Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Vuk Kaliskic - poruka glasi:

Kod Sharketa ste rekli da ateista može da bude vrijedan i moralan, a da li taj isti ateista može da uđe u večni život?

Hvala.

Moze naravno, ako zivi po svojoj savesti. O tome nrocito govori apostol Pavle u 2. poglavlju Rimljanima poslanice kada kaze da "kada neznabosci koji ne znaju za (Bozji) zakon, drze zakon (zive moralno), oni dokazuju da je zakon zapisan u srvima njihovim".

Miroljub Petrovic
4. epizoda, 2. sezona, serija "Haos" (Fauda)

https://vimeo.com...

DjujicPopo
Поздрав Мирољубе, имам 18 година и бавим се неким бизнисима и стекао сам неке паре, сад добијам 12 дунума земље, ја живим на селу али никаквог додира са пољопривредом немам, бавим се интернетом и рачунарима. Шта ми препоручујеш, имам трактор и све потребне алатке.

Имам пса, 2 месеца амерички стафорд, моји га хране смећем брикетима и храном из конзерве, гледао сам код Шарића где си рекао да је то смеће, шта да купим свом псу да га изведем на праву храну. Има два месеца

Гледао сам те пре на ТВ Дуги и често гледам ТВ Дугу јер пуштају крајишке и патриотске песме. Да ли си још увек добар са њима.

Поздрав из Брчког, ако Бог да нам опет дођеш овде.
Мудрост је склањати се од зла.

Miroljub Petrovic
DjujicPopo - poruka glasi:

Поздрав Мирољубе, имам 18 година и бавим се неким бизнисима и стекао сам неке паре, сад добијам 12 дунума земље, ја живим на селу али никаквог додира са пољопривредом немам, бавим се интернетом и рачунарима. Шта ми препоручујеш, имам трактор и све потребне алатке.

Имам пса, 2 месеца амерички стафорд, моји га хране смећем брикетима и храном из конзерве, гледао сам код Шарића где си рекао да је то смеће, шта да купим свом псу да га изведем на праву храну. Има два месеца

Гледао сам те пре на ТВ Дуги и често гледам ТВ Дугу јер пуштају крајишке и патриотске песме. Да ли си још увек добар са њима.

Поздрав из Брчког, ако Бог да нам опет дођеш овде.

Sve moze da se prodaje ako se dobro reklamira. Predlazem da posejes staru sortu psenice ili kukuruza, tu nema puno da se radi, to radi sejacica i kombajn, naravno pre toga treba da bacis stajnjak ili kokosije djubre. Za hektar sejanaj psenice ti treba oko 300 kg zrna psenice.

Mozes da kupis u mesari govedje meso, u kockicama ili da ga samelju, i da ga upakuju u kasice od po 200 grama, pa daj keru tri puta dnevno po jednu kesicu. Kad bude imao 4 meseca mozes da mu pojacas dozu na tri puta po 250 grama, a kad bude imao 6 meseci mozes da mu dajes dva puta dnevno po jedna pileca ledja (imas da kupis pileca ledja u mesarama, narocito ovim koje prodaju piletinu).

Miroljub Petrovic
5. epizoda, 2. sezona serije "Haos" (Fauda)

https://vimeo.com...

silversrbija89
Drug ima otežano disanje i kažu mu da je devijacija nosa u pitanju, predlažu opraciju. Kakvo je vaše misljenje?

Arčibald Rajs je u svojoj knizi o Srbiju s pocetka veka, naveo ogroman disbalans izmedju postenog i vrednog naroda sa jedne strane i uzasne i korumpirane vlasti sa druge strane. Kako je doslo do toga, s obzirom da svaki narod dobija vlast koju zasluzuje?

Sta mislite o navodima da je srpska vojska za vreme balkanskih ratova cinila velike zlocine prema Albanskom narodu u severnoj Albaniji kako bi sto vise etnicki ocistila taj prostor pre medjunarodnih konferencija, kako bi nam pripao taj deo. Da li je posledica toga pogrom srpske vojske od strane Albanskog stanovnistva prilikom povlacenja do Krfa?
Izmenio/la silversrbija89 na 06.11.2018 15:01

Igor Milicevic
"Kao i svake godine i naredne ce imati mogucnost besplatne edukacije mladih ljudi za organsku proizvodnju na nasem gazdinstvu od 10..marta
Jedna od novina ce biti ta, da prvi i naj vredniji ce imati mogucnost i da zaradi novac
A od 01.dec. ove god do 10.marta 2019 Mogucnost edukacije organske proizvodnje,teoriskog dela putem Skype (zbog daljine) Svako ko zeli da se prikljuci u teorisku (ne vezano za prakticnu) moci ce od 1.dec .Radice se po principu plana i programa dole navedenog i po principu pitanja i odgovora." - Organska proizvodnja/hrana Cacak-Ristanovic Zoran

Vise informacija na donjem linku:
https://www.faceb...2189512654

Miroljub Petrovic
silversrbija89 - poruka glasi:

Drug ima otežano disanje i kažu mu da je devijacija nosa u pitanju, predlažu opraciju. Kakvo je vaše misljenje?

Ako je zaista u pitanju devijacija, onda mora operacija, iako bih ja najpre uradio program ciscenja jer takvi problemi su cesto uzrokovani infekcijom.

Arčibald Rajs je u svojoj knizi o Srbiju s pocetka veka, naveo ogroman disbalans izmedju postenog i vrednog naroda sa jedne strane i uzasne i korumpirane vlasti sa druge strane. Kako je doslo do toga, s obzirom da svaki narod dobija vlast koju zasluzuje?

Ne dobija narod vlast koju zasluzuje, nego dobija po Bozjoj milosti ili kazni.

Sta mislite o navodima da je srpska vojska za vreme balkanskih ratova cinila velike zlocine prema Albanskom narodu u severnoj Albaniji kako bi sto vise etnicki ocistila taj prostor pre medjunarodnih konferencija, kako bi nam pripao taj deo. Da li je posledica toga pogrom srpske vojske od strane Albanskog stanovnistva prilikom povlacenja do Krfa?

Danas svako moze da prica sta hoce bez ikakvih argumenata. Srbija je jedina zemlja u Evropi gde se ne proganja nijedna vera ni nacija.

Nikola92
https://www.youtu...Dr_Jvsvnkw

POSLE RUCKA - Miroljub Petrovic i narkomanija / Metode Branislava Peranovica - TV Happy 06.11.2018

Isus Navin
Film "Sivi vuk - bekstvo Adolfa Hitlera"

https://youtu.be/...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.11.2018 16:57

silversrbija89

Cime je srpski narod po vasem misljenju zasluzio takvu Boziju kaznu da igubi 1/3 stanovnistva u Prvom svetskom ratu, ako je narod bio mnogo moralniji tada nego sada?

Sta nas onda sada ceka usled ovog bluda i razvrata, ili je Bog i digao ruke od nas?

Miroljub Petrovic

Cime je srpski narod po vasem misljenju zasluzio takvu Boziju kaznu da igubi 1/3 stanovnistva u Prvom svetskom ratu, ako je narod bio mnogo moralniji tada nego sada?

Narod je bio zaglupljen demokratijom, drzava okupirana od strane tajnih drustava koja su se borila za prevlast. Placena je visoka cena, ali je sacuvan duh slobode i otpor vatikanskoj okupaciji, i taj duh slobode jos nije mrtav. Sa druge strane, svi drugi evropski narodi su robovi Vatikana preko EU i svoju okupaciju proslavljaju kao "dan slobode".

Sta nas onda sada ceka usled ovog bluda i razvrata, ili je Bog i digao ruke od nas?

Nikada se u Srbiji nije procalo o teokratiji kao danas, a mladi ljudi, kojima su se smucile debilane i polupani roditelji, vide svetlo na kraju tunela. Moguce da Bog to iskoristi i obnovi teokratiju. Znam da mnogima zvuci suludo ovo sto pricam, jer su duduci za teologiju, ali ja smatram da je sada najpovoljniji trenutak za tako nesto sve od vremena cara Dusana.

Ako se ne obnovi teokratija, sigurno je da cemo svi mi, koji ne stanemo na papsku stranu, biti poklani od strane jezuita, mnogo gore nego oni u Jasenovcu.

silversrbija89

Ako se ne obnovi teokratija, sigurno je da cemo svi mi, koji ne stanemo na papsku stranu, biti poklani od strane jezuita, mnogo gore nego oni u Jasenovcu.

Neka kolju brate.

Miroljub Petrovic

Neka kolju brate.

Boje biti zaklan pa vaksrnut na vecni zivot kao junak, nego biti satanista pa biti vaskrsnut na Bozji sud.

Joanakije8
Evropski narodi su robovi Vatikana ,a ciji smo mi robovi kad se pitamo ovde za samo 5 % stvari kako ste rekli u nekom od odgovora?
Nego sam hteo da vas pitam kako gledate na ove privatizacije i to sto ovi unistise sve Srpsko i prodase ,evo prodali su i PKB ode 20.000 hektara zemlje ,8000 hekrata suma,9000 muznih krava ,65 000 000 litara mleka godisnje ,onda deo Beograda koji je predat strancima u narednih 90 godina .Arapi su kako stoje stvari treci najveci zemljoposednici u nasoj zemlji.Kinezi kupili rude ,zelezaru ,pitanje glasi dal cemo mi za nekih 20 godina moci slobodno da setamo na celoj teritoriji Srbije ? I zbog cega podrzavate takve ljude a ne formirate soptvenu politicku partiju,mislim da je red da dodje neko poput vas iz cuvene Srpske porodice.
I kad kazete da ne proganjamo nijednu veru i naciju ,dal mislite kakve su posledice zbog toga?Slabo nas je ucila istorija ,mi smo uvek bili dobri za druge samo medjusobno se poklasmo,nece Jezuiti da stignu da nam presude .Pozdrav

http:///
Mladen00
https://imgur.com...
Школа гусала Сандић организује спектакл у Бијељини,ко је год у могућности нека дође.
Bratstvo Koprivica

Miroljub Petrovic
Joanakije8 - poruka glasi:

Evropski narodi su robovi Vatikana ,a ciji smo mi robovi kad se pitamo ovde za samo 5 % stvari kako ste rekli u nekom od odgovora?

Imas o tome u mojoj knjizi sa donjeg linka:
http://www.cps.or...svetom.pdf

Nego sam hteo da vas pitam kako gledate na ove privatizacije i to sto ovi unistise sve Srpsko i prodase ,evo prodali su i PKB ode 20.000 hektara zemlje ,8000 hekrata suma,9000 muznih krava ,65 000 000 litara mleka godisnje ,onda deo Beograda koji je predat strancima u narednih 90 godina .Arapi su kako stoje stvari treci najveci zemljoposednici u nasoj zemlji.Kinezi kupili rude ,zelezaru ,pitanje glasi dal cemo mi za nekih 20 godina moci slobodno da setamo na celoj teritoriji Srbije ?

To sto stranci kupuju po Srbiji lako moze da im se oduzme ako se sutra obnovi teokratija. Problem je kad stranci "zauzmu" ljudske umove sa njihovom destruktivnom kulturom i religijom, pa nema sa kim Bog da stvori teokratiju.

I zbog cega podrzavate takve ljude a ne formirate soptvenu politicku partiju,mislim da je red da dodje neko poput vas iz cuvene Srpske porodice.

Ja ne podrzavam strance, podrzavam aktuelnu vlast koja sa svim pomenutim potezima kupuje mir, a mir je ono sto je neophodno da bi mi, koji hocemo da budemo zdravi i normalni, mogli da se razvojemo i da dostignemo kriticni broj od 2-3% pa da Bog osnuje teokratiju. Imas o tome u mojoj knjizi sa donjeg linka:
http://www.cps.or...ige/ot.pdf

Bavljenje politikom u demokratiji moze da doprinese da se malo koriguju zakoni kojim bi se olaksalo stvaranje dobrih ljudi. Dakle, da moja stranka udje u vlast pa da se ja izborim za neki dobar zakon. Naravno da moja stranka ne bi mogla da formira vecinu niti da pobedi, jer vecina ljudi hoce destrukciju. Ali, mozda bi moglo da se osvoji dovoljno glasova da se udje u skupstinu i da nasi glasovi budu neophodni da neko drugi formira vlast, pa da mi zauzvrat trazimo neke dobre zakone (kucno skolovanje, neobavezna vakcinacija i sl).

Postoji mogucnost da na nekim sledecim izborima podrzim stranku Srpska desnica koju vodi moj prijatelj Misa Vacic. On okuplja sve patriotske organizacije i pojedince sa ciljem da pomogne narodu, ali na nacin da se ne zamera ljudima na vlasti, nego da koristi vlast, gde god moze, za ostvarivanje svojih patriotskih ciljeva. Ukoliko se to desi, pa Srpska desnica udje u Vladu, onda bih i ja mogao nesto da se pitam i da poguram neke dobre zakone.

I kad kazete da ne proganjamo nijednu veru i naciju ,dal mislite kakve su posledice zbog toga?Slabo nas je ucila istorija ,mi smo uvek bili dobri za druge samo medjusobno se poklasmo,nece Jezuiti da stignu da nam presude.

Mnogi prave gresku zato sto izjednacavaju Hrvate sa ustasama, Muslimane i Albance sa balijama, Nemce sa nacistima i sl. Nismo mi imali problem sa katolicima ili muslimanima, ili Hrvatima, Bosnjacima i Albancima, nego sa papistima i muslimanskim teroristima. Vecina Hrvata, Albanaca i Bosnjaka, katolika i muslimana zeli da zivi u miru, ali spoljni faktor finansira manjinu u njihovim redovima (kao Pavelica, Broza, Tudjmana, Aliju, Haradinaja...) koja terorise vecinu. U teokratiji se jednostavno zabrani finansiranje i podrzavanje terorista bez obzira kojoj naciji ili veri pripadaju. Prvo se napravi obracun sa domacim izdajnicima, a posle sa ostalima koji su manjina.

Biblijski koncept drzave je da u njoj moze da zivi svako ko hoce da postuje Bozji zakon, bez obzira na etnicko poreklo. Dakle, neka svi pametni muslimani i katolici dodju u Srbiju, a pametnom katoliku papa nije vodja, nego Biblija, niti pametnom muslimanu vodja nije neki polupani hodza koga finansira papa, nego Kuran.

silversrbija89
Možete li konkretizovati Božiju intervenciju u slučaju da se skupi 3-5% kritične mase istinski pobožnih ljudi. Kritična masa se skupila, Bog to vidi i šta se dalje dešava, koji je razvoj događaja? Da li Bog na primer odabira jednog čoveka kao vođu i preko njega vodi cela dešavanja kao preko Mojsija ili kako?

Gde vi meljete vaše žito?

Da li ste gledali film Nož, kako u prvim scenama filma muslimanski teroristi dolaze u kuću Srba, vezuju ih, žene siluju i na kraju ih sve pobiju. Sutra ja kad vidim da mi ulazi u dvorište 20 ustaša sa istom namerom, da li ja imam pravo po Bibliji da ih pobijem ili da pustim da mi muče i siluju porodicu. Nije meni teško poginuti, ali teško je to gledati. Da li ako ih ubijem gubim večni život?

Miroljub Petrovic

Možete li konkretizovati Božiju intervenciju u slučaju da se skupi 3-5% kritične mase istinski pobožnih ljudi. Kritična masa se skupila, Bog to vidi i šta se dalje dešava, koji je razvoj događaja? Da li Bog na primer odabira jednog čoveka kao vođu i preko njega vodi cela dešavanja kao preko Mojsija ili kako?

Gde vi meljete vaše žito?

Da li ste gledali film Nož, kako u prvim scenama filma muslimanski teroristi dolaze u kuću Srba, vezuju ih, žene siluju i na kraju ih sve pobiju. Sutra ja kad vidim da mi ulazi u dvorište 20 ustaša sa istom namerom, da li ja imam pravo po Bibliji da ih pobijem ili da pustim da mi muče i siluju porodicu. Nije meni teško poginuti, ali teško je to gledati. Da li ako ih ubijem gubim večni život?

To je jedan scenario, a mogu da budu i drugi scenariji, treba da citas Bibliju.

sergej123
Шта мислите о уљу дивљег оригана, може ли ријешити проблем са синусима?
Izmenio/la sergej123 na 08.11.2018 22:22
ПИШИМО АЗБУКОМ

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.05 sekundi!