Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Milan7373
Pozdrav Miroljube kakvu ideju za privatan biznis biste preporucili nekome ko zna istoriju? I jos jedno pitanje znate li gde mogu nabaviti ovu knjigu o Vladi Sipcicu(ne pdf nego bas knjigu)

Miroljub Petrovic
Milan7373 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube kakvu ideju za privatan biznis biste preporucili nekome ko zna istoriju? I jos jedno pitanje znate li gde mogu nabaviti ovu knjigu o Vladi Sipcicu(ne pdf nego bas knjigu)

Mozes da pokrenes neki sajt na kojem bi postavljao dobre knjige iz istorije za prodaju, kojih nema u prodaji. Na primer, knjige o poreklu porodica. Knjige imas u elektronskoj formi na internetu, a mozes da ih uoblicis za stampu u formatu A5 i da stampas u digitalnoj stampi male tiraze po 5-10 kom, a neke i vise.

Takodje, mozes da snimas kratke klipove iz istorije i da kacis na YouTube pa da pravis reklamu svom sajtu. Mozes i da se reklamiras preko FB, kao i da saljes zanimljive tekstove portalu nacionalist.rs

Kjnigu o Vladi Sipcicu mozes da ostampas u kopirnici ili da kupis preko interneta polovno.

crnitrn
Kako nastaja pesak u bubregu i besici. Sta da kazem coveku pored korekcije zivotnih navikasta da radi?

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:

Kako nastaja pesak u bubregu i besici. Sta da kazem coveku pored korekcije zivotnih navikasta da radi?

Za zdravstvena pitanja javljaj se na:

sarac90
Pozdrav Miroljube,jel ugodno bogu da postim svaki sabbath tj da pijem samo vodu tokom sabbatha?

Miroljub Petrovic
sarac90 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube,jel ugodno bogu da postim svaki sabbath tj da pijem samo vodu tokom sabbatha?

Na praznike se ne posti, osim na Dan ociscenja, na praznik se jedu najbolja jela i pije najboje pice.

Canyon
Dobro vece dr Miroljube. Da li danas postoje ljudi koji komuniciraju sa Bogom kao sto su to radili tvorci Biblije. jel znate za nekoga verovatno ima u Izraelu?

Imam pitanje jedno vezano za tekst iz Biblije. Kada je jedan od prorockih sinova zamolio svog druga po Gospodnjoj reci da ga udari, taj drug nije hteo i ovaj mu je rekao da zbog toga sto nije hteo da ga udari, da kad ode od njega, ubice ga lav. I to se i desilo. Zasto ga je Bog kaznio?
Izmenio/la Canyon na 27.07.2018 23:59

Miroljub Petrovic
Canyon - poruka glasi:

Dobro vece dr Miroljube. Da li danas postoje ljudi koji komuniciraju sa Bogom kao sto su to radili tvorci Biblije. jel znate za nekoga verovatno ima u Izraelu?

Mozdra postoje, ali ja ne znam ni za jednom. A moguce i da ne postoje. Ovo drugo je pre moguce, ali bice uskoro onih preko kojih ce Bog delovati.

Imam pitanje jedno vezano za tekst iz Biblije. Kada je jedan od prorockih sinova zamolio svog druga po Gospodnjoj reci da ga udari, taj drug nije hteo i ovaj mu je rekao da zbog toga sto nije hteo da ga udari, da kad ode od njega, ubice ga lav. I to se i desilo. Zasto ga je Bog kaznio?

Biti neko preko koga Bog govori je odgovorniji posao nego raditi za drzavnu bezbednost. Onaj koji radi za drzavnu bezbednost mora da izvrsava sve sto m use kaze, dakle ako mu se kaze da nekog ubije, on to MORA da uradi. Ako ne uradi, onda on biva likvidiran. Dakle, niko ne tera ljude da rade za drzavnu bezbednost, ali ako se prihvate tog posla onda se zna sta to znaci.

Kad neko koga je Bog izabrao da bude prenosilac Njegovih reci (malo trapav prevod je "prorok", u originalu pise "navi" od glagola "lehavi" - preneti, dakle najbolje bi bilo "prenosilac", a ne "prorok"), dakle kad prenosilac pozove neke ljude da rade za njega, odnosno za Boga, i oni prihvate, onda to znaci da treba da slusaju sta on, odnosno Bog, kaze, jer Bog govori preko njega. Ako to odbiju, onda su kazne rigorozne. Pogledaj kako su dva Aronova sina bila ubijena kad nisu izvrsavali sluzbu u Hramu kako treba.

Ljudi su neozbiljni i sve olako shvataju, a stvari u zivotu su jako ozbiljne.

Veljas92
https://www.b92.n...id=1424132

sergej123
1. Da li sestre kada se udaju u drugu kuću treba da prepišu svoj dio roditeljske imovine na braću?
2. Da li je moralno da se žena kojoj muž pogine u ratu ili umre nađe novog muža?
ПИШИМО АЗБУКОМ

Miroljub Petrovic

Vrh!

Miroljub Petrovic
sergej123 - poruka glasi:

1. Da li sestre kada se udaju u drugu kuću treba da prepišu svoj dio roditeljske imovine na braću?

Naravno, osim ako su braca budale i satanisti, onda ne treba da prepisu, ali ako su iole normalni, porodicni ljudi, onda treba da prepisu braci.

2. Da li je moralno da se žena kojoj muž pogine u ratu ili umre nađe novog muža?

To je moralno i biblijski dozvoljeno. Biblijski zakon je da ako nije imala dece sa tim muzem, onda treba dever da preuzme brigu o njoj i njeno izdrzavanje, i da rodi decu sa deverom i tako podigne decu svom muzu, ali to je prejaka prica za danasnje polupane evropljanke.

Miroljub Petrovic
POSLE RUCKA - Miroljub Petrovic - Vanzemaljci, komsije s druge galaksije? - (TV Happy 27.07.2018)

https://www.youtu...wkgdmDeueM

Vojin11
Gospodine Petrovicu planirao sam da otvorim Youtube kanal u kome cu izneti cinjenice o istoriji Srba,o Skenderbegu,o Prvom svetskom i Drugom svetskom ratu,o laznom doseljavanju Srba na Balkan i tako dalje.Zanima me vase misljenje o tome,da li mislite da bih trebao da uradim to,posto imam veliku zelju za tim.Hvala unapred na odgovoru

sarac90
Pomaze bog Miroljube,gde se moze nabaviti knjiga "Abeceda Okultizma" i da li je izasao pdf kojim slucajem?

vozac
https://www.youtu...AMvylO5vlU

Miroljub Petrovic
Vojin11 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu planirao sam da otvorim Youtube kanal u kome cu izneti cinjenice o istoriji Srba,o Skenderbegu,o Prvom svetskom i Drugom svetskom ratu,o laznom doseljavanju Srba na Balkan i tako dalje.Zanima me vase misljenje o tome,da li mislite da bih trebao da uradim to,posto imam veliku zelju za tim.Hvala unapred na odgovoru

Samo napred, to bi bilo odlicno.

Miroljub Petrovic
sarac90 - poruka glasi:

Pomaze bog Miroljube,gde se moze nabaviti knjiga "Abeceda Okultizma" i da li je izasao pdf kojim slucajem?

Knjiga moze da se nabavi preko telefona: 063-732-7738

Pdf ce biti objavljen mozda za mesec dana. Izdavac hoce da proda neku minimalnu kolicinu da plati prevodioca, pa ce mi poslati knjigu da postavim pdf.

Miroljub Petrovic
Vuk Kaliskic - poruka glasi:

Dobar dan,Dr Miroljube htio bih da vas pitam kako mogu da saznam svoje porekli. Znam za DNK analizu ali to sada ne mogu da uradim pa ako znate neku knjigu ili nešto drugo. Moji otac i deda nisu brinuli o tome pa se ja sada raspitujem ali su mi rekli da smo poreklom iz Hercegovine.

Hvala.

Pogledaj u knjizi o poreklu hercegovackih porodica koju mozes da kupis od prof. Bozidara Kljajevica:

http://cps.org.rs...odica.html

Vujadin
Postovanje profesore
Sta mislite o profesoru Radisi Anticu?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.03 sekundi!