Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Limun
http://www.index....38786.aspx

Ovo je mislim ono o cemu vi pricate, dolazi i nama sa zapada.. kao sto djeca nestaju pred noc vjestica mislim da je ovo zbog petka 13. Vjerovatno se i tada desavaju neki satanisticki rituali, slazete se?

Jehudi
Dvojica Izraelaca su napravili jedan odlican projekat u vezi Isusa.

Opis projekta moze se videti na sledecem linku:
https://www.youtu...jseXig2rsg

Ukratko o Isusovom mesijanstvu na sledecem linku:
https://www.youtu...DvyotUW2dM

Detaljnije o Isusovom mesijanstvu u seriji jutub snimaka sa sledeceg linka:
https://www.youtu...w9QUWF0okN

Sve njihove snime mogu se videti na sledecem linku:
https://www.youtu...ORG/videos

milance456
Da li je moguce izleciti ginekomastiju prirodnim putem, tj bez operacije

Aleksanda_t
Sta je najbolje za izgorelu kozu od sunca koji preparat ili biljka, i inace za lepsu cistiju kozu prvenstveno mislim na kozu lica?
Da li je moguce ukloniti prirodnim putem oziljke sa lica?

sarac90
Sta mislite o vezbi relaksacije kad se zatvore oci i minut dva samo fokusira na duboko disanje neki kazu da je to meditacija i da je lose a neki da nije i da je dobro

Djukic
Pozdrav dr. Miroljube imam pitanje vezano za Bibliju

Ako je prvog dan stvorena svetlost, a cetvrtog dana stvoreno sunce. Odakle odnosno sta je bilo izvor svetlosti do cetvrtog dana tj. do stvaranja sunca?

Miroljub Petrovic
milance456 - poruka glasi:

Da li je moguce izleciti ginekomastiju prirodnim putem, tj bez operacije

Zdrav zivot i sklekovi.

Miroljub Petrovic
Aleksanda_t - poruka glasi:

Sta je najbolje za izgorelu kozu od sunca koji preparat ili biljka, i inace za lepsu cistiju kozu prvenstveno mislim na kozu lica?
Da li je moguce ukloniti prirodnim putem oziljke sa lica?

Zdrav zivot, gel od aloje, hladne obloge.

Miroljub Petrovic
sarac90 - poruka glasi:

Sta mislite o vezbi relaksacije kad se zatvore oci i minut dva samo fokusira na duboko disanje neki kazu da je to meditacija i da je lose a neki da nije i da je dobro

To ti je prizivanje demona. Mozes da zmuris i da odmaras i da razmisljas o pametnim stvarima.

Miroljub Petrovic
Djukic - poruka glasi:

Pozdrav dr. Miroljube imam pitanje vezano za Bibliju

Ako je prvog dan stvorena svetlost, a cetvrtog dana stvoreno sunce. Odakle odnosno sta je bilo izvor svetlosti do cetvrtog dana tj. do stvaranja sunca?

Pa pise ti da je prvog dana Bog stvorio svetlost, a cetvrtog je samo upalio baterije - sunce, mesec i zvezde.

Andrej01
Pozdrav Miroljube imam jedno pitanje,imao sam jednu gadnu opekotinu na desnoj saci i sad imam velik oziljak i prepisali su mi razne kreme protiv oziljaka ali veoma slabo deluju pa ako bi mogao ti da mi preporucis neku kremu ili nesto da mazem hvala unapred.

Nikola03
Da li je Pavle Djurisic stvarno izdao Drazu?
Nikola03

MiroslavBG89
Pozdrav Miroljube, da li znas neki sajt za prodaju poljoprivrednih proizvoda??

Miroljub Petrovic
Andrej01 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube imam jedno pitanje,imao sam jednu gadnu opekotinu na desnoj saci i sad imam velik oziljak i prepisali su mi razne kreme protiv oziljaka ali veoma slabo deluju pa ako bi mogao ti da mi preporucis neku kremu ili nesto da mazem hvala unapred.

Moras zdravo da zivis, prema kratkoj knjizi sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

a oziljak da mazes gelom od aloje ili Šaljićevom mašći (ima da se kupi u apoteci).

Miroljub Petrovic
Nikola03 - poruka glasi:

Da li je Pavle Djurisic stvarno izdao Drazu?

Naravno da nije, imas knjigu o tome koju je pisao Miloslav Samardzic.

Miroljub Petrovic
MiroslavBG89 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, da li znas neki sajt za prodaju poljoprivrednih proizvoda??

http://www.organs...cacak.com/

yam123
Postovanje doktore, ne znam da li ste ispratili intervju koji je uradio Milomir Maric sa Ramusom Haradinajem, skrenuo bih paznju na jedan zanimljiv deo intervjua gde Maric pita Haradinaja zasto su srpske kuce male a albanske velike i raskosne. Da nije mozda zbog trgovine drogom? Haradinaj misli da je to zbog roga sto kod Srba sve ode na sljivovicu, pecenje i veselje, dok god Albanaca to nije slucaj. Kaze da su ceo zivot posveceni izgradnji kuca, kupovinom njiva, placeva i ulaganjem u posao. I sto je najvaznije cele porodice su ukljucene u to, sav novac ili trecina, kako kaze Haradinaj, ide kod najstarijih i onda oni odlucuju gde se taj novac trosi ili ulaze.

dexbelgrade
Zdravo Miroljube. Otac mi radi posao koji podrazumeva dosta voznje u autu (trgovacki putnik) vec preko 20 godina i takodje nosi masine koje imaju po 15 kg.

Ima dosta jake bolove u donjem delu kicme, a lekari su mu konstatovali da ima ostecenja na prsljenima (istroseni) i da mu je taj neki zivac ukljesten, zbog kojeg ponekad ima jake bolove i ne moze da se krece bas najbolje a ne daju mu bolovanje. Preporuceno mu je setanje ali covek je u jakim bolovima i prima neke gluposti od injekcija koje mu samo privremeno poboljsaju nesto.

Ima li neka vrsta masaze ili sta vec da se problem ukljestenog nerva u kicmi resi?

Miroljub Petrovic
yam123 - poruka glasi:

Postovanje doktore, ne znam da li ste ispratili intervju koji je uradio Milomir Maric sa Ramusom Haradinajem, skrenuo bih paznju na jedan zanimljiv deo intervjua gde Maric pita Haradinaja zasto su srpske kuce male a albanske velike i raskosne. Da nije mozda zbog trgovine drogom? Haradinaj misli da je to zbog roga sto kod Srba sve ode na sljivovicu, pecenje i veselje, dok god Albanaca to nije slucaj. Kaze da su ceo zivot posveceni izgradnji kuca, kupovinom njiva, placeva i ulaganjem u posao. I sto je najvaznije cele porodice su ukljucene u to, sav novac ili trecina, kako kaze Haradinaj, ide kod najstarijih i onda oni odlucuju gde se taj novac trosi ili ulaze.

To su price za malu decu, svako ko je na terenu zna da su se Albanci evropeizirali i da postovanje starijih danas skoro i ne postoji, sigurno da jos nije na nivou kao na Zapadu, ali kod Albanaca vise nema puno dece, njihova deca se zaglupljuju po evropskim skolama, sela su zapustena, itd, itd. Dakle, to je suplja prica.

Miroljub Petrovic
dexbelgrade - poruka glasi:

Zdravo Miroljube. Otac mi radi posao koji podrazumeva dosta voznje u autu (trgovacki putnik) vec preko 20 godina i takodje nosi masine koje imaju po 15 kg.

Ima dosta jake bolove u donjem delu kicme, a lekari su mu konstatovali da ima ostecenja na prsljenima (istroseni) i da mu je taj neki zivac ukljesten, zbog kojeg ponekad ima jake bolove i ne moze da se krece bas najbolje a ne daju mu bolovanje. Preporuceno mu je setanje ali covek je u jakim bolovima i prima neke gluposti od injekcija koje mu samo privremeno poboljsaju nesto.

Ima li neka vrsta masaze ili sta vec da se problem ukljestenog nerva u kicmi resi?

Neka poseti kiroprakticara Miroslava Mihailovica iz Sapca, tel. 069-3759-200, ili dr Gorana Popova iz Temisvara, tel. +40-755 380 000 da ga pregleda i resi problem.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.91 sekundi!