Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Novi video dr Sulca

https://www.faceb...328497387/

Miroljub Petrovic
Skola gusala za mlade

https://www.youtu...l9OqZ5sq5A

Laki
Å arke i Miroljub

https://www.youtu...RSuXoEp_ds

https://www.youtu...l9OqZ5sq5A

Miroljub Petrovic
Sad su mi javili da je Teša Tešanović izjavio da ja neću više snimati za Balkan Info jer, navodno, ja sam rekao da "mi smeta što na Balkan Info ima puno gostiju koji su protiv Vučića". Evo te njegove izjave:

http://cps.org.rs...

Ja nisam hteo da iznosim razloge prekida saradnje sa Balkan Info jer nisam hteo ništa ružno da kažem o njima, ali posle ovakve bljutave laži, evo da kažem zašto sam otkazao dalju saradnju sa njima.

Ima više razloga, a glavni je cenzura. Nije u pitanju cenzura što se tiče gostiju, ja nemam pravo da se mešam u to koga oni dovode u emisije, već cenzura prema meni. Naime, ko god je gledao zadnju emisiju koju sam snimao na Balkan Info mogao je da primeti kako me Teša prekida kada spomenem reč "vlast" ili bilo šta što ima beze sa vlastima. Ja nigde nisam u emisiji govorio o politici, samo sam odgovarao na pitanja koja je Teša postavljao, i u jednom trenutku sam rekao kako ljudi kukaju da im je uvek drugi kriv - kriva mi žena, krivi mu roditelji, kriva mu vlast... i samo što sam spomenuo "vlast" Teša mi odmah uskače u usta i prekida me, pomislio je možda da ću da kažem nešto pozitivno o vlastima.

Na drugom mestu me je pitao o Las Vegasu, i ja sam pričao iskustvo iz tog grada, i spomenuo sam sajam video tehnike u Las Vegasu i kako sam sreo neke naše ljude, i da su oni bili sa TV Pink, i kako ih je Željko Mitrović poslao da vide šta ima novo od tehnike, i Teša me je odmah prekinuo da možda ne bih rekao nešto pozitivno o Željku Mitroviću.

Kada sam ga posle pitao zašto mi je uskakao u usta, on kaže: "Znaš Miroljube, nisam hteo da ljudi koji ne vole vlast pišu negativne komentare o tebi." A opšte je poznato da Balkan Info plaća osobu koja briše sve negativne komentare ispod emisija da bi emisije imale veću gledanost. Jedina emisija gde nisu brisali negativne komentare bilo je gostovanje Miše Vacića kojeg nisu hteli ni da ugoste zadnji put, nego mi je Miša rekao da su uveli cenzuru i da neće nikog ko ima pozitivno mišljenje o vlasti da dovode u studio. I ja sam pitao Tešu i njegovog ortaka (koji je gazda u Balkan Info jer je kupio opremu i organizuje montažu, postavlja naslove emisija i dr), zašto neće da ugoste Mišu Vacića, i oni su počeli nešto da se pravdaju, i pristali su da ga ugoste, da kao meni ugode, iako ja uopšte nisam na tome insistirao, nego sam samo pitao zašto neće da ga ugoste.

I pre toga sam prijateljski predlagao Teši da budu objektivna i nezavisna produkcija, i da dovedu nekad i ljude koji podžavaju vlast, ali Teša mi je govorio kako oni neće da dođu i sl. Pa neće da dođu političari iz vlasti koje je Balkan Info pljuvao najstrašnijim lažima, naročito preko bolesnika kao što su Đorđe Višekruna, Milovan Brkić i dr, što je i očekivano, ali neće da ugoste ni Lava Pajkića, Mišu Vacića ni mnoge druge koji imaju pozitivno mišljenje o vlasti, a meni ne samo da ne postavljaju pitanja iz domena politike, nego me i prekidaju ako progovorim reč "vlast" ili slično.

Da se razumemo, ja se ne mešam u ničiju uređivačku politiku, samo sam im dao sugestije oko neobjektivnosti, ali kada je Teša počeo da me prekida u emisiji "da ne bih rekao nešto što mu se ne sviđa", to je stvarno bilo sramotno.

Pre zadnje emisije došao sam u majici sa slikom Skenderbega, koju je radio neki tip, kojeg lično nisam ni upoznao, ali koji je počeo da radi majice sa simbolima koje sam mu ja predložio i koje bih ja nosio, i on počeo da radi te majice i meni poslao par komada (ja nemam nikakvu zaradu od prodaje, kao što nisam imao nikakvu zaradu od reklamiranja i pomaganja Balkan Infa). I pre emisije ja pitam Tešu da li je u redu da reklamiram sajt tipa koji pravi majice sa patriotskim simbolima (www.srpskamajica.com). Kaže Teša da nema problema. Kad posle ja pogledam emisiju, a oni isekli taj deo gde ja reklamiram majicu i sajt. Ja se javim "gazdi" Balkan Infa preko poruke i pitam ga zašto su isekli reklamu. On se pravi mutav, kao ne zna, proveriće. I javlja se posle par minuta i kaže kako je montažer, na svoju ruku, isekao deo gde ja reklamiram majice, navodno jer je procenio da nije u redu da se u emisiji reklamiraju druge majice kad se na početku emisije reklamiranju njihove majice. Kao, montažer sme da iseca šta želi bez dozvole "gazde" i Teše.

Dakle, jasno je da su ljudi sa Balkan Infa mene doživljavali kao tipa koji im diže gledanost, a ni minimum poštovanja nisu pokazivali, nego su gledali da me maksimalno iskoriste za svoje sebične ciljeve. Možda se situacija dramatično promenila kada im je uleteo sa lovom onaj dosmanlijski terorista iz Čajetine, jer im je dao pare, a oni da stavljaju reklamu za Zlatibor (ne bih da iznosim cifre), pa im je možda on "sugerisao" kako da vode svoju produkciju.

U svakom slučaju, sada mogu da kažem da je Balkan Info postao klasičan dosmanlijski bljutavi medij. Pričaju o cenzuri i nekorektnom izveštavanju drugih medija, a oni su uveli najstrašniju cenzuru, ne samo prema drugima, nego i prema meni, koji sam za njih najviše od svih učinio. Pljuju po rijalitima, a oni dovode u studio vračare, okultiste, astrologe, seksologe i drugi najgori šljam da bi imali što veću gledanost.

I ono što je zanimiljivo, jeste kako se destruktivni ljudi lako ujedine, iako su se do juče ujedali. U junu ove godine sam snimao emisiju "Bez ustručavanja" na televiziji KTV iz Zrenjanina. Ta emisija nikada nije emitovana. Emisiju je vodio dr Aleksandar Dikić koji mi se žalio kako ih Teša ignoriše, neće da dođe kod njih da gostuje, i predlagao mi je TV duel na Balkan Info. Ja ga pitam: "Sa kim da ja učestvujem u TV duelu?" Kaže on: "Pa sa mnom." Ja kažem Aleksandru Dikiću: "Pa jesi li ti u nekoj stranci ili u nekoj drugoj organizaciji?" Kaže on: "Ja sam podpredsednik Demokratske stranke." Ja kažem: "Odlično! Predložiću Teši." I ja posle snimanja predložim Teši TV duel između mene i dr Aleksandra Dikića, i kažem Teši da je Dikić to predložio. I Teša počeo nešto da mulja, kao videće, javiće mi, i naravno nikad mi nije javio. Gledao je moju prethodnu emisiju sa Dikićem kako sam ga odvalio (emisija "Bez ustručavanja" od 16.12.2017. - "Svi dosmanlijski lideri su trebalo da budu likvidirani"), pa je znao da je bolje da se ne pravi takav TV duel jer bi goveđa opozicija bila razvaljena. I koliko god da su tad jedni druge izbegavali (Balkan Info i KTV Zrenjanin), pre neki dan evo ga Teša kao gost kod dr Aleksandra Dikića da pljuju po vlasti, a usput Teša bleji i laže kako sam ja počeo da unosim humor u predavanja da bih imao veću gledanost, kao ja sam mu tako rekao. Teške nebuloze. Nikada tako nešto nisam rekao ni njemu, ni bilo kome. Rekao sam da se prilagođavam publici da me bolje razume, a veoma retko se šalim u nastupima, osim kad je publika mlađa, pa da im kroz šalu, i to samo ponekad, približim neke stvari, što zna svako ko je gledao moja predavanja.

Kao što sam rekao, u junu ove godine (2018) sam snimao emisiju "Bez ustručavanja" na KTV Zrenjanin koja nikada nije emitovana. Zašto? Voditelj dr Aleksandar Dikić došao je sa sveskom u kojoj je bilo bezboj pitanja vezano za dva aspekta: 1) osporavanje autentičnosti Biblije, 2) osporavanje aktuelne vlasti. Ne sećam se kada sam nekoga tako razvalio u dijalogu, kao tada Dikića. Moram da kažem da je tip izuzetno korektan, iako je dosmanlija, i pravo je zadovoljstvo sa takvim ljudima debatovati. Pretpostavljam da emisija nije emitovana jer vlasnica KTV televizije Dana, nije želela da se emituje nešto što će biti afirmativno za aktuelnu vlast, pošto nije dobila dovoljno para iz budžeta pokrajine za svoju televiziju. Na sličan način kao što onaj dosmanlija iz Čajetine kaže da bi podržavao Vučića da mu je Vučić dao 5 miliona evra za aerodrom Ponikve, da mu je dao ovo i ovo, ali pošto mu to nije dao, on postaje najveći neprijatelj Vučića, kao i Dana sa KTV, kao i Velja Ilić i Sulejman Ugljanin jer nemaju one privilegije koje su očekivali da će imati.

Dakle, žao mi je što se Teša pokazao kao jajara, što je počeo da laže protiv mene, mogao je da ništa ne kaže, kao što ni ja nisam ništa rekao protiv njegove dosmanlijske produkcije, ali pošto je krenuo da laže, morao sam da se branim i da iznesem moje viđenje onoga što se desilo. Mislio sam da ću se poslovno razići sa Tešom, ali da ćemo ostati prijatelji. Posle ovih njegovih bljutavih laži, nismo više ni prijatelji.

Uros 7
Sve se Miroljube radi zbog love,tako i ta produkcija.Na početku ti je ta standardna priča ,kao bićemo jedini pravi patriotski kanal,pričaćemo istinu bez cenzure.E onda kasniji ,korak kad se pročuje ,onda se sve radi zbog rejtinga ,gledanosti ,više nije ništa bitno.Videćes na kraju u šta će to da se pretvori Balkan Info.Isprva mislim da te Teša poštovao,ali posle te je gledao samo kao predmet preko koga će se dobro izreklamirati.Bio si pozivan najviše puta samo zbog gledanosti,a to potkrepljuje njegova izjava da se u velikoj meri ne slaže sa tvojim pogledima na život.

bierstadt
Pozdrav,
pratim vaš rad oko 15 godina. Imam par pitanja.

- Šta je radio Bog prije nego sto je odlucio da stvori ljude? Pošto su ljudi tu samo 6000 godina, a Bog je vječan, interesuje me šta je radio prije ljudi.

- Da li je Bog svemoćan? Ako je Bog svemoćan da li to znači da je znao da će Eva da proba jabuku?

- Bog je stvorio ljude koji po bibliji treba njega da obozavaju. Da li to znaci da Bog najvise voli sebe?

- Da ste kojim slučajem rođeni u 14 vijeku, i bili tako religiozni, da li biste tvrdili da je zemlja ravna ploča jer je tad crkva tako tvrdila? Ili neku drugu stvar za koju su ljudi bili spaljeni a koja se kasnije ispostavilo da je tačna? Ili da ste rodjeni u vrijeme kada se mislilo da Zeus baca munje da li biste tvrdili da je zaista tako?

- Ako mozemo da vidim svjetlost sa zvijezde udaljene 15 milijardi svjetlosnih godina, to znaci da je toj svjetlosti trebalo 15 milijardi godina da dodje do nas. Da li je to neoboriv dokaz da je svemir star najmanje 15 miljardi godina?

-
Pero Đokić

Miroljub Petrovic
Uros 7 - poruka glasi:

Sve se Miroljube radi zbog love,tako i ta produkcija.Na početku ti je ta standardna priča ,kao bićemo jedini pravi patriotski kanal,pričaćemo istinu bez cenzure.E onda kasniji ,korak kad se pročuje ,onda se sve radi zbog rejtinga ,gledanosti ,više nije ništa bitno.Videćes na kraju u šta će to da se pretvori Balkan Info.Isprva mislim da te Teša poštovao,ali posle te je gledao samo kao predmet preko koga će se dobro izreklamirati.Bio si pozivan najviše puta samo zbog gledanosti,a to potkrepljuje njegova izjava da se u velikoj meri ne slaže sa tvojim pogledima na život.

Teša nije toliko loš, kao što ispada. On je najkorektniji na Balkan Info, ali je pod velikim pritiskom "gazde" Balkan Infa i pljuvača koji mu se javljaju na poruke i koji pljuju vlast i sve što ima veze sa vlasti. Privatno, on se slaže sa svim što mu ja argumentovano iznesem. Ne isključujem mogućnost da se jednog dana izvini i krene da se bavi objektivnim novinarstvom, iako će to biti jako teško.

Miroljub Petrovic
bierstadt - poruka glasi:

Pozdrav,
pratim vaš rad oko 15 godina. Imam par pitanja.

- Šta je radio Bog prije nego sto je odlucio da stvori ljude? Pošto su ljudi tu samo 6000 godina, a Bog je vječan, interesuje me šta je radio prije ljudi.

Pre stvaranja našeg sveta Bog je stvarao druge svetove, govorio sam o tome.

- Da li je Bog svemoćan? Ako je Bog svemoćan da li to znači da je znao da će Eva da proba jabuku?

Tako je, Bog je znao da će Eva probati zabranjeni plod (to nije bila jabuka, ne znamo kako je taj plod izgledao). Neko će pitati, ako je Bog to znao, zašto je stvarao ljude? O tome sam govorio na početku moje knjige sa donjeg linka:
http://cps.org.rs...etnike.pdf

- Bog je stvorio ljude koji po bibliji treba njega da obozavaju. Da li to znaci da Bog najvise voli sebe?

Glupo pitanje. Bog je stvorio ljude iz istog razloga zbog kojeg roditelji stvaraju decu - ne da ih obozavaju nego da im se raduju, da budu srecni sa njima.

- Da ste kojim slučajem rođeni u 14 vijeku, i bili tako religiozni, da li biste tvrdili da je zemlja ravna ploča jer je tad crkva tako tvrdila? Ili neku drugu stvar za koju su ljudi bili spaljeni a koja se kasnije ispostavilo da je tačna? Ili da ste rodjeni u vrijeme kada se mislilo da Zeus baca munje da li biste tvrdili da je zaista tako?

Nikada crkva, pa cak ni katolicka, nije tvrdila da je Zemlja ravna ploca. Ne postoji nijedan istorijski dokument koji bi tu laz potvrdio. To su kasnije izmislili satanisti i ateisti.

Tokom cele istorije postojali su neznabosci koji su verovali u svakakve gluposti i proganjali one koji su ispravno mislili. Najbolji primer za to je progon Jevreja. Ali uvek su ljudi mogli da se sklanjaju, a ne da se raspravljaju sa paganima oko tih pitanja, pogotovo tamo gde su agresivni pagani na vlasti.

- Ako mozemo da vidim svjetlost sa zvijezde udaljene 15 milijardi svjetlosnih godina, to znaci da je toj svjetlosti trebalo 15 milijardi godina da dodje do nas. Da li je to neoboriv dokaz da je svemir star najmanje 15 miljardi godina?

Govorio sam o tome u mojoj kratkoj knjizi sa donjeg linka u poglavlju o starosti Zemlje.
http://www.cps.or...tinica.pdf

Pomenute zvezde uopste nisu udaljene 15 milijardi svetlostih godina, to su lovacke price. A i da su udaljene, studije pokazuju da je brzina svetlosti nekada bila 6 milijardi puta veca nego danas, a mogao je Bog da rasprsi svetlost cetvrtog dana stvaranja pa da svemir izgleda "stariji" nego sto jeste, kao sto Adama nije stvorio kao malu bebu nego kao odraslog coveka. Tako je i svemir mogao da bude stvoren u "odraslom stanju". Detalje cemo saznati jednog dana, ali ne postoji nijedan dokaz da je svemir star milijarde godina.

Miroljub Petrovic
Izasla je iz stampe knjiga "Dva metka za Pavelica" u kojem je opisano iskustvo Blagoja Jovovica koji je izvrsio atentan na Pavelica, kao i opis stanja za vreme Drugog svetskog rata, zlocina komunista i dr.

http://naukaireli...orija.html

zoranjakovo
Cini mi se da idemo ka tome da je neophodno stvoriti nezavisno domacinstvo.Mislim da ste i Vi to pokusali sa preseljenjem iz Beograda.Moje pitanje je kako i od koga ste naucili o nezavisnom domacinstvu,vodjenju istog?Literatura,sajtovi...???

Takodje mozda je dobra ideja otici do manastira,mnogi imaju manastirske ekonomije i prave razne korisne stvari,meleme,med,hranu na poseban nacin...

Da li je mozda i to koristan nacin za sticanje novih znanja?

Puno pozdrava

Miroljub Petrovic
zoranjakovo - poruka glasi:

Cini mi se da idemo ka tome da je neophodno stvoriti nezavisno domacinstvo.Mislim da ste i Vi to pokusali sa preseljenjem iz Beograda.Moje pitanje je kako i od koga ste naucili o nezavisnom domacinstvu,vodjenju istog?Literatura,sajtovi...???

Takodje mozda je dobra ideja otici do manastira,mnogi imaju manastirske ekonomije i prave razne korisne stvari,meleme,med,hranu na poseban nacin...

Da li je mozda i to koristan nacin za sticanje novih znanja?

Puno pozdrava

Stvari su mnogo jednostavne. Treba da imas kucu, vodu, drva i hranu. Kucu lako sazidas od blokova, unutra stavis stirodur 2 cm, spolja stiropor 5 cm i to je to. Voda se iskopa, sumu mozes da kupis ili da iznajmis, a proizvodnju hrane moze da ti pokaze svaki seljak. Kad jednom probas, posle sam znas. Rasdis sve sto ti on kaze, samo umesto drogiranih sorti koristis stare sorte, umesto vestackog djubriva koristis stajnjak i umesto stetnih hemikalija za zastitu koristis prirodne preparate. Prosto da ne moze biti prostije. Samo treba karakter da se napusti Smrdograd i dodje u prirodu.

Vitez222
Gospodine Petroviću,

U toku ove godine nekoliko puta mi se dešavalo da imam snižen nivo testosterona (nekad po par dana, nekad i po 2-3 nedelje). Imam 23 godine i rekao bih da sam manje-više perfektnog fizičkog i mentalnog zdravlja. Ne mogu da shvatim zbog čega mi se to dešava. Pratim vaše emisije, slušam vaše savete i ne konzumiram nikakvo smeće (droga, suplementi, alkohol, slatkiši, kafa...). Nikad nisam imao ovaj problem do pre nekoliko meseci. Posledice problema su nedostatak samopouzdanja i stres. Ne kažem da bih sad stalno trebao da imam nagone, samo bih hteo da se vratim u normalu. Mislim da su nagoni prirodna stvar, a ko živi moralno taj ne dozvoljava nagonima da ga upuste u iskušenje (da juri za kamenjarkama i slično). Šta da radim?

Miroljub Petrovic
Vitez222 - poruka glasi:

Gospodine Petroviću,

U toku ove godine nekoliko puta mi se dešavalo da imam snižen nivo testosterona (nekad po par dana, nekad i po 2-3 nedelje). Imam 23 godine i rekao bih da sam manje-više perfektnog fizičkog i mentalnog zdravlja. Ne mogu da shvatim zbog čega mi se to dešava. Pratim vaše emisije, slušam vaše savete i ne konzumiram nikakvo smeće (droga, suplementi, alkohol, slatkiši, kafa...). Nikad nisam imao ovaj problem do pre nekoliko meseci. Posledice problema su nedostatak samopouzdanja i stres. Ne kažem da bih sad stalno trebao da imam nagone, samo bih hteo da se vratim u normalu. Mislim da su nagoni prirodna stvar, a ko živi moralno taj ne dozvoljava nagonima da ga upuste u iskušenje (da juri za kamenjarkama i slično). Šta da radim?

Sta kazes, imas "perfektno fizicko i mentalno zdravlje"? Pa kako je perfektno kad imas nedostatak samopouzdanja i stres? Znaci da ti je duhovno zdravlje lose. A zasto je lose? Pa zato sto tvoj zivot nema smisao, ne radis pametne stvari koje ce da te ispune, nego verovatno blejis na nekom govedjem fakultetu, treniras neku gladijatorsku tehniku (sport) i jos hoces da imas "nagone". Kakve bre nagone? "Imas manjak testosterona"? Ne, ti imas manjak Bozjeg Duha jer ne radis nista korisno. Dzabe ti je sto gledas moje emisije kad ne primenjujes u praksi. Treba da se ucis da nesto korisno radis, da pokreces privatan posao, da se osposovljavas da se zenis, da zena i deca imaju gde da zive, a ne da se bavis nivoom testosterona, kolicinom leda na Marsu i brojem satelita na Saturnu, pa ces onda biti ispunjen Bozjim Duhom i neces biti pod stresom i sa manjkom samopouzdanja (odnosno, neces biti pod dejstvom demona).

Miroljub Petrovic
Kolega koji je postavljao emisije serijala "Haos" (Fauda) je greskom postavio u opisu link za preuzimanje jedne knjige pa su obrisali kanal na Vimeo.com sa devet emisija. Dole su linkovi za preuzimanje tih devet emisija, pa ko hoce da gleda moze da preuzme i da gleda, a ako se nadje neki dobrovoljac moze da okaci emisije na Vimeo.com, mislim da jedan besplatan nalog moze sedmicno da postavlja 500 MB fajl, ili moze da se postavi na neki drugi sajt (na YouTube ne moze zbog autorskih prava). Nemoj neko da mi se zali iz Norveske ili neke druge govedje drzave da ne moze da preuzima sa ovih donjih linkova jer mu drzava u kojoj zivi to ne dozvoljava. Seli se iz govedje drzave pa gledaj emisije.

2
http://www.mediaf...a.mp4/file

3

4

5

7

8

10

11

Miroljub Petrovic
Upravo mi je javio kolega da ce da postavi sve emisije koje fale iz serijala "Haos" (Fauda), pa postavljam linkove cim mi posalje, a uskoro stize prevod emisija iste serije iz druge sezone.

Vitez222
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Vitez222 - poruka glasi:

Gospodine Petroviću,

Sta kazes, imas "perfektno fizicko i mentalno zdravlje"? Pa kako je perfektno kad imas nedostatak samopouzdanja i stres? Znaci da ti je duhovno zdravlje lose. A zasto je lose? Pa zato sto tvoj zivot nema smisao, ne radis pametne stvari koje ce da te ispune, nego verovatno blejis na nekom govedjem fakultetu, treniras neku gladijatorsku tehniku (sport) i jos hoces da imas "nagone". Kakve bre nagone? "Imas manjak testosterona"? Ne, ti imas manjak Bozjeg Duha jer ne radis nista korisno. Dzabe ti je sto gledas moje emisije kad ne primenjujes u praksi. Treba da se ucis da nesto korisno radis, da pokreces privatan posao, da se osposovljavas da se zenis, da zena i deca imaju gde da zive, a ne da se bavis nivoom testosterona, kolicinom leda na Marsu i brojem satelita na Saturnu, pa ces onda biti ispunjen Bozjim Duhom i neces biti pod stresom i sa manjkom samopouzdanja (odnosno, neces biti pod dejstvom demona).

Sve je to uopštena priča - da se ne pridržavam nje, ne bi imalo smisla postavljati bilo kakvo pitanje. Ja imam konkretan problem koji bih da rešim. Što se zdravlja tiče stres je posledica toga što osećam da nešto nije u redu sa mnom. A kažem da ne znam šta bi dovelo do tog abnormalnog stanja jer sam bukvalno zdrav kao dren u svakom drugom pogledu. Neshvatljivo mi je. U zadnje četiri godine nisam ni prehladu dobio. Zadovoljan sam svojim životom, imam motivacije i ciljeve, okružen sam dragim ljudima. Goveđeg fakulteta sam se otarasio i sada radim pametne stvari. Imam dobar posao koji doprinosi razvoju društva, a za par meseci bih mogao i da osnujem svoju firmu. Za ženidbu mi treba samo žena, a za smeštaj bih uskoro mogao da dignem kredit (već sam se osamostalio ali živim privatno). Takmičarskim sportom se ne bavim - treniram u prirodi, vikendom radim na imanju roditelja. Uz sve to izdvojim i dovoljno vremena da se odmorim i naspavam. Bukvalno mi ništa u životu ne fali, samo mi ovo pravi problem.

Napominjem opet ovo se ne dešava stalno, ali suština je da ne bi trebalo nikad da se dešava.

Miroljub Petrovic
Vitez222 - poruka glasi:

Sve je to uopštena priča - da se ne pridržavam nje, ne bi imalo smisla postavljati bilo kakvo pitanje. Ja imam konkretan problem koji bih da rešim. Što se zdravlja tiče stres je posledica toga što osećam da nešto nije u redu sa mnom. A kažem da ne znam šta bi dovelo do tog abnormalnog stanja jer sam bukvalno zdrav kao dren u svakom drugom pogledu. Neshvatljivo mi je. U zadnje četiri godine nisam ni prehladu dobio. Zadovoljan sam svojim životom, imam motivacije i ciljeve, okružen sam dragim ljudima. Goveđeg fakulteta sam se otarasio i sada radim pametne stvari. Imam dobar posao koji doprinosi razvoju društva, a za par meseci bih mogao i da osnujem svoju firmu. Za ženidbu mi treba samo žena, a za smeštaj bih uskoro mogao da dignem kredit (već sam se osamostalio ali živim privatno). Takmičarskim sportom se ne bavim - treniram u prirodi, vikendom radim na imanju roditelja. Uz sve to izdvojim i dovoljno vremena da se odmorim i naspavam. Bukvalno mi ništa u životu ne fali, samo mi ovo pravi problem.

Napominjem opet ovo se ne dešava stalno, ali suština je da ne bi trebalo nikad da se dešava.

Da dignes kredit? Auuu, ti si bas zastranio. Da postanes rob? I ti ces da se zenis? Moras prvo da resis probleme u glavi. Procitaj moje kratke knjige "Tajna srecnog zivota" i "Brak i porodica", imas ih na donjem linku, i citaj Bibliju da naucis vise o zivotu:

http://www.creati...ge_m_p.htm

vozac
Moze li savjet - prijedlog za zimsku sjetvu u plasteniku, period novembar - mart?

Miroljub Petrovic
vozac - poruka glasi:

Moze li savjet - prijedlog za zimsku sjetvu u plasteniku, period novembar - mart?

Ja nista ne proizvodim u plastenicima preko zime. Pitaj dr Zorana Ristanovica na mozda on moze nesto da ti predlozi. Ili pitaj dr Aleksandra Bulovica na

Njih dvojica su najbolji strucnjaci u regionu za organsku poljoprivredu.

Miroljub Petrovic
Junastvo Milosa Sarica Sharketa

https://www.youtu...nfLromRX88

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.19 sekundi!