Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
posqr
Koliko sode bikarbone sme da se pije dnevno i jel moze da steti ako se uzima previse ?

Todor
Pomaze Bog

Zanima me koliko od prilike kosta analiza za DNK Porjeklo??

adzici
Pozdrav Miroljube

Sta mislite o Paul Gautschi i njegovoj ideji "Back to Eden", znam da ste objavljivali neke njegove klipove ali me zanima vase misljenje malo opsirnije.

Aleksanda_t
Koju muziku preporucujete a da je ima na YouTube?

Miroljub Petrovic
posqr - poruka glasi:

Koliko sode bikarbone sme da se pije dnevno i jel moze da steti ako se uzima previse ?

Soda bikarbona ne treba uopste da se pije.

markoiv
Žena koja je dva mjeseca ležala nepokretna u krevetu, stala na noge nakon prve terapije.

Kiropraktičar Željko Lazić, Brčko.

https://www.faceb...279984470/

Miroljub Petrovic
Todor - poruka glasi:

Pomaze Bog

Zanima me koliko od prilike kosta analiza za DNK Porjeklo??

50-100 evra

http://institutni...

Miroljub Petrovic
adzici - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube

Sta mislite o Paul Gautschi i njegovoj ideji "Back to Eden", znam da ste objavljivali neke njegove klipove ali me zanima vase misljenje malo opsirnije.

Nisam video da mnogo objasnjava kako se radi, uglavnom prica i prica, a prakticnih detalja nisam video. Nisam gledao sve videe, gledao sam neke i vrlo su dosadni.

Miroljub Petrovic
Aleksanda_t - poruka glasi:

Koju muziku preporucujete a da je ima na YouTube?

Ja najvise volim da slusam orijentalnu muziku, a to je uglavnom arapska muzika, iako ima i hebrejske, a ima i drugih dobrih zanrova, kao nasa etno, americka hriscanska i dr.

Milan7373
Pozdrav Miroljube, sta mislite o Milanu Nedicu? Da li su ga komunisti nepravedno osudili?

Miroljub Petrovic
Milan7373 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, sta mislite o Milanu Nedicu? Da li su ga komunisti nepravedno osudili?

Komunisti su sve koje su osudili, nepravedno osudili.

Jole71
Da li je svo pecivo nezdravo?I u kojoj meri nezdravo?
Npr perece sa susamom za dorucak uz neko voce i orasaste plodove da li mogu da prodju ako nema sta drugo.

Miroljub Petrovic
Jole71 - poruka glasi:

Da li je svo pecivo nezdravo?I u kojoj meri nezdravo?
Npr perece sa susamom za dorucak uz neko voce i orasaste plodove da li mogu da prodju ako nema sta drugo.

Problem sa klasicnim pecivom je sto je to belo brasno koje ima manje od 7% hranljivih sastojaka u odnosu na integralno brasno (koje se dobija neprosejavanjem samlevenog zita). Dakle, belo brasno nema hranljivu vrednost, jedes to pecivo dok te stomak ne zaboli, jer to ne moze da zasiti, i samo se gojis od toga (prazne kalorije). Ako nema nista drugo mozes i to da jedes, ali integralne zitarice su kljuc ishrane. Kod mene je to hleb.

iljicmatteo1995
Pozdrav Miroljube , zanima me kako se postavit prema odredenim ljudim,u vezi pomaganja ,da li treba pomagat ljudima koji nepomazu sebi ? nezele radit ili jedan radi a njih dvoje piju puse ,ioako je taj jedan super al ovi dvoje ne bas (govorim o obitelji jednoj )?! zanima me sta Biblija kaze o tome te da li mi mozete dat neki slican primjer s teoloske strane ?
Israel <3

Miroljub Petrovic
iljicmatteo1995 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube , zanima me kako se postavit prema odredenim ljudim,u vezi pomaganja ,da li treba pomagat ljudima koji nepomazu sebi ? nezele radit ili jedan radi a njih dvoje piju puse ,ioako je taj jedan super al ovi dvoje ne bas (govorim o obitelji jednoj )?! zanima me sta Biblija kaze o tome te da li mi mozete dat neki slican primjer s teoloske strane ?

Isus je rekao da su Njegvi "majka, sestra, braca" oni koji zive moralno, dakle treba pomagati onima koji zele da napreduju, a budalama ces pomoci tako sto zivis ispravno, pa da ih na taj nacin motivises da se promene.

Jovan7
Da li bi u Dušanovom carstvu bilo zabranjeno konzumiranje svinjskog mesa, zečetine, meso od ptica(fazani,srndaći)?
Pošto Bog u Bibliji jasno kaže da meso od tih životinja ne sme da se koristi u ishrani!

FanatikDamjan
Doktore kakvo je vase mislenje o knjigama koje pise Milorad Ulemek Legija ,uglavnom ratne price,i dali je neko od clanova citao neku njegovu knjigu?

milan95nedic
Kako kreacionizam objašnjava pojavu kod zivotinja da postoji u vrsti samo jedan pol ako znamo preko Svetog pisma da je Bog stvorio sve organizme u oba pola? Hvala na odgovoru.

Mladen00
https://m.faceboo...1688645544 😀😀

Miroljub Petrovic
Jovan7 - poruka glasi:

Da li bi u Dušanovom carstvu bilo zabranjeno konzumiranje svinjskog mesa, zečetine, meso od ptica(fazani,srndaći)?
Pošto Bog u Bibliji jasno kaže da meso od tih životinja ne sme da se koristi u ishrani!

Bilo bi dozvoljeno konzumiranje cistih zivotnja (fazani i srndaci su ciste zivotinje), a svinjetina, zecetina i dr bi bilo zabranjeno, ali ne odmah, kao ni cigare i kafa, nego postepeno, za nekih 6 meseci, a za to vreme bi se zestoko oporezovalo.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.00 sekundi!