Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Vujadin - poruka glasi:

Postovanje profesore
Sta mislite o profesoru Radisi Anticu?

Odlican teolog, iako se verovatno ne bi slozio sa mnom oko pitanja uloge Izraela u poslednjim vremenima i nekim drugim prakticnim pitanjima (skolstvo, odnosi u porodici i sl).

MarkoKuc
Hoće li biti još onih crtaća, moja deca su odgledala ova dva po nekoliko puta.. Sve najbolje

legends
Нађох ово обрађање па да поделим ако дозволите.
НАРЕДБА ВОЈВОДЕ ВУКА ВОЈИНА ПОПОВИЋА СВОЈИМ ВОЈНИЦИМА

„Дакле, ја тражим од својих четника да ме никад не лажу, да се не шале да што украду, да не траже од ове сиротиње да им нешто кува и пече за јело, без мог одобрења. Све што се за чету узима, ја морам знати и то се мора платити. Свако моје наређење мора се без размишљања извршавати. О храбрости нећу да вам говорим, јер чим сте овде, знам какви сте у том погледу. Онај ко умакне и обрука се, знајте неће добро проћи. Између себе не смете се свађати, грдити ни мени тужакати. А, ово је најглавније и добро упамтите: жене и одрасле девојке не смете ни погледати. Са њима не смете ни разговарати.

Јесте ли разумели? Ви сте мутави за женску чељад. Ако
вас што женске питају, не одговарајте, а ви немате потребе ништа њих да питате. Увек има понеки мушкарац, па се њему обратите. За ког дознам или приметим да што противно овоме учини, убићу га. То вам је све. Мене мрзи да понављам, зато кад неки нов четник дође, ви га упознајте са овим што рекох.“

Miroljub Petrovic
MarkoKuc - poruka glasi:

Hoće li biti još onih crtaća, moja deca su odgledala ova dva po nekoliko puta.. Sve najbolje

Radimo na tome, trebalo bi da bude, ali ne znam kad.

Miroljub Petrovic
legends - poruka glasi:

Нађох ово обрађање па да поделим ако дозволите.
НАРЕДБА ВОЈВОДЕ ВУКА ВОЈИНА ПОПОВИЋА СВОЈИМ ВОЈНИЦИМА

„Дакле, ја тражим од својих четника да ме никад не лажу, да се не шале да што украду, да не траже од ове сиротиње да им нешто кува и пече за јело, без мог одобрења. Све што се за чету узима, ја морам знати и то се мора платити. Свако моје наређење мора се без размишљања извршавати. О храбрости нећу да вам говорим, јер чим сте овде, знам какви сте у том погледу. Онај ко умакне и обрука се, знајте неће добро проћи. Између себе не смете се свађати, грдити ни мени тужакати. А, ово је најглавније и добро упамтите: жене и одрасле девојке не смете ни погледати. Са њима не смете ни разговарати.

Јесте ли разумели? Ви сте мутави за женску чељад. Ако
вас што женске питају, не одговарајте, а ви немате потребе ништа њих да питате. Увек има понеки мушкарац, па се њему обратите. За ког дознам или приметим да што противно овоме учини, убићу га. То вам је све. Мене мрзи да понављам, зато кад неки нов четник дође, ви га упознајте са овим што рекох.“

Vrh!

I bi svjetlo
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

sergej123 - poruka glasi:

1. Da li sestre kada se udaju u drugu kuću treba da prepišu svoj dio roditeljske imovine na braću?

Naravno, osim ako su braca budale i satanisti, onda ne treba da prepisu, ali ako su iole normalni, porodicni ljudi, onda treba da prepisu braci.

2. Da li je moralno da se žena kojoj muž pogine u ratu ili umre nađe novog muža?

To je moralno i biblijski dozvoljeno. Biblijski zakon je da ako nije imala dece sa tim muzem, onda treba dever da preuzme brigu o njoj i njeno izdrzavanje, i da rodi decu sa deverom i tako podigne decu svom muzu, ali to je prejaka prica za danasnje polupane evropljanke.

Ako domaćin dozvoli, prenio bih jednu situaciju iz svoje porodice, koja govori o odnosima u braku i porodici kod nas u ne tako davnoj proslosti. Sve se dešava u Drobnjaku. Naime, moja prababa bila je udata za čovjeka iz ugledne porodice, koji je ubrzo po sklapanju braka posao u Balkanski rat iz kojeg se nije vratio, niti je bilo glasa o njemu. Nakon skoro sedam godina, moj prađed, koji se u međuvremenu vratio iz rata, odlucio je da zaprosi tu udovicu. Njenu ruku trazio je ne od njenih roditelja, već od svekra i svekrve i čitav život prijateljima su se smatrali upravo oni, a ne njeni bioloski roditelji. Cak i generacija mog oca se sa tom porodicom poznaje i visoko cijeni.

Dakle, ljudi su na snahu svog pokojnog sina gledali bukvalno kao na svoju kćer.

I jedno pitanje u vezi toga. Poginuli junak (prvi muž), imao je mnogo mladjeg brata i razlika izmedju djevera i snahe-udovice bila je oko 15 godina. Biblijski stav o tome je jasan. Da li je i ko u opisanoj situaciji pocinio grijeh?
Jer si me razveselio, Gospode, delima svojim, s dela ruku Tvojih radujem se.

Miroljub Petrovic
I bi svjetlo - poruka glasi:

Ako domaćin dozvoli, prenio bih jednu situaciju iz svoje porodice, koja govori o odnosima u braku i porodici kod nas u ne tako davnoj proslosti. Sve se dešava u Drobnjaku. Naime, moja prababa bila je udata za čovjeka iz ugledne porodice, koji je ubrzo po sklapanju braka posao u Balkanski rat iz kojeg se nije vratio, niti je bilo glasa o njemu. Nakon skoro sedam godina, moj prađed, koji se u međuvremenu vratio iz rata, odlucio je da zaprosi tu udovicu. Njenu ruku trazio je ne od njenih roditelja, već od svekra i svekrve i čitav život prijateljima su se smatrali upravo oni, a ne njeni bioloski roditelji. Cak i generacija mog oca se sa tom porodicom poznaje i visoko cijeni.

Dakle, ljudi su na snahu svog pokojnog sina gledali bukvalno kao na svoju kćer.

I jedno pitanje u vezi toga. Poginuli junak (prvi muž), imao je mnogo mladjeg brata i razlika izmedju djevera i snahe-udovice bila je oko 15 godina. Biblijski stav o tome je jasan. Da li je i ko u opisanoj situaciji pocinio grijeh?

Naravno da udovica nije trebala da ceka devera koji je mnogo mladji od nje i nije u stanju da bude otac.

Miroljub Petrovic
Tesa i Aca u kanjonu Nevidio

https://www.youtu...BidrLy0Xd4

Nikola_M
Miroljube, kakvo je tvoje mišljenje o veganskom načinu života, dakle ja ne jedem meso, mleko i jaja, vernik sam i smatram to ispravnim? Samo nemoj reći da sam načiso demonizovan i polupan Grin Inače sviđaju mi se tvoja gostovanja-ne slažemo se u svemu ali što se tiče religije kamejarki i muzike-diskoteka isto razmišljamo.
pozdrav iz Pazara.

nikolaj
https://m.faceboo...3667342851

Satanista priča svoje iskustvo
Ne pla?i dete moje, uskoro ?e Gospod do?i i uredi?e sve

Miroljub Petrovic
Nikola_M - poruka glasi:

Miroljube, kakvo je tvoje mišljenje o veganskom načinu života, dakle ja ne jedem meso, mleko i jaja, vernik sam i smatram to ispravnim? Samo nemoj reći da sam načiso demonizovan i polupan :D Inače sviđaju mi se tvoja gostovanja-ne slažemo se u svemu ali što se tiče religije kamejarki i muzike-diskoteka isto razmišljamo.
pozdrav iz Pazara.

Veganstvo je najbolja opcija za covekovo zdravlje. Ja sam vegan, iako ponekad uzmem po jako malo sira ili kiselog mleka kao zacin ili dodatak jelu, ali samo ponekad. Uzmem i komad mesa, jagnjetine, ribe ili piletine, mozda jednom u godinu dana ili u nekoliko godina, kada odem u goste pa bas nema nista da se jede, a da ne sablaznim domacina.

Miroljub Petrovic
Vuk Kaliskic - poruka glasi:

Da li možemo obnoviti Dušanovo carstvo ako će brzo doći drugi Hristov dolazak?

Obnova Dusanovog carstva je poslednji poziv covecanstvu na pokajanje pre drugog Hristovog dolaska.

Miroljub Petrovic
Studirale i obucavale se zajedno za akciju

https://postimg.c...gugwqu2gx/

Canyon
Dobro vece. Pricali ste samo sam zaboravio gde ste gostovali o tome kad se i da li se treba suprotstavljati vlastima. Rekli ste da se treba suprotstavljati vlasti kada vlast krsi Bozije zakone kao sto je radila komunisticka vlast u Srbiji. Zanima me dal to krsenje zakona se odnosi na slobodu ljudi ili na opsti zakon u zemlji, npr sutra Vucic donese zakon o istopolnim brakovima ili proglasi prostituciju legalnom, ti zakoni ne uticu direktno na nas mi se mozemo sklanjati od toga? Komunizmu se moralo suprotstaviti to se slazem ubijali su moralne i postene ljude koji nisu hteli da budu deo paganske tvorevine.

I drugi pitanje. Da li je David smeo da ubije Saula zgog toga sto je Saul pokusavao njega da ubije mnogo puta cak je kopljem pokusavao da ga ubije dok je David svirao harfu? To je isto krsenje Bozjih zakona od strane vlasti tj cara.

Miroljub Petrovic
Canyon - poruka glasi:

Dobro vece. Pricali ste samo sam zaboravio gde ste gostovali o tome kad se i da li se treba suprotstavljati vlastima. Rekli ste da se treba suprotstavljati vlasti kada vlast krsi Bozije zakone kao sto je radila komunisticka vlast u Srbiji. Zanima me dal to krsenje zakona se odnosi na slobodu ljudi ili na opsti zakon u zemlji, npr sutra Vucic donese zakon o istopolnim brakovima ili proglasi prostituciju legalnom, ti zakoni ne uticu direktno na nas mi se mozemo sklanjati od toga? Komunizmu se moralo suprotstaviti to se slazem ubijali su moralne i postene ljude koji nisu hteli da budu deo paganske tvorevine.

Nisi razumeo. Rekao sam da se treba suprostavljati vlasti ako vlast trazi od coveka da krsi Bozje zapovesti, ali ako vecina ljudi u drzavi hoce istopolne brakove, ili nema nista protiv njih, sta ja tu mogu da promenim, ili sta vlast tu moze da promeni? Vlast treba da omoguci da mi koji smo normalni i zdravi mozemo da se razvijamo, i onda da to iskoristimo da stvorimo 2-3% zdravog tkiva za uspostavljanje teokratije, pa cemo onda da ukinemo lose zakone, i da uvedemo dobre. A ne da se mi bavimo zakonima koje vlast uvodi. Svaki zakon koji ce omoguciti mir u drzavi, i slobodu nama da se razvijamo, je dobar zakon. Ali u isto vreme vazno je da znamo da ako mi koji smo normalni i zdravi, ne iskoristimo mir i slobodu da se razvijamo, satanisti ce toliko da se umnoze i ojacaju, da ce na kraju da nas sve pobiju pod izgovorom da smo mi krivi sto oni stradaju, a ne destruktivni zakoni po kojima zive. Dakle, najvise sto vlast u demokratiji moze da uradi jeste da "kupuje mir" na razne nacine, ukljucujuci ustupke i lose zakone, samo da se nama normalnima produzi vreme da preokrenemo situaciju u nasu korist.

I drugi pitanje. Da li je David smeo da ubije Saula zgog toga sto je Saul pokusavao njega da ubije mnogo puta cak je kopljem pokusavao da ga ubije dok je David svirao harfu? To je isto krsenje Bozjih zakona od strane vlasti tj cara.

To je kao da pitas, da li smes da ubijes zmiju ili strsljena koji mogu da ti naude i da te smrtno povrede, ili treba da ih ignorises i da ih upotrebis za svoje ciljeve (zmije su dobre za unistavanje stetocina). David je bio superioran u odnosu na Saula i nije imao potrebu da ga ubije jer je znao da to Bog moze da resi na bezbroj drugih nacina, a uvazavao je cara drzave kao Bozjeg pomazanika kojeg je Bog uspostavio i kojeg Bog moze da smeni.

Miroljub Petrovic
3. Naš stvoreni solarni sistem - Mesec

https://www.youtu...e=youtu.be

ZoranS
UTICAJ BRZE HRANE NA FUNKCIJE TELA I RASPOLOŽENJE

https://www.youtu...Gokmkj7qLM

Miroljub Petrovic
Stefann96 - poruka glasi:

Gospodine Miroljube, imam jedan problem koji me muci duze vreme. Imam 22 godine, iz Mladenovca sam i jako sam nezadovoljan svojim zivotom. Tesko mi je ubediti roditelje da sam punoletan i da moram neke odluke sam donositi u zivotu, a oni me gledaju kao da imam 13-14 godina. Kao da sam jos uvek mali i kad treba da putujem negde oni jako brinu da se meni nesto ne desi iako sam im rekao da nema cega da se boje. Otac me nista ne uci da radim i kad ja krenem nesto da pravim pocne da se svadja sa mnjom i kaze da ja to ne umem i da ostavim alat tamo gde sam nasao, iako zelim nesto lepo i korisno da napravim. Radim u firmi gde primam platu 300e koja mi je na 5 min od kuce i roditelji misle da sam uspeo u zivotu jer radim za dobru firmu i da cu tu raditi do kraja zivota. Ned'o Bog ako dam otkaz, oni bi crkli od bruke jer sam tu upao preko veze. A mene veoma zanima posao kojim se bavi Vukojica Sandic stvarno bih zeleo da dodjem u njegovu skolu i da naucim da koristim gusle i da dalje to znanje prenosim na mladje generacije kod mene u Mladenovcu. Ali to kad bih roditeljima spomenuo rekli bi da ne dolazu u obzir. Stvarno ne znam kako da izadjem na kraj sa njima. Da li vi imate neki predlog kako da spasim zivu glavu i pocnem da radim ono sto volim, a ne ono sto su mi oni nametnuli. Bio bih vam veoma zahvalan.

Nemoj mnogo da blejis i da filozofiras. Budi zahvalan Bogu sto imas stan i hranu dzabe, i iskoristi to pa nauci nesto da radis i da pokrenes svoj posao, pa onda u svom domacinstvu filozofiraj. Niko ti ne brani da odes kod Vukojice jednom ili dva puta sedmicno da ucis gusle.

Anja
Gospodine Petrovicu, zanima me vase misljenje o prosirenim venama sta je njihov uzrok? Ja sa tim imam vec godinama problem pocinju da mi pucaju kapilari na nogama pijem dosta vode svaki dan 3l , kazu kao losa cirkulacija ne vraca se krv do srca ne sme puno da se sedi, a ni da se seta msm da je to bezveze. kad je toplo , vece, redovo zna da se ''naduju'' zanima me kako da sprecim pucanje kapilara i nadutost nogu? nekad znaju i da bole vene i to bas, kolena pogotovo. Trazila sam ''resenje'' u tkz. ''najbolji recepti iz prirode'' ali nisam uspela da nadjem.

imam jos jedno pitanje pocela sam bas da se zanimam,'' privuklo mi je paznju'' prica o porodjaju, koju god zenu da pitam( i moju mamu takodje) sve se zale kazu da su im tela propala posle porodjaja.. mojoj mami je opala uzasno kosa i nikad vise nije porasla, zbogh cega? zalila se na otecene noge? sta treba da se radi sa kozom da se ne dobiju strije na stomaku ? hvala Smile

Miroljub Petrovic
Anja - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu, zanima me vase misljenje o prosirenim venama sta je njihov uzrok? Ja sa tim imam vec godinama problem pocinju da mi pucaju kapilari na nogama pijem dosta vode svaki dan 3l , kazu kao losa cirkulacija ne vraca se krv do srca ne sme puno da se sedi, a ni da se seta msm da je to bezveze. kad je toplo , vece, redovo zna da se ''naduju'' zanima me kako da sprecim pucanje kapilara i nadutost nogu? nekad znaju i da bole vene i to bas, kolena pogotovo. Trazila sam ''resenje'' u tkz. ''najbolji recepti iz prirode'' ali nisam uspela da nadjem.

Treba da korigujete navike i uradite program ciscenja u skladu sa kratkom knjigom sa donjeg linka:
http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Na donjem linku imate iskustvo zene koja je resila problem sa prosirenim venama primenom gornjeg programa:
https://www.youtu...BigEiKfRjc

i da posetite kiroprakticara Miroslava Mihailovica iz Sapca, tel 069-3759-200 da vam uradi masazu kicme i tako poboljsa inervaciju prema nogama.

imam jos jedno pitanje pocela sam bas da se zanimam,'' privuklo mi je paznju'' prica o porodjaju, koju god zenu da pitam( i moju mamu takodje) sve se zale kazu da su im tela propala posle porodjaja.. mojoj mami je opala uzasno kosa i nikad vise nije porasla, zbogh cega? zalila se na otecene noge? sta treba da se radi sa kozom da se ne dobiju strije na stomaku ? hvala :)

Kada covek jede namirnice zivotinjskog porekla onda zakiseljava organizam i onda organizam ima potrebu da se alkalizuje i tada izvlaci alkalne elemente (kalcijum, magnezijum...) iz kostiju, i kosti postanu slabe i krte. Na isti nacin, kada zena ostane u drugom stanju, beba zahteva ono sto joj treba da bi mogla da se razvija i rodi se. Posto mnoge majke nezdravo zive, nezdravo se hrane i nemaju u svom telu dovoljno potrebnih hranljjvih materija za bebu, organizam povlaci te materije iz raznih organa i desavaju se slucajevi kao sa vasom mamom.

Hajde vi recite mami da ne treba da pije kafu, jede meso, beli hleb i beli secer. Ona da mesi integralni hleb? Nema sanse. Da se nauci da sprema zdrave kolace? Nema sanse. Da izbaci kafu? Nema sanse.

Dakle, to su sve suplje price ljudi koji o zdravlju (i zivotu) nemaju pojma i onda truju decu pogresnim informacijama. Trudnoca je najzdravije stanje za zenu, ali ne moze svaka zena da zatrudni i rodi, jer ako je bolesna i zatrovana, dete ne moze ni da se zacne, a ako se i zacne, ne moze da ga iznese.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.01 sekundi!