Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Laki
Antibiotici u mesu ubiće 10 miliona ljudi

https://www.danas...ona-ljudi/

MiroslavBG89
Pozdav Miroljube, da li mozes da preporucis nekog dobrog majstora ili firmu koja se bavi izgradnjom kuca, a da kvalitetno radi i da je cena pristupacna?

Milan Nesic_02
Vaše prognoze u vezi trećeg svetskog rata 2018 godine na leto se izgleda ispunjavaju kao što ste bili rekli na vašem predavanju, možemo videti šta se dešava između velikih sila na Bliskom Istoku ovih dana. Da li je moguće da Srbija i Srpski narod nekako izbegne taj globalni sukob ako do njega dođe?
SmileGrin

DDusan
Pozdrav Miroljube,
Imam nedoumicu o poslu koji da izbarem , pa bih Vas pitao za misljenje:
-Sa jedne strane imam posao pravljenje igrica ali nisam siguran u njega jer zavisi od uglavnom svetskog trzista,ali nisam siguran i da li mogu imati nesto pametno jer igrice danas sluze coveku da protrace vreme,mada postoje i dobre strane kao poboljsanje koncetracije i refleksa kao i logickog razmisljanja,ali kao sto sam napisao ljudi ih koriste da dobiju lazni osecaj zivota(mada je bolje to nego da roditelji posalju decu da se "druze").
Uglavnom ne znam nekoga ko to dobro radi uglavnom koristim internet a moze da se zaradi
(uglavnom najprostije aplikacije na telefoni sve lice jednu na drugu dovoljno je pustiti nesto orignalno) zaradjuje se na reklamama ili po kupovini aplikacije ili u kupovini u aplikaciji(koje koriste najprofitibilnije igrice) , ali moram da pokrenem sve ispocetka i da sam ucim.

-S druge strane moj deda vodi porodicnu firmu(2 firme)trgovina i proizvodnja sanitarije(WC solje,bide,lavabo...) i razradeo je celi biznis(kad je bio mlad lepio je plocice) poseduje sve znanje i jos ulaze i radan je da me nauci
a posao je menadzer celokupne proizvodnje(mora da zna sve od prozivodnje preko tehnologije do pravnih stvari)

Stime, mogu da podnosem da ucim obe stvari odjednom ali me opet zanima da li nesto ubedljivo bolje.

piter
Miroljube,kako komentarisete sve vecu napetost izmedu velikih sila? Kako vam se cini ova analiza moguce destabilizacije Srbije i Srpske? http://borislavra...odika.html

markoiv
Ovaj vikend Klub zdravlja u Brckom nastavlja sa predavanjima... Gost je Dr. Branislav Mihajlovic, BITKA ZA UM I ANTI STRES TERAPIJA.

https://ibb.co/dp...
Izmenio/la markoiv na 11.04.2018 21:46

Miroljub Petrovic
MiroslavBG89 - poruka glasi:

Pozdav Miroljube, da li mozes da preporucis nekog dobrog majstora ili firmu koja se bavi izgradnjom kuca, a da kvalitetno radi i da je cena pristupacna?

Obrad 060-7470-716

Miroljub Petrovic
Milan Nesic_02 - poruka glasi:

Vaše prognoze u vezi trećeg svetskog rata 2018 godine na leto se izgleda ispunjavaju kao što ste bili rekli na vašem predavanju, možemo videti šta se dešava između velikih sila na Bliskom Istoku ovih dana. Da li je moguće da Srbija i Srpski narod nekako izbegne taj globalni sukob ako do njega dođe?

Moze, ako se drze Boga, a to je tesko.

Miroljub Petrovic
DDusan - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube,
Imam nedoumicu o poslu koji da izbarem , pa bih Vas pitao za misljenje:
-Sa jedne strane imam posao pravljenje igrica ali nisam siguran u njega jer zavisi od uglavnom svetskog trzista,ali nisam siguran i da li mogu imati nesto pametno jer igrice danas sluze coveku da protrace vreme,mada postoje i dobre strane kao poboljsanje koncetracije i refleksa kao i logickog razmisljanja,ali kao sto sam napisao ljudi ih koriste da dobiju lazni osecaj zivota(mada je bolje to nego da roditelji posalju decu da se "druze").
Uglavnom ne znam nekoga ko to dobro radi uglavnom koristim internet a moze da se zaradi
(uglavnom najprostije aplikacije na telefoni sve lice jednu na drugu dovoljno je pustiti nesto orignalno) zaradjuje se na reklamama ili po kupovini aplikacije ili u kupovini u aplikaciji(koje koriste najprofitibilnije igrice) , ali moram da pokrenem sve ispocetka i da sam ucim.

-S druge strane moj deda vodi porodicnu firmu(2 firme)trgovina i proizvodnja sanitarije(WC solje,bide,lavabo...) i razradeo je celi biznis(kad je bio mlad lepio je plocice) poseduje sve znanje i jos ulaze i radan je da me nauci
a posao je menadzer celokupne proizvodnje(mora da zna sve od prozivodnje preko tehnologije do pravnih stvari)

Stime, mogu da podnosem da ucim obe stvari odjednom ali me opet zanima da li nesto ubedljivo bolje.

I jedno i drugo je dobar posao, jer si svoj gazda. Najebolji posao je kad imas znanje o necemu sto je ljudima potrebno, pogotovo ako je to informacija, a ne roba ili usluga, nego savet, to se onda najvise placa, a imas najmanje cimanja.

Miroljub Petrovic
piter - poruka glasi:

Miroljube,kako komentarisete sve vecu napetost izmedu velikih sila? Kako vam se cini ova analiza moguce destabilizacije Srbije i Srpske? http://borislavra...odika.html

Preovladace razum, samo opusteno, nema brige, dolaze investicije, pare, izobilje...

dexbelgrade
Zdravo Miroljube. Sta mislis o japanskoj kuhinji baziranoj na ribi, povrcu i pre svega termicki neobradjenoj i nezacinejnoj hrani? Da li je zaista zdrava i ako ne, kako objasniti drugacije dugovecnost japanaca? Cini mi se da bi prelazak na takav vid prehrane pozitivno mogao da utice na zdravlje pre svega Srba koji jedu uglavnom smece.

Miroljub Petrovic
dexbelgrade - poruka glasi:

Zdravo Miroljube. Sta mislis o japanskoj kuhinji baziranoj na ribi, povrcu i pre svega termicki neobradjenoj i nezacinejnoj hrani? Da li je zaista zdrava i ako ne, kako objasniti drugacije dugovecnost japanaca? Cini mi se da bi prelazak na takav vid prehrane pozitivno mogao da utice na zdravlje pre svega Srba koji jedu uglavnom smece.

Japanska hrana je zasnovana na izuzetno zacinjenoj hrani, poznatoj po MSG-u ili pojacivacu ukusa koji bukvalno razara nervne i mozdane celije. Njihova hrana je bolja od zapadnjacke (hamburgeri, mlecni sejkovi i dr), ali to nije hrana za coveka. Covek treba da se hrani biljnom hranom, sto manje termicki obradjenom.

Miroljub Petrovic
U sredu 2. maja 2018. u 19 sati drzacu predavanje u Lebanu na temu "Kako odbraniti Kosovo i Metohiju"

http://cps.org.rs...lebane.jpg

nikolaburini
Poštovani doktore,

Da li se pojacivaci ukusa kao što je MSG nalaze i u sosu od soje koji se može kupiti u supermarketima? Hvala!

Cira Ciric
Gospodine Miroljube izgleda da je Novak Djokovic poslusao Vasu preporuku da dodje u Srbiju da zivi jer gradi kucu u Pavlovcima u kojoj ce ziveti, hvala Vam sto ste nam vratili naseg junaka! Nemam pitanje, samo da se zahvalim

Miroljub Petrovic
nikolaburini - poruka glasi:

Poštovani doktore,

Da li se pojacivaci ukusa kao što je MSG nalaze i u sosu od soje koji se može kupiti u supermarketima? Hvala!

Naravno, to ga ima najvise, kao i u svim preradjenim proizvodima.

Miroljub Petrovic
Cira Ciric - poruka glasi:

Gospodine Miroljube izgleda da je Novak Djokovic poslusao Vasu preporuku da dodje u Srbiju da zivi jer gradi kucu u Pavlovcima u kojoj ce ziveti, hvala Vam sto ste nam vratili naseg junaka! Nemam pitanje, samo da se zahvalim

Ja sam mu rekao da dodje da zivi pored nekog pametnog coveka, da ima od koga da uci, predlozio sam mu da dodje blizu tebe, a on otisao na jezeto da peca, razocarao me.

Milan7373
Pozdrav Miroljube, da li je slava koja je vec dugo u nasoj tradiciji neki vid idolopoklonstva? Da li je to greh? Bas sam dugo razmisljao o ovome ali me zanima Vase misljenje

GoranBrt
Pozdrav Miroljube,
Da li planirate da opet odrizite predavanje u Novom Sadu ?
I mozda da odrizte neko predavanje vezano za cistu i necistu hranu ( iz biblije ) ili neku slicnu temu vezanu diraktno za bibliju ?

Miroljub Petrovic
Milan7373 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, da li je slava koja je vec dugo u nasoj tradiciji neki vid idolopoklonstva? Da li je to greh? Bas sam dugo razmisljao o ovome ali me zanima Vase misljenje

Slava ima pagansko poreklo, ali nije greh kada se ljudi i familija okupe i druze. Bilo b idobro kada bi slava postojala svake sedmice, za vikend, pa da se ljudi okupljaju.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.95 sekundi!