Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
SreckoVVV
https://mailchi.m...oon-report
SV

Andrej1996
Miroljube, jel si pricao sa Dr.Milisav Nikolic da gostuje u skoroj buducnosti na Balkan Infou? Bilo bi odlicno da ga cujemo nesto mudro od njega..

Miroljub Petrovic
Andrej1996 - poruka glasi:

Miroljube, jel si pricao sa Dr.Milisav Nikolic da gostuje u skoroj buducnosti na Balkan Infou? Bilo bi odlicno da ga cujemo nesto mudro od njega..

Pricao sam, ali on ne voli da se eksponira tako da do daljnjeg nema nista, ali nikad se ne zna.

IvanG
Miroljube, kako objasnjavate pubertetske bubuljice i kako da ih uklonimo?

Alen P
Teorija evolucije je 100% laž

https://www.youtu...fb3jAbYyvs

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
nikolas911
Господине Петровићу,

како треба гледати на таленте, рецимо за музику или сликање? Пошто не можемо сви лепо певати или цртати, да ли је то дар од Бога појединим људима и да ли је онда грех не развијати их и запустити?

Miroljub Petrovic
IvanG - poruka glasi:

Miroljube, kako objasnjavate pubertetske bubuljice i kako da ih uklonimo?

Ne postoje pubertetske bubuljice, vec pubertetski nezdrav zivot, pa prljavstina iz tela izlazi na lice u vidu bubuljica. U privatnoj poruci ti saljem program ozdravljenja.

Miroljub Petrovic
nikolas911 - poruka glasi:

Господине Петровићу,

како треба гледати на таленте, рецимо за музику или сликање? Пошто не можемо сви лепо певати или цртати, да ли је то дар од Бога појединим људима и да ли је онда грех не развијати их и запустити?

Talenti su dar od Boga, treba ih razvijati, koliko se moze, ali Bogu na slavu i ljudima na korist.

Stevan93
https://www.faceb...3572941628
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.03.2018 04:21

I bi svjetlo
Miroljube, zainteresovala me ova genetika ... Uskoro obavljam testiranje i javljam se gospodinu Kljajeviću. Ako dozvoliš, imam nekoliko pitanja na tu temu, interesuje me posebno tvoje mišljenje...

Srpski DNK-projekat, po pitanju starosti pojedinih haplogrupa, barata sa ciframa koje se ne mogu uskladiti sa biblijskom hronologijom. Kako oni dolaze do zaključaka o starosti pojedinih grupa?

Da li se neko bavio "preklapanjem" izvještaja o kretanju naroda iz Biblije i rezultata genetskih istraživanja? Da li možemo da pretpostavimo koju su haplogrupu imali prvi poslepotopni patrijarsi?
Izmenio/la I bi svjetlo na 20.03.2018 10:33
Jer si me razveselio, Gospode, delima svojim, s dela ruku Tvojih radujem se.

Laki
Tajna lanenog semena

https://www.budoa...26119.html

Dragoje03
Gospodine Petrovicu,da li postoji neka knjiga koja se besplatno preuzima ili sajt sa detaljno opisanim Drugim svetski ratom? Hvala unapred
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Miroljub Petrovic
I bi svjetlo - poruka glasi:

Miroljube, zainteresovala me ova genetika ... Uskoro obavljam testiranje i javljam se gospodinu Kljajeviću. Ako dozvoliš, imam nekoliko pitanja na tu temu, interesuje me posebno tvoje mišljenje...

Srpski DNK-projekat, po pitanju starosti pojedinih haplogrupa, barata sa ciframa koje se ne mogu uskladiti sa biblijskom hronologijom. Kako oni dolaze do zaključaka o starosti pojedinih grupa?

Da li se neko bavio "preklapanjem" izvještaja o kretanju naroda iz Biblije i rezultata genetskih istraživanja? Da li možemo da pretpostavimo koju su haplogrupu imali prvi poslepotopni patrijarsi?

Ljudi koji vode srpski dnk projekat su teoloski nepismeni i ne obracaj paznju na neke njihove komentare. Ako bismo imali dnk nekih potomaka patrijaraha mogli bi da kazemo kojoj grupi su pripadali.

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,da li postoji neka knjiga koja se besplatno preuzima ili sajt sa detaljno opisanim Drugim svetski ratom? Hvala unapred

http://istorijasr...

spreman sam
Poz Miroljube imam par pitanja za vas. Znaci ja se pokušavam totalno izolirati od sistema zasada imam svoj OPG(obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo)pcelarsvo i kucu na malom selu okružen prirodom i sumom imamo jedan seoski bunar koji mi je 5metara od dvorišta i privatni koji je 10 puta dalje. Imam sporet na drva. Razmisljam o nabavci solarne ploče za hladnjak, sada imam samo agregat na benzin. E sad glavno pitanje je gdje da nabavim staru sortu psenice i koliko m2 treba posijati po osobi za godinu dana + za sjetvu sljedeće godine. I kako bez traktora obradjivati zemlju znaci prvo sa stijacom prestijem pa jel onda ide motikom. Imam uz sve to i dvije Biblije i sta mi vise treba(mozda zena jednog dana ako se nadje neka moralna) Pozdrav od mene i nadam se da se jednom i upoznamo.
Izmenio/la spreman sam na 20.03.2018 15:05

markonius
Poštovanje gospodine Petroviću! Zanima me vaše mišljenje o "komadićima soje" koji se mogu kupiti u prodavnicama zdrave hrane!? Pošto se puno priča o tome kako je sva soja u srbiji već odavno GMO. Potražio sam na internetu seme soje i svašta se nešto prodaje, a vidim da na "STARA SEMENA" nema! Kako nabaviti seme soje a da nije GMO?
Morača Marko

skenderbeg22
Postovanje gospodine , zeleo bih da vas pitam nesto u vezi sa dresurama i odgajanja pasa, video sam da koristite davilicu(ogrlica), dali preporucujete tu ogrlicu i zasto, takodje primetio sam da je koristite obrnuto, hvala unapred na odgovor. Pomaze bog.
Smile

SoneKiller
Pozdrav Miroljube,imam pitanje oko matičnog mleča.
Da li je istina da je najbolji za jačanje imuniteta?

Miroljub Petrovic
spreman sam - poruka glasi:

Poz Miroljube imam par pitanja za vas. Znaci ja se pokušavam totalno izolirati od sistema zasada imam svoj OPG(obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo)pcelarsvo i kucu na malom selu okružen prirodom i sumom imamo jedan seoski bunar koji mi je 5metara od dvorišta i privatni koji je 10 puta dalje. Imam sporet na drva. Razmisljam o nabavci solarne ploče za hladnjak, sada imam samo agregat na benzin. E sad glavno pitanje je gdje da nabavim staru sortu psenice i koliko m2 treba posijati po osobi za godinu dana + za sjetvu sljedeće godine. I kako bez traktora obradjivati zemlju znaci prvo sa stijacom prestijem pa jel onda ide motikom. Imam uz sve to i dvije Biblije i sta mi vise treba(mozda zena jednog dana ako se nadje neka moralna) Pozdrav od mene i nadam se da se jednom i upoznamo.

Pogledaj na internetu gde moze da se nabavi stara sorta psenice. U Srbiji je jedan covek imaao kraljevicu, staru sortu psenice, i ja sam dobio od njega 30 kg pa sam ummnozio i imam za sebe. Ali on takodje proizvodi samo za sebe pa nema za prodaju. Koliko znam, u Bugarskoj postoji stara sorta psenice, zove se "lidec" ili tako nekako, a mozes da vidis i preko interneta ko u EU prodaje staru sortu psenice pa kupi.

Prinos psenice po hektaru stare sorte je oko 1500 kg, neke daju i vise. Racunaj za ti za cetvoroclanu porodicu treba oko 1 kg psenice dnevno, mozda i vise, dakle treba ti oko 400-600 kg godisnje.

Miroljub Petrovic
markonius - poruka glasi:

Poštovanje gospodine Petroviću! Zanima me vaše mišljenje o "komadićima soje" koji se mogu kupiti u prodavnicama zdrave hrane!? Pošto se puno priča o tome kako je sva soja u srbiji već odavno GMO. Potražio sam na internetu seme soje i svašta se nešto prodaje, a vidim da na "STARA SEMENA" nema! Kako nabaviti seme soje a da nije GMO?

Dobri su ti sojini komadici. Kupi seme soje koje postoji na trzistu kad ne mozes da proveris da li je GMO ili nije, i nemoj mnogo da filozofiras, ili kupi iz inostranstva seme koje ima deklaraciju da nije GMO.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.99 sekundi!