Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
FanatikDamjan - poruka glasi:

Doktore kakvo je vase mislenje o knjigama koje pise Milorad Ulemek Legija ,uglavnom ratne price,i dali je neko od clanova citao neku njegovu knjigu?

Nisam stigao da procitam, ali sigurno su dobre, jer pise jedan od najboljih ratnika sa ovih prostora i sire.

Miroljub Petrovic
milan95nedic - poruka glasi:

Kako kreacionizam objašnjava pojavu kod zivotinja da postoji u vrsti samo jedan pol ako znamo preko Svetog pisma da je Bog stvorio sve organizme u oba pola? Hvala na odgovoru.

Verovatno su partenogenezni organizmi (koji imaju samo jedan pol) nastali nakon pobune coveka protiv Boga, kao sto su nastali tada i mesojedi i svastojedi.

crnitrn
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Doktore kakvo je vase mislenje o knjigama koje pise Milorad Ulemek Legija ,uglavnom ratne price,i dali je neko od clanova citao neku njegovu knjigu?

Nisam stigao da procitam, ali sigurno su dobre, jer pise jedan od najboljih ratnika sa ovih prostora i sire.

Читао сам "Гвоздени ров" и " Револуција - између разума и срца" књиге су екстра а по коментарима и искуствима и остале су добре намеравам да их прочитам.

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
hemiska
Паметан човек
https://www.youtu...TCv6Ygl8Os

Nikola_CRO
Pozdrav Doktore,
Imam 17 godina i djelim gotovo sve stavove sa vama jer sam uvjeren da vaša priča drži vodu. U zadnje vrijeme često razgovaram sa starijim ljudima i preispitujem se o starom životu. Starije žene mi govore da ova priča o lakom porodu zdravih i mladih djevojaka nije točna. One tvrde da su žene od trudova padale u nesvijest i učestalo povračale i da to nije bilo nimalo jednostavno. Iz vlastitih iskustava kažu da u životu ne postoje točno određena pravila i da kroz život čovjek mijenja svoje stavove jer nije sve crno-bijelo. Zanima me Vaš stav o tome.
Lijep pozdrav Smile
SmilePomaže Bog

Miroljub Petrovic
Nikola_CRO - poruka glasi:

Pozdrav Doktore,
Imam 17 godina i djelim gotovo sve stavove sa vama jer sam uvjeren da vaša priča drži vodu. U zadnje vrijeme često razgovaram sa starijim ljudima i preispitujem se o starom životu. Starije žene mi govore da ova priča o lakom porodu zdravih i mladih djevojaka nije točna. One tvrde da su žene od trudova padale u nesvijest i učestalo povračale i da to nije bilo nimalo jednostavno. Iz vlastitih iskustava kažu da u životu ne postoje točno određena pravila i da kroz život čovjek mijenja svoje stavove jer nije sve crno-bijelo. Zanima me Vaš stav o tome.
Lijep pozdrav :)

To je tesko blejanje debelih i bolesnih zena koje su zivele nezdravo i imale problem sa porodjajem. Proveri na internetu kako se poradjaju zene Amisa kod kuce i kako je to bezbolan proces, cak organizmicki. Znam da teoloski pismene babice u Americi nece da poradjaju zene koje zive nezdravo, nego ih prate da vide da zdravo zive, i onda ih poradjaju ko od sale.

Miroljub Petrovic
Juce sam gostovao u emisiji "Posle rucka" na TV Happy, evo snimka:

https://www.youtu...9kn-O4U7NM

mladi 94
Pozdrav za Miroljuba i za vitezove sa ovog foruma, svi znamo stanje u danasnjim skolama tj. debilanama I svi znamo kako to treba da se izbegava, Miroljube moji drugari i ja smo te poslusali pa smo i u tim debilanama radili nesto pametno, na likovnom je trebalo da crtamo srpske velikane, mi smo zavrsili nase radove i zalepili ih na zid kako bi edukovali i druge i.imgur.com/PscVCEe.jpg
Izmenio/la mladi 94 na 28.04.2018 10:02

Jole71
Imate li neki savet za one koji nemaju mogućnosti za svoju baštu u vezi prskanja,kako se osloboditi pesticida,znam da je dovoljno samo pranje malo pod česmu ali interesuje me šta ako npr. nije ispoštovana karenca,kako se zaštiti od trovanja?
Poznajem ljude koji su se trovali recimo od jagoda i to zanimljivo ne onih uvoznih koji su mnogo više prskane nego naše,već od domaćih odnosno nakupca sa kvantaša.
Takođe znam slučajeve za mlade krompiriće,zelenu salatu itd.

Tronosa
Pozdrav Miroljube da li si cuo za knjigu srpsko srce Johanovo.. Zapala mi je za oko zbog naziva a i zbog izgleda knjige.. Na koricam je Albanska zastava..

FanatikDamjan
Doktore dali je pozitivno gledati kvizove kao sto su Slagalica , Potera ,gde stalno ima pitanja iz Biblije ili istorije?

Miroljub Petrovic
mladi 94 - poruka glasi:

Pozdrav za Miroljuba i za vitezove sa ovog foruma, svi znamo stanje u danasnjim skolama tj. debilanama I svi znamo kako to treba da se izbegava, Miroljube moji drugari i ja smo te poslusali pa smo i u tim debilanama radili nesto pametno, na likovnom je trebalo da crtamo srpske velikane, mi smo zavrsili nase radove i zalepili ih na zid kako bi edukovali i druge

Lepo ste to uradili, ali na pogresnom mestu. Debilana je kao javna kuca, i tu nista pametno ne moze da se uradi, jer nema za koga.

Miroljub Petrovic
Jole71 - poruka glasi:

Imate li neki savet za one koji nemaju mogućnosti za svoju baštu u vezi prskanja,kako se osloboditi pesticida,znam da je dovoljno samo pranje malo pod česmu ali interesuje me šta ako npr. nije ispoštovana karenca,kako se zaštiti od trovanja?
Poznajem ljude koji su se trovali recimo od jagoda i to zanimljivo ne onih uvoznih koji su mnogo više prskane nego naše,već od domaćih odnosno nakupca sa kvantaša.
Takođe znam slučajeve za mlade krompiriće,zelenu salatu itd.

Oni koji nemaju svoju bastu neka im je Bog u pomoc.

Miroljub Petrovic
Tronosa - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube da li si cuo za knjigu srpsko srce Johanovo.. Zapala mi je za oko zbog naziva a i zbog izgleda knjige.. Na koricam je Albanska zastava..

Dobra knjiga, govori kako je neki Nemac kupio srce od nekih razbojnika, koji su pobili neke Srbe na Kosovu pa njemu presadili srce da prezivi. U pitanju je istiniti dogadjaj.

Miroljub Petrovic

Doktore dali je pozitivno gledati kvizove kao sto su Slagalica , Potera ,gde stalno ima pitanja iz Biblije ili istorije?

Kvizovi su tesko blejanje, treba da se ucis da radis, a ne da znas napamet informacije koje ti nikad nece trebato u zivotu.

ZoranS
Preterm birth, vaccination and neurodevelopmental
disorders: a cross-sectional study of 6- to 12-year-old
vaccinated and unvaccinated children

http://www.oatext...-3-187.pdf

Jovan7
Miroljube da li možeš da prepuručiš neki sajt ili prodavnicu, gde može da se kupi sokovink,blender dehidrator i slično!?

max006
Jel moze neko da mi pomogne da nadjem hebrejski film koji je Miroljub postavio pre neki mesec, komedija o razvodu

nosikiriki
@max006

Film razvod:
1. deo: https://vimeo.com...
2. deo: https://vimeo.com...

sarac90
Evo jedno pozitivno iskustvo.Jeo sam juce u Tel aviv hummus house u Carice Milice i nigde nisam bolje usluzen,sendvic je bio gotov za 2 minuta zena koja radi me je bukvalno terala da probam svaki prilog kad sam je pitao da li mogu da udjem i unutra da pojedem sama mi je donela sendvic i sve sa osmehom i ljubaznoscu uradila a sendvic je bio nesto najbolje sto sam pojeo i posle me nije boleo stomak kao posle ostalih restorana i nisam bio gladan posle hvala Miroljube na preporuci i samo mi nije jasno kako ovako nesto relativno neprimeceno postoji pored cevabdzinica i ostalih gluposti

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.11 sekundi!