Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
mladenantic - poruka glasi:

Posto je sirova biljna hrana najzdravija i posto ona termickom obradom gubi hranljive materije, u kojoj meri je zdravo, na primer, kada kuvamo pasulj, grasak, krompir, boraniju itd, ovako klasicno sto jedemo?

Zdravo je, iako sve to moze da se klija i da se jede klijano, a i ne mora da se jede, mogu da se jedu druge stvari.

S1998
Pomaže Bog Miroljube, da li se Užice ističe po nekom obliku nemorala od ostalih gradova kad je baš ono pogođeno strašnim nevremenom?

Djuka
Pozdrav
Da li mozete da mi date odgovor na pitanja gde je to pravoslavlje zastranilo, sta je to od paganstva uslo u pravoslavlje ili barem mi preporucite neku literaturu vezano za to? Hvala unapred

Ljusa
Пушач сам. Иначе пратим Мирољуба око 15 година. Баш и нисам неки витез и добар пример. Много тога се не придржавам што Мирољуб говори. Тешко ми је да оставим цигаре. Бог ме некад опомиње преко моје савести да оставим цигаре. Бар нисам још дошао до стадијума хуле на светог духа. Морам бити карактер.Већ сам их једном остављао. Нисам пушио годину дана.

Него мене нешто копка. Бог је стварао свет 6 дана. Јел тада дан трајао 24 сата као данас? А људе је створио да буду вечни. И кад су прекршили закон, јел тада време почело да тече по некој логици? Од тренутка кад су Адам и Ева погрешили тад су постали смртни и време је кренуло да тече. До тада време није постојало.

Miroljub Petrovic
S1998 - poruka glasi:

Pomaže Bog Miroljube, da li se Užice ističe po nekom obliku nemorala od ostalih gradova kad je baš ono pogođeno strašnim nevremenom?

Uzicki kraj je bio poznat kraj po dobrim ljudima, a cinjenica je da danas Uzice postaje evropski grad sa svim oblicima nemorala. Kad se tome doda i komsiluk - onaj dosmanlija iz Cajetine - Milan Stamatovic, sto je od Zlatibora napravio Las Vegas i centar nemorala, i sto svaki dan pljuje po najvrednijim ljudima koji se bore za drzavu (mislim na aktuelnu vlast), onda se dobija to sto imamo, iako je veliko nevreme i ove godine pogodilo skoro sve krajeve Srbije, grad je naneo stetu svuda.

Miroljub Petrovic
Djuka - poruka glasi:

Pozdrav
Da li mozete da mi date odgovor na pitanja gde je to pravoslavlje zastranilo, sta je to od paganstva uslo u pravoslavlje ili barem mi preporucite neku literaturu vezano za to? Hvala unapred

Treba da citas Bibliju, a na donjem linku imas knjigu o tome kako je katolicizam zastranio, pa su od njega mnogi "virusi" presli i na pravoslavlje.

http://www.cps.or...ge/vmr.zip

Miroljub Petrovic
Ljusa - poruka glasi:

Пушач сам. Иначе пратим Мирољуба око 15 година. Баш и нисам неки витез и добар пример. Много тога се не придржавам што Мирољуб говори. Тешко ми је да оставим цигаре. Бог ме некад опомиње преко моје савести да оставим цигаре. Бар нисам још дошао до стадијума хуле на светог духа. Морам бити карактер.Већ сам их једном остављао. Нисам пушио годину дана.

Opsedaju te demoni. Treba da uzmes nesto korisno da radis i da se molis Bogu.

Него мене нешто копка. Бог је стварао свет 6 дана. Јел тада дан трајао 24 сата као данас? А људе је створио да буду вечни. И кад су прекршили закон, јел тада време почело да тече по некој логици? Од тренутка кад су Адам и Ева погрешили тад су постали смртни и време је кренуло да тече. До тада време није постојало.

Vreme koje danas imamo je uspostavljeno pre pobune coveka, a dan je uvek trajao 24 sata.

Ljusa
Има ли овде у Србији жена које не воле да иду на море? Мени кажу девојке, нећеш се ти никад оженити. Нећу бре да идем на море. Бацање пара. Хоћу да се женим а немам са ким.

Nastas
Dobar dan Miroljube, devojka mi je trudna u 8 mesecu je i zanima me koje su dobre knjige na temu (sve obuhvatno) trudnoce i ishrane u trudnoci i posle. Citao sam od Ine mej gaskin ono sto ima na vasem sajtu. I bilo bi dobro ako bi mogli da me vi posavetujete u vezi ishrane za nju i da li sme kao i ja samo biljnom hranom da se hrani. Hvala

http://nasjev@hotmail.com
Miroljub Petrovic
Ljusa - poruka glasi:

Има ли овде у Србији жена које не воле да иду на море? Мени кажу девојке, нећеш се ти никад оженити. Нећу бре да идем на море. Бацање пара. Хоћу да се женим а немам са ким.

Ti cekaj da ti dobra zena padne sa neba, nemoj slucajno da malo mrdnes dupetom da je nadjes. Kada ljudima trebaju pare, onda znaju gde da idu da zarade, a kad im treba zena onda "ne znaju" gde da traze jer su duhovno hendikepirani. Citaj Bibliju, tamo ti pise gde da trazis.

Miroljub Petrovic
Nastas - poruka glasi:

Dobar dan Miroljube, devojka mi je trudna u 8 mesecu je i zanima me koje su dobre knjige na temu (sve obuhvatno) trudnoce i ishrane u trudnoci i posle. Citao sam od Ine mej gaskin ono sto ima na vasem sajtu. I bilo bi dobro ako bi mogli da me vi posavetujete u vezi ishrane za nju i da li sme kao i ja samo biljnom hranom da se hrani. Hvala

Treba da se hrani samo biljnom hranom i da se svaki dan seta najmanje 3 km, i da nazoves babicu Divnu Miljkovic da se sa njom dogovoris da ti porodi "devojku" kod kuce da ne bi ona i dete nastradali u porodilistu. Njena usluga kosta oko 500 evra, ali vredi te pare. Njen telefon je:
064-1725-400

Samo neoj mene da spominjes jer moguce da nema lepo misljenje o meni posto ja kritikujem jogu i meditaciju, a ona to voli. Ali i pored toga, onda posao odradjuje vrhunski pa je svima preporucujem, a ako ponudi tvojoj "devojci" da ide na vezbe joge ti se zahvali i reci da "devojka" radi vezbe kod kuce.

U kratkoj kjnizi sa donjeg linka imas kako bi trebalo da se koriguju navike:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

Miroljub Petrovic
Begovic - poruka glasi:

Помаже Бог Мирољубе, занима ме како ви кажете да Библија није преправљана и да је свака иста кад ова коју је ваш тим превео има доста БИТНИХ ситница које се у црквеној Библији коју сам узео пре неколико година не појављују?

Zbog tih bitnih sitnica smo i objavili ovaj prevod.

Vitez1234
Pozdrav Miroljube : )

Da li bi mogli da mi preporucite neke istorijske knjige o nasem narodu pre Nemanjica?

Djuka
Pozdrav
Koje je vaše mišljenje o monaštvu i zašto se ljudi zamonašuju?
I da li se u Bibliji nalaze sve potrebne informacije koje su čoveku potrebne za zivot?

Miroljub Petrovic
Vitez1234 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube : )

Da li bi mogli da mi preporucite neke istorijske knjige o nasem narodu pre Nemanjica?

http://institutni...knjige.htm

Miroljub Petrovic
Djuka - poruka glasi:

Pozdrav
Koje je vaše mišljenje o monaštvu i zašto se ljudi zamonašuju?

Veruju da ce tako biti blizi Bogu. Ja sam vise za "monastvo" koje promenjuju Amisi, plus da koriste struju i tehnologiju.

I da li se u Bibliji nalaze sve potrebne informacije koje su čoveku potrebne za zivot?

Da.

Djans88
RODJENI OTETI

https://vimeo.com...

Ljusa

Ti cekaj da ti dobra zena padne sa neba, nemoj slucajno da malo mrdnes dupetom da je nadjes. Kada ljudima trebaju pare, onda znaju gde da idu da zarade, a kad im treba zena onda "ne znaju" gde da traze jer su duhovno hendikepirani. Citaj Bibliju, tamo ti pise gde da trazis.[/quote]

Упознао сам данас сасвим случајно једну маму и њену кћерку. Видећемо шта ће бити.

Него, имам ја да питам нешто у вези снова. Кад сам био основна школа, тамо негде 7-осми разред, сањао сам један сан како ми се неки човек јавља са неба и говори ја сам уз тебе. Имао је неко љубичасто одело. Не умем да га опишем. Било је љубичасте боје са капуљачом. Нешто слично као што су носили пре 2-3000 година. Лица се уопште не сећам. Пошто Мирољуб каже да нам се у сан може јавити или демон или Бог. Јако чудан сан. Мислим, ја сам небитна личност да би се мени Бог јављао у сну. Али та порука, ја сам уз тебе. нећу никад заборавити тај сан. У основној школи сам и почео да се интересујем за Бога. Шта ви Мирољубе мислите о том сну? Да ли сте ви имали нешто слично?
Izmenio/la Ljusa na 14.06.2018 23:05

filipfromstariras
Miroljube, možeš li nešto više reći o sukobu Izraela i Palestine , šta je bio povod za taj sukob. I kako komentarišeš ovo što se dešava u Francuskoj između jevreja i muslimana? Hvala

Miroljub Petrovic
Ljusa - poruka glasi:

Него, имам ја да питам нешто у вези снова. Кад сам био основна школа, тамо негде 7-осми разред, сањао сам један сан како ми се неки човек јавља са неба и говори ја сам уз тебе. Имао је неко љубичасто одело. Не умем да га опишем. Било је љубичасте боје са капуљачом. Нешто слично као што су носили пре 2-3000 година. Лица се уопште не сећам. Пошто Мирољуб каже да нам се у сан може јавити или демон или Бог. Јако чудан сан. Мислим, ја сам небитна личност да би се мени Бог јављао у сну. Али та порука, ја сам уз тебе. нећу никад заборавити тај сан. У основној школи сам и почео да се интересујем за Бога. Шта ви Мирољубе мислите о том сну? Да ли сте ви имали нешто слично?

Posto je bio u ljubicastom odelu onda to sigurno nije bio demon. Demoni se javljaju u svim drugim bojama, samo ne u ljubicastoj. Dakle, bice od tebe prorok.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.94 sekundi!