Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
I bi svjetlo
Odlična i možda najbolja do sad emisija kod Teše. Okean duhovnosti i motivacije. Crtani takodje - svaka čast.

Istovremeno sa naletom emocija i zahvalnosti Bogu sto nam je podario ovakvog čovjeka i uputio ga da nas upućuje, javi se jedan neprijatan osjećaj - sramota što nismo i sami dio tako velike misije, sto osim navijanjem i pozitivnim promjenama kod nas samih, nismo u stanju da pomognemo ljudima koji nas bukvalno vaskrsavaju iz mrtvila u koje smo bili zapali.

Daj Miroljube, sugerisi nesto da ne budemo samo "navijaci za Boga". Daj da se nesto distribuira u CG, da se nesto pise, da se radi naracija, da se makar uplati koji dinar... Ne sto vam treba (vazda imali!), no sto treba nama koji se hranimo onim sto radite!
Jer si me razveselio, Gospode, delima svojim, s dela ruku Tvojih radujem se.

Miroljub Petrovic
I bi svjetlo - poruka glasi:

Odlična i možda najbolja do sad emisija kod Teše. Okean duhovnosti i motivacije. Crtani takodje - svaka čast.

Istovremeno sa naletom emocija i zahvalnosti Bogu sto nam je podario ovakvog čovjeka i uputio ga da nas upućuje, javi se jedan neprijatan osjećaj - sramota što nismo i sami dio tako velike misije, sto osim navijanjem i pozitivnim promjenama kod nas samih, nismo u stanju da pomognemo ljudima koji nas bukvalno vaskrsavaju iz mrtvila u koje smo bili zapali.

Daj Miroljube, sugerisi nesto da ne budemo samo "navijaci za Boga". Daj da se nesto distribuira u CG, da se nesto pise, da se radi naracija, da se makar uplati koji dinar... Ne sto vam treba (vazda imali!), no sto treba nama koji se hranimo onim sto radite!

Ne moze da drugima daje neko ko nema, nego neko ko ima. Dakle, radi na sebi, osposobljavaj se za zivot, citaj Bibliju i knjige sa ovog sajta, pa se osposobi da nesto korisno radis.

Ono sto trenutno imamo u pripremi, jeste objavljivanje novih hriscanskih filmova koje objavljuje americka prodicentska kuca Pure Flix. Treba da se nabave diskovi iz Amerike sa filmovima, da se prevedu, da se titluju, postave na internet.

Ima i drugih projekata. Kad covek voli ljude i Boga onda smisli nacin kako da ohrabri ljude da budu bolji i blizi Bogu. Najvaznija stvar je dobra informacija jer je to hrana za duh. Bez dobre duhovne hrane covek neminovno pada u depresiju (bolest duha).

komandant98
Veliki pozdrav doktore Petrovicu,šta mislite o trenutnoj situaciji u Kosovskoj Mitrovici? Zanima me vaše mišljenje.

DeX
Danas u debilani bilo neko predavanje o evoluciji i kaze ova kamenjarka iz biologije " Teorija evolucije je jedino normalno objasnjenje nastanka sveta, a ono da je Bog stvorio svet i to bla bla ne treba ni pomisliti a kamoli da se uzima u obzir". Razocarao sam se maksimalno sto sam uopste upisao ove gluposti...U pravu ste bili,teska bleja to...

I jedno pitanje: Od 2015 privatno popravljam kompjutere,telefone itd, kako bi na neki jeftiniji (tipa da ne platim reklamu 100e) nacin mogao da se dobro izreklamiram ( Lepio sam plakate ,delio vizit kartice po gradu, na facebook-u i ostalim mrezama sam se reklamirao ). Hvala puno unapred i prijatno vece vam zelim.

http://servisdex.webs.com
Miroljub Petrovic
komandant98 - poruka glasi:

Veliki pozdrav doktore Petrovicu,šta mislite o trenutnoj situaciji u Kosovskoj Mitrovici? Zanima me vaše mišljenje.

Upravo su mi javili sa KiM da si ti sledeci za hapsenje, imaju te na spisku ovi iz Bonstila. Kazu da ugrozavas nezavisnost Kosova.

Miroljub Petrovic
DeX - poruka glasi:

Danas u debilani bilo neko predavanje o evoluciji i kaze ova kamenjarka iz biologije " Teorija evolucije je jedino normalno objasnjenje nastanka sveta, a ono da je Bog stvorio svet i to bla bla ne treba ni pomisliti a kamoli da se uzima u obzir". Razocarao sam se maksimalno sto sam uopste upisao ove gluposti...U pravu ste bili,teska bleja to...

Nemoj tako. Ako odslusas jos 20 njenih predavanja pocece da ti se svidja evolucija i to da si potomak majmuna. Tako se ljudi naviknu i na cigare, pederluk... samo budes uporan i naviknes se. Smile

I jedno pitanje: Od 2015 privatno popravljam kompjutere,telefone itd, kako bi na neki jeftiniji (tipa da ne platim reklamu 100e) nacin mogao da se dobro izreklamiram ( Lepio sam plakate ,delio vizit kartice po gradu, na facebook-u i ostalim mrezama sam se reklamirao ). Hvala puno unapred i prijatno vece vam zelim.

Najbolje da iznajnis neki lokal blizu pijace ili gde prolazi puno ljudi, i stavis spolja reklamu i radis ko zmaj.

pavle1609
Miroljube u kom muzeju u Beču je šljem Skenderbega?

Dragoje03
Gospodine Petrovicu,moj otac je stolar,leti ima puno posla,obicno radi podove(postavlja parkete,laminate itd.),ali mi ne dozvoljava da idem sa njim,stalno mi govori "uci da ne bi radio kao ja",zanima me kako da ga nagovorim da me nauci ovom zanatu,zainteresovan sam ali mi on govori da zavrsim skolu i govedji fakultet.Hvala unapred!
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Miroljub Petrovic
pavle1609 - poruka glasi:

Miroljube u kom muzeju u Beču je šljem Skenderbega?

U centru Beca, ne znam kako se zove, pogledaj na internetu. Tamo je slem i sablja, ja sam video samo slem jer sablja trenutno nije bila izlozena, iz nekog razloga, inace je izlozena.

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,moj otac je stolar,leti ima puno posla,obicno radi podove(postavlja parkete,laminate itd.),ali mi ne dozvoljava da idem sa njim,stalno mi govori "uci da ne bi radio kao ja",zanima me kako da ga nagovorim da me nauci ovom zanatu,zainteresovan sam ali mi on govori da zavrsim skolu i govedji fakultet.Hvala unapred!

Batali ga, nadji nekog drugog majstora da te uci.

Miroljub Petrovic
Evo video najave za predavanje u nedelju:

https://www.youtu...e=youtu.be

Miroljub Petrovic
http://www.nacion...018/03/27/ мирољуб-петровић-поново-са-вама-преда/

Stevan93
https://foodnspor...cipe-book/ Knjiga 80/10/10 sa receptima is jevrejske kuhinje.

milgreen91
Pomaze Bog... Pitanje jedno:
Pre nedelju dana sam pokupio bukovog pepela iz peljare ubacio u metalni lonac i nalio ga vodom ibucbon sa cesme u odnosu 1:5 i mesao par puta u toku dana...ostaje mu sada da ga procedim...
Da li je ovaj odnos vide i pepela u redu ukoliko zelim da cedj koristim kao sampon jer imam veliki problem sa perutom...
Svako dobro
savic milos

Miroljub Petrovic
Stevan93 - poruka glasi:

https://foodnspor...cipe-book/ Knjiga 80/10/10 sa receptima is jevrejske kuhinje.

Ta knjiga je objavljena kod nas, koliko mi je poznato, u pitanju je americki autor, a moguce da ovo izdanje ima dodate recepte.

Miroljub Petrovic
milgreen91 - poruka glasi:

Pomaze Bog... Pitanje jedno:
Pre nedelju dana sam pokupio bukovog pepela iz peljare ubacio u metalni lonac i nalio ga vodom ibucbon sa cesme u odnosu 1:5 i mesao par puta u toku dana...ostaje mu sada da ga procedim...
Da li je ovaj odnos vide i pepela u redu ukoliko zelim da cedj koristim kao sampon jer imam veliki problem sa perutom...
Svako dobro

Ne znam, moras da probas, odnos je obicno 1:3 pa se razblazi sa vodom ako je prejako, ako pece.

Matija 16
Zelim da znam cega treba da se pazim kod satanista ali ne znam gde da pocnem da trazim jel imate vi neke video materijale o satanizmu dal da rizikujem na deepwebu ili negde stvarno bih voleo da vidim koliko bolestan jedan um moze da bude i da to sve proucim da znam kako sta cega da se pazim i da naravno ne postanem satanista

Miroljub Petrovic
Matija 16 - poruka glasi:

Zelim da znam cega treba da se pazim kod satanista ali ne znam gde da pocnem da trazim jel imate vi neke video materijale o satanizmu dal da rizikujem na deepwebu ili negde stvarno bih voleo da vidim koliko bolestan jedan um moze da bude i da to sve proucim da znam kako sta cega da se pazim i da naravno ne postanem satanista

Imas sve na ovom sajtu, nemoj da cackas mecku i da istrazujes satanske sajtove da ne bi zastranio, to je kao minsko polje. Evo ti linkovi za knjige i video materijale:

http://www.creati...ltizma.htm

http://www.creati...knjige.htm

nikola m
Sta mislite o trenutnoj situaciji na Kosovu ?

Miroljub Petrovic
nikola m - poruka glasi:

Sta mislite o trenutnoj situaciji na Kosovu ?

Politicke igre, visoka politika, mi treba da radimo svoj posao, a drzavni organi svoj.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.97 sekundi!