Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
https://srbin.inf...sad-video/

Miroljub Petrovic
Izasla je iz stampe u Srbiji knjiga koja predstavlja najbolje izdanje o organskoj poljoprivredi - "POljoprivreda bez pesticida" od dr Aleksandra Bulovica. Knjiga se moze nabaviti po ceni od 1000 din preko tel. 063/732-7738

Na donjem linku se moze pogledati emisija u kojoj gostuje dr Bulovic:

https://www.youtu...mp;t=1242s

Monarh
Pozdrav Miroljube.Je li to ova knjiga koju ste spomenuli od doktora Bulovića?

https://cdn.agrok...knjiga.jpg

steva
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Jako - poruka glasi:

Postovanje Miroljube.
Sta mislite o davanju para na kamatu zelenasenje?

Po Bibliji to nije dozvoljeno pripadnicima svog naroda, a ostalima je dozvoljeno.

A da li je u redu - kada se dugoročno pozajmljuje ozbiljna suma - da se dogovori kamata kako bi se pokrila inflacija?

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube.Je li to ova knjiga koju ste spomenuli od doktora Bulovića?

https://cdn.agrok...knjiga.jpg

Jeste, samo sto je to izdanje u BiH, a u Srbiji izdanje ima malo drugaciej korice, ali je sadrzaj knjige isti.

Miroljub Petrovic
steva - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Jako - poruka glasi:

Postovanje Miroljube.
Sta mislite o davanju para na kamatu zelenasenje?

Po Bibliji to nije dozvoljeno pripadnicima svog naroda, a ostalima je dozvoljeno.

A da li je u redu - kada se dugoročno pozajmljuje ozbiljna suma - da se dogovori kamata kako bi se pokrila inflacija?

Bozji narod je konstantno u ratu protiv neznabozaca, koj ise stalno huskaju da ubijaju Bozji narod. U kratkim periodima mira se samo radi na tome da se neznabozacki narodi pripremaju za novi napad na Bozji narod, sto znaci da je Bozji narod stalno u ratu sa neznaboscima. Iz tog razloga je Bog dozvolio ovakvu vrstu specijalnog rata da neznaboscima moze da se pozajmljuje sa kamatom.

Draza Dalmatinac
Kako su Jevreji pravili vino (Groždani sok).

Jevreji su znali kako da konzerviraju groždani sok, tj znali su kako da spreme grožđano vino bez procesa vrenja. Oni su kuvali grožđe dok ono ne bi postalo kao pekmez a onda su ga sipali u amfore i zalivali slojem maslinovog ulja. Tako spremljen sok bi mogao trajati godinama a da se ne pokvari.

Kada su hteli da ga konzumiraju oni bi zahvatili kašikom grožđani sok i u njega sipali vodu i tako ga pili. Smatra se da je Isus Hrist na poslednjoj večeri pio ovakav grođžani sok a ne alkoholno vino.

stole1389
"Vredi zapaziti da Isus Hrist nije umro na krstu. Grčka reč stavros, koja se najčešće prevodi sa „krst“, u osnovi znači stub ili kolac. O toj reči se u jednom delu kaže sledeće: „[Stavros] nikada ne označava dve grede koje su ukrštene“ (The Companion Bible). Zatim se dodaje da ne postoji nikakav, čak ni indirektan dokaz da bi reč stavros na grčkom jeziku kojim je pisan „Novi zavet“ mogla označavati dve grede.

Biblijski pisci su na nekoliko mesta koristili jednu drugu reč kada su ukazivali na čemu je Isus ubijen. To je grčka reč ksilon (Dela apostolska 5:30; 10:39; 13:29; Galatima 3:13; 1. Petrova 2:24). Ova reč jednostavno znači greda, to jest štap, motka ili drvo.

Objašnjavajući zašto je za pogubljenja često korišćen običan stub, pisac Herman Fulda je napisao: „Na mestima na kojima su se izvršavala javna pogubljenja nije uvek bilo drveća. Zato bi se u zemlju ukopao običan drveni stub. Zločinci su podignutih ruku bili svezani ili pribijeni na njega, a često su im bile vezane ili pribijene i noge“ (Das Kreuz und die Kreuzigung)."
Шта мислите о овоме?

Ако крст није хришћански симбол, зашто онда сатанисти, када ступају у сатанистичке "организације" окрену крст наопачке и поломе краке ка доле ("peace" знак)?

illyrian_
Duhovna komponenta opstaje nakon smrti

https://www.pravd...sle-smrti/

Nikola92
https://www.youtu...I5eHhEvbJs

Optuzbe oca Rafaila da je Miroljub Petrovic sluga satanin - DJS - (TV Happy 22.08.2018)

Miroljub Petrovic
Evo mog jucerasnjeg gostovanja na Grand TV:

https://www.youtu...VCe_a8EGiU

Miroljub Petrovic
Begovic - poruka glasi:

Помаже Бог Мирољубе, Желео бих да вас питам да ли се вреди враћати у село у хрватској на земљу коју су моји ђедови оставили,пошто када сам био тамо, невероватно колико је земља богата..:Изворима,плодношћу и слично. Али једна ужасна ствар ме одвраћује од те земље,то што је окружена ужасним људима(усташама) не хрватима као што кажете и ви,људима ако их тако могу назвати који славе степинце разне и разне кољаче и буду добри са вама а у очима им видите да би вас сутра опет са ножем јурили,и да би вас опет терали са рођене земље? Па ето ако би могли савет да ми дате,шта радити са тим?
ПС: Хвала на свакодневним снабдевањем информацијама

Da sam na tvom mestu, ja se ne bih vracao. Sacekaj ako obnovimo teokratiju pa cemo onda zajedno da odemo tamo na tvoju dedovinu i da razjurimo ustasku bandu. Ako nista ne uradimo, onda ce i Srbija da postane kao NDH.

Pajdo
Poštovanje,zašto tamo gdje se jede Turšija (to si spomenuo u Kolumni ručak) ima najviše raka debelog crijeva? Turšija je konzervirani krastavac i paprika kao sto mi obicno kiselimo krastavac tak i oni i zašto to biljno izaziva rak debelog crijeva? Pogledo sam recept i nema nigdje mesa ili neke škodljive namirnice osim što koriste alkoholno sirće?

Miroljub Petrovic
Pajdo - poruka glasi:

Poštovanje,zašto tamo gdje se jede Turšija (to si spomenuo u Kolumni ručak) ima najviše raka debelog crijeva? Turšija je konzervirani krastavac i paprika kao sto mi obicno kiselimo krastavac tak i oni i zašto to biljno izaziva rak debelog crijeva? Pogledo sam recept i nema nigdje mesa ili neke škodljive namirnice osim što koriste alkoholno sirće?

Pogledaj u knjizi sa donjeg linka u odeljku o raku:

http://www.cps.or...ravlja.pdf

zvonko
Poz. Svim clanovima foruma i domacinu imam pitanje u vezi problema koji imam pa bih zamolio clanove i domacina foruma da mi pomogne ako moze, moje dete je napunilo 6 god. i treba da pohadja obavezno predskolsko medjutim problem je u tome sto moje dete nije primilo do sada ni jednu vakcinu i doktorka ne moze da mi izda potvrdu koju trazi skolska ustanova da dete pohadja predskolsko i ustanova ne dozvoljava nevakcinisanoj deci da pohadjaju predskolsko u njihovoj ustanovi, problem ne prave lekari za tu potvrdu oni bi je izdali medjutim problem pravi skola ako neko moze da mi pomogne savetom i sa pravne strane sta da radim poz. Zvonko.
Zvonko

nikolaj
zvonko - poruka glasi:

Poz. Svim clanovima foruma i domacinu imam pitanje u vezi problema koji imam pa bih zamolio clanove i domacina foruma da mi pomogne ako moze, moje dete je napunilo 6 god. i treba da pohadja obavezno predskolsko medjutim problem je u tome sto moje dete nije primilo do sada ni jednu vakcinu i doktorka ne moze da mi izda potvrdu koju trazi skolska ustanova da dete pohadja predskolsko i ustanova ne dozvoljava nevakcinisanoj deci da pohadjaju predskolsko u njihovoj ustanovi, problem ne prave lekari za tu potvrdu oni bi je izdali medjutim problem pravi skola ako neko moze da mi pomogne savetom i sa pravne strane sta da radim poz. Zvonko.

Za predškolsko bar kod mene se ne traži karton o vakcinaciji već samo potvrda od pedijatra da je dete zdravo da pohađa školu. Tu potvrdu možeš da izvadiš kod privatnog pedijatra bez problema i košta oko 500 din.
Ne pla?i dete moje, uskoro ?e Gospod do?i i uredi?e sve

Miroljub Petrovic
zvonko - poruka glasi:

Najbolje da dete ne saljes u tu debilsku skolu, nego da dete ostane kod kuce. Ako te neko pita zasto dete ne ide u janicarski kamp, kazes da treba uskoro da se selis u drugi grad ili drzavu, i kraj price.

crnitrn
Draza Dalmatinac - poruka glasi:

Kako su Jevreji pravili vino (Groždani sok).

Jevreji su znali kako da konzerviraju groždani sok, tj znali su kako da spreme grožđano vino bez procesa vrenja. Oni su kuvali grožđe dok ono ne bi postalo kao pekmez a onda su ga sipali u amfore i zalivali slojem maslinovog ulja. Tako spremljen sok bi mogao trajati godinama a da se ne pokvari.

Kada su hteli da ga konzumiraju oni bi zahvatili kašikom grožđani sok i u njega sipali vodu i tako ga pili. Smatra se da je Isus Hrist na poslednjoj večeri pio ovakav grođžani sok a ne alkoholno vino.

Ја има ширу (грожђани сок) стар три године отваран и пивен у неколико наврата а није куван. до овог сам дошао серијом огледа и две опције су успеле! Ускоро ћу избацити фотке да видите !

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Cerovic
Pomaze Bog. Da li cete imati stand ove godine na sajmu knjiga u Beogradu?

Miroljub Petrovic
Cerovic - poruka glasi:

Pomaze Bog. Da li cete imati stand ove godine na sajmu knjiga u Beogradu?

Kako stoje stvari, necemo imati stand. Nase knjige ce se prodavati na standovima izdavackih kuca SIA Matic i Metafizika, koje ce biti u hali 1 na prvom spratu u prstenu.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!