Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Pajdo - poruka glasi:

postovanje evo mene opet, gledam ovdje postere nemogu naci, ima na sajtu, ali kad otvorim link onda ne radi

Evo ih
http://www.zakoni...nkovi.html

zorank
http://www.carsa....%80%D0%B0/

ima na ovom sajtu dosta korisnih stvari

nosikiriki
Novi intervju Miloslava Samardzica: "Komunisti su silom nametali svoju ideologiju u Srbiji! (9.8.2018)"

https://www.youtu...a12stm2A9U

Nastas
Zdravo Miroljube, zanima me koje vakcine je primilo tvoje dete koje je delimicno vakcinisano ?
Znam da ces da kazes da ne treba da primi ni jednu ali kada imas zenu koja je za vakcine (iz straha jer peru mozak ovi olosi od doktora) i pored onoga sto sam joj pokazao sta sadrze i sta moze da se desi kao posledica moram polako sa prvim detetom delimicno pa sa sledecim bez vakcina itd..

http://nasjev@hotmail.com
Bojan1
Kako to da su mala deca tako inteligentna a odrasli ljudi tako glupi? Mora da je obrazovanje u pitanju.

Aleksandar Dima, Francuski pisac.
Pozdrav Svima Wink

Pajdo
Imam nešto pitanja za vas doktore,
1. na osnovu čega možete zaključiti da je Isus bio taj koji je bio u starom zavjetu, u tekstovima u kojima se spominje (npr. za pad sodome i gomore)
2. kako ubrzati metabolizam prirodnim putem?
3. dušanovo carstvo nije vođeno na način kao Izrael putem Boga kako vidimo u Bibliji, na čemu onda točno zasnivaš teokratiju?
4. 3% od trenutne populacije Republike Srbije (7.057,000 milijuna) iznosi 211,710 ljudi, dakle vi planirate toliko ljudi moralno popraviti? zar nije to mnogo?
5. ako se dušanovo carstvo obnovi, hoće li se prostirati na svim srpskim državama i o čemu ovisi to proširenje?
6. kažete da trenutačno stanje u Izraelu odgovara proročanstvima Biblije, na koji način?

posqr
Da li mogu da se jedu lanene plocice iz zdrave hrane ?

Miroljub Petrovic
Nastas - poruka glasi:

Zdravo Miroljube, zanima me koje vakcine je primilo tvoje dete koje je delimicno vakcinisano ?
Znam da ces da kazes da ne treba da primi ni jednu ali kada imas zenu koja je za vakcine (iz straha jer peru mozak ovi olosi od doktora) i pored onoga sto sam joj pokazao sta sadrze i sta moze da se desi kao posledica moram polako sa prvim detetom delimicno pa sa sledecim bez vakcina itd..

Kad si ozenio paganku ima ceo zivot sa njom da se raspravljas o vakcinama, debilani, sta dete treba da jede i sl. Nisam pametan sta da te savetujem. Ako ti kazem da je oteras, kao sto je Avram oterao Saru, bice prejako. Ako ti kazem da je trpis, teske ce muke da te snadju. Moras sam da odlucis sta ces da radis.

Miroljub Petrovic
Pajdo - poruka glasi:

Imam nešto pitanja za vas doktore,
1. na osnovu čega možete zaključiti da je Isus bio taj koji je bio u starom zavjetu, u tekstovima u kojima se spominje (npr. za pad sodome i gomore)

U originalnom tekstu jasno pise da se ljudima javio "Jahve" ili "Jehova", odnosno Bog, a posto "Boga Oca niko nikad nije video, nego ga Bog Sin javlja", kako kaze Biblija, jasno je da je u pitanju Isus.

2. kako ubrzati metabolizam prirodnim putem?

Zdravim zivotom i fizickom aktivnoscu.

3. dušanovo carstvo nije vođeno na način kao Izrael putem Boga kako vidimo u Bibliji, na čemu onda točno zasnivaš teokratiju?

Nekada je u teokratiji Bozje prisustvo manje, a nekada vise vidljivo. Najvidljivije je bilo u vreme Isusa Navina.

4. 3% od trenutne populacije Republike Srbije (7.057,000 milijuna) iznosi 211,710 ljudi, dakle vi planirate toliko ljudi moralno popraviti? zar nije to mnogo?

Cifra koju si naveo se odnosi na muskarce. Ako bi bilo toliko odlucnih muskaraca da primenjuje Bozji zakon, siguran sam da bi Bog obnovio teokratiju. Ne ocekujem da to moze da se desi na miran nacin (obracenje). Ocekujem da Bog pokrene neke katastrofe pa pokrene ljude da jos ozbiljnije shvate ono sto pricam, i da tako dodjemo do cifre od oko 3% ozbiljnih i odlucnih (ne savrsenih) muskaraca.

5. ako se dušanovo carstvo obnovi, hoće li se prostirati na svim srpskim državama i o čemu ovisi to proširenje?

Zavisi od ljudi koje budemo imali i od Boga.

6. kažete da trenutačno stanje u Izraelu odgovara proročanstvima Biblije, na koji način?

Priprema se teren da Jevreji dodju u stanje nevolje, a onda ce se okrenuti svome Bogu i desice se cuda veca nego ikada u istoriji.

Miroljub Petrovic
posqr - poruka glasi:

Da li mogu da se jedu lanene plocice iz zdrave hrane ?

Moze.

SreckoVVV
Lav Tolstoj o Pravoslavlju i crkvi.

https://www.sends...ile/4lba0h
SV

VladoSumadija
Da li moralno iz biblijske perspektive da se uzme novac koji nadjemo na ulici

i da li su ovakakve pesme okej za slusanje, poruka je dobra ali je muzika mejnstrim
https://www.youtu...eQzvxGM8hB

Pozdrav doktore Miroljube

hemiska
Sreo sam jednog decka na rodjendanu i rekao mi je da radi kao photoshop dizajner ali je samostalan, dakle ne radi ni za kakvu firmu, nego ide na ovaj sajt (mada postoje i drugi sajtovi na kojima mozete raditi slicne stvari) https://hackforum... i tamo ima raznih ljudi kojima trebaju usluge nekoga ko zna sa photoshopom da radi, tako da ako ste voljni da naucite mozete lepo zaradjivati, on je za tri nedelje zaradio oko 250 evra, nije laka para ali je svakako odlican nacin da se zaradi. Ako vas jos nesto zanima posaljite mi privatnu poruku...

Nadam se da je ovo uredu s adminom

Miroljub Petrovic
VladoSumadija - poruka glasi:

Da li moralno iz biblijske perspektive da se uzme novac koji nadjemo na ulici

Moralno je, osim ako je novac deo necijeg novcanika gde moze da se utvrdi vlasnik novca, onda treba vratiti vlasniku.

i da li su ovakakve pesme okej za slusanje, poruka je dobra ali je muzika mejnstrim
https://www.youtu...eQzvxGM8hB

Ovo je po meni ok.

Jako
Postovanje Miroljube.
Sta mislite o davanju para na kamatu zelenasenje?

Miroljub Petrovic
Jako - poruka glasi:

Postovanje Miroljube.
Sta mislite o davanju para na kamatu zelenasenje?

Po Bibliji to nije dozvoljeno pripadnicima svog naroda, a ostalima je dozvoljeno.

makijalis
Postovanje doktore Miroljube

Sta mozete da kazete o naseljavanju ovih migranata kod nas? kod nas postoji centar za njih gde borave da li je to izrezirano nesto?sta im je interes?,sve sami mladi momci vojno sposobni,ne sudim im nista ali ako moze neko vase obhasnjenje,ne znam ni koje su vere ni nacionalnosti ali vidim da ih ima dosta,neki su problematicni neki su ok,sa nekima sam i komunicirao zele da idu dalje na zapad,srbija ih ne interesuje kao,ako moze neko ukratko Vase misljenje?

Miroljub Petrovic
makijalis - poruka glasi:

Postovanje doktore Miroljube

Sta mozete da kazete o naseljavanju ovih migranata kod nas? kod nas postoji centar za njih gde borave da li je to izrezirano nesto?sta im je interes?,sve sami mladi momci vojno sposobni,ne sudim im nista ali ako moze neko vase obhasnjenje,ne znam ni koje su vere ni nacionalnosti ali vidim da ih ima dosta,neki su problematicni neki su ok,sa nekima sam i komunicirao zele da idu dalje na zapad,srbija ih ne interesuje kao,ako moze neko ukratko Vase misljenje?

Bavi se stvarima na koje mozes da utices, a batali pricu o mohrantima. Oni su deo jedne sire globalne igre.

Pajdo
Ako se po pravim Biblijskim principima može ostati zdrav cijeli život, ako jedemo biljnu hranu i budemo fizički aktivni i to sve, zašto se onda na pojedinima mjestima u Bibliji moli Boga za zdravlje , da kao ozdrave i da im je to muka (nešto slično kad danas, "vjernici" leže u bolnici i mole Boga da se spasi)? Dakle, čak i najpobožniji ljudi koji su vrhunski poznavali Bibliju su pisali tekstove "Molim te Bože da ozdravim" itd. Kako to? Oni su trebali znat da ako slušaju zakone zdravlja od strane Boga da im neće niti jedna bolest smetati. A dok Vi tvrdite da kao ko je na strani Boga i živi zdrav život(sto posto biljno, fizički aktivan, okružen dobrim i religioznim ljudima). Onda tu na neki način dolazimo do kontradiktornosti? Molim odgovor

Miroljub Petrovic
Pajdo - poruka glasi:

Ako se po pravim Biblijskim principima može ostati zdrav cijeli život, ako jedemo biljnu hranu i budemo fizički aktivni i to sve, zašto se onda na pojedinima mjestima u Bibliji moli Boga za zdravlje , da kao ozdrave i da im je to muka (nešto slično kad danas, "vjernici" leže u bolnici i mole Boga da se spasi)? Dakle, čak i najpobožniji ljudi koji su vrhunski poznavali Bibliju su pisali tekstove "Molim te Bože da ozdravim" itd. Kako to? Oni su trebali znat da ako slušaju zakone zdravlja od strane Boga da im neće niti jedna bolest smetati. A dok Vi tvrdite da kao ko je na strani Boga i živi zdrav život(sto posto biljno, fizički aktivan, okružen dobrim i religioznim ljudima). Onda tu na neki način dolazimo do kontradiktornosti? Molim odgovor

Nema nikakve kontradiktornosti. To sto neko ZNA sta je dobro, ne znaci da ce da ZIVI po tome. Oni koji su bolesni su dosli u to stanje jer nisu postovali zakone zdravlja, ili im je bolest preneta preko bolesnih roditelja, a primeri u Bibliji su cesto primeri ljudi koji sve znaju ili mogu da znaju, ali ne zive po tome.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.06 sekundi!