Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
nemaveze
Miroljube, moja devojka ima napade panike. Nisu česti ali se opet događaju. Otprilike jednom u mesec-dva. Odjednom teže diše, plače joj se, neretko i zaplače, malo se trese. Molim te ako možeš da mi daš konkretan odgovor kako možemo da rešimo to. Veruje u Boga tako da sumnjam da je do vere u Boga. Hvala ti unapred puno

davidlukovic
Da li je greh imati puno para?

Miroljub Petrovic
nemaveze - poruka glasi:

Miroljube, moja devojka ima napade panike. Nisu česti ali se opet događaju. Otprilike jednom u mesec-dva. Odjednom teže diše, plače joj se, neretko i zaplače, malo se trese. Molim te ako možeš da mi daš konkretan odgovor kako možemo da rešimo to. Veruje u Boga tako da sumnjam da je do vere u Boga. Hvala ti unapred puno

Ha ha, sta kazes, veruje u Boga, a ovamo zivi u bludu, mrka se sa buzdovanima kao sto si ti? Pa naravno da ce da je opsedaju demoni i da ima napade panike. Treba da se odvoji do tebe i da se ne druzi sa muskarcima, da uzme nesto korisno da radi, a ne da bleji po fakultetima, najbolje basta i fizicki rad, da se zdravo hrani, moli Bogu, cita Bibliju i ozdravice.

Miroljub Petrovic
davidlukovic - poruka glasi:

Da li je greh imati puno para?

Naravno da ne, to je kao kad bi pitao, da li je greh imati puno znanja. Ali ako se nema mudrost i pamet, onda ce novac i znanje da upropaste coveka. Najpobozniji ljudi u istoriji su bili i vrlo materijalno bogati (Avram, David, Solomon...).

konan792885
Pozdrav gospodine Miroljube ,
kupio sam novi savremeni prevod Biblije i redovno je citam , po malo , ali citam i skoro sam naisao na jedan deo koji me je malo zbudnio:

"Не прави себи резани лик нити било какву слику од онога што је горе на небесима или до ле на земљи или у водама испод земље"

pa me interesuje da li su ikone u suprotnosti sa ovom recenicom?

Hvala

nikolaburini
Pozdrav Miroljube! Znam da ste puno govorili o masturbaciji i upoznat sam sa time da je to sotonski ritual.
Zanima me da li se na isti način računa u preljubu masturbacija van braka i u braku kada su muž i žena odvojeni na neko vreme te muž masturbira, misleći pri tom o svojoj ženi? Da li se pri tom može izbeći demonsko delovanje ili je i takav vid masturbacije takođe sotonsko učenje kojim se zavaravaju ljudi da je to nešto dobro i što se može upražnjavati?

Miroljub Petrovic
konan792885 - poruka glasi:

Pozdrav gospodine Miroljube ,
kupio sam novi savremeni prevod Biblije i redovno je citam , po malo , ali citam i skoro sam naisao na jedan deo koji me je malo zbudnio:

"Не прави себи резани лик нити било какву слику од онога што је горе на небесима или до ле на земљи или у водама испод земље"

pa me interesuje da li su ikone u suprotnosti sa ovom recenicom?

Hvala

Naravno da su u suprotnosti, kao i mnoge druge stvari, dok budes citao Bibliju nailazices na mnoga "iznenadjenja".

Miroljub Petrovic
nikolaburini - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube! Znam da ste puno govorili o masturbaciji i upoznat sam sa time da je to sotonski ritual.
Zanima me da li se na isti način računa u preljubu masturbacija van braka i u braku kada su muž i žena odvojeni na neko vreme te muž masturbira, misleći pri tom o svojoj ženi? Da li se pri tom može izbeći demonsko delovanje ili je i takav vid masturbacije takođe sotonsko učenje kojim se zavaravaju ljudi da je to nešto dobro i što se može upražnjavati?

Svaki oblik masturbacije je sotonski ritual, i kad je osoba u braku i kad nije.

Miroljub Petrovic
Miroljub Petrovic o vakcinama, separatizmu i Americi - Dobro jutro Srbijo - (TV Happy 28.03.2018)

https://www.youtu...hrMLOik7Js

davidlukovic
Odlicna emisija (Dobro jutro Srbijo - (TV Happy 28.03.2018))
Ali brate koliko me nervira Marić iskreno, ne moze da vas putsi jednu recenicu da zavrsite kako treba, samo prekida i prica neke nebuloze da zabavi publiku.
Ali sve sto ste rekli ste upravu 100%
Zivim u Americi u Arkansasu, gde i nije tako crno kao u Californiji, ali na zidovima velikih prodavnica kao sto je WALMART, okaceni su slike i imena nestalih decaka i devojcica.
Jos nesto
Ovde ljudi imaju kredite za sve a slobodno vreme provode ispred televizora i racunara gledajuci gluposti.
Imam srecu da zivim u jako lepim cetvrtima u kojima moze da se udjemo samo sa karticom koju ocitate na ulazu, pa i mogu da vidim decu kako se igraju ovo ostalo je crna pogibija, ne smeju da puste decu napolje da ih ne bi nego "spakovao" u auto.

Vasilisa
Poštovanje Miroljube, da li je ovo tačan datum, piše 31. marta sa zalaskom sunca počinje Pasha ?http://www.ltradio.org/articles/?admin=linkto&link=271&&quick=y
ne mogu da nadjem onaj drugi sajt koji ste rekli sa biblijskim načinom odredjivanja...

Miroljub Petrovic
Vasilisa - poruka glasi:

Poštovanje Miroljube, da li je ovo tačan datum, piše 31. marta sa zalaskom sunca počinje Pasha ?http://www.ltradio.org/articles/?admin=linkto&link=271&&quick=y
ne mogu da nadjem onaj drugi sajt koji ste rekli sa biblijskim načinom odredjivanja...

Imas baner sa desne strane ovog foruma gde pise "Boziji praznici - kalendar i datumi". Pasha je u nedelju uvece 1.4. a Praznik Prvina, i ujedno zadnji dan Praznika beskvasnih hlebova je u nedelju 8.4. Tada se i zavrsavaju beskvasni hlebovi.

Laki
Vodeći uzročnici smrti u Americi u 2016.

https://scontent....e=5B2E7AF5

nikolaburini
Poštovani Miroljube,

Citiram iz jevandjelja po Marku: 15. Glava; 34 U deveti sat Isus je povikao na sav glas: "Eli, Eli lama savahtani?", što znači : "Bože moj, Bože moj, zašto si me ostavio?"
Ne razumem zašto je Isus izgovorio tako nesto kada u jevandjeljima, Isus jasno objašnjava da je Otac u jedinstvu sa Sinom i Sin u jedinstvu sa Ocem? Pozdrav!

komandant98
Poštovanje Miroljube ,
Šta mislite konkretno o sviranju harmonike (po proslavama,svadbama...) kao privatnom poslu. Sam si svoj gazda,nezavisan od sistema i imaš slobodnog vremena koliko hoceš?

Miroljub Petrovic
nikolaburini - poruka glasi:

Poštovani Miroljube,

Citiram iz jevandjelja po Marku: 15. Glava; 34 U deveti sat Isus je povikao na sav glas: "Eli, Eli lama savahtani?", što znači : "Bože moj, Bože moj, zašto si me ostavio?"
Ne razumem zašto je Isus izgovorio tako nesto kada u jevandjeljima, Isus jasno objašnjava da je Otac u jedinstvu sa Sinom i Sin u jedinstvu sa Ocem? Pozdrav!

Isus je bio ostavljen od Oca da bi platio nas dug, jer smo mi zbog greha trebali da budemo ostavljeni od Oca.

Miroljub Petrovic
komandant98 - poruka glasi:

Poštovanje Miroljube ,
Šta mislite konkretno o sviranju harmonike (po proslavama,svadbama...) kao privatnom poslu. Sam si svoj gazda,nezavisan od sistema i imaš slobodnog vremena koliko hoceš?

Nije lose ako nemas nista bolje jer ces da sviras medju alkosima do kasno u noc.

Miroljub Petrovic
Ubuduce ce moje video kolumne biti emitovane na portalu Nacionalist, evo prve u nizu:

http://www.nacion...018/03/31/ др-мирољуб-петровић-знате-ли-зашто-је-с/

Kortan
Miroljube, gde danas uopšte pronaći moralnu devojku za udaju? Teško je pronaći čak i iole normalnu devojku, danas bukvalno svaka smatra da je 21. vek i da može da radi šta hoće. Čak i ljudi većinski podržavaju devojke koje se kurvaju. Svaka koju poznajem je imala momka ili odnose bez momka pre osamnaeste... čak i njihove majke smatraju da je to normalno, da tako treba raditi, citiram "da muškarce treba izmenjati dok ne nadješ pravog". Uvek slušam od devojaka kako prvo žele "da se ižive", pa tek onda da se udaju. A to "iživeti se" znači kurvati se i napijati do besvesti u periodu od 15-te do 27-e, 28-e godine. Nakon toga nadju nekog blentu kog ne bi pogledale u mladosti da im bude muž, otac dece i izdržavalac. Znam bezbroj ovakvih primera.

sestiput
Poceo sam citati sveto pismo pa ima nesto sto mi nije jasno...Kad je Lot primio dva andjela u kucu u Sodomu i pozvao ih da prenoce a oni nisu ni zaspali a "gradjani Sodomljani slegose se oko kuce, staro i mlado, sav narod sa svijeh krajeva, i vikahu Lota i govorahu mu : gdje su ljudi sto dodjose sinoc k tebi? izvedi ih da ih poznamo?" a on je rekao da ima dvije kceri koje nisu poznale covjeka i da ce ih izvesti pa nek im rade sta hoce !!!! samo da ne diraju te ljude... kakav je ovo moral ovo mi nikako nije jasno! imam jos jedno pitanje, vjerujem da je vec bilo ali ne morate odgovoriti onda, znam da ste spominjali da redoslijed knjiga nije kako treba, ako moze onda ispravan redoslijed. Hvala

http://nikolinabekic.mashaa@gmail.com
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.21 sekundi!