Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Dosta korisnih informacija od zene vukobase

https://www.youtu...eM_gfnHLMs

Monarh
https://www.delfi...ena_vv.jpg

Doktore Petroviću, koje je vaše mišljenje o ovoj knjizi ako ste je čitali?

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

https://www.delfi...ena_vv.jpg

Doktore Petroviću, koje je vaše mišljenje o ovoj knjizi ako ste je čitali?

Ima korisnih informacija, ali najbolja knjiga o istoriji Slovena (Srba) izlazi za koji mesec od strane autora dr Stevana Tomovica. Za koji dan izlazi iz stampe njegova knjiga "Istina o Boju na Kosovu 1389". Za sve detalje oko istorijskih pitanja moze da se kontaktira dr Stevan Tomovic na e-mail:

Jurisprudent
Milutin Milanković, jedan od najčuvenijih srpskih nučnika, govori svoja zapažanja o tadašnjem sistemu obrazovanja:

"Nabavih od jedne bečke firme za dečje igračke galvanske elemente, provodnike i razne pomoćne aparate i alate i uredih u svojoj sobi malu električakrsku radionicu. Ta privatna radionica pružala mi je daleko više informacija no fizički kabinet naše realke, a znanja pribavljena iz Kučerine knjige pokazaše se dovoljnim i za više razrede realne gimnazije. Kada sam sve to uvideo i postigao, zapitah se: zašto nas muče sa našom dosadnom školom? I nađoh ovaj odgovor: ona je samo za glupane!"

A. Ninković Tašić, Zvezdobrojci, Agape knjiga, Beograd, str. 294-295.

markonius
Jeste, ali da ona hoce da joj se pomogne, ona bi zvala svg "prijatelja" teologa, ali nju to ne zanima, a "teolog" ide kod nje da joj "pomogne". To je kao da ides na gej zurku da "pomognes" pacijentima. Moze da se pomogne onome ko trazi pomoc, a ludacima koji traze pomoc kod lekara govedje medicine - nema pomoci.

Naučio sam jednu važnu lekciju toga dana!

Ipak sam išao u posetu, jer sam već bio obećao i bilo mi je bezveze da "ispalim"! Sve vreme sam imao na umu vaše reči i u skladu sa tim sam se i postavio. - ono tamo je bato crna pogibija uostalom kao i sve naše bolnice... Nekako se tako podesilo pa sam došao petnaest minuta pred kraj posete... čak i previše! U suštini sve ste bili u pravu što ste rekli - šta ja da pričam nekom o zdravom životu i bibliji, kad je on već izabrao da "stavi glavu na panj". Pa sam izabrao da ne "prosipam bisere pred svinje"! Da ne davim puno... ono što je najviše ostavilo utisak na mene, bilo je kada sam je pitao: "I dobro, šta kaže tvoja religija na to (misleći na njenu bolest), ima li pomoći?" - kaže: "Oni (miseći na svoje "vrače" ) i ja već sad održavamo bolest stabilnom inače da nije reikija, ko zna šta bi bilo!"

Nisam je razuveravao, jer sam video koliko je sigurna u svoj put!

Otišao sam odande, sa teskobom, jer mi je žao da gledam ljude kako nesvesno propadaju i kada ne može da im se pomogne, jer ne žele! I došao sam na one vaše reči: "Ljudi, kao da žele destrukciju"!
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.12.2018 20:24

Miroljub Petrovic
markonius - poruka glasi:

Jeste, ali da ona hoce da joj se pomogne, ona bi zvala svg "prijatelja" teologa, ali nju to ne zanima, a "teolog" ide kod nje da joj "pomogne". To je kao da ides na gej zurku da "pomognes" pacijentima. Moze da se pomogne onome ko trazi pomoc, a ludacima koji traze pomoc kod lekara govedje medicine - nema pomoci.

Naučio sam jednu važnu lekciju toga dana!

Ipak sam išao u posetu, jer sam već bio obećao i bilo mi je bezveze da "ispalim"! Sve vreme sam imao na umu vaše reči i u skladu sa tim sam se i postavio. - ono tamo je bato crna pogibija uostalom kao i sve naše bolnice... Nekako se tako podesilo pa sam došao petnaest minuta pred kraj posete... čak i previše! U suštini sve ste bili u pravu što ste rekli - šta ja da pričam nekom o zdravom životu i bibliji, kad je on već izabrao da "stavi glavu na panj". Pa sam izabrao da ne "prosipam bisere pred svinje"! Da ne davim puno... ono što je najviše ostavilo utisak na mene, bilo je kada sam je pitao: "I dobro, šta kaže tvoja religija na to (misleći na njenu bolest), ima li pomoći?" - kaže: "Oni (miseći na svoje "vrače" ) i ja već sad održavamo bolest stabilnom inače da nije reikija, ko zna šta bi bilo!"

Nisam je razuveravao, jer sam video koliko je sigurna u svoj put!

Otišao sam odande, sa teskobom, jer mi je žao da gledam ljude kako nesvesno propadaju i kada ne može da im se pomogne, jer ne žele! I došao sam na one vaše reči: "Ljudi, kao da žele destrukciju"!

Nemoj tako, treba ponovo sa njom da popricas, da ponovo odes u posetu. Mozda bi trebao i ti da pocnes da upraznjavas reiki da bi joj se priblizio. Mozda ces joj tako pomoci, mozda se rodi ljubav pa se zaljubite, i ozenite, pa ti ona rodi dete sa dve glave... Nema veze, tu su centri za socijalni rad, oni ce da brinu o detetu, vazno je da se vi volite...

A sad bez zezanja. Mozes da se molis za nju, i to Isusu Hristu, i On moze da je izbavi od demona.

markonius
Grin Da, bio bi to veoma jedan lep, mali dvoglavi Morača! Ono baš, patriotski! Grin

Sve ostalo sam razumeo, svakako. Moliću se. Hvala Vam!
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.12.2018 21:15

Marinko95
Vase misljenje o Goranu Saricu i o Branislavi Bozinovic?

Miroljub Petrovic
Marinko95 - poruka glasi:

Vase misljenje o Goranu Saricu i o Branislavi Bozinovic?

Goran Saric je izuzetno inteligentan i informisan momak, fenomenalno kapira stvari, odlican je govornik, ali je los karakter. Ti ces mu danas pomoci, a on ce ti sutra zabiti noz u ledja. A i slab je na zene, kao Tesa. Videces uskoro kako ce da pogine kad naleti na neku "lepu Srpkinju".

Ako bude nastavio da mnogo bleji, kao sto je poceo, naletece mi negde na neki TV duel pa cu da ga odvalim, kao onog dosmanliju.

Sto se tice Branislave Bozinovic, ima nekih tacnih stvari u njenoj prici, ali posto ne poznaje teologiju, prica joj je nepotpuna i tanka. Hebrejski jezik je najstariji jezik, a danasnji srpski jezik se razvio od hebrejskog. Imas o tome na donjem linku:

http://www.cps.or...ejskiv.htm

Draza Dalmatinac
Kakvo je vaše mišljenje po pitanju Malteških vitezova ? Zašto se prilikom svake inauguracije predsednika Srbije pojavljuje opunomoćenik Velikog Majstora Suverenog Malteškog reda da čestita predsedniku.

Povjest kaže:
"Diplomatski odnosi Malteškog reda i Srbije uspostavljeni su zapravo sredinom 19. veka. Za vreme rata 1885. između Kraljevine Srbije i Kneževine Bugarske, Malteški red je donirao srpskim železnicama sanitetski voz od 10 kola, koji je saobraćao na relaciji Beograd-Niš. Ali dolaskom komunista na vlast u Jugoslaviji, nakon Drugog svetskog rata, diplomatski odnosi se prekidaju.

Obnovljeni su ponovo 1. maja 2001, kada je još postojala zajednička država Srbije i Crne Gore, da bi definitivno s Beogradom bili potvrđeni 2003. Kumovao je profesor, pisac i dramaturg Nenad Prokić, prvi predsednik Grupe prijateljstva s Malteškim redom u parlamentu Srbije.

Princ i veliki majstor Suverenog reda fra Metju Festing odlikovao je Prokića Viteškim krstom velikog oficira Pro merito melitensi Suverenog malteškog reda 15. juna 2012. Od oktobra 2014. nalazi se na položaju savetnika za humanitarne poslove u ambasadi Reda u Republici Srbiji."

Å ta je u stvari pravi posao ovih ljudi u Srbiji (i Rusiji) ?

Miroljub Petrovic
Draza Dalmatinac - poruka glasi:

Kakvo je vaše mišljenje po pitanju Malteških vitezova ? Zašto se prilikom svake inauguracije predsednika Srbije pojavljuje opunomoćenik Velikog Majstora Suverenog Malteškog reda da čestita predsedniku.

Povjest kaže:
"Diplomatski odnosi Malteškog reda i Srbije uspostavljeni su zapravo sredinom 19. veka. Za vreme rata 1885. između Kraljevine Srbije i Kneževine Bugarske, Malteški red je donirao srpskim železnicama sanitetski voz od 10 kola, koji je saobraćao na relaciji Beograd-Niš. Ali dolaskom komunista na vlast u Jugoslaviji, nakon Drugog svetskog rata, diplomatski odnosi se prekidaju.

Obnovljeni su ponovo 1. maja 2001, kada je još postojala zajednička država Srbije i Crne Gore, da bi definitivno s Beogradom bili potvrđeni 2003. Kumovao je profesor, pisac i dramaturg Nenad Prokić, prvi predsednik Grupe prijateljstva s Malteškim redom u parlamentu Srbije.

Princ i veliki majstor Suverenog reda fra Metju Festing odlikovao je Prokića Viteškim krstom velikog oficira Pro merito melitensi Suverenog malteškog reda 15. juna 2012. Od oktobra 2014. nalazi se na položaju savetnika za humanitarne poslove u ambasadi Reda u Republici Srbiji."

Å ta je u stvari pravi posao ovih ljudi u Srbiji (i Rusiji) ?

Malteski vitezovi su jedno od najjacih jezuitskih tajnih drustava i mozda najuticajnija organizacija na svetu, pa mnogi vladari moraju da ih ispostuju.

Marinko95
Sta mislite o trenutnoj globalnoj politickoj sceni? Konkretno, borbu jezuita i masonerije? Trenutno stanje na terenu. Proteste zutih prsluka u Parizu, Makrona kao jezuitskog igraca, sa druge strane Le Pen sa masonima i jevrejskim lobijem. Nasuprot muslimaskom faktoru u evropi, za koji se zalazu i Viktor Orban i italijanski ministar Salvini. Sta mislite, koja bi opcija bila manje bolna za Srbiju? Zanima me vasa procena situacije, obzirom da znam da se vi zalazete za trecu opciju, bilo bi mi drago da cujem vase misljenje o trenutnoj globalnoj politickoj sceni. Jer pracenjem tih stvari, mozemo predvideti odredjene stvari u buducnosti, ono sto vi zovete, predvidjanjem na osnovu cinjenicnog stanja (ili kako god se to zvalo).
Imamo i trenutne proteste u Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj. Koje to strane imaju trenutno veceg uticaja kod nas, i koja bi buuca opcija bila manje bolna po nasu zemlju ukoliko dodje do bilo kakvih promena.
Veliki pozdrav!

Miroljub Petrovic
Marinko95 - poruka glasi:

Sta mislite o trenutnoj globalnoj politickoj sceni? Konkretno, borbu jezuita i masonerije? Trenutno stanje na terenu. Proteste zutih prsluka u Parizu, Makrona kao jezuitskog igraca, sa druge strane Le Pen sa masonima i jevrejskim lobijem. Nasuprot muslimaskom faktoru u evropi, za koji se zalazu i Viktor Orban i italijanski ministar Salvini. Sta mislite, koja bi opcija bila manje bolna za Srbiju? Zanima me vasa procena situacije, obzirom da znam da se vi zalazete za trecu opciju, bilo bi mi drago da cujem vase misljenje o trenutnoj globalnoj politickoj sceni. Jer pracenjem tih stvari, mozemo predvideti odredjene stvari u buducnosti, ono sto vi zovete, predvidjanjem na osnovu cinjenicnog stanja (ili kako god se to zvalo).
Imamo i trenutne proteste u Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj. Koje to strane imaju trenutno veceg uticaja kod nas, i koja bi buuca opcija bila manje bolna po nasu zemlju ukoliko dodje do bilo kakvih promena.
Veliki pozdrav!

Onaj ko ne poznaje teologiju ne moze da razume sta se desava u svetu. Teoloski gledano, stvari su vrlo jednostavne kao i sve drugo u zivotu. Trenutno je nova velika ofanziva rimske crkve preko svojih jahaca apokalipse - jezuita, da se pokore preostale neosvojive tvrdjave, pre svega Srbija, Rusija i Izrael. Namerno se huskaju teroristi na Kosovu, Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori da napadaju Srbe, da bi Srbija krenula da se brani, pa da bude ponovo optuzena za "agresiju". Isti je slucaj i sa Ukrajinom i sa Gazom. Amerika pokusava da se odrzi, ali ona je legla na rudu Vatikana, tako da je pred nama sukob globalnih razmera jer Izrael i Rusiju nece moci bez rata da pokore, a Srbija je saveznik te dve sile.

Nikola92
https://www.youtu...-ZoKZ8CwZw

POSLE RUCKA - Zasto preterujemo kad su u pitanju praznici i slave - (TV Happy 25.12.2018)

Miroljub Petrovic
Izasla je iz stampe knjiga "Istina o Boju na Kosovu 1389" dr Stevana Tomovica

www.naukaireligij...

SreckoVVV
https://watchjeru...LbSBqjM5e8

Miroljub Petrovic
Najbolja pesma i spot u istoriji. Uskoro ce biti jos. CPS masina protiv celog sveta.

https://www.youtu...poK7TZlPyE

PavleV
Sjajna pesma, spot odličan! Oduševljen sam, svaka čast i svako dobro svima koji su učestvovali u pravljenju pesme.

Miroljub Petrovic
Sutra, petak 28.12.2018. u 18 sati na You Tube kanalu Milosa Sarica Sharketa bice direktan prenos naseg razgovora vezano za snimanje spota "Nikac od Rovina" koji je danas objavljen. Uzivo razgovor se moze pratiti na donjem linku:

https://www.youtu...sOw/videos

A evo i video najave za tu diskusiju

https://www.youtu...e=youtu.be

Miroljub Petrovic
Ivo Andric o svom odnosu sa zenama

https://www.youtu...e=youtu.be

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!