanu i verujem u obnovu teokratije koja ce biti podsticaj za obracenje Jevreja svom Bogu, tako da smatram da treba se organizovati za zivot u CG koliko se moze, stvarati nezavistan sistem i ne stajati na stranu nesposobnih srpskih politicara koji nista korisno ne rade.

Mora da dodje do smene generacija, da mladi ljudi, kao u vreme ulaska Izrailjaca u Obecanu zemlju, preuzmu stvar u svoje ruke.

Miroljub Petrovic
zvonko - poruka glasi:

Poz. Vase misljenje o dr Kentu Hovindu?

Dobar je sto se tice kreacionizma, a sto se tice teologije, tu nije tako dobar.

Leonardo
"Blagodati" zivota u velikim gradovima. Animirani film o robovima sistema
https://www.youtu...9dZQelULDk

Nikola_M
joj Miroljube koliko bih ja voleo da mogu da popričam otvoreno svama oko nekih 1000 pitanja koje me muče i zanimaju.... poštovanje za tebe, šarketa i još par yt kanala koji rade slično, žao mi samo što nemam dovoljno godina, iskustva i novca da se priključim vama na neki način...

Miroljub Petrovic
Nikola_M - poruka glasi:

joj Miroljube koliko bih ja voleo da mogu da popričam otvoreno svama oko nekih 1000 pitanja koje me muče i zanimaju.... poštovanje za tebe, šarketa i još par yt kanala koji rade slično, žao mi samo što nemam dovoljno godina, iskustva i novca da se priključim vama na neki način...

Mozes brzo i lako da se prikljucis, procitaj ovaj forum od pocetka, kao i knjige i video materijale koji se tu spominju, i imaces vise nego dovoljno znanja da se ukljucis da das doprinos borbi za promociju dobrih stvari. Ne trebaju ti nikakvi razgovori ni psihijatri, nego da radis na sebi.

Cat
Pozdrav i sretan Božić... Hristos se rodi.

Da li mislite da je uzrok slabosti Uroša Nejakog veliki utjecaj i moć carice Jelene na njega, odnosno na cara Dušana?

Što je Dušan trebao napravitis s obzirom na to da ste rekli da se Dušan oženio polupanom Bugarkom? Neki autori tvrde da je kod Dušana žena imala više prava nego kod bilo kojeg Nemanjića.

Miroljub Petrovic
Cat - poruka glasi:

Da li mislite da je uzrok slabosti Uroša Nejakog veliki utjecaj i moć carice Jelene na njega, odnosno na cara Dušana?

Uzrok je to sto ga otac nije naucio da bude britka sablja, kao sto je turski sultan ucio svoje sinove pa je turska drzava bila jaka vekovima.

Što je Dušan trebao napravitis s obzirom na to da ste rekli da se Dušan oženio polupanom Bugarkom? Neki autori tvrde da je kod Dušana žena imala više prava nego kod bilo kojeg Nemanjića.

Trebao je da se ozeni od dobre familije i da mu zena rodi desetoro ili vise dece, a ako ne moze da radja da dovede drugu zenu koja ce da mu radja, da ga postuje i vaspitava decu da budu vitezovi i princeze.

DM87
http://www.rts.rs...eteta.html

Cudo od deteta

Nisic Gavrilo
Pozdrav gospodine Miroljube, zanima me vase mišljenje o sledećoj priči, išao sam jedne noći da kupim nesto do obližnje trafike, kada sam se vratio i ušao u zgradu ukopao sam se odjednom i sa leve strane stajalo je visoko telo čoveka sa glavom lisice. Kada sam se okrenuo i pogledao ponovo ničega nije bilo. Šta je to bilo i koje je značenje?
Izmenio/la Nisic Gavrilo na 09.01.2019 11:24
,,Ko večera rakije, doručkuje vode."
Džimi 20:15

Pajdo
Kako komentiraš moguće odcijepljenje Republike Srpske i nedavne te vrlo često ponovljeno pitanje granice BiH?

Sibinjanin Janko
http://www.mediaf...dnosti.pdf

Samo jedno pitanje, ako dopušta domaćin. Neko je pre nekoliko godina postavio kratak video klip, animirani, kako palestinska deca (teroristi), napadaju jevrejskog dečaka, mislim u školi, i onda mediji prenose vest kako su ti teroristi žrtve. Ako se neko seća toga, zamolio bih da mi pošalje link na PM.

Hvala!
Milorad Gajić

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.02 sekundi!