Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miodrag9
Da li veceras pocinje dan ociscenja - Jom kipur ?

Miroljub Petrovic
Miodrag9 - poruka glasi:

Da li veceras pocinje dan ociscenja - Jom kipur ?

Po nekima je poceo sinoc, a po nekima danas pocinje. Ja sam od sinoc u postu.

piter
Pozdrav Miroljube,imam pitanje za Vas! Radi se o devetoj glavi knjige Otkivenja,da li je u devetoj glavi knjige Otkrivenja prorecena pojava Muhameda i islamske religije? Zasto pojedini muslimanski teolozi negiraju vjerodostojnost Biblije govoreci da je Sveto Trojstvo hriscanska izmisljotina nazivajuci Gospoda Isusa Hristosa tek jednim od proroka Bozijih a sa druge strane pokusavaju dokazati da su Muhamed i islam proreceni u Bibliji? ...

Miroljube,kakvo je Vase misljenje o masovnom naseljavanju muslimana u Evropu?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.09.2018 18:32

Miroljub Petrovic
piter - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube,imam pitanje za Vas! Radi se o devetoj glavi knjige Otkivenja,da li je u devetoj glavi knjige Otkrivenja prorecena pojava Muhameda i islamske religije?

To nigde u Bibliji ne pise.

Zasto pojedini muslimanski teolozi negiraju vjerodostojnost Biblije govoreci da je Sveto Trojstvo hriscanska izmisljotina nazivajuci Gospoda Isusa Hristosa tek jednim od proroka Bozijih a sa druge strane pokusavaju dokazati da su Muhamed i islam proreceni u Bibliji? ...

Kao sto je rekao cuveni naucnih Tomas Edison, 5% ljudi misli, 10% misli da misli, a 85% bi se pre ubilo nego da pocne da misli. Dakle, 95% ljudi uopste ne misli i drugi misle za njih, pa oni onda samo ponavljaju to sto su od drugih culi, a istina ih ne zanima.

Miroljube,kakvo je Vase misljenje o masovnom naseljavanju muslimana u Evropu?

To je deo sukoba o kojem sam pisao u mojoj knjizi "Ko vlada svetom". Dakle, nekome je u interesu da naseli siromasne i problematicne muslimane u EU, a ne ozbiljne i vredne muslimane.

kenjici
https://youtu.be/...
Vidi se koliko je drugaciji od njegovih vrsnjaka ^_^

Cipa
Izvinjavam se ako je ovog bilo na forumu ali da li su zubi osudjeni na propast ako se hranimo svakidasnjom hranom i da li je jedini nacin da ih sacuvamo prirodna biljna hrana?

Miroljub Petrovic
Cipa - poruka glasi:

Izvinjavam se ako je ovog bilo na forumu ali da li su zubi osudjeni na propast ako se hranimo svakidasnjom hranom i da li je jedini nacin da ih sacuvamo prirodna biljna hrana?

Da.

Miroljub Petrovic
Ovde je neko pitao za naocare za masazu ociju. Imao sam priliku da ih isprobam. U pitanju je potpuno nefunkcionalan proizvod koji nema nikakvu korisnu svrhu.

sergej123
1.Пошто по светом писму није неморално дезертирати, већ се у рат иде добровољно(ако сам добро закључио), каква права сутра у новој држави могу имати они који нису ратовали? Могу ли учествовати у власти државе за коју нису ратовали и генерално да ли су њихова права мања?

2. Aко 2 човјека ураде ДНК анализу, је ли могуће на основу мутација на генима одредити када или на ком кољену су имали посљедњег заједничког претка, тј да ли су у сродству и колико блиском?
Izmenio/la sergej123 na 21.09.2018 16:34

Milovan
Pozdrav,

Zasto mislite da se danas ljudima pricinjava Bogorodica kada se zna da je nju Isus vaskrsao na vecni zivot po upokojenju i apostoli nisu pronasli njeno telo?

Miroljub Petrovic
sergej123 - poruka glasi:

1.Пошто по светом писму није неморално дезертирати, већ се у рат иде добровољно(ако сам добро закључио), каква права сутра у новој држави могу имати они који нису ратовали? Могу ли учествовати у власти државе за коју нису ратовали и генерално да ли су њихова права мања?

Nije dezerterstvo ako neko kaze da nije spreman za rat. Dezerterstvo je ako neko kaze da je spreman da ide u rat, pa ode u rat, i onda predje na neprijateljsku stranu ili izda saborce na neki drugi nacin.

Oni koji nisu ratovali se smatraju za one koji su slabi za primenu zakona vezano za sankcionisane satanista, ali mogu da ucestvuju u vlasti kao savetnici ili ljudi od znanja po pitanju raznih oblasti.

2. Aко 2 човјека ураде ДНК анализу, је ли могуће на основу мутација на генима одредити када или на ком кољену су имали посљедњег заједничког претка, тј да ли су у сродству и колико блиском?

Moze, ali dosta tesko jer se analiza radi na relativno malom broju broju markera.

Miroljub Petrovic
Milovan - poruka glasi:

Pozdrav,

Zasto mislite da se danas ljudima pricinjava Bogorodica kada se zna da je nju Isus vaskrsao na vecni zivot po upokojenju i apostoli nisu pronasli njeno telo?

Gde si procitao da je ona vaskrsnuta? To ne postoji u nijednom istorijskom dokumentu, postoji samo u legendama koje nisu autenticne.

Limun
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

piter - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube,imam pitanje za Vas! Radi se o devetoj glavi knjige Otkivenja,da li je u devetoj glavi knjige Otkrivenja prorecena pojava Muhameda i islamske religije?

To nigde u Bibliji ne pise.

Izvinjavam se sto upadam, ali kada vec spominjete to mozete li prokomentarisat ovaj video ...
Pretpostavljam da grijese ali me zanima sta je tacno pogresno u ovom videu, ja ne mogu provjeriti jer ne znam hebrejski, a nekome kao meni kad gleda ovo izgleda ubjedljivo.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.09.2018 06:01

Miroljub Petrovic
Limun - poruka glasi:

Izvinjavam se sto upadam, ali kada vec spominjete to mozete li prokomentarisat ovaj video ...
Pretpostavljam da grijese ali me zanima sta je tacno pogresno u ovom videu, ja ne mogu provjeriti jer ne znam hebrejski, a nekome kao meni kad gleda ovo izgleda ubjedljivo.

Da bi se razumela istina od lazi potrebno je poznavati istinu. Trebalo bi mi tri zivota najmanje da komentarisem svaku glupost koju razliciti ljudi postavljaju na internet. Ako vec citas i gledas gluposti na internetu, imas tamo i objasnjenja za sve te gluposti. Planiramo da uskoro objavimo knjigu o tome kako je nastao Kuran, koji tekstovi su koristeni i kada.

Miroljub Petrovic
Ovako ce da prodju oni koji se druze sa kamenjarkama

http://informer.r...erom-ubije

nikola33
https://www.youtu...MajKMJiRSk

Jesi li gledao ovaj film? Meni se svideo, film se zove "The Young Messiah"
nikola

Miroljub Petrovic
nikola33 - poruka glasi:

https://www.youtu...MajKMJiRSk

Jesi li gledao ovaj film? Meni se svideo, film se zove "The Young Messiah"

Bravo za preporucuku, sad sam pogldao film, odlican je, imas pice kad se vidimo. Sad ce kolega da izmontira film i da ga postavi za gledanje pa cu postaviti link.

Ako nadjes jos neki dobar film, javi, moze i na engleskom, pa cemo da prevedemo.

Chetnik
Поздрав Мирољубе.
Да ли је аутизам искључиво настаје као последица вакцинације и како лечити блажи облик аутизма?
Бог чува Србију!

nkls9
Господине Петровићу,
на сајту Јеховиних сведока има чланак о томе да ли је Исус умро на крсту - тврде да је умро на стубу. Шта ви кажете? Колико се сећам ви сте описивали да је имао испружене руке (те му је било отежано дисање).
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.09.2018 18:53

Miroljub Petrovic
Chetnik - poruka glasi:

Поздрав Мирољубе.
Да ли је аутизам искључиво настаје као последица вакцинације и како лечити блажи облик аутизма?

Autizam nastaje ISKLJUCIVO kao posledica vakcinacije. Autizam nije bio poznat do 1948. kada je izvrsena masovna vakcinacija u Americi protiv velikog kaslja. Za lecenje, javi se na e-mail:

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.32 sekundi!