Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
PB94 - poruka glasi:

Doktore Petrovicu, moj deda je star ali je uvek bio veoma vitalan, optimistican i zdrav iako je imao visak kilograma i nadutost zglobova, nikada nije bio bolestan u smislu da mu je bilo lose i slicno. Medjutim naprasno mu je postalo lose. U bolnici su mu raznim diureticima izbacivali vodu i bilo mu je bolje dok je bio tamo, medjutim sad kad se vratio kuci ''izlecen'', ima iste simptome mucnine u zelucu kao i kada je odlazio tamo. Da problem bude veci, prilicno je depresivan, pesimistican kao i na pocetku. Da li biste molim Vas imali neko resenje kako da mu pomognem, a da to nije dozivotno vracanje u bolnicu (jer mu je tamo jedino bilo iole dobro) ?

Tvoj deda je ceo zivot ziveo nezdravo i bio bolestan, a sada, kada je organizam ostario i oslabio, doslo je do kolapsa jer organizam vise ne moze da izdrzi teror kojem je izlozen. Jedini nacin da dedi bude bolje je da koriguje navike i primeni program ciscenja i jacanja organizma, kao sto je navedeno u kratkoj knjizi sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Neksi123
Procitao sam na forumu da je Jovan bio kupac a ne krstitelj kao sto je kod nas prevedeno.Pa me zanima kakva je razlika izmedju obrednog kupanja i krstenja u crkvi? Da li je krstenje u crkvi samo simulacija obrednog kupanja, ili nesto drugo..?

stole1389
Докторе Мирољубе,
шта мислите о праву поседовања оружја сваког човека?
Пошто закони наше државе то недозвољавају, шта мислите о учлањењу у ловачка друшта, да би се добила дозвола за наоружање, пошто се тако много лакше добија, него за пиштоље итд.

Miroljub Petrovic
Neksi123 - poruka glasi:

Procitao sam na forumu da je Jovan bio kupac a ne krstitelj kao sto je kod nas prevedeno.Pa me zanima kakva je razlika izmedju obrednog kupanja i krstenja u crkvi? Da li je krstenje u crkvi samo simulacija obrednog kupanja, ili nesto drugo..?

POd planinom Sinaj, kada su Jevreji ulazili u savez sa Bogom, Bog je rekao da narod "opere haljine svoje" pre nego sto izadje pred Boga, odnosno da bude cist. Kasnije je uveden obred obrednog kupanja, gde se cela osoba uranja u vodu, kada ulazi u savez sa Bogom, kao usponena na cistocu sa kojom treba izaci pred Boga. U hriscanskoj crkvi je uvedeno skropljenje ili prskanje vodom, kao oblik ovog kupanja.

Onaj ko je citao Bibliju racumece ovaj obred, odnosno sta je potrebno da bi neko usao u savez sa Bogom.

Miroljub Petrovic
stole1389 - poruka glasi:

Докторе Мирољубе,
шта мислите о праву поседовања оружја сваког човека?
Пошто закони наше државе то недозвољавају, шта мислите о учлањењу у ловачка друшта, да би се добила дозвола за наоружање, пошто се тако много лакше добија, него за пиштоље итд.

Pozdravljam.

sabljar854
Gospodine Miroljube ,ako je Bog sveznajuc i zna sve sto ce se desiti ukljucujuci i buducnost zasto bi onda Bog morao da "ceka" ljude da se opredele na koju ce stranu kad on to vec a priori zna-jer je sveznajuc i svemocan?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.07.2018 07:41

Miroljub Petrovic
sabljar854 - poruka glasi:

Gospodine Miroljube ,ako je Bog sveznajuc i zna sve sto ce se desiti ukljucujuci i buducnost zasto bi onda Bog morao da "ceka" ljude da se opredele na koju ce stranu kad on to vec a priori zna-jer je sveznajuc i svemocan?

Ne moze Bog nekome da sudi dok ovaj ne izabere na koju ce stranu. To sto Bog zivi izvan vremena pa vidi i zna sta ce ko da izabere, to nije dovoljno da donese presudu. Potrebno je da ljudi i stanovnici svemira, koji zive u vremenu, donesu odluke i da te odluke ostali stanovnici vide, pa da Bog donese odluku.

p.s. skini taj debilski potpis

Bogdan Mrkonjic
Pomaze bog svima!
Pitanje za gospodina Petrovica, koja je razlika izmelju PRAVE CRNE GORE MARKA MILACICA I DRVERI BOSKA OBRQDOVICA? Sigurno niste podrzali Milacica samo zato sto vam je rodjak...A oboica kritikuju vlast, Bosko je sigurno žešći galamdžija ali ni Marko nije kao muftija Zukorlic...U ostalom ako nisi uz vlast onda si protiv njh.

Miroljub Petrovic
Bogdan Mrkonjic - poruka glasi:

Pomaze bog svima!
Pitanje za gospodina Petrovica, koja je razlika izmelju PRAVE CRNE GORE MARKA MILACICA I DRVERI BOSKA OBRQDOVICA? Sigurno niste podrzali Milacica samo zato sto vam je rodjak...A oboica kritikuju vlast, Bosko je sigurno žešći galamdžija ali ni Marko nije kao muftija Zukorlic...U ostalom ako nisi uz vlast onda si protiv njh.

Marka Milacica sam podrzao zato sto je veliki potencijal, ali kada sam video kako prica suplju pricu kao Nebojsa Medojevic, onda sam skinuo onaj video podrske. Nema razlike izmedju Marka i Boska, obojica su veliki potencijali ali nista korisno ne rade, samo srbuju i galame. Zato nemaju moju podrsku.

NikolaO
Miroljube, sta mislite o ovom proizvodu?
https://www.faceb...mp;theater

Miroljub Petrovic
NikolaO - poruka glasi:

Miroljube, sta mislite o ovom proizvodu?
https://www.faceb...mp;theater

Tesko blejanje. Aronija je slicna nasoj kupini. Ako neko hoce da pije sok, onda treba da cedi kupinu, ali ja sam vise za svezu kupinu.

Monarh
Možete li mi reći koji je najčvršći dokaz da je Isus Hristos Božiji sin i da je Mesija?Zanima me još spominje li se negdje u Bibliji postojanje Svetog Trojstva i da li je hrišćansko učenje o Svetom Trojstvu potkovano biblijskim tekstom?

Neksi123
Sta mislite o pozaru u Grckoj, i da li mislite da na taj nacin Bog pokusava da ih opameti i da ih kazni jer veruju u neke njihove Bogove kao sto je Zevs, Hermes, itd..?

Aleksanda_t
Da li se mogu ispraviti noge koje idu u x?

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

Možete li mi reći koji je najčvršći dokaz da je Isus Hristos Božiji sin i da je Mesija?Zanima me još spominje li se negdje u Bibliji postojanje Svetog Trojstva i da li je hrišćansko učenje o Svetom Trojstvu potkovano biblijskim tekstom?

Imas o tome u donjoj kjnizi i tekstu:

http://www.creati...-hrist.pdf

www.cps.org.rs/tr...

Miroljub Petrovic
Neksi123 - poruka glasi:

Sta mislite o pozaru u Grckoj, i da li mislite da na taj nacin Bog pokusava da ih opameti i da ih kazni jer veruju u neke njihove Bogove kao sto je Zevs, Hermes, itd..?

Bice takvih prirodnih katastrofa sve vise i vise, Atina i Grcka su neki od najvecih centara idolopoklonstva na svetu.

Miroljub Petrovic
Aleksanda_t - poruka glasi:

Da li se mogu ispraviti noge koje idu u x?

Sve moze da se ispravi, ako je covek ozbiljan i pametan.

DM87
https://www.kurir...h-sve-vise

Podaci javnog zdravlja u Francuskoj pokazuju da je 267.097 osoba inficiranih hlamidijom u 2016. godini, dok je 2012. zabeleženo 76.918 slučajeva - što predstavlja skok od 247 procenata u samo četiri godine.

Takođe je zabeleženo više obolelih od gonoreje, s približno 50.000 slučajeva 2016. godine, a 15.000 u 2012. godini.

Ne smem da pitam kakvo je stanje kod nas.Smile

meki
Miroljube, ljudi na selu bave se raznim vockama, sade i rade maline, kupine, jagode itd. kada dodje do berbe cena za te vocke su ispod proseka i kada se preracuna ljudi jedva povrate sredstva koja su ulozili, ako je cena dobra onda padne grad i unisti im sve sto su imali, sta mozete da mi kazete o ovome?

Miroljub Petrovic
meki - poruka glasi:

Miroljube, ljudi na selu bave se raznim vockama, sade i rade maline, kupine, jagode itd. kada dodje do berbe cena za te vocke su ispod proseka i kada se preracuna ljudi jedva povrate sredstva koja su ulozili, ako je cena dobra onda padne grad i unisti im sve sto su imali, sta mozete da mi kazete o ovome?

Ljudi se bave samo proizvodnjom, a ne bave se prodajom, nego hoce da im lopovi (trgovci) prodaju robu. To je neozbiljno. To je kao kad igras poker sa profesionalcem i on te pusti da dobijes jednu ili dve ture ,a posle ti skine kozu s ledja. Tako i naivni poljoprivredni proizvodjaci proizvode nesto za sta dobijaju lazna obecanja od trgovaca, koji su im jednom ili dva puta platili robu p okorektnoj ceni, a posle ih deru.

Sto se tice nevremena, postoji protivgradna zastita, mreze iznad vocki, plastenici i dr, ali niko u to ne ulaze

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.98 sekundi!