pocetak foruma
|
|
Joanakije8 |
Odgovorio 29.10.2018 16:13
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 01.10.2018 23:19 Lokacija: Krusevac |
Kazete otisli kilavi radovani u koje spadaju sve sami doktori nauka ,inzenjeri ,lekari ,biolozi a ostale sve same britke sablje i junaci poput mise vacica cim vi za 20 godina rada nemozete da sakupite 2 % ljudi da uradite ovde nesto ,jasno se vidi slika ljudi ostalih ovde . Kazete problem su roditelji okej ,evo skoro se ubio covek sa 4 -oro dece jer nije imao da plati struju nekih 20 ak hiljada ,sta je trebao da radi da diluje drogu da bi preziveli ,pa ima i onih postenih koji imaju ponos ,pominjete roditelje a ja opet kazem da pola miliona roditelja ovde radi za 23 hiljade mesecno,nemogu da prezive a kamoli da se posvete deci i nesto pametno da ih uce. Ko bi normalan strajkovao da je sve u redu ovde ? I da moze da zivi a ne prezivi od sopstvenog rada ? Cak i oni malinari koji imaju i po 30 hektara nece da rade vise jer se ne isplati ,nego prosipaju maline ,od kojih para da kupe hladnjacu kad ove godine ne mogu ni da prezive ? Kome su i dosmanlije branile da vaspitavaju decu i da se presele na selo ? Bojim se da jos jedan trojanski konj samo ovog puta nije beo . Moral i nacin zivota popeli ste na jedan stepen vise ,ali sto se tice zivota u srbiji vi ocigledno ne shvatate bedu i moralnu i materijalnu u ovom narodu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.10.2018 17:46
|
Super Administrator Odgovori: 22636 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ilic95 - poruka glasi: Postovanje g. Petrovicu. Uraduo sam DNK analizu i upravo su mi stigli rezultati, pripradam haplogrupi J2b koja je najprisutnija u Albaniji i na Kosovu. Sad me zanima da li ja pripadam jevrejskom narodu? Jer ste vi rekli da je E1b1 i J haplogrupa jevreja koji su dosli na balkan. J haplogrupa je najucestalija kod Jevreja, cini 30% populacije kod Jevreja. To znaci da si ilirskog porekla. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.10.2018 18:03
|
Super Administrator Odgovori: 22636 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Joanakije8 - poruka glasi: Kazete otisli kilavi radovani u koje spadaju sve sami doktori nauka ,inzenjeri ,lekari ,biolozi Doktori cega? Inzenjeri cega? Polupismeni ljudi koji ne mogu da pokrenu svoj privatan biznis? Kakvi lekari? Lekari govedje satanisticke medicine? Koji biolozi? Ovi evolucionisticki? Jesu to oni buzdovani? Trebao si i ti da odes sa njima posto vidim da si "pametan" kao i oni. a ostale sve same britke sablje i junaci poput mise vacica cim vi za 20 godina rada nemozete da sakupite 2 % ljudi da uradite ovde nesto ,jasno se vidi slika ljudi ostalih ovde .Misa Vacic je britka sablja, nego sta. Mojsiju je trebalo 80 godina da uradi nesto, tako da posle komunisticke i dosmanlijske diktature stvari se povoljno odvijaju. Jos samo da se ti dovedes u red i bice nas 2%, i krece kidanje satanista i zavodjenje reda. Kazete problem su roditelji okej ,evo skoro se ubio covek sa 4 -oro dece jer nije imao da plati struju nekih 20 ak hiljada ,sta je trebao da radi da diluje drogu da bi preziveli ,pa ima i onih postenih koji imaju ponos ,pominjete roditelje a ja opet kazem da pola miliona roditelja ovde radi za 23 hiljade mesecno,nemogu da prezive a kamoli da se posvete deci i nesto pametno da ih uce. Kilavi Radovani ne bi smeli da se zene i da radjaju decu jer su nesposobni da brinu o sebi, a kamoli o deci. Svaki roditelj moze da zivi na selu i ne bi mu prakticno ni trebale pare, ali ljudi hoce da budu evropljani, robovi, da zive po betonskim kavezima, i onda im je vlast kriva sto su oni mentoli. Ko bi normalan strajkovao da je sve u redu ovde ? I da moze da zivi a ne prezivi od sopstvenog rada ? Da je normalan otisao bi na selo i imao sve sto mu treba, ukljucujuci i slobodu. Ovako je nenormalan, a tvrdi za sebe da normalan. Cak i oni malinari koji imaju i po 30 hektara nece da rade vise jer se ne isplati ,nego prosipaju maline ,od kojih para da kupe hladnjacu kad ove godine ne mogu ni da prezive? Nemaju za hladnjacu? A imaju za cigare, pivo, skupe automobile, da salju decu na more, da im kupuju Nike patike i skupe mobilne telefone? Ne lupaj, casti ti. Kome su i dosmanlije branile da vaspitavaju decu i da se presele na selo? Nisu nikome branile, ali su hapsili patriote, izmisljali krivicna dela i kaznjavali. Mene su hapsili i kaznili sa 80.000 din sto sam na ovom sajtu postavio baner sa reklamom za izdavacku kucu koja prodaje dobre knjige. Inspektor mi je rekao da sam se "nekome zamerio". Seme im se zatrlo dosmanlijsko, ustasko, sotonsko. Bojim se da jos jedan trojanski konj samo ovog puta nije beo . Posalji adresu da ti posaljem jedan plast sena, na moj racun, posto si postao tesko brdsko govedo, mozak ti radi kao kod goveceta. Moral i nacin zivota popeli ste na jedan stepen vise ,ali sto se tice zivota u srbiji vi ocigledno ne shvatate bedu i moralnu i materijalnu u ovom narodu. Beda jeste svakim danom sve veca, ali jos smo mi daleko od zapada. U Srbiji svako ko hoce moze jos uvek da zivi kao vojvoda. |
|
|
illyrian_ |
Odgovorio 29.10.2018 19:02
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 19.06.2018 13:33 Lokacija: Å abac |
http://rs.n1info....posao.html Mora ovaj u inostranstvo, nema sta... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.10.2018 19:15
|
Takvi blejaci da se torpeduju u EU, a da ostanu samo seljaci, i bicemo Balkanski Izrael. |
|
|
Alex88 |
Odgovorio 29.10.2018 20:22
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 03.03.2016 21:11 Lokacija: Srbija |
https://www.b92.n...id=1462340 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.10.2018 20:53
|
2. epizoda, 2. sezona serije "Haos" https://vimeo.com... |
|
|
Stefan90 |
Odgovorio 29.10.2018 21:51
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 01.10.2018 10:14 Lokacija: Srbija |
Debilana https://www.espre...jihovu-krv
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2018 11:04
|
Miroljub Petrovic, KAKO IZABRATI PARTNERA, TV Studio B: [28.10.2018.] https://www.youtu...QEqK0lm1WY Izmenio/la Miroljub Petrovic na 30.10.2018 13:16 |
|
|
Laki |
Odgovorio 30.10.2018 11:39
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Branko Miloš - Druga strana rokenrola (knjiga) https://www.scrib...-Rokenrola https://docslide....-rokenrola Izmenio/la Laki na 31.10.2018 11:11 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2018 20:27
|
3. epizoda 2. sezone serije "Haos" https://vimeo.com... |
|
|
Wiedzmin |
Odgovorio 31.10.2018 01:28
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 21.10.2018 17:44 Lokacija: Zemun, Beograd |
Imam prijatelja ateistu i on me je pitao da mu kazem 3 knjige iz Staroga i Novog Zavjeta koje ce ga ubjediti u postojanje Boga. Koje bi knjige preporucio? Razmisljao sam Jov, Jevandjelje po Jovanu i jos nesto, sta ti mislis? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2018 07:10
|
Wiedzmin - poruka glasi: Imam prijatelja ateistu i on me je pitao da mu kazem 3 knjige iz Staroga i Novog Zavjeta koje ce ga ubjediti u postojanje Boga. Koje bi knjige preporucio? Razmisljao sam Jov, Jevandjelje po Jovanu i jos nesto, sta ti mislis? Nece njega nista ubediti kad je izabrao da bude ateista. Daj mu da pogleda moje predavanje "Nauka i Bozje postojanje" sa donjeg linka, a posle toga neka pogleda "Nauka i Sveti spisi", tu mu je sve objasnjeno: https://www.youtu...RmTuDAoYSQ https://www.youtu...LfE1tqaIVs Sve to skraceno ima u mojoj kratkoj knjizi sa donjeg linka: http://www.cps.or...tinica.pdf |
|
|
Ivana |
Odgovorio 31.10.2018 12:41
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 02.07.2011 10:52 Lokacija: Brankovina |
Ako ima neko sa foruma da je iz Valjeva ili blize okoline a potreban mu je posao ili bi hteo da radi,neka mi se javi privatnom porukom potreban mi je radnik ili jos bolje radnica. |
|
|
nemanjarad |
Odgovorio 31.10.2018 13:48
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 29.10.2018 14:09 Lokacija: Crna Gora Podgorica |
STa mislite o ribi da li je zdravija od ostalog mesa? |
|
|
piter |
Odgovorio 31.10.2018 16:07
|
Član Odgovori: 94 Pristupio/la: 05.03.2010 22:08 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,kako Vi vidite zapadnu civilizaciju kroz nekih desetak godina? Zasto rastuca muslimanska populacija ne utice na moral evropskih stanovnika,cak je bezakonje i uvecano?!https://www.youtube.com/watch?v=2M_f-I6Dd1I |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2018 18:11
|
Tesko je reci, jer ribe odrastaju u prljavim vodama i u mrestilistima gde ih hrane kostanim brasnom i drugom hemijom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2018 18:14
|
piter - poruka glasi: Miroljube,kako Vi vidite zapadnu civilizaciju kroz nekih desetak godina? Zasto rastuca muslimanska populacija ne utice na moral evropskih stanovnika,cak je bezakonje i uvecano?!https://www.youtube.com/watch?v=2M_f-I6Dd1I Veliki procenat muslimana na zapadu se asmilijuje i postane sekularan. Zapad propada stravicnom brzinom, oni vise nemaju radnike jer su im porodice razorene, ili uopste ne postoje. Ocekujem Treci svetski rat jako brzo, za koju sedmicu ili mesec, potpuni raspad zapadne civilizacije, i onda ce Jevreji biti optuzeni za sukobe (mora neko da bude kriv sto Zapad propada). |
|
|
Joanakije8 |
Odgovorio 31.10.2018 19:48
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 01.10.2018 23:19 Lokacija: Krusevac |
Kako mislite da se muslimani asimiluju u zapadnim zemljama ,jel mozete da pojasnite malo ? Jel etnicka vrsta asimilacije ? |
|
|
loopus74 |
Odgovorio 31.10.2018 19:49
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 27.09.2018 21:35 Lokacija: ViÅ¡njica, Beograd |
ProÄitao sam tvoj tekst o crkvi gde izmeÄ‘u ostalog piÅ¡e ''Iz samih crkvenih krugova se Äesto može Äuti da naziv ''crkva'' vodi poreklo od grÄke reÄi ''kuriakon'' ili ''kyriakon'' ali da bi se prihvatilo ovakvo objaÅ¡njenje, potrebno je pustiti maÅ¡ti na volju i primeniti verbalnu gimnastiku'', a onda kažeÅ¡: ''Pravo poreklo reÄi crkva pronalazimo u grÄkoj reÄi Circe'' pa onda govoriÅ¡ o kultu Sunca koji se provlaÄi u zvaniÄnoj simbolici hrišćanske crkve, itd SluÅ¡ao sam tvoje predavanje o datumu Božića, i da je to takoÄ‘e u vezi sa kultom Sunca, Å¡to je, moram priznati, zvuÄalo interesantno .... ali ovaj rad u vezi termina crkva mi deluje sa tvoje strane krajnje amaterski, i to posebno jer si ti nauÄnik, koliko mi je poznato (pod pretpostavkom da si ti ovo pisao, ali koliko sam shvatio ti ovaj tekst podržavaÅ¡). Naime, to Å¡to iz crkvenih krugova tvrde je izvor reÄi crkva grÄka reÄ kyriakon, nije tako neobiÄno, kako ti to, Äini mi se, potpuno neosnovano osporavaÅ¡. Koliko sam uspeo da saznam grÄka reÄ "kiriake" znaÄi "od Gospoda"(u pitanju je prisvojni oblik imenice "kirios" odnosno "Gospod, Gospodar", te tako je nastala reÄ za crkvu, i to: "Kirche" u NemaÄkoj, "Cirkev" u ÄŒeÅ¡koj i SlovaÄkoj, "Cerkov" u Rusiji, "Kirken" u Danskoj, "Kyrkan" u Å vedskoj, "Cerkev" u Sloveniji, "Kirkja" na Islandu, "Kyrkja" u NorveÅ¡koj, "Crkva" u Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, u Finskoj "Kirkko", u Estoniji "kirrik". Da li svi ovi termini zvuÄe kao da dolaze od termina kirjake? Meni viÅ¡e nego da! I nije mi potrebna nikakva verbalna gimnastika za dovoÄ‘enje u vezu. Sa druge strane ti, po mom miÅ¡ljenju, krajnje nenauÄno, povrÅ¡nom konstatacijom navodiÅ¡: ''Pravo poreklo reÄi crkva pronalazimo u grÄkoj reÄi Circe'' i dalje razvijaÅ¡ zakljuÄak o poreklu reÄi crkva ..... ali nisam uspeo da razumem - kako si izveo zakljuÄak da je baÅ¡ to ''pravo poreklo'' reÄi crkva, kao i da bi za reÄ kirijake morala da se pravi ''verbalna gimnastika'' kako ti tvrdiÅ¡ ........ TakoÄ‘e primećujem da sve viÅ¡e relativizujeÅ¡ važnost pravoslavne crkve u Srbiji (doduÅ¡e video sam da su te neki pojedinci iz SPC napadali, Å¡to smatram da takoÄ‘e nije u redu, ali ti nemaÅ¡ razloga da zbog toga nepotrebno uzvraćaÅ¡ istom merom) .... koliko vidim piÅ¡eÅ¡ da navodno nema potrebe da se priÄešćujemo u crkvi (kažeÅ¡ da možemo to i kod kuće!?!), da ne moramo nijednu svetu tajnu da obavljamo u crkvi, nego sve onako (ako sam dobro shvatio) kako nam doÄ‘e, po naÅ¡em nahoÄ‘enju, samo da živimo moralno (a o tome treba valjda takoÄ‘e mi liÄno da prosuÄ‘ujemo) ... meni to liÄi da vodi u gordost i jeres Äini mi se zapravo da ti svojim stavovima, za koje tvrdiÅ¡ da su nauÄni 100%, pokuÅ¡avaÅ¡ da napraviÅ¡ svoju ''crkvu'', a da svo iskustvo pravoslavnih crkava (koje je nije uvek zasnovano na nauÄnim dokazima) relativizujeÅ¡ ... No, kuda to vodi? ZaÅ¡to od odliÄnih zapažanja i stavova koje iznosiÅ¡ po pojedinim pitanjima, poÄinjeÅ¡ i ti da se gordiÅ¡ i neosnovano podižeÅ¡ tamo gde mislim da ti nije mesto, odnosno iznad srpske (ili uopÅ¡te pravoslavne) crkve (ukljuÄujući sve njene mane)? JoÅ¡ jednom se izvinjavam zbog predugog opserviranja, ali me ožalostilo Å¡ta Äujem od tebe u poslednje vreme, pa ja ovo moj apel da budeÅ¡ umereniji |
|
Predji na forum: |