Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
DM87
Јел истина, г. Рабинович, да читате антисемитске новине?

– да, читам…

– Па, Ви сте Јеврејин, како можете?!

– Ах, то је једноставно. Из почетка сам читао јеврејске новине. У њима, право да вам кажем, све сама депресија.. Пишу само о томе како сви хоће да побију Јевреје, свуда антисемитизам, притисци, проблеми, сви на све стране само плачу… Читајући такве стваре нисам, буквално, могао ни да заспим… После тога почео сам да читам антисемитску штампу и – шта мислите? Све саме позитивне вести: Јевреји владају светом, све је њихово, они су најбогатији, они су ти, који све решавају…

dukeny
Misljenje o Vladimiru Lalicu i njegovom iskustvu https://www.youtu...Rhn4IwBNBk

I misljenje na to da se belo vino daje anemicnim osobama i onima sa povisenim secerom, ako je nase telo masina za ugljenene hidrate zar onda ne bi postojao dijabetesa,secerne bolesti?
/

Andrej1996
Jel moze da koristimo fruktoza I stevia kao zamena za secer?
Hvala puno.

Miroljub Petrovic
dukeny - poruka glasi:

Misljenje o Vladimiru Lalicu i njegovom iskustvu https://www.youtu...Rhn4IwBNBk

Klasicno iskustvo opsedanja demonima.

I misljenje na to da se belo vino daje anemicnim osobama i onima sa povisenim secerom,

Alkohol je otrovan u najmanjim kolicinama, nema potrebe da komentarisem sta svaki nepismenjak lupeta. Uzmi citaj obiljnu literaturu umesto sto citas tudje abrove. Imas knjige o zdravlju na sajtu:
www.zakonizdravlj...

ako je nase telo masina za ugljenene hidrate zar onda ne bi postojao dijabetesa,secerne bolesti?

Ugljeni hidrati nemaju veze sa dijabetesom. Dijabetes se dobija od masne hrane ili stresa, ili oboje.

Miroljub Petrovic
Andrej1996 - poruka glasi:

Jel moze da koristimo fruktoza I stevia kao zamena za secer?
Hvala puno.

Moze, iako je i fruktoza prost secer.

MiroslavBG89
Pozdrav Miroljube, da li je poznato kada su nasi preci presli u paganizam i iz kog razloga su postali pagani? Da li se uopste zna koje bio zacetnik i koje izmislio te lazne idole?
MikiSmile

Miroljub Petrovic
MiroslavBG89 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, da li je poznato kada su nasi preci presli u paganizam i iz kog razloga su postali pagani? Da li se uopste zna koje bio zacetnik i koje izmislio te lazne idole?

Od samog pocetka istorije ljudi su stalno birali paganizam, a manjina se drzala istinski Boga.

Isaija
Neke drzave upozoravaju gradjane na skore svetske nemire:
http://www.kurir....gn=razmena

Andrej1996
Miroljube,sta vi mislite o radu Dr Ričard Šulc i dali preporucujete da koristimo produkte na negovom sajtu kao organski protein u prahu i dodatke?

Aleksandar98
Kakvo je vase misljenje o konzumaciji pecuraka, gljiva... (saprofitskih organizama)?
Da li postoji ijedna vrsta koja se moze nazvati zdravom za nase telo?
Помаже Бог!

Miroljub Petrovic
Isaija - poruka glasi:

Neke drzave upozoravaju gradjane na skore svetske nemire:
http://www.kurir....gn=razmena

Moras i ti sto pre da povuces svoje milione iz banke da ti ne propadnu uskoro.

Miroljub Petrovic
Andrej1996 - poruka glasi:

Miroljube,sta vi mislite o radu Dr Ričard Šulc i dali preporucujete da koristimo produkte na negovom sajtu kao organski protein u prahu i dodatke?

Njegov sajt kod nas je:

www.drsulc.com

a na njemu nema tih proteina. Ako mislis na njegov americki sajt, ili neki drugi sajt kod nas, ja ne preporucujem konzumiranje proteina ni u prahu ni na drugi nacin, nego izbalansirano preko biljaka, a onda ce unos biti oko 10% proteina u hrani sto je dobar iznos.

Miroljub Petrovic
Aleksandar98 - poruka glasi:

Kakvo je vase misljenje o konzumaciji pecuraka, gljiva... (saprofitskih organizama)?
Da li postoji ijedna vrsta koja se moze nazvati zdravom za nase telo?

Ja ne preporucujem pecurke jer su saprofitski organizmi (zive na uginulim ostacima), ali ne kazem da su neciste i da ih ne bih jeo kad ne bi bilo nista drugo.

nosikiriki
Sa facebook stranice "Поштоваоци дела Милоша С. Милојевића":

"– Војниче, одакле си родом?
– Ваше величанство, ја сам Милић Станчетић из села Бановог Поља, срез Мачвански, округ Подрински.
– Кога си, Милиће, оставио у Мачви? – упита регент поново.
– Ваше величанство, моја кућа је задруга са 43 члана и сви мушки су мобилисани да бране Србију.
– Од чега живи толика задруга? – мало зачуђено упита регент.
– Ваше величанство, ми имамо 135 хектара ораће земље, плус ливаде и шуме.
– О, Милиће, па ти имаш зашто да се бориш. Имање ти је велико.
– Јесте! Али, Ваше величанство, ја сам овде да браним Србију! Шта ће ми имање ако Србије нема...
За стварање прве Југославије Милић Станчетић је дао своју младост, а друга Југославија му је узела 100 хектара плодне мачванске оранице. На Светог Илију 1993. године Србија му је вратила земљу и доделила Орден заслуге за народ"

Miroslav88
Postovanje gospodine Petrovicu, imam jedno pitanje vezano za teologiju pa ako biste mogli da mi odgovorite.
U vise navrata ste rekli kako trenutno ceo univerzum drzi oci uprte na Zemlju, zato sto je jedino na Zemlji pobuna protiv Boga. Cuo sam takodje i to da se ceo univerzum vrti oko coveka, da li je to istina i ako jeste, da li je to zato sto se covek pobunio protiv Boga, odnosno da se covek nije pobunio, univerzum se samim tim ne bi vrteo oko coveka?

sarac90
Pozdrav Miroljube nedavno sam gledao neki video u kome kazu da ako solimo hranu koja u sebi prirodno ima glutaminske kiseline(paradajz,pecurke,grasak)da hemijskom reakcijom stvaramo MSG da li je ovo istina ili ne i ako moze malo opsirnije objasnjenje?

nikolas911
Господине Петровићу,
да ли сте упознати са радом госпође Викторије Боутенко, ауторке књиге Зелено за здравље, и шта мислите о томе?

Miroljub Petrovic
Miroslav88 - poruka glasi:

Postovanje gospodine Petrovicu, imam jedno pitanje vezano za teologiju pa ako biste mogli da mi odgovorite.
U vise navrata ste rekli kako trenutno ceo univerzum drzi oci uprte na Zemlju, zato sto je jedino na Zemlji pobuna protiv Boga. Cuo sam takodje i to da se ceo univerzum vrti oko coveka, da li je to istina i ako jeste, da li je to zato sto se covek pobunio protiv Boga, odnosno da se covek nije pobunio, univerzum se samim tim ne bi vrteo oko coveka?

Ako nekom seljaku gori kuca, onda celo selo ide da gasi njegovu kucu i svi sve u selu vrte oko njegove kuce dok se pozar ne ugasi.

Miroljub Petrovic
sarac90 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube nedavno sam gledao neki video u kome kazu da ako solimo hranu koja u sebi prirodno ima glutaminske kiseline(paradajz,pecurke,grasak)da hemijskom reakcijom stvaramo MSG da li je ovo istina ili ne i ako moze malo opsirnije objasnjenje?

Nemoj da citas budalastine po internetu. Imas knjige o zdravlju na sajtu www.zakonizdravlj... pa citaj. O soli imas poglavlje u knjizi "Moc zdravlja".

Miroljub Petrovic
nikolas911 - poruka glasi:

Господине Петровићу,
да ли сте упознати са радом госпође Викторије Боутенко, ауторке књиге Зелено за здравље, и шта мислите о томе?

Ima nekih dobrih stvari u njenim knjigama, ali ima i losih, tako da njene knjige mogu da citaju teoloski pismeni ljudi da se ne navuku na neko zlo koje ona, iz neznanja, provlaci kroz knjige, tako da njene kjnige ne preporucujem.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.04 sekundi!